jedibojan Posted Thursday at 04:02 PM Posted Thursday at 04:02 PM 42 minutes ago, greenenvy said: Versace Eros. Nista vise. Je l' ovaj Osetkowski sto se pominje zamena za Balsu ili Daviesa? Nadam se da je njegovo pominjanje samo jos jedan primer sadistickog smisla za humor nase tzv uprave
Smrtokapa Posted Thursday at 04:16 PM Posted Thursday at 04:16 PM (edited) E ovo je prava tema pred možda odlučujući meč. Ja sam anti-Torbica, kolekcionar isključivo jeftinih parfema (okej, lažem, imam jedan Dior Fahrenheit), nemam pojma koliko se nakupilo, ali ima sigurno >50 bočica i testera. Spoiler Nosim i ženske ako mi se dopadnu. P.S. Za vas sa ove teme, preporuka za Encre Noire, pošto miriše na lepo uređeno groblje. Edited Thursday at 04:26 PM by Smrtokapa 1 1
MilošVB Posted Thursday at 04:25 PM Posted Thursday at 04:25 PM Ja parfem stavim samo ako prođe 4 dana bez tuširanja. 1 3
Barkley#34 Posted Thursday at 04:27 PM Posted Thursday at 04:27 PM Au, bre grobari, par sezona EL i odma' mora skupo i bahato sve. Ja sam u fazonu jeftinijih mirisa koji mi se baš, baš dopadaju - Old Spice Whitewater, Banderas Blue Seduction i Davidoff Cool Water. Inače, zelena Malizia mi vraća traume iz devedesetih. Mislim da nikada to ne bih stavio na sebe. 1
odupri se ludilu Posted Thursday at 04:46 PM Posted Thursday at 04:46 PM Jebo nas pas jebo nas pas mirisemo mi dobar dezodorans super dezodorans Nama od vas nama od vas opasan dezodorans opasan dezodorans Supersenzitivni dezodorans supersenzitivni dezodorans od koga trne glans od koga trne glans od koga trne glans Jebo nas pas jebo nas pas mirisemo mi opasan dezodorans Dobra volja diktatora cini cuda smrdi svuda Dezodorans 2 1 5
Урош19 Posted Thursday at 04:57 PM Posted Thursday at 04:57 PM Black orchid moj favorit, za leto i toplije vreme neki random što se nađe za 20e u free shopu 1
jedibojan Posted Thursday at 05:02 PM Posted Thursday at 05:02 PM 45 minutes ago, Smrtokapa said: P.S. Za vas sa ove teme, preporuka za Encre Noire, pošto miriše na lepo uređeno groblje. Krenuo da trazim kakvu statistiku ima Encre Noire 5
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 05:02 PM Posted Thursday at 05:02 PM Ja koristim šampon od koprive. 4 1 1 2
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:07 PM Posted Thursday at 05:07 PM Ja kupim svaki put na aerodromu neki CK nek se nađe, imam ih pet-šest, imam i neke Backhame, Banderase, ovaj Dvdff cool water ne možeš nigdje da zaobiđeš, i tako… 🤷♂️
Shonewizard Posted Thursday at 05:08 PM Posted Thursday at 05:08 PM Ovdje o parfemima, kod Krtole o znoju i dezodoransu, ne može pošten čovjek više ni da prozove igrača pred meč 😄 Ajde Ife, još jedna kvalitetna, pa da se družimo i dogodine 😁 2
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:10 PM Posted Thursday at 05:10 PM Da spojimo grobare koji hoće da mirišu i ove koji neće, autentičan miris Balkana - ZNOJAŽ! 1
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:24 PM Posted Thursday at 05:24 PM Ja najvise volim da koristim kupku od devojke za koju je rekla da kosta 700 din, a znam da je makar 4x skuplja. Njen izraz lica svaki put je neprocenjiv. 1 1 16
