Son_of_a_gun Posted yesterday at 08:51 PM Posted yesterday at 08:51 PM Welp, ispao sam glup ali nije prvi put a ni zadnji, tako da… 😁 Bez obzira uzmite im sve, znam bar dva (ne)čovjeka koji će popizditi zbog toga. 😘 3 1
wrach Posted yesterday at 08:54 PM Posted yesterday at 08:54 PM Bas je zanimljivo bilo gledati klince, drago mi zbog njih sto su pobedili. Jako je tesko gledati Majka, narocito prvih 15 minuta. A iskreno i Lakic je danas ishoblovao parket, izciglario obruc i izbunario pasove. 2
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:12 PM Posted yesterday at 09:12 PM Ponovicu majk treba da ostane 1 1
DameTime Posted yesterday at 09:41 PM Author Posted yesterday at 09:41 PM Imam da izjavim samo to da sam tekmu gledala u istom kafiću u kom sam gledala polufinale s Amerima. Reći da sam imala neprijatne flešbekove je understatement, ali kletva je razbijena. 2 1
Kooineeperk Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Sad je jasno zasto liga nije dozvolila blizancima da igraju sa U19 ekipama u KLS tokom cele sezone 🙂 Cestitke na promociji nekih novih imena komsije! Respect. 1
freethrow Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Evo i mene sa utakmice 🙂 Malo ljudi, očekivao sam dosta više, mislim da je bilo jedva 3k. KKP klinci + Balša koji je delovao kao prajm Oladžuvon protiv nejači iz FMP. Železnik je delovao kao baš baš skromna ekipa, bez nekog plana, uz čini mi se Tomaševića (možda sam pogrešio ime) kao jedinog koji nešto kao igra. Ne znam ni šta da kažem, otišao sam da povedem decu da malo vide basketa, bilo je par simpatičnih akcija Partizanovih klinaca, par krosovera Scotta i jedno 65 minuta pevanja o Vesni Čović. Puno ljudi koji su došli samo da se izderu na nekoga, sudiju, FMP, Vesnu, Nebojšu, dosta... meh. Slabo pratim evropski, a kamoli domaći basket, ali ovo je delovalo sve dosta upitno po pitanju kvaliteta. Ne deluje mi da će Koprivica, ma koliko bio visok i relativno skočan i snažan, biti neki ubitačan centar, a od ovih mlađih evo stvarno ne znam... Vanja na zagrevanju deluje kao da ima 120kg, jako je krupan, nisam ga dugo video uživo. Hvala drugarima koji su mi obezbedili (ili ponudili) karte. 6
pendulum Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kapiram da je desno @DameTime, a levo prosečan navijač KKP-a sa tribina Pionira juče 1 8
Coz29 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Grci pominju Jabari Parkera Bilo bi fino pojačanje na poziciji 4
Klipan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Ili Ifeom? Mada kapiram da je Bogdan prva ljubav, a prva ljubav zaborava nema… Edited 10 hours ago by Klipan
JPM Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, Coz29 said: Grci pominju Jabari Parkera Bilo bi fino pojačanje na poziciji 4 Ja nikad ne bih pomislio da Barsa neće da ga produži, baš mi je iznenađenje, svakako jedan od najboljih kod njih, iako je sezona bila loša.
Ludi za Poli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 16 minutes ago, Coz29 said: Grci pominju Jabari Parkera Bilo bi fino pojačanje na poziciji 4 Meh, previse crna rupa tip igraca.
DameTime Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 1 hour ago, pendulum said: Kapiram da je desno @DameTime, a levo prosečan navijač KKP-a sa tribina Pionira juče I zato sam ja iznadprosečna 12 minutes ago, Klipan said: Ili Ifeom? Daleko bilo. Ja gledam samo šutere pogađače 1 1
MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 minutes ago, Ludi za Poli said: Meh, previse crna rupa tip igraca. Ne postoji igrac u Evropi koji nije crna rupa, na manje ili vece periode. 1. Zvucimo mnogo izbirljivo za srednji red plateznih timova. 2.presmesno je verovati glasinama da ce Barsa da se odrekne takvog igraca. A oni tek idu ja kurac sa nemamo para pricama, a onda samo zazdrze skoro ceo tim i dovedu Pantera.
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, MC Thunder 2 said: Ne postoji igrac u Evropi koji nije crna rupa, na manje ili vece periode. 1. Zvucimo mnogo izbirljivo za srednji red plateznih timova. 2.presmesno je verovati glasinama da ce Barsa da se odrekne takvog igraca. A oni tek idu ja kurac sa nemamo para pricama, a onda samo zazdrze skoro ceo tim i dovedu Pantera. Pa bas ekipe iz srednjeg reda platezne moci dodatno trebaju paziti kome ce dati "superstar" ugovor. Jabari bi sigurno dobio tu superstar platu u KKP, a nisam siguran da je toga vrijedan. Daj radije na 4 nekog 3&D fizikalca nego jednosmjernog potrosaca, a superstar ugovor daj nekome ko nije kreator iskljucivo za sebe. 1
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nema od Jabaria nista... taj ide u Panatu evo mi stvarno zainteresovani za Rivera 🤯
MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Sta zna panata sta je crna rupa. Rivero je nas nivo, jer su pored 7-8 bogatijih timova, ispred nas sada i Dubai i Hapoel po budzetu. Mozda ovi prvi nece uspeti da dovedu krem odmah ovog leta, ali kad supruge, devojke i ljubavnice kosarkasa skapiraju da mogu da zive u Dubaiju... Edited 9 hours ago by MC Thunder 2
MarioKempes Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Parker je vrhunski napadač na EL nivou, ako bi drugi centar (pored Džonsa) bio primarno dobar defanzivac to bi prilično imalo smisla. Druga je stvar da li Partizan može do njega u konkurenciji PAO-a, Dubaia i Milana (piše da su svi ti klubovi u razgovorima).
Gb92 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 6/13/2025 at 9:21 PM, realno *w said: Ko razume, shvatiće 😄 Znam da je ironicni al spalio bih ljude koji ovo pisu 🙂 od ostalih vesti Zeljko nece da vodi tim u. KLS mozda i bolje … Navijam za 2-1 za nas da gledam jos ovu decu.
goofy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 50 minutes ago, Gb92 said: Navijam za 2-1 za nas da gledam jos ovu decu Bilo bi lepo, ali Spartak je preozbiljna ekipa u odnosu na FMP... 2
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nece Rivero u Partizan apsolutno sam siguran, mogu da se kladim. Rambo je za njega kosarkaski genije, a videli smo kako je prošlo sa njim. Osetkovski ide na poziciju Dejvisa, Kaminskog, Smajlija.. Mislim da traže atletski moćnog centra koji ce da podeli posao sa Tajrikom.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 54 minutes ago, Coz29 said: Rambo je za njega kosarkaski genije, a videli smo kako je prošlo sa njim. Tesko je to uporedivo, skroz drugi tip igraca.
božija noga Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Међутим, супротно ономе што Немци, Французи и Португалци говоре од јуче, информације СДНА говоре ово: Партизан је спреман да заврши један од најзвучнијих трансфера овог лета потписивањем уговора са Џабаријем Паркером вредног 5 милиона долара на 2 године. Ovako mi je mister Gugl preveo. Edited 3 hours ago by božija noga
Recommended Posts