Jump to content

Recommended Posts

7 minutes ago, DameTime said:

Imam u šteku ljubavni sastav o Žocimiru, cenim da je još bolja udica nego ona Wingova priča iz kafane 😈

Ne mogu da ne spomenem i tvoju malenkost, kao i @Charles De Ketelaere 

Malo nas je, ne igramo baš timski, ali na individualni kvalitet smo izvukli 😄

6 minutes ago, ScepanScekicSto said:

molim za link gde si ga ti branio?

Ti si trebao danas da pomogneš, a ne da igramo 3 na 5 ponovo 🤨

Edited by Papanikolesku
  • Like 2
  • Love 1

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Ne mogu da ne spomenem i tvoju malenkost, kao i @Charles De Ketelaere 

Malo nas je, ne igramo baš timski, ali na individualni kvalitet smo izvukli 😄

To je zato što ti hoćeš da igraš pozicioni napad, a u toj organizaciji si otprilike kao CMM. Kendrick i ja postižemo poene iz tranzicije, sve u kontri, tako da sledeći put malo više trči u leđa :classic_tongue: 

Svojevremeno sam ja držala tvrđavu za Žoca, sama protiv 5-6 Zvezdaša... :innocent:

Edited by DameTime
  • Like 2
  • Ha-ha 3

10 minutes ago, DameTime said:

To je zato što ti hoćeš da igraš pozicioni napad, a u toj organizaciji si otprilike kao CMM. Kendrick i ja postižemo poene iz tranzicije, sve u kontri, tako da sledeći put malo više trči u leđa :classic_tongue: 

Svojevremeno sam ja držala tvrđavu za Žoca, sama protiv 5-6 Zvezdaša... :innocent:

Realno danas ste protv nas prošli ko Asvel. :smiley53: Smrtokapa ko Braun vas uništio. :smiley53:

Edited by Volter
  • Like 1

Ife herojski. Braun nas je takođe nosio dobar deo meča.

Bonga Partizan.

Tajrik kao na korzou u njihovom reketu.

Pošteno odrađeni minuti Lakića.

Rambo je ispogađao sve u 3/4 ali moram da primetim da smo bili kritični sa njim na centru.

Biće zajebano protiv Zeka i onog što misli na narod ali radujmo se do tada.

• Like 5

Just now, Volter said:

Realno danas ste protv nas prošli ko Asvel. :smiley53: Smrtokapa ko Braun vas uništio. :smiley53:

Smrtokapa je više kao Bonga, pošteno odrađuje minute u odbrani i vreba svoju šansu u napadu :classic_laugh:

Sterling mogu biti samo ja, ili @kojihit :classic_love:

• Love 2
  • Ha-ha 2

Just now, DameTime said:

Smrtokapa je više kao Bonga, pošteno odrađuje minute u odbrani i vreba svoju šansu u napadu :classic_laugh:

A ja ko Dejvis, malo igram za vas malo za protivnika. Neću više da spamujem, lepo ste raspoloženi pa reko da iskoristim priliku.

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 1

8 minutes ago, Volter said:

A ja ko Dejvis, malo igram za vas malo za protivnika.

Ne, ne, Rambo je neironično @Papanikolesku :classic_biggrin:

Napiše par super postova, pa onda počne da se ograđuje kako on ne voli ni idolopoklonike ni hejtere... Dok raspreda tu priču, tri Zvezdaša ga pretrčavaju i postižu koš. 

Kendrick i ja u fazonu: 

spacer.png

Ti budi Iffe, hladnokrvan u crunch time-u, a dobrica :innocent:

Edited by DameTime
reč
  • Thanks 1
  • Ha-ha 2

Pozdrav iz Liona. Na tribinama čudan miks ovih japijevaca iz našeg čartera, Grobara Pariz i Grobara Beograd na čelu sa Čegijem. Čini mi se da sam podjednako daleko od svake od ovih grupa. Tok utakmice je nekako homogenizovao ovaj čudan skup. I sada posle jučerašnjeg dana kada smo krenuli kao na parastos niko ne sumnja u pobedu u Milanu.

• Like 11
  • Love 5
  • Ha-ha 1

Opet nisam očekivao ništa, ali sam ovog puta dobio sve, a pod sve podrazumevam tuču u odbrani i pamet/muda u napadu.

Nema se šta previše reći, treća četvrtina za udžbenike, Asvel se raspao onako kako jedna EL ekipa ne bi smela da se raspadne ali to je njihov problem... 

Milano je u formi, ne verujem da ćemo moći da izvučemo pobedu (u gostima do sada nikada nismo izvukli dve pobede u duplom kolu?) ali hajde da kažemo da smo preživeli, pa da vidimo šta i kako dalje

• Like 3

2 hours ago, SamoFlacko said:

gleda me bromazepam i ne vjeruje. 

Ja sam bio optimista i zveknuo samo polutku. 

Ne znam šta bih rekao, ozbiljna priprema, ozbiljan ulazak u meč, kad se na to nadoda dobar šut na otvaranju, onda to ispadne ovakva bajka. Sve što smo mogli, uradili smo, na kraju čak i ta minutaža, koje smo se toliko bojali, ispade raspoređena maltene na nivou neke prosečne ABA tekme.

Gomila dobrih stvari, ostaviću neku analizu za sutra.

Ono što ostaje da me uvere je da li je stvarno ekipa koja može u serijama da ostvaruje dobre rezultate, ili će se ipak svesti samo na povremene bljeskove. Da nije bio onako slab start, uopšte nam ne bi trebale  takve serije, ali ajde. 

Sve u svemu, svaka čast momci, nije moglo bolje od ovoga.