Jump to content

Recommended Posts

Posted
21 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Ja sam izgleda baš omatorio, nikako da provalim šta znači ova slika… 🤷‍♂️

Gay-o-meter

Ako na slici iznad vidis krunu, I've got bad news for ya.

• Like 1
  • Ha-ha 5
  • WOW 1
Posted
42 minutes ago, Luchifer89 said:

Dobismo ovo duplo kolo u EL.

Naravno kad vam tako namestaju raspored da igrate duplo kolo kuci 😛

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Željko reče da Bonga ima player opt. Baš me je to neprijatno iznenadilo, nisam znao. Njegovo produžavanje mora biti prioritet, ovo što on radi na terenu, nema cenu.

• Like 11
Posted
Just now, realno *w said:

Željko reče da Bonga ima player opt. Baš me je to neprijatno iznenadilo, nisam znao. Njegovo produžavanje mora biti prioritet, ovo što on radi na terenu, nema cenu.

Ja sam to pročitao na nekom drugom mjestu prije nekih metar dana. Isto sam bio šokiran. 

Zato sam sinoć napisao na lajvu da je njegov ostanak prioritet. Mora mu se podebljati ugovor i vezati ga na više godina, ovakvog igrača nema na tržištu, ne može se zamijeniti nikako.

• Like 5
Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Sad ja sebi gladim ovo sto je Son video na slici jer sam ovo odmah pričao na početku sezone. Karakter koji Bonga ima je nezamenjiv. S tim se ulazi u košarku, ne učis se na treningu, stvar poštovanja i kulture.

• Like 1
Posted

Bonga apsolutno zaslužuje ozbiljan ugovor na 3 godine.

Bukvalno koliko god para da traži treba da mu daju.

Jedino moze Itudis onako kumovski ili Saras da nam uleteo u Bongu 😅

• Like 1
Posted
17 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Još gore, vidio sam jaja. 😳

Slika očigledno ima dublji smisao - ispali smo sise u EL, al sa jajima uzimamo duplu krunu u lokalu 💪💪

• Like 2
Posted
17 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ja koliko sam razumeo dosadasnja pisanja, on nema opciju nego mu je 300.000 izlazna klauzula.

Neko kaze samo za Bayern ali ne verujem y to

To je to, 300k u današnjoj EL košarci nije previše. Da je bar 500-600, to je već druga priča, znači neko ko želi da ga dovede mora dobro da se isprsi za platu i obeštećenje.

• Like 2
Posted
8 minutes ago, DameTime said:

Da li će biti zabavno zavisi od toga da li će biti kastovan za tatu ili mamu u zatvoru.

Posted

Cestitke komsije na tituli! Apsolutno zasluzeno! Otimanje prve utakmice u Podgorici ce se dugo pamtiti.

Priznajte, nije tako losa ova ABA liga da malo ublazi celosezonsku bol (mi to jako dobro znamo :57:).

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Ja ne znam kako se uopste takav ugovor sklopio 🤦‍♂️ jer se od Bonge apsolutno znalo sta se dobija, i nije doveden nasumicno.

I ako je Zoc krenuo da gradi sve iznova, kako mozes da udjes u to sa rentanjem jednog od najvaznijih stubova na samo godinu dana?

P.s. i ja bih da Wash ostane, ali kako (se) osigurati da on mnogo cesce igra ono sto je igrao oko decembra i januara?