Jump to content

Recommended Posts

Posted
42 minutes ago, greenenvy said:

Versace Eros. Nista vise.

Je l' ovaj Osetkowski sto se pominje zamena za Balsu ili Daviesa? 

Nadam se da je njegovo pominjanje samo jos jedan primer sadistickog smisla za humor nase tzv uprave

Posted (edited)

E ovo je prava tema pred možda odlučujući meč.

Ja sam anti-Torbica, kolekcionar isključivo jeftinih parfema (okej, lažem, imam jedan Dior Fahrenheit), nemam pojma koliko se nakupilo, ali ima sigurno >50 bočica i testera.

Spoiler

Nosim i ženske ako mi se dopadnu.

P.S. Za vas sa ove teme, preporuka za Encre Noire, pošto miriše na lepo uređeno groblje.

Edited by Smrtokapa
  • Like 1
  • Love 1
Posted

Au, bre grobari, par sezona EL i odma' mora skupo i bahato sve. :classic_biggrin:

Ja sam u fazonu jeftinijih mirisa koji mi se baš, baš dopadaju - Old Spice Whitewater, Banderas Blue Seduction i Davidoff Cool Water.

Inače, zelena Malizia mi vraća traume iz devedesetih. Mislim da nikada to ne bih stavio na sebe.

• Ha-ha 1
Posted

Jebo nas pas
jebo nas pas
mirisemo mi
dobar dezodorans
super dezodorans

Nama od vas
nama od vas
opasan dezodorans
opasan dezodorans

Supersenzitivni dezodorans
supersenzitivni dezodorans
od koga trne glans
od koga trne glans
od koga trne glans

Jebo nas pas
jebo nas pas
mirisemo mi
opasan dezodorans

Dobra volja
diktatora
cini cuda
smrdi svuda

Dezodorans

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 5
Posted
45 minutes ago, Smrtokapa said:

P.S. Za vas sa ove teme, preporuka za Encre Noire, pošto miriše na lepo uređeno groblje.

Krenuo da trazim kakvu statistiku ima Encre Noire

• Ha-ha 5
Posted

Ovdje o parfemima, kod Krtole o znoju i dezodoransu, ne može pošten čovjek više ni da prozove igrača pred meč 😄 

Ajde Ife, još jedna kvalitetna, pa da se družimo i dogodine 😁

• Ha-ha 2
Posted
4 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ja najvise volim da koristim kupku od devojke za koju je rekla da kosta 700 din, a znam da je makar 4x skuplja. Njen izraz lica svaki put je neprocenjiv.

Džefri Damer

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Ja najvise volim da koristim kupku od devojke za koju je rekla da kosta 700 din, a znam da je makar 4x skuplja. Njen izraz lica svaki put je neprocenjiv.

Ispucale meni ruke zimus jezivo znaci, radio sam nesto napolju bilo mnogo vetra ruke mokre, bukvalno mj ispucale do krvi.

I sta cu ja rekoh valjalo bi pre spavanja namazati neku kremu za ruke ionako ih zena ima pun kurac.

Uzmem kremu sa stocica namazem se.. ruke me toliko bolele nisam spavao celu noć.

Probudim se ujutru i pitam ženu, za šta je ona krema u tubi na stocicu, kaze ona " a pa to je krema za stopala".

• Ha-ha 9
Posted
1 hour ago, MilošVB said:

Ja parfem stavim samo ako prođe 4 dana bez tuširanja.

Upravo je pun gradski prevoz likova koji smrde kao da se nisu tuširali 4 dana. Znači batalite parfeme, za početak sapun i voda (ne mislim na vas ovde, nego an ženeral).

Što se tiče utakmice, dobila sam crno-belu i crnu slamčicu u kafiću, to je znak da dobijamo.

• Like 3
Posted

Gledam arena studio pred utakmicu, gosti Loncar i Ocokoljic.

Koje je zadovoljstvo slusati Ocokoljica, radio je i analizu nekih akcija, covek ima sposobnost da i neke komplikovane i strucne stvari, pojednostavi i objasni i nama laicima.

Kakva promena u odnosu na Vladu Djurovica. Nemam nista protiv njega, ali svaka prica se svede na ja u Iranu 1987. i ja u Sibeniku sa Drazenom Petrovicem.

• Like 3