ScepanScekicSto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago https://www.instagram.com/p/DLnZy5OIn62/?igsh=dndma2RuZGtkMDUz Bongu prate neko NBA timovi 🤦🏻♂️
Jakob Aman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Karlik, Dujan i ovaj puding sad... bas ih jebe visina, nisam pametan.
TripleJ Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 14 minutes ago, ScepanScekicSto said: https://www.instagram.com/p/DLnZy5OIn62/?igsh=dndma2RuZGtkMDUz Bongu prate neko NBA timovi 🤦🏻♂️ pa kaze novi ugovor da nema izlaznu klauzulu 🙂 znaci morace da se isprse ako ga bas zele
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago https://www.instagram.com/p/DLnfwYGol1T/?igsh=MWk3ZTJ0MGttdzRpbg== Ibaka napusta real
Predator93 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Definitivno ništa od povratka Egzuma.Produžio ga Dalas na još godinu dana.
Dzep Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Je l treba da skupljamo pare za Ibaku, da odmah uložim svoj deo?? 3
realno *w Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ok, makar je brzo rešeno, da se ne zamlaćujemo i gubimo vreme. 2
MC Thunder 2 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 22 minutes ago, Predator93 said: Definitivno ništa od povratka Egzuma.Produžio ga Dalas na još godinu dana. 1 1
longbowman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mike James viđen kako otvara pivsku flašu zubima ispred Amana na Banovom Brdu nakon čega je vređao porodicu deteta koje je na obližnjem terenu svom drugaru dodalo loptu kako bi položio na obruč iako je mogao da šutira Mislim da je to to 1 2
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Da sam na vasem mestu, doveo bih jos centra i to je to. Ne bih dirao nista vise. Imate odlicno izbalansiran tim koji je na okupu vec godinu dana. Vredelo je pokusati za Exuma i to je to. Da vam dodje npr James, to bi poremetilo hirarhiju u timu i ko zna na sta bi to licilo. Ovako imate tim za plejof, a ako bi nesto falilo, dovodio bih u doselekciji, a i tada ce biti i vise toga da se probere. E, sada znam da Zeljko nije ljubitelj doselekcije. Edited 5 hours ago by VISOKOLETAC 1
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Srecan "Šetač" svima koji slave... Izgleda da je to to. Nisam gledao decka uopste, na hajlajtsima deluje dobro, ali kosarkas nizi od mene, nikad nisam optimista u takvim slucajevima... 1
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, fedor said: Srecan "Šetač" svima koji slave... Izgleda da je to to. Nisam gledao decka uopste, na hajlajtsima deluje dobro, ali kosarkas nizi od mene, nikad nisam optimista u takvim slucajevima... Muhamed Ali tip igraca.. Ne vidim poentu njega i Vasingtona u timu.
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Muhamed Ali tip igraca.. Ne vidim poentu njega i Vasingtona u timu. Bas sam hteo da pitam sta onda to znaci za Vasingtona?
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Coz29 said: Muhamed Ali tip igraca.. Ne vidim poentu njega i Vasingtona u timu. Apsolutno se slazem. Mislim brojke su top, ali gledam ove hajlatse, trojka iz driblinga u petoj sekundi napada, to kod Zeljka moze jednom i dovidjenja, a to mu je glavno oruzje. Brz jeste doduse, ima i osecaj za lob. Jedino ima smisla ako Wash odlazi.
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima nas ovdje koji se još sjećamo Torija Tomasa. 😁 Bilo ne ponovilo se. 🙄 2 1 1
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ima nas ovdje koji se još sjećamo Torija Tomasa. 😁 Bilo ne ponovilo se. 🙄 Ovaj me vise podseca na cuvenog Dzosa Akojona i 120 poena prosek u Kini 😄 5
Son_of_a_gun Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pogledah malo hajlajce, bolje je nego što sam mislio, piccolo prangiatto, samo već vidim da će Željko da ga koristi za nešto sasvim deseto. Plus koga ovo može da sačuva u odbrani, jedino da im se keša za noge. 1
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čestitam, odlično pojačanje, pravi mali mamojebac. Ako ubodete centra i beka, top6 je izgledan. 1 1
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, Son_of_a_gun said: Pogledah malo hajlajce, bolje je nego što sam mislio, piccolo prangiatto, samo već vidim da će Željko da ga koristi za nešto sasvim deseto. Plus koga ovo može da sačuva u odbrani, jedino da im se keša za noge. Klasičan je igrac tranzicije i ritma.. moze da zatrpa svačiji kos.. držace ga Zeljko na kratkom uzetu 😅 Najjaca fora, ozbiljan si car hahahahahahhahahahahahah
Recommended Posts