Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Kooineeperk said: Ako se ne varam ovo je bas veliko povecanje u odnosu na proslu sezonu. Nivo 400 poskupljenje od 8.000 dinara. Standard 1 skuplji 24.000. Standard 2 16.000 više. Superior skuplji 36.000 dinara. Premium 32.000 više. Ja sam čuo za galopirajuću inflaciju, ali kod O'Stoje ona leti na mlazni pogon. 4 minutes ago, ScepanScekicSto said: ako cemo da smanjimo uticaj drzave (za sta se ja apsolutno zalazem i licno bi mi to bio priotitet) dolazis da ti treba realno znacajno vise para nego prosle sezone.. A zašto te "više para" treba da platimo mi, gledaoci? Ne može O'Stoja da nađe još poneku firmu da isponzoriše tu razliku? 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Legitimno pitanje, na koje nemam odgovor... Moze u temu o bivsim igracima al ajd https://www.instagram.com/stories/thiaslsf/3699661193212149267?utm_source=ig_story_item_share&igsh=eGp0NDVtaTg4dmR1 Edited 2 hours ago by ScepanScekicSto
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Kooineeperk said: Auuuuuu... A ja se zalio na DrChelu. Idem da mu se izvinim sad. Not. Ako se ne varam ovo je bas veliko povecanje u odnosu na proslu sezonu. Ovo je brat bratu skoro duplo skuplje nego nase karte, Ostoyah dominira🫣 1
goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bojkot, braćo. Bar sa moje strane. Pa nek' mu karte kupuju influenserke...
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago S obzirom da se radi o Srbiji i standardu koji je takav kakav jeste ove cijene su ludilo mozga. No, Mijailović sigurno ne mari mnogo jer zna da će se prodati ovako ili onako. Velika je potražnja, evroliga je mamac, plus efekat Obradović... No, sigurno da će pritisak biti utoliko veći da se napravi iskorak i bar da se obezbedi top 8 faza.
longbowman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam prvo video komentare ljudi pa tek onda cene. Pomislio sam da se radi o nekoj unholy money cifri. Uz ogradu da razumem za koliko novca ljudi rade u Srbiji, imajući u vidu bolji i skuplji roster , meni ovo nije toliki turn off. Verovatno da je mnogima ovo velika cifra da u "komadu" daju, ali objektivno kad se sagleda sve, nisu ovo neki nemoguće cifre koje zahtevaju prodaju lične imovine da bi se prisustvovalo utakmicama KKP.
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mi smo samo na činjenicu da više ne otplaćujemo zaostali porez trebali imati jeftinije karte 30%. Recimo da je ta razlika otišla na Džabara, Šejka i korigovanje plata pojedincima pa smo opet na nuli, ok. Sad bi trebalo dovesti još dva ovakva pojačanja da se opravda poskupljenje, što nije nemoguće ali sam skloniji da mislim da niko više neće doći nego da će doći, lupam, Princess i Hayes. Kad smo već kod toga, ne znam šta vi mislite ali kako vrijeme prolazi čini mi se da je to to, ostaće vjerovatno neko od dvojca Ife, Nilikina a možda i obojica, peticu će krpiti Poku i možda Dilan. Tržište je siromašno, nećemo da dovodimo da bi doveli i sl. floskule tri, dva, jedan, sad.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad vec pominjes. Pa sta mislis koliko kosta Precious? Mozda nece dobiti 3m koliko je imao u nba, ali nece igrati ispod 2m sigurno. Hayes takodje ispod milke nema sanse.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li je poznato kolika je plata Parkeru? Ja bih rekao da je on najplaćeniji igrač na rosteru.
Son_of_a_gun Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 21 minutes ago, Alek The Great said: Kad vec pominjes. Pa sta mislis koliko kosta Precious? Mozda nece dobiti 3m koliko je imao u nba, ali nece igrati ispod 2m sigurno. Hayes takodje ispod milke nema sanse. Govoriš kao da ih mi plaćamo. 😁 U suštini sam to i rekao, ove cijene karata imale bi smisla kad bi doveli ovakva dva igrača za pare koje su gore naveo. Dok se to ne desi- Ostoyah pederu!
realno *w Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 2 hours ago, ScepanScekicSto said: Jesmo povecali uguvor Sterlingu? Bongi? Verovatno planiraju Tajriku/Carlku Milton - Lunberg glava za glavu, mada sumnjam, verujem da je Milton skuplji Osetkowski doveden, sigurno ne igra za ispod 700-800.000 Parker 2.5 mil I neka dovedu centra glava za glavu Dejvis i back up pleja glava za glavu Nilikina ekipa sigurno skuplja 4 do 5 mil eur na godisnjem nivou ako cemo da smanjimo uticaj drzave (za sta se ja apsolutno zalazem i licno bi mi to bio priotitet) dolazis da ti treba realno znacajno vise para nego prosle sezone.. A ako sutra dovedemo nekog tipa Skotija Barnsa, karte će koštati 2500 eura i to će biti ok, jer smo doveli nba all star igrača!? Po meni to nije baš normalno. Kao što rekoh, nađi sponzore, smisli načine za zarađivanje pare, a da nije otimačina od navijača. Ovo može bukvalno bilo ko. Ako nisi sposoban, zadrži isti budžet, pokušaj za iste pare nabodeš bolje igrače nego što su Ife, Nilikina, Majk i Dejvis, što baš nije teško, i rokaj tako. 2
realno *w Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago (edited) Baš bacih pogled koliko sam plaćao karte: 2022/2023 Evroliga, brutalna ekipa sa Panterom, Ledejom, Lesorom, Babelijem, Danteom... Standard 2 je bio 32.000 dinara, sada je 80.000. Skoro tri puta više. Bilo bi dobro da nam Ostoja objavi koliko su se povećali puta prihodi od sponzora od tada. Verovatno oko 10-15% Znači ti si kao predsednik uspeo da obezbediš napredak od 3% godišnje u tom periodu, ostatak si naplatio navijačima. Bravo. Edited 24 minutes ago by realno *w
SteveFrancis#3 Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Ma kakav predsednik, sta je on i kad uradio i obezbedio. Gmaz njihov.
DameTime Posted 12 minutes ago Author Posted 12 minutes ago Ljudi, to je ćaci. Verovatnije je da te pare za koliko je digao sezonske strpa u svoj džep, nego da ih iskoristi za dovođenje NBA igrača.
Recommended Posts