Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Pa to ti kažem, mora da bude taj ,,srećnik" navijač Partizana, samo nemoj preterivati sa Bogdanom haha, može i neka sitnija riba... 

spacer.png

Bajomoj, ne spuštam ja standarde.

• Love 1
  • Ha-ha 2
  • WOW 1
Posted
55 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Sta je sad sa Frenkom, zabolelo ga grlo od King Obsession sladoleda?

Jbt lik se povredi na zagrevanju..

Mislim moze svakom da se desi, ali on je bas kilavac..

Kako lik koji moze onako da prekica Kamenjasa moze tako staklen da bude to mi nije jasno

Posted

Nego braćo sta vi mislite o Jokubaitisu?

Nesto mi se javlja da ga je Zeljko pikirao.

Levoruk, igrao prosle sezone fino, bio u Bg. Igrao je za Šarasa u Barsi, nisam siguran mozda je za njega i u Zalgirisu igrao. Ima 24 god, tek bi trebalo da dosegne svoj pik. 

• Like 2
Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

prosle godine Slukas nije bio... red je da njega ispostujemo 😂😂😂

Nisam siguran za proslu, ali je onda bio sigurno onu pre nje. Slukas, Kalates, Veseli…

• Like 1
Posted (edited)

Ovo kao u Friends kada Rejčel konstatuje da je Džoi spavao sa svim zenama u Ny i sad krece ispočetka.

Tako i "informacije" o tome šta Željko želi (u daljem tekstu: ŠŽŽ).

Edited by MC Thunder 2
  • Like 2
  • Ha-ha 5
Posted

Prepoznaje opasnost od 5 sekundi kod Tajrika, jer lenji Karlik, po ko zna koji put, loše reaguje na agresivnu odbranu na prijemu lopte.

Dolazi po loptu i odmah ukršta, ne bi li ostao sa Kamenjašem.

Kreće udesno, ali odmah lepa zadnja promena koja pravi inicijalnu prednost.

Pa prednja promena kreće udesno za pokušaj prodora.

Kamenjaš stiže, ide roling, sa blagim zakorakom unazad koji pravi separaciju i omogućava relativno lak šut.

Svašta može Poku, samo kad ima dovoljno manevarskog prostora. Meni taj šut sa kapice deluje kao potencijal za brutalno napadačko oružje na EL nivou. A opet sa druge strane, nagledao sam se talenata koji su eto znači baš sve po malo, a nijedan segment nisu doveli na vrhunski nivo... A to je karta u jednom pravcu za neku Manresu, Brešu...

• Like 8
Posted

U par navrata dje Poku delovao određeniji, smeliji, sa jasnom idejom kad krene u reket s loptom. Ne mora ništa dugoročno da znači i nije EL nivo ali pre nekoliko meseci je bio užasan u tom pogledu.

• Like 2
Posted
40 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Meni je daleko veci problem njegova sramotna defanziva, pretrcava ga ko stigne, ne moze nogama da isprati... bas je uzasan

da se ife nije pojavio, drugacije bi pricali danas

Ne znam jel zbog toga sto je mislima na onom dogadjaju, tj mogucim posledicama istog...mada nije da je ikada bio dobar defanzivac, ali sinoc je bas bilo uzasno.

Posted

Slukas pod ugovorom jos godinu dana sa platom od 2,7 milke. Ne vidim razlog zasto bi i za 4 milke u 35oj godini menjao sredinu. Meni je realnije vidim recimo Grigonisa na poziciji Sterlinga, a on da igra iskljucivo dvojku.

Posted

Nebi trepnuo da umesto Karlika i Frenka dodju Forest i plej skorer( ala Melo Trimbl cak).

Za Karlika se moze uzeti i fino obestecenje verujem.

1 minute ago, Alek The Great said:

Slukas pod ugovorom jos godinu dana sa platom od 2,7 milke. Ne vidim razlog zasto bi i za 4 milke u 35oj godini menjao sredinu. Meni je realnije vidim recimo Grigonisa na poziciji Sterlinga, a on da igra iskljucivo dvojku.

Meni se crta Silds nekako, navodno ide iz Milana.

• Ruke su vam krvave! 1