DameTime Posted Tuesday at 05:42 PM Author Share Posted Tuesday at 05:42 PM (edited) Urlam 😂 Željko posle pobede nad Albom izjavljuje: ja bolju ekipu nikad nisam trenirao https://www.instagram.com/reel/DDZ_bCDMFxp/?igsh=MTN1eTRncm9hajZjaA== Quote “i love you everybody, I love you @gigidatome “ ? Quote Aleksaaaaaaa, Aleksaaaaaaaa, DON’T pass the ball! Quote To su moji drugari. Quote Жељко, Алба? -Не…Алба Quote Da sam imao Vanju umesto Diamantidisa niko mi ne bi dao preko 50 onomad u Pao Quote Јарић и Ракочевић најбољи тимски играчи које сам тренирао Quote "Ovo stanje u kome se ja nalazim nije stanje za hospitalizaciju" Edited Tuesday at 05:47 PM by DameTime 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted Tuesday at 08:27 PM Share Posted Tuesday at 08:27 PM Jesi gledala nekad Diamantidisa? @DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted Tuesday at 08:31 PM Author Share Posted Tuesday at 08:31 PM 2 minutes ago, Carl Johnson said: Jesi gledala nekad Diamantidisa? @DameTime Jesam, ali ne znam zašto me to pitaš 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted Tuesday at 10:08 PM Share Posted Tuesday at 10:08 PM (edited) 2 hours ago, DameTime said: Jesam, ali ne znam zašto me to pitaš 😄 Nije ukapirao tvoj sarkasticni post 🙂 Edited Tuesday at 11:04 PM by TripleJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 17 hours ago Author Share Posted 17 hours ago Što ja da izvinem, veruj mi da psujem više od tebe. Sutra nisam u mogućnosti da gledam utakmicu, ne znam da li se u vas može imati poverenja da ne kukate previše na live temi. Valjda su ove 4 pobede bile neki boost (samo)pouzdanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Nemoj da si naivna. Na 12-8 za Albu kreće standardni repertoar. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Pojedini nikako da shvate da je kukanje na lajvu jednako vredno i važno kao i apsolutni optimizam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted 17 hours ago Share Posted 17 hours ago Partizanova lajv tema, u poređenju sa onom drugom lajv temom: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Luni Walker IV u podkastu sa Monekeom i još neka dva tipa nas vidi na F4, uz Real, Panatinaikos i svoj klub. Jasno da je bio subjektivan, ne može Žalgiris pre Olimpijakosa. Za predikciju ostala tri tima se vidi da poseduje izvesno znanje, možda je Real trenutno kritičan al' to mu je ajmo reći hot take. Još je rekao da nakon meča u Beogradu nije spavao noćima, da je prestao da gleda košarkaške utakmice i prešao na filmove; očigledno mu horor filmovi pomažu da zaboravi atmosferu, za koju kaže da je nestvarna i da tako nešto može da napravi samo partizanova publika. Ako mene pitate, Luni Walker ima jedan dečački san. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago 32 minutes ago, Papanikolesku said: Ako mene pitate, Luni Walker ima jedan dečački san. Jel moze da ga ostvari na poziciji cetvorke? 🤔 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Jel moze da ga ostvari na poziciji cetvorke? 🤔 Kod Željka sve može 😄 https://www.instagram.com/reel/DDcK-ndIeOK/?igsh=aXI3cmY1MmprcW5o Pogledajte kako Balšadžuvon rešava Karlika u mismeču 😂 Željko u pozadini ne veruje šta je video haha 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Al' što je Karlik napravio duplu i nije skapirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 12 hours ago Author Share Posted 12 hours ago 2 hours ago, Papanikolesku said: Ako mene pitate, Luni Walker ima jedan dečački san. Tipičan primer onog tuđe je slađe Da LW4 ne igra za Žalgiris i da nije šutirao 6 od 11 protiv KKP, ne bi ti ovako zapao za oko. Još jedan igrač koji bi bio potpuno nepotreban na ovaj roster, s obzirom na to koliko ste nakrcani na pozicijama koje može da pokrije. A moguće je da troluješ i ja opet nisam skapirala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Inače, momak se zove Loni (Lonnie) a ne Luni (Loonie). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Cenim da ne troluje nego je u prelazni rok, sledeća sezona fazi. Ignoriši, ako nastavi tako izbacićemo ga iz kuće i oterati u komšiluk. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Dogodine Walker V u Areni pored Matsona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Barkley#34 said: Cenim da ne troluje nego je u prelazni rok, sledeća sezona fazi. Ignoriši, ako nastavi tako izbacićemo ga iz kuće i oterati u komšiluk. Ja samo gledam znakove pored puta 😄 Inače, slutim da će mi večeras presesti jedna emisija. Nemoj Dule to da radiš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Dobra atmosfera u ekipi dosta toga ce pokazati naredne dve utakmice, pa da vidimo na sta ce to ispasti Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Jel ovo Rambu majica ostala u Laktasima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Groboši ne volim vas,ne mrzim vas nego vas prezirem.To osecanje gajim skoro 50 godina.Gledam sve vase utakmice u kosarci,fudbal ne pratim ni ovaj nas ciganjski.Ni pre ovog posta ne bi vas menjao za nijednog drugog vecitog rivala jer sam navikao na vas.Postujem vas jer volite vas klub onoliko koliko se klub voleti moze a to je kod vas bezgranicno.ALI za skandiranje protiv vlasti u ovom trenutku alal vam qrc,naklon do poda za osecaj za opste dobro i drustvenu odgovornost.Voleo bi da ste domacini do kraja Evrolige da vas cela Srbija cuje.Ako treba da popijem ban zbog ovog slobodno me banujte nadam se da nisam povredio necije osecanja.Covek je covek samo ako je slobodan covek sve ostalo su robovi.Bas sam imao potrebu ovo da napisem,nekako mi je lakse. JEDAN JE BEOGRADSKI PARTIZAN🖤 Pozdrav ko kuca od jednog matorog Roma. Edited 9 hours ago by Placebo Lone star 9 9 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Placebo Lone star said: Groboši ne volim vas,ne mrzim vas nego vas prezirem.To osecanje gajim skoro 50 godina.Gledam sve vase utakmice u kosarci,fudbal ne pratim ni ovaj nas ciganjski.Ni pre ovog posta ne bi vas menjao za nijednog drugog vecitog rivala jer sam navikao na vas.Postujem vas jer volite vas klub onoliko koliko se klub voleti moze a to je bezgranicno.ALI za skandiranje protiv vlasti u ovom trenutku alal vam qrc,naklon do poda za osecaj za opste dobro i drustvenu odgovornost.Voleo bi da ste domacinj do kraja Evrolige da vas ceka Srbija cuje.Jedan je Beogradski Partizan.🖤Ako treba da popijem ban zbog ovog slobodno me banujte nadam se da nisam povredio necije osecanja.Covek je samo samo slobodan covek sve ostalo su robovi.Bas sam imao potrebu ovo da napisem,nekako mi je lakse. Jbg, lako je meni bilo da gledam Divca, tatka na Nakica, tatka na Balsu, Zeljka, Grbovica, Pecarskog... onomad, je li? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Kronostime said: Jbg, lako je meni bilo da gledam Divca, tatka na Nakica, tatka na Balsu, Zeljka, Grbovica, Pecarskog... onomad, je li? Gledao ih sve uzivo,sa tatom od Nakica se cak i licno poznajem.Ponekad mi je krivo sto ne vidite koliko ste veliki pa vam neki losi ljudi kvare reputaciju.👍Nas trenutno cupa brat Stimara inace nas ni Dunav ni Sava ne bi oprali.😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago 10 minutes ago, Placebo Lone star said: Groboši ne volim vas,ne mrzim vas nego vas prezirem.To osecanje gajim skoro 50 godina.Gledam sve vase utakmice u kosarci,fudbal ne pratim ni ovaj nas ciganjski.Ni pre ovog posta ne bi vas menjao za nijednog drugog vecitog rivala jer sam navikao na vas.Postujem vas jer volite vas klub onoliko koliko se klub voleti moze a to je bezgranicno.ALI za skandiranje protiv vlasti u ovom trenutku alal vam qrc,naklon do poda za osecaj za opste dobro i drustvenu odgovornost.Voleo bi da ste domacinj do kraja Evrolige da vas ceka Srbija cuje.Jedan je Beogradski Partizan.🖤Ako treba da popijem ban zbog ovog slobodno me banujte nadam se da nisam povredio necije osecanja.Covek je samo samo slobodan covek sve ostalo su robovi.Bas sam imao potrebu ovo da napisem,nekako mi je lakse. Pošteno nema šta. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Kad smo se dotakli toga, ne mogu reci da volim KKCZ, ali isto tako ne mogu reci ni da je ne volim ili mrzim. Posmatram je kao i svaki drugi klub protiv koga se borimo za trofeje. Od 'domacih' jedini pravi hejt bacam na Buducnost, sto je posledica onih okrsaja sa prelaza iz starog u novi milenijum. Ne volim ni Olimpiju. Zvezdu nikada nisam uspeo da dozivim tako tragicno kao ovi sto su pre svega fudbalski fanovi pa su frustraciju odatle prenosili na najlepsi sport na svetu. Cini mi se da se i nasa publika pomalo 'cisti' i da je sve veci broj bas pravih navijaca kosarkaskog kluba, a ne striktno SD-a, u prevodu FK-a sa satelitima. U evropskoj kosarci je to ipak daleko lakse, tu je citav niz timova koje ne mogu da smislim - Real, Barca, CSKA kao tier 1 hejta, pa Oly, Fener, Maccabi kao tier 2 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 32 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Kad smo se dotakli toga, ne mogu reci da volim KKCZ, ali isto tako ne mogu reci ni da je ne volim ili mrzim. Posmatram je kao i svaki drugi klub protiv koga se borimo za trofeje. Od 'domacih' jedini pravi hejt bacam na Buducnost, sto je posledica onih okrsaja sa prelaza iz starog u novi milenijum. Ne volim ni Olimpiju. Zvezdu nikada nisam uspeo da dozivim tako tragicno kao ovi sto su pre svega fudbalski fanovi pa su frustraciju odatle prenosili na najlepsi sport na svetu. Cini mi se da se i nasa publika pomalo 'cisti' i da je sve veci broj bas pravih navijaca kosarkaskog kluba, a ne striktno SD-a, u prevodu FK-a sa satelitima. U evropskoj kosarci je to ipak daleko lakse, tu je citav niz timova koje ne mogu da smislim - Real, Barca, CSKA kao tier 1 hejta, pa Oly, Fener, Maccabi kao tier 2 Ma i ne treba da se volimo,zdravo rivalstvo je sasvim ok.Ali ovo zbog cega dolaze razni Youtube-ri da nas snimaju i prikazuju kao dosad nikad vidjeno je gomila frustracija koje prospemo po Areni i jedni i drugi.Postali smo uzasno agresivni i besni a utakmice neka vrsta ventila.Zato tako fatalno i dozivljavamo poraze gde se teraju treneri posle nekoliko kola ili vredjaju igraci koji su do pre neke utakmice bili heroji.Mi smo od aufiderzen posle Stutgarta i Bajerna dosli na to menjaj sve posle poraza u gostima od Milana.Naravno ima tu ljubavi u strasti ali bes nas trenutno vodi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts