Jump to content

Recommended Posts

Ja sam odavno rekao svoje misljenje, kad je bila opsta pomama na Dejvisa..

nisam za bilo kakvu doselekciju ako se pre toga neko ne otpusti ili ne daj Boze povredi.

takodje, misljenja sam da je bolje ne dovoditi nikog nego dovesti nekog da bi tek doveo, i da valjda bi Armani iskopao nekog (bar oni mogu da plate) a ne Gilespia da je trziste tako "bogato".

Dakle, nisam protiv al isjljucivo uz smanjenje postojeceg igrackog kadra i da ro bude neko pravo razliku. 

Jezim se od istih prica koje se vrte, posle 4-5 utakmica menjaj ovog, menjaj onog, menjaj trenera... 

ja sad stvarno ne znam kroz Zeljkovu karijeru, ali ne znam jel se on tako lako odricao igraca koje je inicijalno selektirao, za razliku od kolege mu, Atamana, kojeg boli murica, samo menjaj i dovodi, kao na traci

• Like 1

Nama ne treba novih igrača nama treba koja pobjeda više u neizvesnim završnicama. Sada bi se o nečemu drugom pisalo.Ali to je prošlo.

I meni je naša centarska linija labilna.

Ali eto prilike pustiti Koprivu protiv Milutinova, neka ga školuje, naučiće više nego na pedeset treninga.

A ako je ruža? Procvetaće!

• Like 4

Bas me prijatno iznenadila ova pobeda, i to nakon poraza od Armanija, od kog je Zvezda dva nivoa iznad. Dosta toga mi bas i nije jasno. I dalje ne cenim Dejvisa, niti mi je jasna minutaza Sterlinga. Bosnjakovic igra zavidnu minutazu protiv Barse, pa ga sledeci mec nema nigde. Sad se pojavio Majk, i ko zna sledeci mec da li igrati par minuta. Vec protiv Olimpijakosa ce neke stvari biti jasnije. 

20 hours ago, Kronostime said:

Stara dobra vremena Kezmana, Kupera, Glimmera... a i ZoeBG bila redovna na forumu.

Izvinjavam se na off-u, al gde bre stavi u isti post Kezmana i Kupera s jedne strane sa Glimmerom i Zoe s druge... Nije pravedno ni prema jednim, ni prema drugima.

(ako si samo pecao reakciju uhvatio sam se ko som na buckalo... buc!)

7 minutes ago, Geronimo said:

Izvinjavam se na off-u, al gde bre stavi u isti post Kezmana i Kupera s jedne strane sa Glimmerom i Zoe s druge... Nije pravedno ni prema jednim, ni prema drugima.

(ako si samo pecao reakciju uhvatio sam se ko som na buckalo... buc!)

18lGKhL.gif

• Love 1

1 hour ago, Barkley#34 said:

Ne znam kako misliš da pomiriš školovanje Balše sa potrebom za pobedom u neizvesnoj završnici.

Vjerujem da pitaš ozbiljno ali isto tako vjerujem da ne pratiš da trubim od početka da on treba više da igra u Evroligi. Od kada se ustalio na kvalitetnim minutama u ABA ligi to je valjda sledeći korak. Pogotovo na labilne nase centre.

Kako god odgovor ti je tako što on neće igrati u neizvesnim završnicama.