realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Daj @fedore neke tračeve Raskinuli Keti Peri Orlando Blum... izgleda zvanično 😞
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, Son_of_a_gun said: Daj @fedore neke tračeve, od Jabarija sve nekako utihnulo… Ne znam nista vise od vas da znam rado bi podelio. Znam da nisu hteli nista da objavljuju sto se tice dolazaka i odlazaka dok se ne zavrsi i nesrecna kls iz postovanja prema igracima koji se tamo cimaju. Balsa definitivno ide u Tursku, Rambo je otisao u japan, Ife i Nilikina su blizu da se pozdravimo iako imaju ugovore, Wash je u planu da ostane. Za Majka bukvalno nista nisam cuo, mada sam bio siguran u jednom trenutku da je prvi koji ide. Lojd je ponudjen ima neke povrede, Dorsi je opcija, Dzok je opcija. Za tu peticu je i najveca muka, sve sto se spominje ima neku manu. Za pleja pojma nemam tu je bas zavesa. Bonga i Tajrik bi trebalo da potpisu nove ugovore 1+1 opcija kluba, za vecu lovu koju su zasluzili. 6 1
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago I dalje ne razumem ljude koji uz ovako jadno trziste igraca prizeljkuju da ostanemo bez treceg beka sutera iz rotacije, koji pri tom u rukama ima 40p, ima tek 25 godina, tu je vec godinu dana, prosao sva sranja i po onome do sada vidjenom moze biti samo bolji. I cime/kime da ga zamenimo ? Ne treba zaboraviti da je on dosao na mesto Adjusica. Al za razliku od pomenutog nije ga bilo sramota da natrpa raznu nejac po ABA i KLS ligi. Sledece sezone da podigne procenat za 3 na preko 35% u EL i da za 15 minuta isporuci 10ak poena, puna kapa sa klupe. 12
Beonegro Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, fedor said: Za tu peticu je i najveca muka, sve sto se spominje ima neku manu. Nemali izazov je nastaviti niz mlitavaca Kaminsky - Davis, ne treba vući ishitrene poteze dok god je na tržištu neko ko može da zagradi u odbrani. 5
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 8 minutes ago, TripleJ said: I dalje ne razumem ljude koji uz ovako jadno trziste igraca prizeljkuju da ostanemo bez treceg beka sutera iz rotacije, koji pri tom u rukama ima 40p, ima tek 25 godina, tu je vec godinu dana, prosao sva sranja i po onome do sada vidjenom moze biti samo bolji. I cime/kime da ga zamenimo ? Ne treba zaboraviti da je on dosao na mesto Adjusica. Al za razliku od pomenutog nije ga bilo sramota da natrpa raznu nejac po ABA i KLS ligi. Sledece sezone da podigne procenat za 3 na preko 35% u EL i da za 15 minuta isporuci 10ak poena, puna kapa sa klupe. Vasington vam je najtalentovaniji igrac u ekipi uz Karlika. Naravno, da samo talenat igra ulogu bio bi u Nba, ovako mu je rezervna uloga pleja u KKP verovatno maksimum u ovom momentu. On mene podseca na Nedovica, igra sa neverovatnom lakocom, pogotovo kada mu je dan, izgradi sebi lepu poziciju za sut gde god se nalazio na terenu, ali naravno (ne)konstantnost je problem. Mane su svakako odbrana i decision making. Ovo prvo realno ne moze ispraviti, a drugo moze pogotovo sto je za EL kosarku mlad igrac, a i nakon jedne provedene sezone u Evropi i u klubu gde se ne tolerise takticka nedisciplina za ocekivati je da naredne sezone izgleda barem za nijansu bolje. 1
fedor Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 10 minutes ago, TripleJ said: I dalje ne razumem ljude koji uz ovako jadno trziste igraca prizeljkuju da ostanemo bez treceg beka sutera iz rotacije, koji pri tom u rukama ima 40p, ima tek 25 godina, tu je vec godinu dana, prosao sva sranja i po onome do sada vidjenom moze biti samo bolji. I cime/kime da ga zamenimo ? Ne treba zaboraviti da je on dosao na mesto Adjusica. Al za razliku od pomenutog nije ga bilo sramota da natrpa raznu nejac po ABA i KLS ligi. Sledece sezone da podigne procenat za 3 na preko 35% u EL i da za 15 minuta isporuci 10ak poena, puna kapa sa klupe. Sve si u pravu, ali prvo pitanje je da li ce ga neko uzeti iz nba posto ima tamo neku cenu. Drugo pitanje je koliko ce njegov mentalni sklop biti isti i drugu sezonu. Decko se ponasao maksimalno profesionalno, hteo je da se dokaze, sve je utakmice igrao na maks, nije se bunio za minute i trenutke kada presedi celu utakmicu. Govoreci o cistom talentu on je Majk Dzejms nivo za EL, ali je njegovo shvatanje kosarke jos uvek daleko od onog sto evropa zahteva. Pitanje je da li ce neke lose stvari koje radi ikada moci popraviti, stvari koje su vezane za karakter i instikt. Licno bi voleo da se pokusa jos jednom, mislim da je jedan nebruseni dragulj koji uz neki povoljan splet okolnosti moze da ode u ogromne visine evropske kosarke. Isto tako moze i sredina tabele turske lige sledece godine, ni jedno ni drugo me ne bi iznenadilo. I da ako propadnu stari sa Tanaskovicem, a loptica je sada u dvorsitu Buducnosti, trazicemo i centra sa domacim pasosem nesto tipa Miletic. 5
Magia Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, fedor said: Ne znam nista vise od vas da znam rado bi podelio. Znam da nisu hteli nista da objavljuju sto se tice dolazaka i odlazaka dok se ne zavrsi i nesrecna kls iz postovanja prema igracima koji se tamo cimaju. Balsa definitivno ide u Tursku, Rambo je otisao u japan, Ife i Nilikina su blizu da se pozdravimo iako imaju ugovore, Wash je u planu da ostane. Za Majka bukvalno nista nisam cuo, mada sam bio siguran u jednom trenutku da je prvi koji ide. Lojd je ponudjen ima neke povrede, Dorsi je opcija, Dzok je opcija. Za tu peticu je i najveca muka, sve sto se spominje ima neku manu. Za pleja pojma nemam tu je bas zavesa. Bonga i Tajrik bi trebalo da potpisu nove ugovore 1+1 opcija kluba, za vecu lovu koju su zasluzili. Dzok bogami nema manu, narocito u kombinaciji sa Tajrikom. 3
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je Lendejl baš super rešenje. I prvi put kad je bio je baš korektno igrao, a imao 23 godine. Jedan od onih igrača koji nemaju neku posebnu vrlinu, ali ni manu, već je više nego korektan u svim elementima. 3
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Džokac je idealno rešenje, mada sam malo odbacio to maštanje kada su Frensis i još neko pojasnili njegovu situaciju u NBA. Maštao sam i da se Slukas rastane sa Atamanom, al' dobro. Biće uskoro seče maštanja.
SteveFrancis#3 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Raskinuli Keti Peri Orlando Blum... izgleda zvanično 😞
Jonas Lunden Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da li je Josh Sky ( Nebo ) još pod ugovorom sa Milanom?
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koje su šanse da Kostas ostane među ovim preživarima sad kad su doveli bukv pola košarkaša da ga zamijeni?
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja trubim o Slukasu isto koliko o Majku ne vidim njega kao takvog da sedi i glumi Lorenca Brauna iz prosle sezone dok se Nun i Shorts svadjaju oko lopte bez da trepnem bi ga potpisao, odmah. al bojim se da on ne trebs zeljku pored karlika, drugi plej ce biti neko ala Nilikina, visok i jak.. Exum pre svega, ako ne on onda neki Darius ili Bolmaro
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, Jonas Lunden said: Da li je Josh Sky ( Nebo ) još pod ugovorom sa Milanom? Pola covek, pola povreda. Neka hvala. 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Alek The Great said: Pola covek, pola povreda. Neka hvala. Odakle ti to ? Samo na osnovu prethodne sezone ? Pre toga je odigrao sve utakmice u dve sezone za Makabi.
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Covek se prosle sezone povredio 4 puta. Prvo je odmah povredio preponu gde je pauzirao 3 nedelje. Pa je onda odmah posle toga povredio tetivu ruke gde je pauzirao mesec dana. I onda je u decembru imao povredu gde su najavili visemesecnu pauzu (vrv obnova ove povrede ruke). Pa se vratio na kraju sezone i opet povredio primicac i zavrsio sezonu.
Vlada Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, Jakob Aman said: Hapoel nam ušao u Bongu 🫢 Hapoel Jerusalim, EK ekipa, mislim da nista od toga.
Nini3112 Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 30 minutes ago, Jakob Aman said: Hapoel nam ušao u Bongu 🫢 Pisu grci Valensija. 2.8 miliona za 2 godine i otkup 600k.
ScepanScekicSto Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Jbt bas dobre pare, jos valensija divan grad za zivot
m0k1 Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago Zvezda iskusno dala previse para za Odzeleja uz uslov da se te pare potrose na Bongu 😂 1
Son_of_a_gun Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Lično ne vjerujem da je ovo tačno, vjerovatno menadžer vrši pritisak na nas da malo još dodamo na ponudu. Da je bilo koji drugi klub ali baš će Valensija da da 2 miliona u startu za igrača koji, bez uvrede ali, nije neko ko je top level igrača.
MC Thunder 2 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Da sam Bonga, Valensija bez da trepnem (za te navodne uslove).
ScepanScekicSto Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 2 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da sam Bonga, Valensija bez da trepnem (za te navodne uslove). Takodje pametni Deki Milojevic
Recommended Posts