Jump to content

Recommended Posts

Mene najviše plaši upravo ta činjenica koliko bi nama dobro došla pobeda. Imam utisak da kad god smo zaređali neke pobede, prekid niza se desio pre našim navijačima (pu,pu). Nekako nije u našem stilu da idemo nekim normalnijim putem.

Kao prvo svaka pobeda sada znači puno. Drugo ovo bi bio još jedna bolji h2h sa direktnim konkurentom. Treće, vrlo moguće da će biti nekih "krugova" sa bar 3 ekipe sa istim skorom, u takvima je 2-0 sa nekim protivnikom čisto zlato.

Sa druge strane, poraz opet vraća na ivicu borbe za "goli život", opet ogroman pritisak pred duplo gostujuće kolo itd...

Ali što reče @Arsenije Pesic, otvoren sam za pozitivna iznenađenja 😄 ...

• Like 6

5 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ne zaboravimo vise nego ozbiljan komad vrlo kvalitetnog mesa koji su dodali na 4. Ja ne znam ko ce moci da se rve sa njim. Lightweight Mike i Poku povetarac sigurno ne.

Da, Na Parketu Frajer, do skora najvažniji defanzivni šraf veoma kvalitetnog Monaka i Bolomboj su ozbiljne telesine, pritom su stameni, brzi... ne bi valjalo da se razlete.

Inače, Derby Mike 5.5 granica u MaxBetu, ko veruje, korektno...

• Ha-ha 1

Mislim da ce ovo biti top 5 mec u el ove sezone, da ce obe ekipe jesti teren, a intenzitet bi trebao biti nikad veci.

9 dana odmora me apsolutno podseca na Oly pre 2g, taj mec smo odlicni bili, mada nije im bio Barcokas na klupi.

Kljuc je fizikom ih braniti, tako da nikako Braun na Kalinica, ili Bonga/ Poku na Filipa( ako ovaj na 4 bude).

Kenana maksimalno pratiti i probijati blokove, dok Kodija bi i pustao da rešava i bude skorer.

49 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Da, Na Parketu Frajer, do skora najvažniji defanzivni šraf veoma kvalitetnog Monaka i Bolomboj su ozbiljne telesine, pritom su stameni, brzi... ne bi valjalo da se razlete.

Inače, Derby Mike 5.5 granica u MaxBetu, ko veruje, korektno...

To je tako na papiru, a u stvarnosti je Brown daleko od forme iz Monaka. Uvek postoji sansa da se bas veceras, kao sto kazes, razleti, ali cisto sumnjam. 

• Like 1