SteveFrancis#3 Posted Wednesday at 06:00 PM Posted Wednesday at 06:00 PM Nema sanse, nece Ishbia da ga trejduje, pa ni u Partizan 1 1
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 06:45 PM Posted Wednesday at 06:45 PM (edited) Poku cesto deluje kao igrac koji zna da ima svasta nesto seksi u svom arsenalu, ali se konstantno pita jel po bontonu i hijerarhiji da to isproba - drugim recima overthinkuje u realnom vremenu sa loptom u rukama. Fali mu automatizma, ali (paradoksalno ovoj ekipi) i da manje misli u napadu. Ima potencijal i za kvalitetnu a cistu odbranu, ali tu mora vise da misli. P.s. bila bi tragedija da ovog leta krvnicki ne radi na sutu za 3. Nije skroz operisan i moze da doda, a niko ne moze da mu brani sut sa njegovom visinom i tim rasponom ruku. Edited Wednesday at 06:46 PM by MC Thunder 2 3
Coz29 Posted Wednesday at 07:20 PM Posted Wednesday at 07:20 PM Mogu da se kladim da ce prelazni rok da prodje kao i posle prve Zeljkove sezone od povratka. Video je sa čime raspolaže, sta mu je potrebno, doveo je 3 top igraca ( Exum, Naneli, Papapetru) i bili smo nadomak F4. Ocekujem isti scenario i ovog leta. Igrace koji su nisu uklopili zamenice jakim proverenim igracima i bićemo u igri. James, Shilds i Booker i eto nas. 1
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 07:52 PM Posted Wednesday at 07:52 PM 31 minutes ago, Coz29 said: James, Shilds i Booker i eto nas. Majko sveta, Uh može i Važi da će kod nas
Klipan Posted Wednesday at 08:04 PM Posted Wednesday at 08:04 PM Jamesa bi svakako bilo zabavno videti u nasem dresu, iz milion razloga. Sto igrackoh, sto naucnih - uzivo gledati reakcije Zeljka na njegove poteze. Shilds - pakuj odmah Booker - istekao mu ugovor, usao u 35. godinu, ali slazem se da bismo verovatno morali da se dobro otvorimo za njega. Na papiru bi nam on mogao doneti sve ono sto nam Brendon nije. Inace, i Ibaki je istekao ugovor. Mozda bi mogli njega, za jednu “osvetnicku” sezonu. 2
Coz29 Posted Wednesday at 08:08 PM Posted Wednesday at 08:08 PM (edited) 17 minutes ago, MC Thunder 2 said: Majko sveta, Uh može i Važi da će kod nas Naveo sam čisto kao primer 3 jaka imena. A i sto ne bi, realno, kada se rastanemo sa igracima koji nisu ispunili očekivanja, oslobodice se dobar deo budžeta, dodas kintu preko i eto. Jbg koliko para toliko i muzike. Nilikina + Vašington + Ife + još malo love i eto top EL igrac na 1/2. I za malo love dovedes Bryce Jones da pegla Aba i uskace makar na neku rolu od par minuta. Dejvis + lova i eto igraca na petici. Svi ulazu i iz godine u godinu povećavaju budžete, moramo i mi, inače 12 mesto ce nas opet sačekati. Ibaku sam bas prizeljkivao prosle godine, bas nam treba takva jedna mrga. Edited Wednesday at 08:10 PM by Coz29
Alek The Great Posted Wednesday at 08:23 PM Posted Wednesday at 08:23 PM 11 minutes ago, Coz29 said: Nilikina + Vašington + Ife + još malo love i eto top EL igrac na 1/2. Koji je to EL igrac koji bi primao 3,5 miliona?! Ja sam ubedjen da ce se i ove godine ici vise na kvantitet. Bice jos vise utakmica nego prethodne. Vrv ce se juriti glava za glavu.
ScepanScekicSto Posted Wednesday at 08:24 PM Posted Wednesday at 08:24 PM Ako to budu radili onda bolje da nikog ne menjaju 1
Jonas Lunden Posted Wednesday at 08:30 PM Posted Wednesday at 08:30 PM 37 minutes ago, MC Thunder 2 said: Majko sveta, Uh može i Važi da će kod nas Nece kod nas, kod Zeljke ce 🙂 1
Coz29 Posted Wednesday at 08:32 PM Posted Wednesday at 08:32 PM 5 minutes ago, Alek The Great said: Koji je to EL igrac koji bi primao 3,5 miliona?! Ja sam ubedjen da ce se i ove godine ici vise na kvantitet. Bice jos vise utakmica nego prethodne. Vrv ce se juriti glava za glavu. Njih 3 zajedno nemaju vise od 2,5 miliona. Ali puknes lovu, Lovis zverku na 1. Moze i igrac iz Nba. Nema trika da se ide na kvanititet, mogu da se kladim da se ide na kvalitet, makar na glavnim pozicijama. Valjda je Poenta da Poku ima veću ulogu, da preko leta Nakic i Lakic krvavim radom zasluže role od po par minuta. Videlo se je da mogu, posebno Lakic, najborbeniju kosarku u El smo igrali sa njim.
Alek The Great Posted Wednesday at 08:41 PM Posted Wednesday at 08:41 PM Njih trojica nemaju ispod 3 miliona. Ja ne kazem da ce se dovoditi nekvalitetni, vec da ce se ici na slican broj igraca u rosteru, ako ne i veci.
Papanikolesku Posted Wednesday at 08:45 PM Posted Wednesday at 08:45 PM Kako neko može da želi Foresta? 🤨 2 1
DameTime Posted Wednesday at 08:47 PM Author Posted Wednesday at 08:47 PM 41 minutes ago, Klipan said: Jamesa bi svakako bilo zabavno videti u nasem dresu, iz milion razloga. Sto igrackoh, sto naucnih - uzivo gledati reakcije Zeljka na njegove poteze. Zar nije upravo James podelio da ga je Željko već zvao u Partizan, sa idejom da upari njega i Puntera? Očigledno je hteo ili hoće da radi s tim igračem. 1
Coz29 Posted Wednesday at 08:52 PM Posted Wednesday at 08:52 PM 5 minutes ago, Alek The Great said: Njih trojica nemaju ispod 3 miliona. Ja ne kazem da ce se dovoditi nekvalitetni, vec da ce se ici na slican broj igraca u rosteru, ako ne i veci. Još bolje ako nemaju ispod 3 miliona, znači imamo prostora u budžetu. Navodim samo kao primer.. Za sličan novac ili malo veći se mogu dovesti Lorenco, Jokubaitis, Armani Bruks..ako će da se gleda glava za glavu kao što si naveo..
Alek The Great Posted Wednesday at 09:01 PM Posted Wednesday at 09:01 PM Pa pisao sam nedavno da se sa ovih 5 igraca oslobadja nekih 5 miliona. I racunamo da ce se budzet opet povecati jer je takav trend. Tu mogu da se pazare 3 bas dobra igraca. Znaci Exum, i zverine na 4 i 5. Rupe na bekovskim poziciji popuniti nekim "low risk high reward" igracima.
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 09:15 PM Posted Wednesday at 09:15 PM Kako Perica zamislja da ce igraci koji su razocarali (Ife) prosto da izadju na svoju stetu iz masnih ugovora. Iskreno se nadam da sa Dejvisom imamo samo za ovu sezonu. 1
Coz29 Posted Wednesday at 09:22 PM Posted Wednesday at 09:22 PM Pa tako što ako igrac ostane i još jednu godinu ponovi isto izdanje, onda moze lagano da se preseli u EC za 3x manje love. Niti njemu niti nama u prilog ne ide da se saradnja nastavi i sledece godine. Ne pricam ovo za Ifea, nego generalno kada se neki igrac ne pokaze u klubu. Tako ja to vidim. Inače mnogo volim Ifea, voleo bih da ostane i sledece sezone, dobar je to igrac. Bas bih voleo da sutra ima još jednu dobru partiju.
Kooineeperk Posted Wednesday at 10:35 PM Posted Wednesday at 10:35 PM 10 hours ago, Son_of_a_gun said: 10 hours ago, DameTime said: Budite vi grobari tamo gde sam ja bila grobarka, gospodo... Na KKCZ topiku na Vox92. 😁 Hvala na ponudi ali ne bih baš. 🙃
Kooineeperk Posted Wednesday at 10:44 PM Posted Wednesday at 10:44 PM 8 hours ago, DameTime said: Ako uspemo da geolociramo i ubedimo (da ne kažem otmemo) Bogdanovića do četvrtka, može 😇 Bogi ti je u BGDu, cisto da znas 😉 Ne znam da li ce doci na "cetverti utakmica". Kad smo kod toga, moze Zo konacno da ispuni to obecanje, zavrsio je obaveze u Asvelu...
ScepanScekicSto Posted Thursday at 04:39 AM Posted Thursday at 04:39 AM Dejvis ide sigurno u Japan, tako da tu dvojbe nema. za ostale nemam pojma, bice sigurno cistka medju ovima sto igraju KLS + Ife. ovoj ekipi trebaju 2 top igraca i nists vise... tj "nista vise" jer je ta dva top igraca uzasno tesko dovesti, pogotovo na poziciji 4 jer i nema a da hoce da dodju kod nas
Son_of_a_gun Posted Thursday at 05:32 AM Posted Thursday at 05:32 AM 8 hours ago, DameTime said: Zar nije upravo James podelio da ga je Željko već zvao u Partizan, sa idejom da upari njega i Puntera? Očigledno je hteo ili hoće da radi s tim igračem. James je nekako odolio Punteru ali sad kad je Ifče u ponudi nije bilo puno razmišljanja…
MC Thunder 2 Posted Thursday at 05:50 AM Posted Thursday at 05:50 AM Ffs, hocemo li uciniti nemoguce i sebi ne komplikovati veceras? 2 1
odupri se ludilu Posted Thursday at 06:31 AM Posted Thursday at 06:31 AM Večeras je utakmica. Igra Partizan. Bori se za titulu. Ajmo crno beli ooooo🖤🤍 4
DameTime Posted Thursday at 06:38 AM Author Posted Thursday at 06:38 AM Osvajamo, večeras je 10 razlike. Spremite se za slavlje, da ne kažem javite gospojama 🥲 2
Knipex Posted Thursday at 06:59 AM Posted Thursday at 06:59 AM Biće ubedljivija pobeda nego pre dva dana. Ne pita se Budućnost ništa.
Recommended Posts