MilošVB Posted Thursday at 05:26 PM Posted Thursday at 05:26 PM 23 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Ja koristim šampon od koprive. I Željko 🫠
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:26 PM Posted Thursday at 05:26 PM 16 minutes ago, Son_of_a_gun said: Da spojimo grobare koji hoće da mirišu i ove koji neće, autentičan miris Balkana - ZNOJAŽ! Koja grupa blokira koji deo grada parfimerije? 😁 1
MilošVB Posted Thursday at 05:28 PM Posted Thursday at 05:28 PM 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ja najvise volim da koristim kupku od devojke za koju je rekla da kosta 700 din, a znam da je makar 4x skuplja. Njen izraz lica svaki put je neprocenjiv. Džefri Damer 1
Coz29 Posted Thursday at 05:30 PM Posted Thursday at 05:30 PM 3 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ja najvise volim da koristim kupku od devojke za koju je rekla da kosta 700 din, a znam da je makar 4x skuplja. Njen izraz lica svaki put je neprocenjiv. Ispucale meni ruke zimus jezivo znaci, radio sam nesto napolju bilo mnogo vetra ruke mokre, bukvalno mj ispucale do krvi. I sta cu ja rekoh valjalo bi pre spavanja namazati neku kremu za ruke ionako ih zena ima pun kurac. Uzmem kremu sa stocica namazem se.. ruke me toliko bolele nisam spavao celu noć. Probudim se ujutru i pitam ženu, za šta je ona krema u tubi na stocicu, kaze ona " a pa to je krema za stopala". 9
jedibojan Posted Thursday at 05:31 PM Posted Thursday at 05:31 PM 2 minutes ago, MilošVB said: Džefri Damer E on ima impresivnu statistiku. Bez guglanja
MilošVB Posted Thursday at 05:32 PM Posted Thursday at 05:32 PM Just now, jedibojan said: E on ima impresivnu statistiku. Bez guglanja Beli šuter 1
Jonas Lunden Posted Thursday at 05:39 PM Posted Thursday at 05:39 PM Da se nadovezem na ove sampone; Moj drug kad god vidi Zeljku onako zajapurenog kaze :"Sto si zapjenio ko brezov sampon". 🙂 2
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:39 PM Posted Thursday at 05:39 PM 12 minutes ago, MC Thunder 2 said: Koja grupa blokira koji deo grada parfimerije? 😁 Samo što dalje od ovih što se skidaju do pasa. 😁 1
DameTime Posted Thursday at 05:56 PM Author Posted Thursday at 05:56 PM 1 hour ago, MilošVB said: Ja parfem stavim samo ako prođe 4 dana bez tuširanja. Upravo je pun gradski prevoz likova koji smrde kao da se nisu tuširali 4 dana. Znači batalite parfeme, za početak sapun i voda (ne mislim na vas ovde, nego an ženeral). Što se tiče utakmice, dobila sam crno-belu i crnu slamčicu u kafiću, to je znak da dobijamo. 3
Gromovnik Posted Thursday at 05:59 PM Posted Thursday at 05:59 PM Gledam arena studio pred utakmicu, gosti Loncar i Ocokoljic. Koje je zadovoljstvo slusati Ocokoljica, radio je i analizu nekih akcija, covek ima sposobnost da i neke komplikovane i strucne stvari, pojednostavi i objasni i nama laicima. Kakva promena u odnosu na Vladu Djurovica. Nemam nista protiv njega, ali svaka prica se svede na ja u Iranu 1987. i ja u Sibeniku sa Drazenom Petrovicem. 3
Shunsuke Nakamura Posted Thursday at 06:30 PM Posted Thursday at 06:30 PM Ne pomaže nikakav sapun i voda ako se posle toga ne stavi neki stik ili dezodorans.
Gavran Posted Thursday at 07:51 PM Posted Thursday at 07:51 PM Evo vam ga jedan. Elem, čestitke na tituli! 2 1 5
Recommended Posts