MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Brendonovi buduci poslodavci, uz malo srece: 1 1
TripleJ Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 3 hours ago, JPM said: Naravno kad vam tako namestaju raspored da igrate duplo kolo kuci 😛 Ma pusti ti to, ovo je prvo duplo kolo kod kuce koje smo dobili ove sezone 😛 1
JPM Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Just now, TripleJ said: Ma pusti ti to, ovo je prvo duplo kolo kod kuce koje smo dobili ove sezone 😛 U najbolji čas 🙂
SteveFrancis#3 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Meni je ovo mnogo bitan trofej. Prosle godine ne samo da nismo osvojili, nego smo nabiveni kao kanta, rastavila nas je KKCZ na molekule. Sramotna izdanja koja ce ostati urezana kod mene zauvek, tako da je ovo bilo preko potrebno da se malo spere sramota, a i da se uzme brate taj jedan jedini medjunarodni trofej. 13
Kooineeperk Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 hours ago, Son_of_a_gun said: Ja sam izgleda baš omatorio, nikako da provalim šta znači ova slika… 🤷♂️ Dejm, kojihit i Bojana, ne citajte ovu glupu foru koja sledi... Spoiler Dobro, Dejm, jesam li rekao da ne citas?! 🙂 Spoiler Sta to ima baba medju grudima sto nema devojka? Spoiler Pupak. Da, lejm fora, ali hteo sam reci da ko uz siluetu osobe ovde vidi grudi, bad news for ya, sad znamo da je GILF tvoj guilty pleasure.
Zvezdaš96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 5 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Meni je ovo mnogo bitan trofej. Prosle godine ne samo da nismo osvojili, nego smo nabiveni kao kanta, rastavila nas je KKCZ na molekule. Sramotna izdanja koja ce ostati urezana kod mene zauvek, tako da je ovo bilo preko potrebno da se malo spere sramota, a i da se uzme brate taj jedan jedini medjunarodni trofej. Partizan je 2023.godine osvojio u drami jedan trofej, pa 2024.godine nijedan trofej, 2025.godine jedan trofej, znači naredne sezone verovatno ništa, jer će Partizan poput Zvezde lelemuditi u aba ligi garant, pošto imaju 3 godine sigurnu pozivnicu za evroligu, tako da očekujem da Zvezda uzme naredne sezone kup i KLS, Dubai ili Budućnost aba ligu, a evroligu očekujem da će pun gas da daju i Zvezda i Partizan za top 8, ili top 4... 1
odupri se ludilu Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) Bravo mi. Naravno da je bitan trofej i ova liga traje već decenijama tako da i sa te strane može se posmatrati. Ako nećemo mi uzeće je neko drugi. Kada sam već kod toga treba zaista čestitati Budućnosti jer su dobar tim bili od početka do kraja lige i finale serije. U suštini i Željko je dobio ono što je zamislio na početku. Proverio neke igrače, ekipu kao takvu i sada je čiste glave. Definitivno Kopriva ide i ja mislim da će se kvalitetan visoki juriti. Možda Davis i ostane kao treći centar. Ja bih se Majka riješio. Vrv i Nilikina ide jer ne možemo računati na njega pouzdano. U suštini trebaće tri nova igrača koji sve mogu da podrže i dignu na viši nivo. I na kraju na poziciji domaćeg igrača ja bih na keca doveo Tanaskovića. On je polivalentan igrač, ubio se za switcha, zna sa iskoristi isti u napadu oko obruča kad ostane sa malim, dobar po čeonoj liniji, u skoku na obe strane. Evo baš sam gledao sad,samo ovu finalnu seriju je odigrao sa prosečnom indexom 12. Naše dete, svi kukaju kao nema domaćih igrača i slično. Ma da ne nabrajam više nije mi rod😁. Dotakao bih se ifea koji je na kraju uradio ono za što je doveden. Mislim da će ostati. Poku koji definitivno uči evropsku košarku i popunjava neke rupe u sazrevanju. Dobra finalna serija.Bice on još bolji. I na kraju Bonga ne smijem biti zbora ok njega. Ekipu treba boostirati bez remećenja hemije i vozi Miško. Edited 13 hours ago by odupri se ludilu 3
Son_of_a_gun Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 minutes ago, odupri se ludilu said: Ekipu treba boostirati bez remećenja hemije i pomvozi Miško. 1 2
goofy Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, odupri se ludilu said: I na kraju na poziciji domaćeg igrača ja bih na keca doveo Tanaskovića. rekoh isto pre dan-dva... 1
onomatopeja Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Sumnjam da za njega ima prostora pored Pokusevskog kao i po medijima zavrsenog Osetkovskog. Pitanje je da li bi zeleo da dodje na ulogu Lakica/Balse kad vec ima pristojnu minutazu i ulogu u Buducnosti, cenim i da ce placeniji ugovor dobiti dogodine.
DameTime Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 1 hour ago, Kooineeperk said: Dejm, kojihit i Bojana, ne citajte ovu glupu foru koja sledi... Hide contents Dobro, Dejm, jesam li rekao da ne citas?! 🙂 Reveal hidden contents Sta to ima baba medju grudima sto nema devojka? Reveal hidden contents Pupak. Da, lejm fora, ali hteo sam reci da ko uz siluetu osobe ovde vidi grudi, bad news for ya, sad znamo da je GILF tvoj guilty pleasure. Blago slepima... 1
fedor Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 3 hours ago, ScepanScekicSto said: Ja koliko sam razumeo dosadasnja pisanja, on nema opciju nego mu je 300.000 izlazna klauzula. Neko kaze samo za Bayern ali ne verujem y to I ja sam cuo da ima 300k fiksno obestecenje, e sad kako i za koga pojma nemam. Svakako prioritet bi trebao biti njegov ostanak. Zeljko je sinoc bio diplomata sto se tice igraca, sigurno ce biti mnogo vise odlazaka nego sto je on predstavio pa samim tim i pojacanja. U svakom slucaju sada je to najvaznija "utakmica" do oktobra. Recept je jul 2022. Nista velika imena, nista blokbaster igraci, na neku formiranu osnovu dodas sta ti fali i to je to. Od ekipe koja je ispala u 1/4 EC i izgubila finale abe do najbolje ekipe na jadranu i ekipe koju je jedna tuca delila od f4 i to protiv kasnijeg prvaka. Egzum, Naneli, Papapetru, pa i Djusa su doneli tu razliku. Nikakvi Mirotici, Dzejmsi i drugi "superstarovi".
Son_of_a_gun Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 5 minutes ago, fedor said: U svakom slucaju sada je to najvaznija "utakmica" do oktobra. Recept je jul 2022. Nista velika imena, nista blokbaster igraci, na neku formiranu osnovu dodas sta ti fali i to je to. Od ekipe koja je ispala u 1/4 EC i izgubila finale abe do najbolje ekipe na jadranu i ekipe koju je jedna tuca delila od f4 i to protiv kasnijeg prvaka. Egzum, Naneli, Papapetru, pa i Djusa su doneli tu razliku. Nikakvi Mirotici, Dzejmsi i drugi "superstarovi". Upravo je obrnuto. Tada smo već imali superstarove Kepa i Zekija, doveli smo šta je falilo. Sad imamo radilice i pomoćno osoblje a fale nam dvojica mudonja koji će da drže ovu vojsku na okupu kad zagusti jer se tu nismo nimalo proslavili. Jednog floor generala na kecu i jedno omnipotentno biće pod košem, a ostalo ako se bude mijenjalo nek bude glava za glavu. Kalates zato što mu je Željko već ušao u glavu i zato što ima zna sve što treba za osvajanje titule i Moneke, ne isključivo zbog igračkih karakteristika i radnih navika nego i zbog toga što mislim da čovjek ima harizmu i šarm što fali ovom timu, te da bi se lako uklopio u svlačionicu. Skromno. Edited 14 hours ago by Son_of_a_gun 3
pendulum Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Čestitke Grobarke i Grobari! Lepo veče u Areni i na kraju sezona koja je ipak solidno završena. Šteta bi bilo da je ova skupina momaka, koja je većim delom sezone stvarno izgarala na parketu, ostala potpuno praznih ruku. Mnogima je to prvi trofej i videlo se da su stvarno bili fokusirani, željni i rešeni do kraja da ga osvoje. I zaslužili su. Nadam se da će im ovo biti lep bust za narednu sezonu. Kor ekipe je tu. Treba ga "samo" pametno nadograditi. Često nam (odnosno Željku i Saviću) to nije polazilo za rukom. Nadam se da će sad biti nešto mudriji u tom pogledu ili, što ne reći i to, da ćemo imati i malo sreće u toj doselekciji i u pogledu raspoloživosti nekih igrača koji bi nam se uklopili u pogledu samog uklapanja u Željkovu filozofiju igre. KLS neka vode Matović i Karaičić. Neka se da šansa klincima da nešto pokažu. Očekujem i ključeve kod Duejna. Bez opterećenja. Za nas je ovo bio vrhunac sezone (kada već nismo otišli dalje u EL). Sve posle spada već u neku fazu priprema i selekcije za sledeću godinu. 8
Jakob Aman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago https://www.instagram.com/stories/tarailo_marko/3653989512610119329?utm_source=ig_story_item_share&igsh=OHJmM3ZhOGM2dGtv
MC Thunder 2 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago *otpusti obojicu 😅 Šalu (?) na stranu, nemojte Osetljivog, ko Boga vas molim. Lik je hodajući red flag u zelenom dresu iz Malage. Naročito ne za drugog centra, to je harikiri. Mozda bi bilo ok ako bude glava za glavu sa Koprivom, kao i krpljenje na 4 iza NOVE I NE-ZAJEB proverene startne cetvorke i Pokua. 2
Son_of_a_gun Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Sjajno! Da je osvojio dvije nacionalne titule i Evroligu i sa sinovima kakva bi to tek filmska priča bila. 😁 5
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Jos uvek je Poku pokazao premalo da bih ga doziveo kao legit drugu cetvorku, tako da je apsolutni must dovesti kvalitetnog startera tu. Odatle mora sve da krene. Neozbiljan je projekat sa Mikeom ako zelimo nesto u EL. Ili mu se zahvaliti ili mu dati da se razvija kroz ABA, pa dokle stigne. Ne mozemo vise sebi dozvoljavati da smo ovako impotentni i suplji na jednoj poziciji kao sto je to bio slucaj ove godine. Ukoliko KKP ne zeli da statira u EL, kvalitetan visoki uz Riquea mora i tu je tacka i to debela, najdeblja. Edited 12 hours ago by SteveFrancis#3 6
Jakob Aman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Najbolje da će pustiti Bongu za 300k a zadržati npr Ramba na osnovu jedne dobre partije. Niko nije valjda toliko lud...
Kooineeperk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 20 minutes ago, Son_of_a_gun said: Da je osvojio dvije nacionalne titule i Evroligu i sa sinovima kakva bi to tek filmska priča bila. 😁 Pa jos uvek ima sansu da osvoji i tu drugu nacionalnu titulu, pocinje polufinale za koji dan... dobro ajde, nece sedeti na klupi u tih par utakmica ali... ...ok sam cu da izadjem 😄
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 47 minutes ago, Kooineeperk said: ...ok sam cu da izadjem i pridruzim mu se dok sedi i iz daljine gleda kako pomocnici vode tim u KLS 😁 Ali, može se reci da je ovo za KKP idealan scenario u KLS. 0 pritiska, uzet važniji trofej, glavni nosioci ni ne igraju, tim vode držači flomastera... Za Zvezdu će biti bukvalna katastrofa ako ne osvoji KLS (spoiler alert: hoće i to lagano). 1
DameTime Posted 11 hours ago Author Posted 11 hours ago 8 minutes ago, MC Thunder 2 said: Za Zvezdu će biti bukvalna katastrofa ako ne osvoji KLS (spoiler alert: hoće i to lagano). Ne bih da dižem frku... U stvari, hoću. Osvajamo i to abitno takmičenje 😄
Recommended Posts