ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Ja sam iskreno očekivao da uzmete centra fizikalca. Jes da ga već imate u Jonesu, ali neki malo viši, gabaritniji i dugorukiji bi bio bombon za vašu ekipu. Ima ko da izmišlja poene + uvek može smallball sa Osetkovskim ako se bacaju sve karte na napad. pa ja mislim da takvog i jurimo
Alek The Great Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma Achiuwa igra two way, energetski na nivou naseg kluba i publike. Ja njega i vidim kao nekog 4/5, cak i vise minuta na 4. Sve to jer smatram da ce isto igrati Dylan samo sa vise minuta na 5. Poku ce vise biti na probi ove godine.
MikiMilane Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote Pregovori izmedju KKP i rukovodstva Metalca su u završnoj fazi i ako ne dodje do većeg preokreta, KKP će naredne sezone imati novi razvojni tim. Plan čelnika našeg kluba je da pomognu valjevskom gigantu da preživi, a da ujedno mladi igrači dobiju adekvatnu šansu i minute na prelasku iz juniorskog u seniorski tim. 3
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Iako je Bredli iz ugla NBA dosta skromniji igrač od Brajanta, mšljenja sam da bi bolje legao na ovu ekipu. 1 1
goofy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago neće ona niđe... Quote Frenk Nilikina najverovatnije i sledeće sezone će nositi dres Partizana. Dugo se nagađalo gde bi Francuz mogao da nastavi karijeru, ali pošto nije našao nijedan zanimljiv angažman, on bi trebalo da i naredne takmičarske godine bude u timu Željka Obradovića, saznaje Mozzart sport.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago To mi je ok. Znači samo petica još, nadam se da ćemo biti pametni tu. 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Poku je navodno oko 5kg dodao, naravno dosta je i dalje to tanko, ali on legit može na 5 igrati protiv 50-60% centara, a neke ekipe kao Fener I svo vreme na 5 može provoditi. Naravno i pored toga centar nam ne preko potreban.
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 44 minutes ago, realno *w said: Iako je Bredli iz ugla NBA dosta skromniji igrač od Brajanta, mšljenja sam da bi bolje legao na ovu ekipu. Bolja odbrana lošiji napad od Kaminskog i Daviesa, u sviču mislim da nema nikakve razlike. Kad se sve sabere dođe mu na isto. Bryant s druge strane može da pegla svič, strašni procenti šuta za centra a odbrana je samo stvar volje. 🙄 Nek bude Princess.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bolja odbrana od Kaminskog U ovo nisam siguran uopšte. 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Bryant s druge strane može da pegla svič Kako može, kad mu se to tokom cele karijere to naglašava kao najveća mana u igri? 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: a odbrana je samo stvar volje. 🙄 Njega malo odbrane deli od nekog stabilnog NBA ugovora od 7-8 milki godišnje. Ako mu tih potencijalnih 50-60 miliona nije bilo dovoljan motiv da se iscima, onda teško da ćemo to biti i mi.
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nacelno nemam niti sam ikad imao nista protiv o-fense visokih, medjutim mislim da je jasno da Zeljko ne moze da napravi rezultat bez defanzivno kompetentnih petica.
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ljudi, kao sto rekoh, igramo na kos vise... opustite se... bice to sve ok
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Nacelno nemam niti sam ikad imao nista protiv o-fense visokih, medjutim mislim da je jasno da Zeljko ne moze da napravi rezultat bez defanzivno kompetentnih petica. ovo - treba zeljku novi Ekpe Udoh
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago https://www.instagram.com/reel/DN0obgW2FQK/?igsh=MW12cTg2Z3Rjc2ZrYw== jbt stvarno cemo ga gledati u nasem dresu... 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 😁 24 minutes ago, ScepanScekicSto said: jbt stvarno cemo ga gledati u nasem dresu... Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 🙂
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Stiletto said: Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 🙂 Furao je Kep mikrofon na par utakmica. @realno *w Iskreno provukao sam Bryanta i Bradlija kroz Chat gpt, rekao mi brat uzmite Bryanta. 🤣
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da ce Dvejnu opasno prijati ostanak Frenka, uzima loptu bez Karlika na terenu u gro situacija, naravno uz dosta soliranja.
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Stiletto said: Bog te mazo, nisam video mikrofonku na glavi košarkaša negde od 1983. 😁 Blago tebi, meni potiskivanje Čildresa iz sećanja teže ide. 🫣 Edited 1 hour ago by fillam 3
goofy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koji Čildres? Kakvo sećanje? Poslednje što pamtim je da je onaj buđavi promašio obruč za pola metra i posle toga ništa... 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://www.instagram.com/p/DN02J6EWKW5/?igsh=MTFkZ3B3dDBnYTc0Yg== 10.000 dres za odrasle
Recommended Posts