Papanikolesku Posted Saturday at 10:17 PM Posted Saturday at 10:17 PM 1 hour ago, DameTime said: Ti ćeš imati pritisak 300 sa 200 ko god da nam igra 🤣 Meni već sad 300 sa 200 dok čitam ko se priželjkuje 😄 2
Jonas Lunden Posted yesterday at 07:07 AM Posted yesterday at 07:07 AM Jel nam ovo komsije uzese igraca?
Son_of_a_gun Posted yesterday at 07:19 AM Posted yesterday at 07:19 AM Jel ste primijetili da je mrtva tišina oko Chime, iskaču rumori na sve strane i za igrače pod ugovorom a za njega baš ništa. A možda je hottest take na tržštu ove sezone. Govori li nam to nešto? 🙄
Jakob Aman Posted yesterday at 07:54 AM Posted yesterday at 07:54 AM Dosadilo to oko njega grdje nego oko Mirotica. Bas mi je svejedno.
DameTime Posted yesterday at 08:21 AM Author Posted yesterday at 08:21 AM Ovo što se pisali za fotke na Instagramu nema veze sa odlascima igrača, objavili su top fotke sezone za sve 😁 A pazite komentare ispod Želimirovih: 1 2
Alek The Great Posted yesterday at 08:41 AM Posted yesterday at 08:41 AM (edited) @Barkley#34 je vec napisao da se islo po brojevima. Sta cu, nada umire poslednja. Edit:Pardon, ipak je to bio @Xpert. Edited yesterday at 08:42 AM by Alek The Great
Alek The Great Posted yesterday at 08:51 AM Posted yesterday at 08:51 AM 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Jel ste primijetili da je mrtva tišina oko Chime, iskaču rumori na sve strane i za igrače pod ugovorom a za njega baš ništa. A možda je hottest take na tržštu ove sezone. Govori li nam to nešto? 🙄 Meni ovo najvise lici da je potpisao za Real. Baskonija zavrsila takmicenje, mi jesmo ono sto je vazno, tako da ne vidim razlog da se ne objavi ako je potpisao za nas. Ali videcemo za 15ak dana.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 10:21 AM Posted yesterday at 10:21 AM 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Jel ste primijetili da je mrtva tišina oko Chime, iskaču rumori na sve strane i za igrače pod ugovorom a za njega baš ništa. A možda je hottest take na tržštu ove sezone. Govori li nam to nešto? 🙄 i meni je to palo na pamet ali sam splasnuo kako se nista nije proculo nakon osvajanja ABA Mislim da ide tamo gde jos se igra, a to je verovatno Real...
Son_of_a_gun Posted yesterday at 10:58 AM Posted yesterday at 10:58 AM Pa igra se još i kod nas jbg. Bez obzira što je neozbiljno takmičenje mi smo ipak ozbiljan klub, ne vjerujem da će se ozvaničiti išta sve dok i de facto ne bude kraj sezone u svim takmičenjima. Ne mislim konkretno na Monekea nego na bilo koga, ako je uopšte bilo ko i dogovoren. 1
Jakob Aman Posted yesterday at 03:58 PM Posted yesterday at 03:58 PM Dylan cepa Real a vi kako ocete😄 2
Coz29 Posted yesterday at 04:43 PM Posted yesterday at 04:43 PM Ništa spec, ubacio samo 21 poena i 6 skokova za 19 min...
Stiletto Posted yesterday at 04:49 PM Posted yesterday at 04:49 PM 4 minutes ago, Coz29 said: Ništa spec, ubacio samo 21 poena i 6 skokova za 19 min... A +/- mu -4. Beli Brendon. 2
Xpert Posted yesterday at 04:54 PM Posted yesterday at 04:54 PM Voli da sutira za 3, vise nego 'leba da jede. Al to je Zocov tip visokog igraca... 1
Dzep Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 hours ago, Coz29 said: Ništa spec, ubacio samo 21 poena i 6 skokova za 19 min... Skaču mu na glavu, mekan u zagrađivanju, spore noge... 1
ScepanScekicSto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Koliko ima kosarke u tom coveku samo luda glava
realno *w Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakva god bila utakmica, mora se bačiti jedan rispekt za brata Duejna i njegovih 40 poena Poku isto odličan. Čekam da proradi smeće od KLS sajta, pa da vidim statse. 1
Coz29 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pariz, Dubai, Baskonia, Bajern, Asvel, Zalgiris.. za bilo koji tim da igra Duejn bio imao 15+ poena u proseku u El. Voleo bih da ostane kod nas, i da pokaže pun potencijal u narednoj sezoni. 2
DameTime Posted 22 hours ago Author Posted 22 hours ago @SteveFrancis#3 jesi vid'o kako ih je pocepao brat Duane? Novi YT vlog će da gori
Dzep Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 3 minutes ago, Coz29 said: Pariz, Dubai, Baskonia, Bajern, Asvel, Zalgiris.. za bilo koji tim da igra Duejn bio imao 15+ poena u proseku u El. Voleo bih da ostane kod nas, i da pokaže pun potencijal u narednoj sezoni. Voleo bih i ja, ali plašim se da to nije moguće. Prvo, jer pored Karlika neće dobiti minute, a njih dvojica nisu dobra (defanzivna) kombinacija na terenu. Drugo, njegov stil igre traži i neobaveznu publiku i sredinu gde nema toliko pritiska. Cenim da će uveseljavati neke Parižane ili nekog drugog sa dna EL tabele (Baski? Virtus?)
SteveFrancis#3 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ma kakav KLS. Ali uvek me veseli kad Dwiz pokaze sta i koliko moze. Ne odricati se coveka, samo raditi jos sa njim, mora se malo prilagoditi i Zeljko u nacinu na koji ga hendluje. 3
Shonewizard Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Prije nego pređemo u full prelazni rok mod i možda odemo i na neku novu temu, par utisaka o ABA trofeju. Prvo, Budućnost je u svojim mogućnostima bila odlično posložen tim, i odlično vođen. Možemo mi da potcjenjujemo i da se kurchimo kako je to evrokup ekipa, kako su ograničeni i ovakvi onakvi, sa malo boljim zdravstvenim biltenom i malo više iskustva u mečevima za trofej (paradoksalno, nekako smo bili iskusniji i smireniji kad je trebalo, iako nema ni kod nas mnogo iskustva u takvim mečevima, makar ne među igračima), mogli su oni ovo da odvedu u 5 mečeva. Žakelj je odličan trener i jedan pravi gospodski tip, ne bih imao ništa protiv da nam se u nekoj dalekooooj budućnosti ukrste putevi. 🙂 E sad, što se nas tiče, smatram takođe da smo generalno izgledali smisleno i da su se ipak vidjeli rezultati rada u ovom vremeneu koje je bilo dostupno ekipi. U napadu dosta strpljivo, dosta otvorenih šuteva generisano i sem onog drugog poluvremena drugog meča, ja bih rekao da je to bilo dosta tečno. U odbrani, energetski je to bilo bolje nego što sam ja očekivao da će biti u ovom poznom dijelu sezone, posebno u Beogradu. Mislim da je bilo sigurno 5+ situacija kada nisu stigli ni da šutnu za 24s. Sve u svemu, mnogo mi je drago da smo ovo ipak uzeli na kraju. Ekipa je pokazala karakter i želju da se bori za trofej, i smatram da ovo samo može da bude koliki toliki boost za narednu sezonu (onima koji će biti tu). ABA liga, kao regionalno takmičenje, nosi neki svoj prestiž i za 10 godina niko neće pričati da li je vodila u EL, nego će pisati ko je bio šampion. Partizan mora, zbog tradicije i veličine, uvijek da igra za osvajanje trofeja, pa makar to bila i neka kartonska imitacija pehara koja ništa ne donosi. I kup i kls i sve što igramo, želim i da osvojimo 😁 Što se tiče sezone generalno, ja sam pisao to na početku (muka mi je da kopam post), da će se uspjeh ove sezone svoditi na to koliko igrača iz potpuno novog tima imamo za dogodine i šta možemo u ovim domaćim okvirima. U EL sam priželjkivao borbu do samog kraja i dobili smo je na neki način, ali se ipak zbog onakvog kraha u završnom dijelu sezone ne može govoriti o nekom pozitivnom utisku na tom frontu. Što se igrača tiče, ovako nekako ja to vidim: Želim da ostanu i smatram da imaju kvalitet za EL Partizan: Bonga - nema tu potrebe nešto da se obrazlaže, nadam se da je već produžen i ona besmislena obeštećenja uklonjena. Tajrik - luda glava, sa svim svojim nedostacima bio na neki način duša ovog tima. Mislim da može još bolje i konstantnije. Sterling - legitiman EL igrač, u jednom dijelu sezone sam krem EL. Rekao bih da je ozbiljan napredak u razumijevanju između njega i Željka napravljen u odnosu na početak sezone. Karlik - ako ove privatne stvari ne budu kočnica, ja bih želio da ga vidim i sljedeće sezone na poziciji pleja. Mislim da nakon sezone privikavanja može to da ide uzlaznom putanjom, i da uz komplementarnu spoljnu liniju itekako ima mjesta na EL nivou. Vanja - može i mora bolje, ali mislim da se uopšte ne dovodi u pitanje njegov status, i ne treba da se dovodi. Pokuševski - samo rad i strpljenje, može Poku da bude faktor i na EL nivou. Mogu da ih vidim i dogodine u timu, ali mi je skroz razumljivo i ako ih ne bude: Ife - mislim da je bolji igrač od onoga što je pokazao kad nam je najviše trebalo, ali baš nemam predstavu šta Željko misli o tome 😂 Wash - priželjkujem da ga nakon ove sezone prilagođavanja makar još jednu polu sezonu gledamo kod nas, ima tu svega (i dobrog i lošeg) u repertoaru. Mike - ostaje nekako sjenka te povrede na startu i nikakvog ritma cijele godine. Može li možda da bude neki džoker sa klupe sa ovim fizikalijama i da pegla ABAu, pojma nemam. Ono što mu je ove godine bila projektovana uloga jednostavno ne pije vodu nakon svega viđenog. Vrijeme je za rastank: Brendon - svaka čast za ovaj posljednji meč, kad sve nekako presaberem ne bih rekao da je ni njegov effort tokom cjelokupne sezone bio problem, ali mislim da nas je ono što smo od njega dobili u odnosu na ono što smo očekivali i što je na papiru donosio, direktni razlog našeg plasmana u EL. Sve najbolje na istoku. Frenk - povrede, povrede, povrede. Balša - vrijeme je da proba negdje drugo, sa više minuta i više slobode. Mislim da još uvijek nije kasno za neku solidnu karijeru, i sve najbolje na tom putu. Ostali (Mitar, Arijan, Mario) računam da su tu, i da će svoje minute tražiti kroz ovaj u najavi suludi raspored. 14
Coz29 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Dzep said: Voleo bih i ja, ali plašim se da to nije moguće. Prvo, jer pored Karlika neće dobiti minute, a njih dvojica nisu dobra (defanzivna) kombinacija na terenu. Drugo, njegov stil igre traži i neobaveznu publiku i sredinu gde nema toliko pritiska. Cenim da će uveseljavati neke Parižane ili nekog drugog sa dna EL tabele (Baski? Virtus?) Mislim da ce ga i Zeljko koristiti na drugaciji način sledece sezone. Nesto slično sto je radio sa Muhamed Alijem u Feneru. Video je sta moze i na koji način. Ja bih ga puštao svaku četvrtinu po par minuta, naravno kad udje u seriju neka cepa dokle ga ide. Mislim da on u toku utakmice ne moze u kontinuitetu da rešeta, ali dovoljno je 2x u toku tekme da se upali. Pored odličnog suta, ima i strasno telo i bas je jak na prodoru. Dovoljno je da veze 2 ubačena spolja i onda moze da napada kako hoće i da krene da pravi viškove sto Zeljko obožava. Mora da shvati da ne mora da završi svaki napad kada je lopta u njegovim rukama.
ScepanScekicSto Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 2 minutes ago, Coz29 said: Mora da shvati da ne mora da završi svaki napad kada je lopta u njegovim rukama. mislim da je u ovome najveci problem ja bi njega ostavio, pogotovo sto je decko sam sebe otplatio 2
Recommended Posts