Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je ovo što Bruno igra u Realu, baš užasno. 

Bar u teoriji, on je igrač kojem ne bi trebalo previše vremena za uhodavanje, sa obzirom da ima solidan broj FIBA tekmi u svojoj karijeri.

30 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Bassey je mozga bez uglavnom. Pass. Tshiebwe i Fernando daleko bolje opcije. Bas sam i Bruna pre koju godinu predlagao...

Da, deluje zanimljivo. Ja sam, nakon vesti da Dejvis ide, pisao kako nam treba neki skillfull centar, ko može da opali, napadne lice, podeli pas, ali ako je istin za Parkera, to dosta menja stvari.

Jedino što ipak mislim da mlatimo praznu slamu sa ovim g-league igračima, da Savić dovodi samo šta je gledao uživo 😄 

Posted
55 minutes ago, fradler said:

Kurir prenosi ekskluzivu da ste dogovorili povratak Exuma. 

Ako je tacno - svaka cast, fenomenalne poteze vucete za sad.

Kuriru ne verujem ni kad napiše "mleko je belo".

Dante, ako nije u planu u Dalasu, komotno može da bude deo nekog trade paketa, a dok god bude mogao da potpiše ugovor u NBA, on u Evropu neće. 

Posted
6 minutes ago, Stiletto said:

Kuriru ne verujem ni kad napiše "mleko je belo".

Dante, ako nije u planu u Dalasu, komotno može da bude deo nekog trade paketa, a dok god bude mogao da potpiše ugovor u NBA, on u Evropu neće. 

Fali mu godina za 10year benificije nba lige.. 

• Like 1
Posted
5 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Čime je ova budaletina Jakovljević tačno zaslužio da non stop nešto trabunja po televizijama? 

Time što je službin igrač i vrlo poslušan drug član vladajuće sekte. Podloga za sve to je apsolutno nemanje kičme, ljubav prema dobroj kapljici i često posećivanje ustanova poluotvorenog tipa koje nam sponzorišu lige, klubove... Šta da kažem, klasika, sve što možeš da pretpostaviš

• Like 2
  • Tuzno 1
Posted
6 hours ago, Igor_ said:

Fali mu godina za 10year benificije nba lige.. 

Razlika izmedju 9 i 10 godina je mizerna 15ak posto ... Sa 9 bi imao 200k penziju kad napuni 62,a sa 10 220-230k