Zvezdaš96 Posted Friday at 10:10 AM Share Posted Friday at 10:10 AM Čestitke Partizanu na pobedi, gledao sam meč, većim delom meča su imali prednost, na kraju veliki pad, ali za mene sinoć junak je neverovatni Vanja Marinković, koji kada je teško i najbitnije uvek najbolji i uvek trojka, čak je ako se ne varam i u meču u kojem su izgubili kod kuće on trojkom pokrenuo ekipu, kao i u više navrata Pokuševski. Bilo je i dosta sreće sinoć, ali posle toliko poraza na jednu loptu, bilo je i vreme jednom da ih i sreća pogleda, uzgred Karlik Dzons je neverovatan košarkaš i jedan od najboljih igrača u celoj Evroligi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted Friday at 10:16 AM Share Posted Friday at 10:16 AM Dejvis može da da glumi glavnog "junaka"u grobarskoj verziji "Strah u ulici brestova". Čoek je monstrum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Friday at 10:32 AM Share Posted Friday at 10:32 AM (edited) 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Top 10 šuhvi bez nekog reda i jačine, izuzev broja 1 naravno: ... 10. Lične projekcije u odnosu na to kakav sam dan imao tipa kako sam spavao, jel' bio zeleni talas do posla i nazad, šta žena pravi za ručak, šta mi prvo izađe na tjubu kad ga otvorim, jel' ušao prvi šut u prenosu na zagrijavanju i sl... Slobodno dopišite po sopstvenom nahođenju, nemojte da se stidite. Post za potpis. 👏 Leksikon sujeverja... Ajde evo i mojih laganih 10: * Kad Tajrik ide na bacanja, obavezno mora: "NE NJEGA... DOBRO AJDE MOZE 1/2" - daje obavezno oba posle ovoga. * Kad Vanja oce da opali savage trojku sa 9m: "NEMOJ VANJA/VANJI" - obavezno ubada * Na putu za tekmu mora bar neko jace napusavanje (serbia_live style) s nekim u saobracaju, ali potom obavezno dizanje "hvala" rukice bar 3x kad naidju normalci, za jinx i kontrajinx... * Ako se zakasni na himnu - gubimo, sem ako se namerno prekasni i dodje na zadnji napad u 1/4 (dokazano i juce, nema na cemu za trojku DW) * Ako neko stane ispred TV u toku napada - gubimo loptu i primamo trojku, to mora da se edukuju prisutni/ukucani pre svega * Jedino zivo bice koje sme da gleda tekmu nezainteresovano moze biti macka - i to crno bela, ova nasa donela vec 5 pobeda * Izmene se prizivaju naglas, da bi nas Zeljko cuo, ali mora da se izgovori 3x: "VADIBRENDONA, VADIBRENDONA, VADIBRENDONA" * Kada napadamo na levo, mora desna noga preko leve da se prebaci, naravno i obrnuto * Takodje, nema zavaljivanja i opustanja (gubi se prednost), nego kad je napeto mora da se sedi uspravno, obe noge na zemlji, ravna kicma * Ako na bacanja protivnika neko krene sa "NE ZNA" (daje), drugi obavezno mora da kaze "DE NE ZNA..." - masi drugo Lista je mnogo veca, ali ne verujem da bi iko normalan to citao 😆 Edited Friday at 10:35 AM by Davai Davai 3 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Friday at 11:02 AM Share Posted Friday at 11:02 AM 49 minutes ago, Luchifer89 said: A sve je Denzel dobro uradio u onom napadu kad je promašio kucanje I ovo je šuhva sama po sebi. Nemoj da se určiš i uzimaš više nego što ti je dato. Rispekt d bol bre. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Friday at 11:13 AM Share Posted Friday at 11:13 AM 29 minutes ago, Davai Davai said: * Kada napadamo na levo, mora desna noga preko leve da se prebaci, naravno i obrnuto * Takodje, nema zavaljivanja i opustanja (gubi se prednost), nego kad je napeto mora da se sedi uspravno, obe noge na zemlji, ravna kicma Protiv Žalgirisa svaki put kad se dignu oni na šut meni lijeva noga krene refleksno u vazduh i paf - trojka. Provalim ja to negdje na pola treće i krenem silom da je zaustavljam u mirovanju. Rezultat: 2/16 Žalgirisa za tri do kraja, te dvije sam jednu bio na nogama pušio ispod nape a drugu sam se zaboravio na kraju. 😁 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Friday at 11:18 AM Share Posted Friday at 11:18 AM Samo da podvucem sta je vec spomenuto, pravilo svih pravila je: NIKAD ZNACI NIKAD NE GOVORI "GOTOVO JE OVO" Ja i kad se zavrsi proverim jos 10x na rezultatima i svim portalima da li je stvarno gotovo. Ovo ko ne postuje, ne samo za ban nego i za batine. Ps. "GOTOV JE" zato treba pricati na sav glas... 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Friday at 11:24 AM Share Posted Friday at 11:24 AM 1 minute ago, Davai Davai said: NIKAD ZNACI NIKAD NE GOVORI "GOTOVO JE OVO" Baš sam htio da napišem da je jedino racionalno objašnjenje kako smo dobili ono sinoć to da je neko od Albinih navijača na 88:84 rekao "gotovo je ovo". 🤣 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted Friday at 11:29 AM Share Posted Friday at 11:29 AM 56 minutes ago, Kronostime said: Ne skrnavi Fredi Krugera, pobogu! Pobogu, Fredi je običan, pomalo nekulturan dečko iz kraja. Ima osećanja i emociju. Fredi nas nikad ne bi radio kao Brendon. 57 minutes ago, Davai Davai said: ali ne verujem da bi iko normalan to citao 😆 Piši brt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Friday at 11:45 AM Share Posted Friday at 11:45 AM (edited) 2 hours ago, Volter said: Hide contents 1 Sveti Georgije Gagić gleda ovo i dozivljava transfer blama P.s. 16. Svadbarska atmosfera na treningu uz obavezan komentar nekog od forumasa kako je "bas dobra atmosfera u ekipi" Edited Friday at 11:53 AM by MC Thunder 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 11:52 AM Share Posted Friday at 11:52 AM 1 hour ago, Davai Davai said: Izmene se prizivaju naglas, da bi nas Zeljko cuo, ali mora da se izgovori 3x: "VADIBRENDONA, VADIBRENDONA, VADIBRENDONA" Zamislio sam scenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Friday at 11:53 AM Share Posted Friday at 11:53 AM 27 minutes ago, Son_of_a_gun said: Baš sam htio da napišem da je jedino racionalno objašnjenje kako smo dobili ono sinoć to da je neko od Albinih navijača na 88:84 rekao "gotovo je ovo". 🤣 I said it, i to na glas, u groznici i bunilu na tribini. Doduše kad ga je Vanja dao rekao sam i da okrećemo 😂 Šizofrena cepanja kao primarna karakteristika navijača KK Partizan, tema za doktorski rad 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Friday at 11:54 AM Share Posted Friday at 11:54 AM 5 minutes ago, MC Thunder 2 said: 1 Sveti Georgije Gagić gleda ovo i dozivljava transfer blama I dalje neprejebiva fotka. 😁 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Friday at 11:55 AM Share Posted Friday at 11:55 AM 1 hour ago, Davai Davai said: * Kada napadamo na levo, mora desna noga preko leve da se prebaci, naravno i obrnuto Znaci tvoja vradzbina se kosi sa mojom 😠, ja kad napadamo na levo sedim sa levom nogom visom od desne i obrnuto... I jedna od pre par meseci, kada uspavljujem cerku ako hodam ka prozoru sa njom dok je njihov napad, realizovace ga, ako hodam u suprotnom smeru, nece. Samo moram ovo da iskuliram, protiv Zalgirisa su mi ruke otpale. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Friday at 11:57 AM Share Posted Friday at 11:57 AM (edited) Evo i mene iz Pionira Arene Pre svega jako mi je drago što sam upoznao brata @Dzepa. Trebalo je da popijemo kuvano vino umesto piva, jbg :) Što se tiče atmosfere, bilo je dosta naših ali nekako raštrkano. U par navrata se istok lepo dozivao sa najvernijima, ali ništa posebno. Ok, velika je hala plus bilo je i dosta domaćih navijača tako da nije loše ispalo na kraju. Što se tiče tekme, ne znam šta bih rekao. Hteo sam reći da je ovo jedna od onih tekmi kad te prosto ne ide, ali to ne bi bilo tačno. U nekom momentu smo imali šut za 3 preko 50% a na kraju ostali na pristojnih 37%. Kao što rekoh na lajv temi, godinama smo prokleti nemanjem pravog pleja, da bi se sad kad ga imamo igra raspala čim izađe na klupu. Brat Duejn prosto nema (košarkaški) IQ za tu poziciju. Ali kao dvojka je sinoć bio dosta dobar i samo nek nastavi. Zašto smo igrali ovako očajnu odbranu ne umem da objasnim. Takođe ni šta se desilo sa mađim Ledejem u situaciji kad nemamo pleja. Dalje, Brendon Dejvis je zaista horor. Znamo svi šta može da isporuči u napadu, u teoriji čak i u odbrani može da bude solidan, ali on jednostavno ne isporučuje ni 20% toga. Koji je razlog ja stvarno ne znam. Ne deluje kao glup čovek (mada u ovo počinjem da sumnjam), nije ni da se ne trudi. Fokus mu je možda slab ali to ne objašnjava skandalozne poteze koje on pravi. Zaista ne umem da objasnjim njegove igre. Dajte ljudi još jednog visokog, ovo ne vredi ovako. Što kaže Realni, nemamo čemu (Čime?) da se radujemo sa ovom linijom. Od dobrih stvari, Karlik je bogotac. Bonga brutalan u odbrani, kad si blizu terena imaš utisak da mu je raspon ruku 4 metra, neverovatno šta sve hvata i šta sve stiže. Sterling isto solidan sinoć. Edited Friday at 12:00 PM by Marvin 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted Friday at 12:04 PM Share Posted Friday at 12:04 PM A večeras ako može da izgube Armani, Efes, Zvezda i obe Francuske ekipe :) 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Friday at 12:10 PM Share Posted Friday at 12:10 PM 12 minutes ago, Marvin said: Bonga brutalan u odbrani, kad si blizu terena imaš utisak da mu je raspon ruku 4 metra, neverovatno šta sve hvata i šta sve stiže Završio je sa nula poena ali sam imao utisak da je pokupio sve lopte u ključnim trenucima. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Friday at 12:37 PM Share Posted Friday at 12:37 PM 32 minutes ago, Marvin said: A večeras ako može da izgube Armani, Efes, Zvezda i obe Francuske ekipe 🙂 Ja negde tokom drugog kola gledam u društvu neku tekmi kažem odgovara nam da ovi izgube. Ostali me začuđeno gledaju, misle sprdam se. Ali ne, bolest priznajem, računam sve od prvog kola 😄 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted Friday at 12:39 PM Share Posted Friday at 12:39 PM 37 minutes ago, wrach said: Znaci tvoja vradzbina se kosi sa mojom 😠, ja kad napadamo na levo sedim sa levom nogom visom od desne i obrnuto... Da ali… desna ako je preko leve mora da bude usmerena na levo, znaci nije obican prebacaj, niti usmeren na pravo, a la “Niske strasti”, nego u smeru gde napadamo. Dakle, moze i obrnuti prebacaj noge, ali stopalo mora da se usmeri kako treba (napadaj, napadaj). * Buksna sme samo na tajmautu, u toku igre nikako da im ne padne koncentracija. Isto, WC i kuhinja, dopuna, samo izmedju cetvrtina mogu. Khm… Ovako kad se napise naglas sve ovo, deluje kao obrazac za Lazu da popunjavamo. ✅ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted Friday at 12:45 PM Share Posted Friday at 12:45 PM 5 hours ago, MC Thunder 2 said: Slazem se sa vecinom. Ne i u vezi Karlika. Ako ne ode napokon u NBA (a mislim da nije on nivo da tamo ima jacu ulogu) realno je da ostane. Zadovoljan je, uziva reklo bi se, ako se imalo za Pantera, imace se i za njega, a kostace manje od ex-kepa sve i da nastavi ovako do kraja sezone. Neće taj niđe. Ima dvogodišnji ugovor. Deluje da je zadovoljan i ekipom i klubom i gradom. Ako treba, poboljšaće mu naši uslove u drugoj godini da ga dodatno oraspolože. Prosto takvog igrača ne ispuštaš. Ja bih mu već sad ponudio novi ugovor. On 11/28/2024 at 1:35 PM, pendulum said: Situacija u EL je zajebana za nas. 23 kola do kraja, mi na skoru 3:8. Za neki učinak od 50% koji bi trebalo da nam donese plejin nam treba 14:9 do kraja što je teško ostvarivo, ali ne i nemoguće. 4:0. Idemo dalje. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted Friday at 12:48 PM Share Posted Friday at 12:48 PM Neupitno ko je ovo... 1 9 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Friday at 12:52 PM Share Posted Friday at 12:52 PM 2 hours ago, Luchifer89 said: A sve je Denzel dobro uradio u onom napadu kad je promašio kucanje Kakav prvi korak! Ostavio je onoga, voleo bih da vidim neki usporani snimak sa parketa, imam utisak da ovaj što ga je čuvao, nije stigao ni pogledom da ga isprati. I onda onakav user svega. Baš strašno. Neko ga je na tnjiteru nazvao novim Aleksom, pre nekog vremena. Nije mi to u startu bilo zanimljivo, ali... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted Friday at 12:53 PM Share Posted Friday at 12:53 PM 2 hours ago, Davai Davai said: ali mora da se izgovori 3x: "VADIBRENDONA, VADIBRENDONA, VADIBRENDONA" Glasom Milana Tarota 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted Friday at 12:56 PM Share Posted Friday at 12:56 PM A gde su vam srecni dresovi, majice, carape? Ustaljeni raspored piva, grickalica, pepeljare koji se menja tek posle poraza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted Friday at 01:06 PM Share Posted Friday at 01:06 PM 1 minute ago, Clash said: A gde su vam srecni dresovi, majice, carape? Ustaljeni raspored piva, grickalica, pepeljare koji se menja tek posle poraza? uvek gledam u istoj odeći dok idu pobede, ne dam ženi da opere kad dođe poraz, menjam tokom utakmice na svaku glupost (a imamo ih ihaj) lete po kući papuče, podmetači, jastučići... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Friday at 01:11 PM Author Share Posted Friday at 01:11 PM 4 minutes ago, goofy said: uvek gledam u istoj odeći dok idu pobede, ne dam ženi da opere Zach Leday likes this. 2 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts