DameTime Posted 12 hours ago Author Share Posted 12 hours ago @Son_of_a_gun @ScepanScekicSto Izgleda da nisu svi čitali sve dostupne tekstove o Željku kao mi 😁 Meni je takođe poznato ovo, a Željko je pričao i na temu toga kako bi se on snašao u NBA ligi, tipa njegov karakter, odnos prema igračima itd. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Bilo bi do jaja gledati Želimira kako urla tokom NBA utakmice u full ljubicanstvenom modu dok svi u hali hasaju kokice, the scenes Meni Under Armour bio kul skroz I da, promenicu rutinu pred/tokom utakmice, neko rece da sam maler pa cu se potruditi da u petak ne budem 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Nike se bas srozao kao brend, u svakom smislu u poslednjih 10ak dina. Daleko je od fenomenalnog bio i UA, pre svega sto se dizajna dresova tice (kome je uvek falio neki touch of class, nesto sveze, a opet sustinski partizansko), ali zivibilivideli, nike ce isporuciti jos dosadniji i gori proizvod. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 51 minutes ago, DameTime said: @Son_of_a_gun @ScepanScekicSto Izgleda da nisu svi čitali sve dostupne tekstove o Željku kao mi 😁 Meni je takođe poznato ovo, a Željko je pričao i na temu toga kako bi se on snašao u NBA ligi, tipa njegov karakter, odnos prema igračima itd. Sećam se jedne utakmice Klivlenda. Mičel u civilu na klupi stavio slušalice radi uključenja uživo u program, zeza se a osmeh mu igra na licu a tim mu gubi 20 razlike. Mogu da zamislim Željkovu facu kad bi ga ugledao. NBA je posebna priča. Nešto razmišljam kad bi atmosfera sa njihovih utakmica nekim čudom bila kroz neko vreme i kod nas. Možda to i ne bi bilo loše, možda bi značilo da se država unormalila, ljudi postali opušteniji. Edited 11 hours ago by Volter 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Author Share Posted 11 hours ago 36 minutes ago, kojihit said: I da, promenicu rutinu pred/tokom utakmice, neko rece da sam maler pa cu se potruditi da u petak ne budem Sis, ne zezaj da slušaš ove što uparuju sve od gaća, pocepanih čarapa, neopranih šortseva, pa opet bude poraz 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago U niketu smo uzeli EL jednom i jednom otišli na F4. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Author Share Posted 11 hours ago Just now, Volter said: NBA je posebna priča. Nešto razmišljam kad bi atmosfera sa njihovih utakmica nekim čudom bila kroz neko vreme i kod nas. Možda to i ne bilo loše, možda bi značilo da se država unormalila, ljudi postali opušteniji. Apsolutno, to govorim odavno. Super je atmosfera ali ovo na život i smrt, kukanje bez kraja i konca, od sjaja do očaja u 24h... Bukvalno chill the f out, OL OF JU 😄 (zamislite da sam ovo izgovorila Žocimirovim glasom) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Just now, DameTime said: Sis, ne zezaj da slušaš ove što uparuju sve od gaća, pocepanih čarapa, neopranih šortseva, pa opet bude poraz Gaće nam je precednik obezbedio preko svog ličnog brenda. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Kalm jorself 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 42 minutes ago, kojihit said: I da, promenicu rutinu pred/tokom utakmice, neko rece da sam maler pa cu se potruditi da u petak ne budem Nisi ti maler nego sam ja krenuo da vam bacam vradžbine sa druge teme. 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kalm jorself "Vot du ju vont Kosta?" Obradović asked calmly. Edited 11 hours ago by Smrtokapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 10 minutes ago, Volter said: NBA je posebna priča. Nešto razmišljam kad bi atmosfera sa njihovih utakmica nekim čudom bila kroz neko vreme i kod nas. Možda to i ne bi bilo loše, možda bi značilo da se država unormalila, ljudi postali opušteniji. 8 minutes ago, DameTime said: Apsolutno, to govorim odavno. Super je atmosfera ali ovo na život i smrt, kukanje bez kraja i konca, od sjaja do očaja u 24h... Bukvalno chill the f out, OL OF JU 😄 (zamislite da sam ovo izgovorila Žocimirovim glasom) Idite, gledajte FMP G ligu. