Jump to content

Recommended Posts

Realno je da bez nekoliko pobeda na strani nije moguce obezbediti top 8 ili top 10 kako god.

Sem Albe mi nismo nikog dobili na strani, ne racunam Makabi jer to nije gostovanje. Kuci smo kiksnuli par meceva i onda je racunica prosta.

Ne treba traziti pobedu na strani protiv Pao, Oly, Barsa, Real.. ali ako ne mozes u gostima pobediti Asvel, Virtus, Bajern, onda i nisi kandidat za najboljih 8 ili 10. 

Preko leta treniras, dovedes 2 igraca tamo gde si najtanji i u sezonu 2025/2026 udjes jako bez izgovora.

21 minutes ago, Barkley#34 said:

Jeste da smo u lošoj poziciji pa pokušavamo da nađemo za šta da se uhvatimo. Međutim, nije mi baš jasno to jurenje bar desetog mesta.

Šta tačno znači biti deseti? Kao, sezona nije baš sasvim krš jer smo iza sebe ostavili "čak" osam timova i ušli u doigravanje? A doigravanje je peglaj dve na strani da bi uopšte ušao u 1/4f. Šanse fantastične.

Kapiram, i to je bolje nego biti 11. ili 12. ali realno je penis na biciklu i laganje sebe.

Mi smo baš onako definicija nedorečene ekipe, nekonstantni do zla Boga. Jasno je da fali suvog kvaliteta na ovaj sastav da bi mogli da pripretimo, bar iz senke; jasno je da fali dopuna unutrašnje linije za neki iskorak. 

Upravo što kažeš, lažemo sebe; samo da se domognemo desete pozicije pa ćemo mi pokazati u doigravanju... nekom, nešto. Istina je da smo prilično lagan zalogaj za bilo koju ozbiljniju ekipu van Beograda. 

Mnogo mi smeta što je to tako već drugu sezonu u nizu, što smo malokrvni i toliko bolno limitirani. Niko da preduzme nešto, bar da se pokuša. 

Publika im daje sve što može, podršku, atmosferu kako u Areni tako i van Beograda, kupuju se sezonske u rekordnim brojevima, podržavaju se svakakve akcije zarad kluba, ekipe, trenera; a dobijamo šta? Ovo večeras je sramota za sve njih. 

Baš se osećam nemoćno dok gledam ovu ekipu, nekako nemam osećaj vere u njih da mogu da okrenu sezonu i da bar malo zaličimo na konkurentan PO tim kontinuitetu. 

mda. poslovno, bas losa investicia. kao ono, sve nesto bi moglo bi proradi, al nesto sve ti pare pojede. nista ne radja. al ako su pare tudje, stas te boli q.

basketaski. los basket. definicija loseg basketa. hronicna. sta smo spremili da napadnemo vcrs? da odbranimo? kolko smo bili spremni da ujedemo? protiv pao bez slukasa, lorenza i lesora. sta su trebali jos nam daju fore? egejsko more?

ajde bre

pozdrav za brt babu koi sa 19p je jbn kazna za oci.  special mention za brt lunberga koi (16p tonight) dase nie povredio partizan ne bi imo 5 pobeda sad.(nie on kriv za to).

zna se koe kriv :) 

a bez zajebancije. qrac mu je ovo. i predugo. i previse. i obaska mu je qrac sta za manje pare ne luduje alexa, blesavi se smajli, troluje trifa, mesto ovih crnaca. intersantnie bi bilo.

5 hours ago, Coz29 said:

Sem Albe mi nismo nikog dobili na strani, ne racunam Makabi jer to nije gostovanje.

Khm...

I dalje mislim da ste zadrzali samo Ledeja, ovo bi bio F4 tim. Mnogo ste tanki na 4, tu je problem. Mada ni na 3 nije sjajno.

• Like 1
  • Ha-ha 1

Ne biste imali 30 miliona budzet, mislim da vam samo ekipa ne prelazi 12-13 miliona. Ledej umesto Pokusevskog je skuplja varijanta, da, ali bi i doneo mnogo vise.

Ali jebiga, u 95% slucajeva timovi koji na kraju igraju F4 imaju tim od bar 20 miliona. Ne kazem da ne moze sa manje, ali moras da ubodes skauting bas dobro.

• Like 1
  • Ha-ha 2

1 hour ago, JPM said:

Ne biste imali 30 miliona budzet, mislim da vam samo ekipa ne prelazi 12-13 miliona. Ledej umesto Pokusevskog je skuplja varijanta, da, ali bi i doneo mnogo vise.

Ali jebiga, u 95% slucajeva timovi koji na kraju igraju F4 imaju tim od bar 20 miliona. Ne kazem da ne moze sa manje, ali moras da ubodes skauting bas dobro.

Tuzno je sto na kraju sa Zeljkom nismo dobili nikakvu prednost, bonus u borbi sa skupljim timovima. Ispade da je veci minus to sto nemamo jos jednu cetvorku, dvojku, dvestadvadesetdvojku u rosteru od plus sto je Zeljko na klupi. Sa full rosterom i mnogi prosecni treneri bi guslali ka TOP8 ili necem visem. Sad je upitno sta bi bilo da nemamo domaci teren i 20.000 svaki mec. Jer u gostima apsolutno nikoga ali bas nikoga ne mozemo da dobijemo. Bas tuzno. 

Ispadoh neozbiljan sinoć kad sam napisao da ste iznenada postali favorit odsustvom Slukasa i Brauna, a stvarno sam verovao da možete do pobede. Očekivao sam da na ovu LED podlogu izađe ekipa koja će da grize od prvog do zadnjeg minuta, naloženi do koske da uzmu skalp šampiona u njegovoj kući. Nije da niste izlazili tako i nije da ne možete. Ovaj put jeste izašli tako i igrali 3 minuta... Posle kao da vas je neko isključio na prekidač i uključio "Apatija/mlakonja" mod. Jedina dva igrača koji su nešto pokušali i uradili su Sterling i Ife. 

Šta se desilo sa šutem niko ne zna. Bonga i Majk sami u ćošku i epilog ogromni promašaji. Promašeni ziceri Tajrika i Pokuševskog... Skokove vam skupljali kako su hteli... Želimir neverica na klupi.

Ipak najveća misterija je šta se desilo sa Karlikom. Bez njega vi ste potpuno drugačija ekipa jer on je pravi vođa ekipe i bez njega kao bez glave. Da li će ono klupiranje u drugom poluvremenu pomoći, videćemo. 

Ja nisam sinoć stekao utisak da je igračima Partizana u bilo kom trenutku nedostajalo želje i da su oni nekakve mlakonje i sisice. Ali nije bilo odgovarajuće koncentracije, a energija i želja (koje su definitivno postojale) nisu bile kanalisane na pravi način.

Zvučaće možda banalno, ali ponekad se cela stvar svede na "ovo nije bilo to veče".

Oni se nisu pojavili u Bg, isto tako se ni mi nismo pojavili u Atini. Nereseno. I ja sam jedan od onih kojima je svejedno bili 10 ili 11...Mislim da mi s nasom igrom u gostima, nemamo sta da trazimo kao deseti. Tako blizu, a tako daleko...

Cigansko viđenje grobarskog trenutka...

Ovaj tim plus Ledej - legit top6 kandidat.

Ovaj tim - otprilike 10-14 mesto.

Teško je očekivati plej of EL sa potpuno novim timom, osim ako si PAO, pa kupiš nekoliko najboljih EL igrača u tom trenutku, a onda u doselekciji ubodeš bingo iz NBA.

Neko od upućenih je ovde napisao da je prvi cilj kluba ABA trofej, što je negde i logično, u EL ne znaš šta ko može dok ne probaš. Ova sezona je za formiranje osnove, a u sledećoj kvalitativni dodatak, pa napad na nešto više.

Gledano pojedinačnim kvalitetom, a vrv i cenom, ovaj sastav je otprilike oko 10. mesta.

Kad se uzme u obzir neuigranost u prvom delu sezone to onda znatno obori plasman. Kad se uzme u obzir vrlo dobar raspored u prvom delu sezone to se negde niveliše, pa se dođe do nekog 11.-12. mesta, što i tabela kaže.

Provlači se često priča "eh, da smo kompletni... ah, te povrede". Svi timovi imaju povrede, a mislim da je Partizan tu (za sada) dobro prošao, jer se nisu povređivala 3-4 glavna igrača (za mene su to Karlik, Tajrik, Braun i Bonga). Nije lepo kad odsustvuju Vanja, Lundberg, Nilikina, ali ipak manje boli nego kad moraš na duže bez Vilbekina, Boldvina, Šengelije, Klajburna, Lesora, Bolomboja, Laprovitole, Larkina...

U svim tim okolnostima šanse za Partizan u PO nisu prevelike, ali ipak postoje i vredi se boriti. Sport je to, možda se i poklope kockice, pa se napravi dobra serija.

• Like 1

1 minute ago, Angola said:

I ja sam jedan od onih kojima je svejedno bili 10 ili 11...Mislim da mi s nasom igrom u gostima, nemamo sta da trazimo kao deseti. Tako blizu, a tako daleko...

Meni nije, svaka pozicija gde imaš šansu da se nađeš u plej ofu je značajnija od one gde nemaš. Baš je teško prognozirati ko će biti 8. i 9. danas, može se zadesiti da gostuješ npr. Bayernu i Parisu, gde ta 10. pozicija izgleda daleko privlačnije nego npr. Milano i Barselona.

U gostima imamo 3-6, toliko ima i Real, Bayern ima 3-7. Ispustili smo Paris i Baskoniu u gostima pomalo neshvatljivim glupostima, obe utakmice smo imali u svojim rukama. Imali smo odličnih 3/4 protiv Efesa, ostalo je bilo jednosmerno.

Nemamo baš materijala za optimizam, ali tek ćemo videti koliko zaista možemo u nekom scenariju 10. mesta da se nadamo. Najverovatnije već sledeće nedelje.

Ovakav Pao je viša liga za nas i to nijedna četvorka na svijetu celom ne bi promenila. Od kada im se upalila mašina mi smo jedini izbegli stotku i bambergovanje u Atini.

To nikako ne umanjuje naše probleme, samo kažem da sinoć nismo imali nikakvu šansu. Kidaju ljudi, mi za Nunna nismo imali drugo rešenje nego da ga udvajanjima rastavimo od lopte, oni su sve to uredno iskažnjavali, kao na igrici, svaka kretnja i svaki pas savršeni za dolazak do otvorene pozicije, a onda su sve živo i ispogađali.

Mi smo u ovih nekoliko utakmica dobili Brendona, onakvog kakvog smo očekivali od starta, 'ajde da napišemo i neku pozitivnu stvar. Na stranu priča da li nam je trebao igrač takvih karakteristika, makar neka pruža ono što može. Sad idu utakmice koje će da pokažu koliko stvarno vredimo, sinoćnu ne bih uzimao kao reper. Nije da optimizam kipi iz mene, ali sam otvoren za prijatna iznenađenja.

• Like 3