Jump to content

Recommended Posts

35 minutes ago, Davai Davai said:

Mistifikacija.
Taj “Jug” iz mitologije… pitanje je da li postoji, pogotovo posle Tatona, Janičara, Ritopeka, SNS genga, beskrajnih podela i kompleksaške patkometrije sa komšijama.

U Areni konačno imaš “zdravu” priču, u mainstream smislu - ima navijanja, ima poziranja, ima dece, ima riba, ima Švajnštajgera, Oblaka, Lesorovog sina & žene, ima preko 10k prodatih sezonskih svake godine (ne, to nisu kupovali samo “najverniji”, štaviše i nije za svačiji džep), ima klikova na EL yt/tt/ig, tu je hype, tu je clout, tu smo na mapi - i to ne samo zbog navijanja, nego sve to u paketu izgleda dobro za brending.

Plus, iduće dine idemo sa Panatom na australijsku turneju, kao najveći klubovi širimo se worldwide, poput snimka sa Taša koji je obišao svet. Hoću da kažem, upali smo na svetsku pozornicu i više nije samo “srce ruke glas”, sada je to mnogo više od nas. I treba da budemo pametni, a ne sebični, kako da to iskoristimo za podizanje standarda i privlačenje sponzora i plejera ekstra kalibra. Ne mora biti “kiss cam”, može biti i nešto manje “američko”, ali da je family friendly - to apsolutno nije loša stvar, naprotiv. Ajde malo da izadjemo iz Platonove pećine.

Samozadovoljavamo se s tom ultras pričom, prevazidjeno. Svaki jbg intervju svakog igrača (našeg ili tudjeg), uvek isto pitanje: “JE L DA DA JE NAJJAČA ATMOSFERA???”. Jeste, ajmo sada na next level. Bkv ono, ne želim da nam najveći rivali budu iz komšiluka, nego iz Madrida. 😎

+1 na sve. Pa i na ovo poslednje, bez lažne skromnosti. Mislim da je košarkaški klub ozbiljan brend, Željko Obradović je brend, svi veliki igrači koje je klub dao kroz istoriju su brend, i treba graditi na tome, kako marketinški, tako i rezultatski. Da u skorijoj budućnosti najveći rival bude Real/Barselona/Panatinaikos organizaciono/strukturno/ambicijski.

Iskoristiti hajp oko kluba, privući još veći broj pratilaca/publike/očiju i rasti na globalnoj lestvici. Potencijal je tu. 

• Like 2
  • Love 1

1 hour ago, Davai Davai said:

Mistifikacija.
Taj “Jug” iz mitologije… pitanje je da li postoji, pogotovo posle Tatona, Janičara, Ritopeka, SNS genga, beskrajnih podela i kompleksaške patkometrije sa komšijama.

U Areni konačno imaš “zdravu” priču, u mainstream smislu - ima navijanja, ima poziranja, ima dece, ima riba, ima Švajnštajgera, Oblaka, Lesorovog sina & žene, ima preko 10k prodatih sezonskih svake godine (ne, to nisu kupovali samo “najverniji”, štaviše i nije za svačiji džep), ima klikova na EL yt/tt/ig, tu je hype, tu je clout, tu smo na mapi - i to ne samo zbog navijanja, nego sve to u paketu izgleda dobro za brending.

Plus, iduće dine idemo sa Panatom na australijsku turneju, kao najveći klubovi širimo se worldwide, poput snimka sa Taša koji je obišao svet. Hoću da kažem, upali smo na svetsku pozornicu i više nije samo “srce ruke glas”, sada je to mnogo više od nas. I treba da budemo pametni, a ne sebični, kako da to iskoristimo za podizanje standarda i privlačenje sponzora i plejera ekstra kalibra. Ne mora biti “kiss cam”, može biti i nešto manje “američko”, ali da je family friendly - to apsolutno nije loša stvar, naprotiv. Ajde malo da izadjemo iz Platonove pećine.

Samozadovoljavamo se s tom ultras pričom, prevazidjeno. Svaki jbg intervju svakog igrača (našeg ili tudjeg), uvek isto pitanje: “JE L DA DA JE NAJJAČA ATMOSFERA???”. Jeste, ajmo sada na next level. Bkv ono, ne želim da nam najveći rivali budu iz komšiluka, nego iz Madrida. 😎

@Davai Davai

A nekst level bi bio family&friendly ?!

To bas nema gde da se vidi...

Napisao sam i u onom postu da jesam za izlazak iz pecine ali oprezan, bas tako, treba da budemo pametni i podizemo standarde ali to ne znaci odbacivanje "srce ruke glas", bar ne bi smelo

Kao sto si i sam rekao a to sam i ja tamo napisao, sve u paketu! Nek bude instagrama ali ne samo instagrama

• Like 1

2025 je uzasno bitna

i kao sto sam vec pisao apsolutni prioriteti po meni:

1. visegodisnja licenca

2. Ostanak kljucnih igraca i da budu zdravi

3. Plej of EL

4. ABA

5 l. Sve ostalo je potpuno nebitno

ukoliko dobijemo visegodisnju EL licencu, za ovu godinu me nista ispod tacke 3 ne zanima me toliko

1 minute ago, Luchifer89 said:

Ček,ček,ček,ček...jel javio neko Ostoji za ovo?

Mozda se otrgnuo 

• Like 1

Od Deda Mraza zelim da 2025. zapocnemo pobedom, kao i da pokazemo da znamo da pobedjujemo u gostima (a kompletni verujem da znamo).

Da ne budem bezobrazan, ali bismo zaista moralinu gostima da dobijemo Asvel, Virtus, sto da ne i Armani. Za Monako se sportski nadam (mada tesko), za Pao sam pesimista najvise iz ljudi-u-narandzastom razloga.

• Like 1

3 hours ago, ranzo said:

@Davai Davai

A nekst level bi bio family&friendly ?!

To bas nema gde da se vidi...

Naše f&f nije obično, to i jeste naš brend.

Ide naša himna, a pevaju je iz petnih žila i dete od 5 godina, baja iz bloka, kum iz dijaspore, pozer iz prvog reda, prepička iz lože, stranac koji se kamuflirao i naučio Partizanove karaoke na yt, kao i porodica bivšeg igrača dok se on zagreva za drugi tim. 😉

Ne znam gde drugde ima da se vidi LIVE ona stara narodna “Za druge sa navija, Partizan se voli.”  tako jasno kao tu? 😄

Eto, umesto kiss kema, da ide na džambotronu ko peva himnu na više decibela, ili tipa rubrika “Partizanove lepotice” ili “legende”, “najbolji šal”, lupam. 😂 #mainstream

• Like 4

Idemooooooooo. Vrlo lako može ovo biti presudan meč kad se budu u ABA-i svodili računi.

Bavićemo se samo pozitivnim stvarima, bravo za neodustajanje, bravo za dosta bitnih šuteva pogođenih u kontinuitetu, bravo za ovo preživljavanje u završnici (na Lemaru je bilo 6 ruku prilikom onog šuta, a Aleksej sam u ćošku 😁). 

Daj sad Makabi!

• Like 1

Apsolutni respect za fajt i veru u pobedu. 

Meni je jasno da već dugi vremenski period igramo značajno osakaćeni i da naš stil igre to nikako ne trpi a da posledično zahvaljujući tome cedimo suvu drenovinu. I zato od mene nikad reč kritike neće dobiti, vidim da se svi cimaju koliko mogu, ne vidim da iko časćava prisustvom, svi su u istom čamcu pa dokle se stigne.

Jednom i nas da pogleda sreća, ali zasluženo, ipak smo pogodili šuteve kad treba i ukrali najvažniju loptu na utakmici

• Like 13

Ovo sto je monsinjor Dzep napisao - mislim da su ova izdanja posledica akumuliranog umora, predugog igranja vecine igraca van zone komfora, nemogucnosti da se u trenutnom sastavu implementiraju uobicajena resenja i napred i pozadi. 

Igracima je zaista stalo. To se videlo, narocito je intenzivno bilo na kraju - Dwiz je vristao iz svakog molekula svog tela, a French Frank mu je prisao i zagrlio ga sa tolikom iskrenom radoscu da coveku prosto momentalno upadne nesto u oko... Bas zbog njih mi je i krivo sto im sportski sektor ne pomaze i izlaze ih dodatnim naporima i stresu ignorisuci najocigledniji moguci problem - nedostatak jos jednog upotrebljivog visokog.

• Like 13