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Sis, ne zezaj da slušaš ove što uparuju sve od gaća, pocepanih čarapa, neopranih šortseva, pa opet bude poraz Čemu ove ničim izazvane i nepravedne prozivke? 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Author Share Posted 11 hours ago Ja trenutno na topiku ABA lige: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago (edited) 28 minutes ago, Smrtokapa said: Nisi ti maler nego sam ja krenuo da vam bacam vradžbine sa druge teme. "Vot du ju vont Kosta?" Obradović asked calmly. e sad, salu na stranu, pre neko vreme sa drugarom komentarisem taj tajm aut, i zanima me kako vi tumacitr isti da li ih zeljko napusava i sa tim vot do ju vont Kosta? ol d lajf ju vejt for me, zeli da im kaze da ne igraju napamet i da igraju ono sto im on kaze ili kako stoji u opisu videa da ne mogu ceo zivot njega da cekaju? Ja licno mislim ovo prvo,jer ol d lajf ju vejt for me, not after det ju heva problem https://youtu.be/Gzwr8RM9TOg?si=YSLJ4hA662AgV1yN Edited 11 hours ago by ScepanScekicSto Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 27 minutes ago, Smrtokapa said: Nisi ti maler nego sam ja krenuo da vam bacam vradžbine sa druge teme. "Vot du ju vont Kosta?" Obradović asked calmly. Znam, mnogo si mocan, ono protiv Albe je bila begginers luck, ali vraticu se jos jaca 😈 Ol lajf ju vejt for mi Stef Kari!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 5 minutes ago, kojihit said: Znam, mnogo si mocan, ono protiv Albe je bila begginers luck, ali vraticu se jos jaca 😈 Možda treba da se otisneš u avanture po ostatku foruma kako bi pronašla tu skrivenu moć i vratila se da poraziš zle sile. Znaš već: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 47 minutes ago, ScepanScekicSto said: Kalm jorself Idi u q, ja krenuo da guglam jel ovo neka četvorka 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 7 minutes ago, kojihit said: Znam, mnogo si mocan, ono protiv Albe je bila begginers luck, ali vraticu se jos jaca 😈 Ol lajf ju vejt for mi Stef Kari!!! Ja sam u početku mislio da je smrtokapino benigno komentarisanje na drugoj temi samog sa sobom samo nevini vapaj da ga primimo na našu temu, pa ga još pozvah na kolače i ponudih imunitet.. Sad se infiltrirao i baja okolo, nemamo pobedu mesec dana. Naravoučenije, ne veruj komšiji ni kad darove nosi.. klečaćeš na kuruzu smrtokapo!! 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 11 hours ago Author Share Posted 11 hours ago Niko nije nevin na Vox-u 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago Inače, Partizan Panatinaikos u Australiji, leta gospodnjeg '25. Lepo, širimo brend i na peti kontinent 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 26 minutes ago, Smrtokapa said: Možda treba da se otisneš u avanture po ostatku foruma kako bi pronašla tu skrivenu moć i vratila se da poraziš zle sile. Znaš već: Znam, znam, nista moracu da get into the groove sto bi rekla Luiza Čikone Trebalo je da znam da nece biti lako protiv coveka koji se nazvao Smrtokapa 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 27 minutes ago, Papanikolesku said: Ja sam u početku mislio da je smrtokapino benigno komentarisanje na drugoj temi samog sa sobom samo nevini vapaj da ga primimo na našu temu, pa ga još pozvah na kolače i ponudih imunitet.. Sad se infiltrirao i baja okolo, nemamo pobedu mesec dana. Naravoučenije, ne veruj komšiji ni kad darove nosi.. klečaćeš na kuruzu smrtokapo!! Znaš kako, nakon našeg poraza nisam imao izbora. 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago No, to ti nije bilo dovoljno, pa si nastavio... Naći ćemo kontra urok, a ti ćeš biti bačen u lance.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Vidimo se protiv Fenera. Biću prerušen u Mahmutoglua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago 1 hour ago, Smrtokapa said: Vidimo se protiv Fenera. Dame i Kojihit te spremno čekaju... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts