MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Lakic da celom timu drzi obuku o anticipaciji na skoku. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Prebitna pobeda... ali prebitna sve i da izgubimo u Monaku, opet smo na 13-13 ali ide pauza i valjda se nekad vrate povredjeni igraci i ekipa malo odmori i uigra ali sam ubedjen da nismo bez sansi u Monaku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Nadam se da Duan u petak biti u fazonu 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Ife 38:14 na terenu. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Čestitke komšije i komšike! 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Just now, Barkley#34 said: Ife 38:14 na terenu. Objektivno nije ni trebao, a ni zaslužio da ovoliko igra. Ne znam zašto se Dwiz opet drži na ledu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago gde su i šta rade 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Kako kaze Vlado Georgijev Biste li jedan espreso Segarfređo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
No name Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Just now, Barkley#34 said: Ife 38:14 na terenu. Uf, Zeljko je baš brutalan. Ja sam lično pristalica da nosioci imaju veću minutazu , da podnesu teret, ali večeras je samo 7 igrača igralo. Doduše bio je Pokusevski sa 2 minuta, ali ako njega izuzmemo, večeras je igrano sa samo 7 igraca. Žestoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 1 minute ago, No name said: Uf, Zeljko je baš brutalan. Ja sam lično pristalica da nosioci imaju veću minutazu , da podnesu teret, ali večeras je samo 7 igrača igralo. Doduše bio je Pokusevski sa 2 minuta, ali ako njega izuzmemo, večeras je igrano sa samo 7 igraca. Žestoko. ne verujem ja da to radi jer ih bicuje, vec oni mogu to da iznesu fali nam jedan igrac da doprinese konstantno... fali nam vreme u monako po pobedu, i najzad imamo malo vremena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Samo da dodam... koliko neinteligentnoh poteza Tajrika na utakmici gospode boze... a ni Ife nije bas blistao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 17 minutes ago, TripleJ said: A na kraju mi sutirali 11/18 🙂. Velika pobeda pod pritiskom. Deluje da ekipa igra bolje na strani, bilo bi lepo da nas ispostuju do kraja sa svim pobedama kod kuce, dosta su gubili. Kudos to Lakic, again, kolko je samo malih stvari uradio, bas nam znaci u ovom momentu. Zoc skratio max rotaciju, iznenadilo me neigranje Wash-a. Sto bi znacilo da nije planiran ni za derbi, nego zbog 4 licne Sterlinga i totalnog kurca Iffe-a ipak usao. Jinx😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago 11 minutes ago, No name said: Uf, Zeljko je baš brutalan. Ja sam lično pristalica da nosioci imaju veću minutazu , da podnesu teret, ali večeras je samo 7 igrača igralo. Doduše bio je Pokusevski sa 2 minuta, ali ako njega izuzmemo, večeras je igrano sa samo 7 igraca. Žestoko. Zeljko je procenio da je ovo must win i da su sanse sada daleko vece nego u petak, otud i ultra kratka rotacija. Sa druge strane, morace u petak dosta da igraju Dvejn (👍) i Majk (🥲). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Bas bitna pobeda. Sad jos vise bole porazi od Asvela i Virtusa u Bg... Dobijamo utakmice praktično bez krilnog centra. Čini mi se da Željko polako diže ruke od Majka... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Bravo za pobedu ali nebravo za male faulove i Brendona Dejvisa koji toliko iritira da se ni ne obradujem njegovoj trojci u 4/4. Ajde valjda Mike i Wash mogu da doprinesu protiv Monaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago (edited) 9 minutes ago, Jakob Aman said: Bas bitna pobeda. Sad jos vise bole porazi od Asvela i Virtusa u Bg... Dobijamo utakmice praktično bez krilnog centra. Čini mi se da Željko polako diže ruke od Majka... Pa sta znam, derbi je igrao skoro celo prvo poluvreme, ali izgleda da mu nije oprostio onu poslednju odbranu kad ga je CMM lagano prosao i polozio. Gledacemo mi jos Majka, a to ce zavisiti od protivnika i njegovog pristupa treningu. Ali sad bez velikih ocekivanja. Max sto od njega mozemo da dobijemo je jedna pristojna u 5 odigranih. Edited 2 hours ago by TripleJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 10 hours ago, Placebo Lone star said: Po meni ste favoriti na ovoj utakmici.A nadam se da cete dobiti i Monako. Rekoh vam,Sterlinga Brauna potpisujte na jos dve godine...Bice tesko sa ovom odvratnom ekipom Monaka ali se nadam da dobijate.WinWin situacija za nasu kosarku.Mi ih prewstizemo a vi ozbiljno konkurisete za PO. 3 minutes ago, TripleJ said: Pa sta znam, derbi je igrao skoro celo prvo poluvreme, ali izgleda da mu nije oprostio onu poslednju odbranu kad ga je CMM lagano prosao i polozio. Gledacemo mi jos Majka, a to ce zavisiti od protivnika i njegovog pristupa treningu. Ali sad bez velikih ocekivanja. Max sto od njega mozemo da dobijemo je jedna pristojna u 5 odigranih. Jbg celu utakmicu ste igrali sa dva centra,nije vas Dusko prevario sa small ball igrom mada i nije imao neki izbor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Nebitna pobeda. Odo da pijem espresso... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Šengelija kćeri najmilija Daniel Hackett nije ušao u reket dve trojke 7 poena rekord sezone Arijan Lakic u ulozi Payole i Larenzakisa skupa I na kraju Čarling Braun Zaboraviti i idemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Već rekoh, jako mi je čudan osećaj kad celu tekmu mislim kako može bolje u odbrani, a na kraju si primio 71 poen od EL ekipe na strani, gde su oni imali dobar % za 2 i 3, perfektan sa bacanja i samo 10 izgubljenih lopti. A imali smo gluposti, tipa pomažemo Tajriku sa Šengeliom, Dejvis spava par puta, nekorišćenje malih faulova za kontee i mismečeve... Ali sad tek hladne glave, kontam dobre stvari. Oni traže mismeč iz pika, pa post up, povratni pasovi... Žoc tu odgovara sa jakim presingom, taj pik se dešava sve kasnije, puno problema za Virtus. Čak i kad su uspešno zavšravali, to je često bilo u zadnje 2-3 sekunde. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago U petak urucujemo otkaz Spamulisu mmw Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago Ko mi dirne u Sterlinga, kao da mi je dirnuo u Bogdana. Upozoreni ste Jedna muzička podloga za ovu lutku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Kao gosti smo peti a kao domaćini 15. u EL. Šizofrenija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Raspored je takav da bi mogli da imamo direktne duele za plejof ili plejin. Barsa, Real, Bajern, Efes i Zalgiris. Gledajuci tabelu mi smo na 2 pobede od plejofa. Mislim da ce Barsa da proigra i da cemo tesko sa njima da budemo u egalu. Bajern ima prelagan raspored do kraja. Tako da je 8. pozicija nesto najbolje sto mozemo da izvucemo. Ne bi voleo da poslednje kolo direktno odlucuje o ulasku u plejin jer bi mogao biti cirkus od sudjenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Barkley#34 said: Kao gosti smo peti a kao domaćini 15. u EL. Šizofrenija. Partizan jbg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts