MilošVB Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago (edited) 1.Tschiebwe 2.Bassey 3.Fernando 4.Moses Brown 5.Gabriel/Rivero Ja bih ovako rangirao. Edited 13 hours ago by MilošVB 1
SteveFrancis#3 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Bassey je mozga bez uglavnom. Pass. Tshiebwe i Fernando daleko bolje opcije. Bas sam i Bruna pre koju godinu predlagao...
realno *w Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Meni je ovo što Bruno igra u Realu, baš užasno. Bar u teoriji, on je igrač kojem ne bi trebalo previše vremena za uhodavanje, sa obzirom da ima solidan broj FIBA tekmi u svojoj karijeri. 30 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Bassey je mozga bez uglavnom. Pass. Tshiebwe i Fernando daleko bolje opcije. Bas sam i Bruna pre koju godinu predlagao... Da, deluje zanimljivo. Ja sam, nakon vesti da Dejvis ide, pisao kako nam treba neki skillfull centar, ko može da opali, napadne lice, podeli pas, ali ako je istin za Parkera, to dosta menja stvari. Jedino što ipak mislim da mlatimo praznu slamu sa ovim g-league igračima, da Savić dovodi samo šta je gledao uživo 😄
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Jedno je sigurno. Mesta sa prezimenom na ski su popunjena. Nadam se.
fradler Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Kurir prenosi ekskluzivu da ste dogovorili povratak Exuma. Ako je tacno - svaka cast, fenomenalne poteze vucete za sad.
ScepanScekicSto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pisu ono sto svi predpostacljamo i cekamo... samo ne znam dokle.. u smislu do kad se ceka da li ce dobiti NBA ponudu
Zvezdaš96 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Džabari Parker, Osetkovski, Exum.. odličan prelazni rok za sada, još vam ostaje Karlik, Tajrik, Braun i možda Bonga...
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 55 minutes ago, fradler said: Kurir prenosi ekskluzivu da ste dogovorili povratak Exuma. Ako je tacno - svaka cast, fenomenalne poteze vucete za sad. Kuriru ne verujem ni kad napiše "mleko je belo". Dante, ako nije u planu u Dalasu, komotno može da bude deo nekog trade paketa, a dok god bude mogao da potpiše ugovor u NBA, on u Evropu neće.
Igor_ Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, Stiletto said: Kuriru ne verujem ni kad napiše "mleko je belo". Dante, ako nije u planu u Dalasu, komotno može da bude deo nekog trade paketa, a dok god bude mogao da potpiše ugovor u NBA, on u Evropu neće. Fali mu godina za 10year benificije nba lige..
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ja npr kuriru verujem... jer su prvi objavili kad se se vratio zeljko obradovic ali evo nesto slicno dobro obavesteni telesport pise slicno https://telesport.rs/2025/06/22/saznajemo-egzum-ceka-partizan-vreba-sansu/ Nemam zaisra nisra protiv da ga cekamo koliko god je potrebno... najvazniju smo poziciju resili... brat dante 😍
Barkley#34 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dviz je ovakav i onakav ali imam ogromno poštovanje za to što ne bira takmičenja. Peglao je ABA cele sezone a sad se cima i u KLS. 16 3
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Partizan u kom igraju dva stranca i gomila mlađarije šuri pa ne ume da stane. Kakav blast from the past iz Duletovih vremena... 16
Son_of_a_gun Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Čime je ova budaletina Jakovljević tačno zaslužio da non stop nešto trabunja po televizijama? 1
DameTime Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago *dođemo da se posprdamo sa takmičenjem* *osvojimo*
Dzep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Čime je ova budaletina Jakovljević tačno zaslužio da non stop nešto trabunja po televizijama? Time što je službin igrač i vrlo poslušan drug član vladajuće sekte. Podloga za sve to je apsolutno nemanje kičme, ljubav prema dobroj kapljici i često posećivanje ustanova poluotvorenog tipa koje nam sponzorišu lige, klubove... Šta da kažem, klasika, sve što možeš da pretpostaviš 1 1
kojihit Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Prelepa utakmica, uživala sam, Duje legenda KLS-a iz prve, avangarda
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Čime je ova budaletina Jakovljević tačno zaslužio da non stop nešto trabunja po televizijama? hehe 1
kendrick duckworth Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nedostajaćeš legendo, teraj ovog Šabarija 1 1 1
Coz29 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) https://www.instagram.com/p/DLOCnlvspmJ/?igsh=MWluaHE4ZW83MzhibA== Sad videh ovo.. Nisam ga ispratio ove sezone Ovo sto sam pogledao sada deluje kao Muhamed Ali za siromasne 😅 Brzac skraćeni koji pripaljuje iz svih pozicija i odlican je u tranziciji.. Vise mi deluje da je spin mada sad vidim da je info potekla opet iz Grčke od sdnagr koja je javila i za Jabarija Edited 7 hours ago by Coz29
EFT Reaver Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 hours ago, Igor_ said: Fali mu godina za 10year benificije nba lige.. Razlika izmedju 9 i 10 godina je mizerna 15ak posto ... Sa 9 bi imao 200k penziju kad napuni 62,a sa 10 220-230k
fancy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 hours ago, Coz29 said: Brzac skraćeni koji pripaljuje iz svih pozicija Radovaće se Beograđanke 1
Recommended Posts