Jump to content

Recommended Posts

Just now, Barkley#34 said:

Ife 38:14 na terenu. :krstipd4:

Uf, Zeljko je baš brutalan.  Ja sam lično pristalica da nosioci imaju veću minutazu , da podnesu teret, ali večeras je samo 7 igrača igralo. Doduše bio je Pokusevski sa 2 minuta, ali ako njega izuzmemo,  večeras je igrano sa samo 7 igraca. Žestoko.

1 minute ago, No name said:

Uf, Zeljko je baš brutalan.  Ja sam lično pristalica da nosioci imaju veću minutazu , da podnesu teret, ali večeras je samo 7 igrača igralo. Doduše bio je Pokusevski sa 2 minuta, ali ako njega izuzmemo,  večeras je igrano sa samo 7 igraca. Žestoko.

ne verujem ja da to radi jer ih bicuje, vec oni mogu to da iznesu

fali nam jedan igrac da doprinese konstantno... fali nam vreme

u monako po pobedu, i najzad imamo malo vremena

17 minutes ago, TripleJ said:

A na kraju mi sutirali 11/18 🙂. Velika pobeda pod pritiskom. Deluje da ekipa igra bolje na strani, bilo bi lepo da nas ispostuju do kraja sa svim pobedama kod kuce, dosta su gubili.

Kudos to Lakic, again, kolko je samo malih stvari uradio, bas nam znaci u ovom momentu.

Zoc skratio max rotaciju, iznenadilo me neigranje Wash-a. Sto bi znacilo da nije planiran ni za derbi, nego zbog 4 licne Sterlinga i totalnog kurca Iffe-a ipak usao.

Jinx😄

11 minutes ago, No name said:

Zeljko je procenio da je ovo must win i da su sanse sada daleko vece nego u petak, otud i ultra kratka rotacija.

Sa druge strane, morace u petak dosta da igraju Dvejn (👍) i Majk (🥲).

Bravo za pobedu ali nebravo za male faulove i Brendona Dejvisa koji toliko iritira da se ni ne obradujem njegovoj trojci u 4/4.

Ajde valjda Mike i Wash mogu da doprinesu protiv Monaka.

9 minutes ago, Jakob Aman said:

Bas bitna pobeda. Sad jos vise bole porazi od Asvela i Virtusa u Bg...

Dobijamo utakmice praktično bez krilnog centra. Čini mi se da Željko polako diže ruke od Majka...

Pa sta znam, derbi je igrao skoro celo prvo poluvreme, ali izgleda da mu nije oprostio onu poslednju odbranu kad ga je CMM lagano prosao i polozio.

Gledacemo mi jos Majka, a to ce zavisiti od protivnika i njegovog pristupa treningu. Ali sad bez velikih ocekivanja. Max sto od njega mozemo da dobijemo je jedna pristojna u 5 odigranih. 

Edited by TripleJ

10 hours ago, Placebo Lone star said:

Po meni ste favoriti na ovoj utakmici.A nadam se da cete dobiti i Monako.

Rekoh vam,Sterlinga Brauna potpisujte na jos dve godine...Bice tesko sa ovom odvratnom ekipom Monaka ali se nadam da dobijate.WinWin situacija za nasu kosarku.Mi ih prewstizemo a vi ozbiljno konkurisete za PO.

3 minutes ago, TripleJ said:

Pa sta znam, derbi je igrao skoro celo prvo poluvreme, ali izgleda da mu nije oprostio onu poslednju odbranu kad ga je CMM lagano prosao i polozio.

Gledacemo mi jos Majka, a to ce zavisiti od protivnika i njegovog pristupa treningu. Ali sad bez velikih ocekivanja. Max sto od njega mozemo da dobijemo je jedna pristojna u 5 odigranih. 

Jbg celu utakmicu ste igrali sa dva centra,nije vas Dusko prevario sa small ball igrom mada i nije imao neki izbor.

• Like 1

Već rekoh, jako mi je čudan osećaj kad celu tekmu mislim kako može bolje u odbrani, a na kraju si primio 71 poen od EL ekipe na strani, gde su oni imali dobar % za 2 i 3, perfektan sa bacanja i samo 10 izgubljenih lopti.

A imali smo gluposti, tipa pomažemo Tajriku sa Šengeliom, Dejvis spava par puta, nekorišćenje malih faulova za kontee i mismečeve...

Ali sad tek hladne glave, kontam dobre stvari. Oni traže mismeč iz pika, pa post up, povratni pasovi... Žoc tu odgovara sa jakim presingom, taj pik se dešava sve kasnije, puno problema za Virtus. Čak i kad su uspešno zavšravali, to je često bilo u zadnje 2-3 sekunde.

• Like 2

Raspored je takav da bi mogli da imamo direktne duele za plejof ili plejin. Barsa, Real, Bajern, Efes i Zalgiris. Gledajuci tabelu mi smo na 2 pobede od plejofa. Mislim da ce Barsa da proigra i da cemo tesko sa njima da budemo u egalu. Bajern ima prelagan raspored do kraja. Tako da je 8. pozicija nesto najbolje sto mozemo da izvucemo. Ne bi voleo da poslednje kolo direktno odlucuje o ulasku u plejin jer bi mogao biti cirkus od sudjenja.