Volter Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago I ono što sam pisao za Balšu videlo se večeras. Nema ovde vremena za drugu šansu, pogotovo u ovakvoj situaciji gde treba da nadoknadiš propušteno i pod pritiskom pobeda. Dvejn me inače iznenadio, fino je igrao odbranu a i dao je neke bitne poene. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Sterling bas low IQ. Steta posto sve ostalo ima. Potez utakmice Duane 2+1 kucanje 2 minutes ago, Volter said: I ono što sam pisao za Balšu videlo se večeras. Nema ovde vremena za drugu šansu, pogotovo u ovakvoj situaciji gde treba da nadoknadiš propušteno i pod pritiskom pobeda. Dvejn me inače iznenadio, fino je igrao odbranu a i dao je neke bitne poene. I dalje stojim iza toga da je 5 Balsinih minuta 5 minuta manje za Brandona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) Evo ga Trinki se nabacuje Radi na konferenciji 😄 Nismo mu mi dali, mozda je Rada rada 😄 Edited 21 hours ago by TripleJ 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: b1: vidi vidi, dakle potvrdjeno se moze kad se hoce, klasican Naneli Duan. b2: poslusao me je cca 70%, i to je nesto. I dalje molim da ne sutira za 3 osim ako je istek napada i nema gde sa loptom. Vidiš da može da uskoči u Ifeove cipele, makar na noć 😛 5 minutes ago, Papanikolesku said: Pored toga, nema mnogo toga da je valjalo večeras. Pa pita se valjda i protivnik nešto? Evo ja smatram da smo igrali vrlo smislenu košarku u napadu večeras velikom većinom meča. 58% za 2 poena, 39% za 3 poena, 18 asistencija na 8 izgubljenih. Lopta je fino kružila, dosta izgrađenih pozicija. Takođe, sem Sterlingovog glupiranja na kraju, odigrali smo i sasvim pametnu završnicu i priveli meč kraju poprilično mirno. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Dobili smo i produzetak: slatkorecivi Zabar vs Rada SK 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Jel on to ladno rekao jel si to dusu prodala djavolu kad tako dobro izgledas? Fak, previse je cak i za slatkorecivog Talijana. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Rada oživela Željka, a izgleda da će i Trinki Radu. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 6 minutes ago, DameTime said: @Čočo evo ti ga brat blizanac 🤣 Čočo je mnogo privrženiji, u smislu neke podrške i branjenja ekipe, trenera. Kod mene niko nije izuzet od kritike, nema belih medveda 😄 Just now, Shonewizard said: Vidiš da može da uskoči u Ifeove cipele, makar na noć 😛 Pa pita se valjda i protivnik nešto? Evo ja smatram da smo igrali vrlo smislenu košarku u napadu večeras velikom većinom meča. 58% za 2 poena, 39% za 3 poena, 18 asistencija na 8 izgubljenih. Lopta je fino kružila, dosta izgrađenih pozicija. Takođe, sem Sterlingovog glupiranja na kraju, odigrali smo i sasvim pametnu završnicu i priveli meč kraju poprilično mirno. Naravno, i videli smo večeras da se Teinkijeri itekako pita kada nas je iskažnjavao za svaki propust u odbrani. Ubili su nas na skoku, prepoznavali udvaranja, rešavali pasom, iso Francuska i Walkera. Bolje je spremio ekipu za ovaj meč, objektivno ima limitiran u ekipu a igraju sasvim korektnu košarku. Naš napad je bio bolji od odbrane. I suđenje je bilo blago domaćinsko, što je pomoglo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 21 hours ago Author Share Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: Čočo je mnogo privrženiji, u smislu neke podrške i branjenja ekipe, trenera. Kod mene niko nije izuzet od kritike, nema belih medveda 😄 Mislim na ove energetske padove i podizanja u vrlo kratkom vremenskom roku 😛 Zli jezici bi rekli, baš kao i tim Partizana... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: objektivno ima limitiran u ekipu a igraju sasvim korektnu košarku. Da se razumemo, ovim si pre opisao nas nego njih (makar nas u zadnja 3 kola). Mi LW4-like igraca mozemo da sanjamo. Mada mi se svidja u sta se pretvara CJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Pu, kaže Željko da Ljunberg nije istegao nego nešto cepnuo, a u pitanju je zadnja loža. Šta kažu doce? Komšije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ja se sve nadam da ce zaigrati prekosutra...dzabe se nadam? 🥲 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Just now, MC Thunder 2 said: Ja se sve nadam da ce zaigrati prekosutra...dzabe se nadam? 🥲 Reče da definitivno preskače PAO i Igose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Jebeni bolesnik šalje batinaše i na KKP utakmicu, na nivo 400, među sezone, da kače provokatorski transparent. A iza njih kordon žandarmerije (nikad ne stoje tu inače) i verovatno samo čekaju incident i jedni i drugi. Jebena država. 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Just now, uvrnuto said: Jebeni bolesnik šalje batinaše i na KKP utakmicu, na nivo 400, među sezone, da kače provokatorski transparent. A iza njih kordon žandarmerije (nikad ne stoje tu inače) i verovatno samo čekaju incident i jedni i drugi. Jebena država. Ima kod Krtole snimak, neka gospođa skinula uz aplauz. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 4 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Pu, kaže Željko da Ljunberg nije istegao nego nešto cepnuo, a u pitanju je zadnja loža. Šta kažu doce? Komšije? On je protiv Srbije igrajuci za Dansku imao dva puta spaga situacije. Posle obe je imao pomalo bolnu grimasu na licu. Ne znam da li ima veze sa tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Sad se pise da je u pitanju nesto oko trbusnnog misica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago Ta udbaška ekipa je u subotu na JNA kačila taj isti transparent na jednom od ulaza na istoku. Mislim da većina nije ni provalila jer smo uglavnom bili pod krovom ili u loži. Ja video tek par sati posle meča. Sad su došli da podjebavaju i na basketu. Jasno je otkud onakva glasna reakcija publike. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Mislim na ove energetske padove i podizanja u vrlo kratkom vremenskom roku 😛 Zli jezici bi rekli, baš kao i tim Partizana... Raduje me pobeda, ali igra nije dobra. Ne mogu da prelazim preko nekih situacija koje se iznova ponavljaju. Evo i Želimir sad na konferenciji govori da smo igrali katastrofalnu odbranu, i da se Walkeru branio totalno pogrešno. Problemi sa skokom, problem sa pravljenjem malih faulova. Jebi ga, pokušavam da gledam širu sliku, nekad pobeda ne može da zamaskira sve. 7 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da se razumemo, ovim si pre opisao nas nego njih (makar nas u zadnja 3 kola). Mi LW4-like igraca mozemo da sanjamo. Mada mi se svidja u sta se pretvara CJ. Možemo da ga sanjamo jer ni ne gledamo tržište. Pogledaj poziciju četiri na šta nam liči. Zašto, napisao sam da su limitirana ekipa; i budžetom, a i selekcijom ekipe; Trinki radi dobar posao, igraju korektno skroz s obzirom na sve limite, jel. Mi imamo veći potencijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) Tajrik vs Lesor. Majko mila. Ili ce se pobiti ili ce se razviti najjaci bromance u EL 😁 Ex Kkp ludak vs current Kkp ludak Edited 20 hours ago by MC Thunder 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 7 minutes ago, Charles De Ketelaere said: Ima kod Krtole snimak, neka gospođa skinula uz aplauz. U jednom momentu, ali su onda došli i vratili. Masa se razišla odatle, ostala samo ona. 5 minutes ago, Barkley#34 said: Ta udbaška ekipa je u subotu na JNA kačila taj isti transparent na jednom od ulaza na istoku. Mislim da većina nije ni provalila jer smo uglavnom bili pod krovom ili u loži. Ja video tek par sati posle meča. Sad su došli da podjebavaju i na basketu. Jasno je otkud onakva glasna reakcija publike. Isto. Na poluvremenu su okačili, tek kasnije smo sa te strane skontali, u četvrtoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Nemojmo u mizoginiju 🙏 pricajmo samo o seksu tokom utakmice… svaka cast celom timu, Duance mu ga dao isto, bravo 👏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago Meni je bas utisak da smo odigrali jako dobru utakmicu i da je trebalo i ubedljivije da pobedimo. Walker nije branjen kako treba, ali je i pogodio neke jako teske suteve, ono sto nije valjalo su oni pokusaji udvajanja, to je bas izgledalo jadno, ali osim toga napadacki jako dobra utakmica i zalaganje sve vreme na max. Ono sa skokovima je delom bilo iznudjeno i zbog Dejvisove povrede, na samom kraju su ponovo uspostavili kontrolu na toj strani terena. Docekali smo konacno pristojnu utakmicu i od Duejna. I Zeljko je vrh odradio ovo sa izmenama za odbranu, nije mu dao da usere nesto u napadu i ponovo padne sa samopouzdanjem, a ovaj je vratio sa stvarno velikom koncentracijom i zalaganjem na drugoj strani terena. I dalje mi nije jasno zasto mu u el svaka trojka izgleda kao da je jedva dobacio, ali videli smo u ovoj tekmi konacno nagovestaj kako bi to moglo da izgleda. Bas mi je gotivna ova ekipa, vidi se da je momcima stalo, bas se bodre medjusobno, samo neka nastave ovako. I pohvale za navijanje kad se Zalgiris odvojio, stvarno je publika tu razmrdala tim. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dissolvius Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 2 6 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 25 minutes ago, Barkley#34 said: Ta udbaška ekipa je u subotu na JNA kačila taj isti transparent na jednom od ulaza na istoku. Mislim da većina nije ni provalila jer smo uglavnom bili pod krovom ili u loži. Ja video tek par sati posle meča. Sad su došli da podjebavaju i na basketu. Jasno je otkud onakva glasna reakcija publike. Šta piše na transparentu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts