Shunsuke Nakamura Posted Tuesday at 04:38 PM Posted Tuesday at 04:38 PM 41 minutes ago, Son_of_a_gun said: Dobro je ljudi, što bi rekli studenti ne gubimo fokus. A fokus nisu mlitavi bijeli centri sa prezimenom na ski, ni bajke o altruizmu velikog vođe nego utakmica koju igramo za dva sata. A biće vremena za prelazni rok, znajući nas tamo negdje do polovine januara. Zna li se nešto za Wrighta u kakvom je stanju za večerašnju utakmicu? Dobro je Rajt. Oporavio se on za drugu tekmu i odigrao odlično.
MarioKempes Posted Tuesday at 05:14 PM Posted Tuesday at 05:14 PM 46 minutes ago, fedor said: Pa je onda sasvim logicno u svakoj od cetiri godine koliko je Obradovic u Partizanu duplo vise drzavnog novca slao u KKCZ jer tako ce najbrze ostvariti svoju nameru da Partizan napravi nesto veliko?! Aj što je čovek napisao, njegovo je pravo, nego me zanima je l' ima bilo ko na forumu da veruje u ovo? Bez obrazloženja, samo ono: da, verujem da je KKCZ svake god (u poslednje 4) dobijala duplo više državnog novca od KKP.
fedor Posted Tuesday at 05:28 PM Posted Tuesday at 05:28 PM 7 minutes ago, MarioKempes said: Aj što je čovek napisao, njegovo je pravo, nego me zanima je l' ima bilo ko na forumu da veruje u ovo? Bez obrazloženja, samo ono: da, verujem da je KKCZ svake god (u poslednje 4) dobijala duplo više državnog novca od KKP. https://direktno.rs/sport/kosarka/512618/klubovi-novac-drzava-zvezda-partizan.htmlhttps://telesport.rs/2025/04/27/zvezda-ima-duplo-vece-prihode-od-partizana-od-donacija-premija/ Poslednje dve godine je to dokumentovano objavljenim finansijskim izvestajima oba kluba crno na belo, a ti potrazi za one dve pre toga ja nemam trenutno kad borimo se za titulu... 4
MarioKempes Posted Tuesday at 05:51 PM Posted Tuesday at 05:51 PM (edited) 45 minutes ago, fedor said: https://direktno.rs/sport/kosarka/512618/klubovi-novac-drzava-zvezda-partizan.htmlhttps://telesport.rs/2025/04/27/zvezda-ima-duplo-vece-prihode-od-partizana-od-donacija-premija/ Poslednje dve godine je to dokumentovano objavljenim finansijskim izvestajima oba kluba crno na belo, a ti potrazi za one dve pre toga ja nemam trenutno kad borimo se za titulu... Telesport? Ne mogu da verujem da Ostojin portal kaže da je Zvezda dobila duplo više... na stranu što i u tom tekstu stoji da su uračunati i privatni sponzori. Ovo što si citirao direktno.rs si vrv pogrešio u žurbi jer si na utakmici za titulu. U tekstu stoji da je za sezonu 23/24 Zve dobila duplo manje nego Par, a uz dodatak na kraju godine - isto. Evo za 7 sezona, iz izvora koji, u najmanju ruku, ne preferira Zvezdu: https://nova.rs/vesti/biznis/za-7-godina-kosarkaski-klubovi-zvezda-i-partizan-od-drzave-dobili-60-miliona-evra-pogledajte-od-kojih-su-firmi-dobili-najvise-para/ Ako su u pravu i Ostojin mali i Nova - ispada da je Partizan u prve tri sezone (od navedenih 7) dobijao bar duplo više od Zvezde. Veruješ li u to? Ili istinu govore samo oni koji nam odgovaraju? PS Ne mora odgovor brzo, ipak se borite za titulu🙂 Edited Tuesday at 06:13 PM by MarioKempes
DameTime Posted Tuesday at 08:09 PM Author Posted Tuesday at 08:09 PM (edited) Fala kurcu. Dve od tri dobijene, pa da u četvrtak slavimo u Areni. Taman imam prvo seansu sa terapeutkinjom pa ide utakmica Edited Tuesday at 08:10 PM by DameTime šlogiralo me u jezik očigledno 1
SteveFrancis#3 Posted Tuesday at 08:09 PM Posted Tuesday at 08:09 PM Au brate, koliko je ovo sve bespotrebno stresno 5
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 08:10 PM Posted Tuesday at 08:10 PM Utakmica prava prvenstvena. Ifče Lundbergovski šampionski igrač! 💪😁 2
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Odlicna odbrana, Sterling, Bonga, Tajrik (skok) i Ife doneli pobedu. Uzasna bacanja... I oni su umorni pa su ih skoro sve dali. Ako moze da se zavrsi serija u cetvrtak i da se Rambu odma tada da plaketa i sat i zbogom.
Shonewizard Posted Tuesday at 08:11 PM Posted Tuesday at 08:11 PM Može li u četvrtak nešto slično rezultatski? Prijalo bi zaista. Bravo, bilo je tu dobrih stvari. 2
Coz29 Posted Tuesday at 08:14 PM Posted Tuesday at 08:14 PM Porodismo na kraju. Sledeća mora da se dobije to je svima jasno. Mada kosarkaski vise bih voleo da dobijemo 5 u Moraci 😅 Da pomremo svi ko stetni Utisak do sada od početka sezone je da Karlik nije pokazao nista neviđeno i ludacki, ukoliko mozemo da ugrabimo neko obeštećenje pustio bih ga bez problema. Tajrik je snaga ovog tima, Bonga srce, mozga nemamo! 1
DameTime Posted Tuesday at 08:21 PM Author Posted Tuesday at 08:21 PM @kojihit se javlja iz Arene Spoiler 1 1
fedor Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM 2 hours ago, MarioKempes said: Telesport? Ne mogu da verujem da Ostojin portal kaže da je Zvezda dobila duplo više... na stranu što i u tom tekstu stoji da su uračunati i privatni sponzori. Ovo što si citirao direktno.rs si vrv pogrešio u žurbi jer si na utakmici za titulu. U tekstu stoji da je za sezonu 23/24 Zve dobila duplo manje nego Par, a uz dodatak na kraju godine - isto. Evo za 7 sezona, iz izvora koji, u najmanju ruku, ne preferira Zvezdu: https://nova.rs/vesti/biznis/za-7-godina-kosarkaski-klubovi-zvezda-i-partizan-od-drzave-dobili-60-miliona-evra-pogledajte-od-kojih-su-firmi-dobili-najvise-para/ Ako su u pravu i Ostojin mali i Nova - ispada da je Partizan u prve tri sezone (od navedenih 7) dobijao bar duplo više od Zvezde. Veruješ li u to? Ili istinu govore samo oni koji nam odgovaraju? PS Ne mora odgovor brzo, ipak se borite za titulu🙂 Sve si u pravu, moja greska, bio sam po euforijom finala pa se bez veze nastavljam, mi smo Vucicev veliki/najveci projekat, sve nam je dao. Bez veze je gusiti temu o tome po ko zna koji put notornim glupostima. 11 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ako moze da se zavrsi serija u cetvrtak i da se Rambu odma tada da plaketa i sat i zbogom. Boze zdravlja jednu jos utakmicu da ga gledam i nikad vise! Sve najbolje mu zelim u zivotu 14 minutes ago, Son_of_a_gun said: Utakmica prava prvenstvena. Ifče Lundbergovski šampionski igrač! 💪😁 Covek je ocajnoj formi, samopouzdanja nema, snage nema, kredita kod Obradovica nema, ali da je igrac za ovakve utakmice jeste. Jos jedna pa da se razilazimo...
kojihit Posted Tuesday at 08:39 PM Posted Tuesday at 08:39 PM Evo me iz Arene, bilo je napeto, ali ultimativno veoma lepo 3/4 je bila za bljuganje, malo sam i ispizdela, @DameTime je dobila ispizditis poruke Od notable momenata bih izdvojila kad smo zbunili i Budućnost i sebe navijanjem za čelendž, dosta jako Dobila sam u narukvicu pošto sam sedela u sektoru 200, pa imam i suvenir, što je lepo Iffeanji još jedan ovakav performans u cetvrtak i tata će ga konačno priznati, nadam se da će se iskazati Karlik neka zamišlja čobane ispred Banka kad je u kanalu i iz momenta se iz istog vraca Toliko od mene za ovo javljanje, idemo jako u cetvrtak 1 2
Papanikolesku Posted Tuesday at 08:40 PM Posted Tuesday at 08:40 PM Još ta jedna nekako, i da odmorimo od košarke do Evropskog. 1 hour ago, Stiletto said: Ja sam u životu video brdo igrača koji su protiv nas punili kako su hteli, a kad su prešli u Partizan sastave se sa loptom svaku petu utakmicu. Jadran Vujačić, Zoran Sretenović, Slađan Stojković, Mire Radošević, Vlada Đokić... Miroslav Radošević se sastavljao sa loptom svaku petu utakmicu? Nešto si ti tu pomešao dobri moj Stiletto 3
realno *w Posted Tuesday at 09:19 PM Posted Tuesday at 09:19 PM (edited) 1 hour ago, Barkley#34 said: Ladno imamo bacanja 11/20. i to većinom bekovim... baš užasan podatak, koji je mogao da bude vrlo skup, da je bila neizvesnija tekma. Trojka 21-8, procentualno dobro, ali baš je bilo puno otvorenih šuteva, mogla se ubaciti koja više. Skok opet solidno iskontroliran, 28-24, uz samo 7 ofanzivnih skokova Budućnosti. Čak i od te cifre, 3 ili 4 su bila u jednom napadu, znači veći deo meča kontrola, naročito kad izađe Dejvis. Sve u svemu, malo je falilo da ovo bude baš bez nervoze i cimanja. Ali jbg... KKP. Edited Tuesday at 10:03 PM by realno *w 2
wrach Posted Tuesday at 10:46 PM Posted Tuesday at 10:46 PM Prodje jos jedna utakmica sa Brendonom Dejvisom u dresu Partizana. Jos jednu mogu da izdrzim, za dalje ne garantujem... 1 4
TripleJ Posted Tuesday at 10:57 PM Posted Tuesday at 10:57 PM 10 minutes ago, wrach said: Prodje jos jedna utakmica sa Brendonom Dejvisom u dresu Partizana. Jos jednu mogu da izdrzim, za dalje ne garantujem... Lupio je lepe dve dandare :). Ali, slazem se. Frank opet povredjen ? 1
jedibojan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 11 hours ago, wrach said: Prodje jos jedna utakmica sa Brendonom Dejvisom u dresu Partizana. Jos jednu mogu da izdrzim, za dalje ne garantujem... Ne znam sta da ti kazem... Slavio sam odlazak mrtvog belca Kaminskog. Za nagradu sam dobio invalida Brendona. Sad se spominje Osetkovski... Samo vlaska magija ovde pomaze 4
Zvezdaš96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kuka se za centarskom linijom Partizana, a zamislite da imate godinama unazad kriminalnu centarsku liniju Zvezde sa Mitrovićem na čelu a uz njega Braun koji i nije centar, vec čak više krilo nego 5... Tu je i Bolomboj koji odigrao 2 meseca ukupno prošle sezone.. Tajrik- Dejvis centarska linija po iskustvu evroligaškom i kvalitetu je jednoo 3 koplja ispred Zvezde koja je završila 2 pozicije ispred Partizana u EL, pa vi vidite.. ako vam ne valja vaša centarska linija, zamislite da Željko Obradović dobije OVU centarsku linije Zvezde sa Petruševim koji igra odbranu jednom godišnjem i konstantno povredjenim Mitrovićem, Davidovcem, Braunom...u Zvezdi bi pevali na sav glas da imaju Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa, i to bi predstavili kao da su došli Dejvis(NBA liga) i Jokić... 4
Papanikolesku Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 28 minutes ago, Zvezdaš96 said: Kuka se za centarskom linijom Partizana, a zamislite da imate godinama unazad kriminalnu centarsku liniju Zvezde sa Mitrovićem na čelu a uz njega Braun koji i nije centar, vec čak više krilo nego 5... Tu je i Bolomboj koji odigrao 2 meseca ukupno prošle sezone.. Tajrik- Dejvis centarska linija po iskustvu evroligaškom i kvalitetu je jednoo 3 koplja ispred Zvezde koja je završila 2 pozicije ispred Partizana u EL, pa vi vidite.. ako vam ne valja vaša centarska linija, zamislite da Željko Obradović dobije OVU centarsku linije Zvezde sa Petruševim koji igra odbranu jednom godišnjem i konstantno povredjenim Mitrovićem, Davidovcem, Braunom...u Zvezdi bi pevali na sav glas da imaju Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa, i to bi predstavili kao da su došli Dejvis(NBA liga) i Jokić... Niđe veze. Centarska linija Petrušev - Bolomboj je u jednom momentu bila u top3 Evrolige. Savršeno dopunjavanje dve različito profilisane petice. To što je Bolomboj bio povređen nema nikakve veze sa kvalitetom - o kojem se ovde govori kada je u pitanju naša centarska linija. U načelu je to i Želimir zamislio, priča Lesor-Smajli, sa Tajrikom i Brendonom, s tim što je potonji isporučio samo nervne slomove navijačima Partizana. Inače, treći centar nam je Balša, momak koji kasni za realnim vremenom bar 5 sekundi. 5
jedibojan Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 34 minutes ago, Zvezdaš96 said: Kuka se za centarskom linijom Partizana, a zamislite da imate godinama unazad kriminalnu centarsku liniju Zvezde sa Mitrovićem na čelu a uz njega Braun koji i nije centar, vec čak više krilo nego 5... Tu je i Bolomboj koji odigrao 2 meseca ukupno prošle sezone.. Tajrik- Dejvis centarska linija po iskustvu evroligaškom i kvalitetu je jednoo 3 koplja ispred Zvezde koja je završila 2 pozicije ispred Partizana u EL, pa vi vidite.. ako vam ne valja vaša centarska linija, zamislite da Željko Obradović dobije OVU centarsku linije Zvezde sa Petruševim koji igra odbranu jednom godišnjem i konstantno povredjenim Mitrovićem, Davidovcem, Braunom...u Zvezdi bi pevali na sav glas da imaju Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa, i to bi predstavili kao da su došli Dejvis(NBA liga) i Jokić... Hoces da otvorimo neku grupu podrske? 1 1 3
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 54 minutes ago, Zvezdaš96 said: u Zvezdi bi pevali na sav glas da imaju Tajrika Džonsa i Brendona Dejvisa, i to bi predstavili kao da su došli Dejvis(NBA liga) i Jokić ... i trajalo bi do prvog nervnog sloma izazvanog Brendonovim čarolijama. 2 2
realno *w Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) 12 hours ago, wrach said: Prodje jos jedna utakmica sa Brendonom Dejvisom u dresu Partizana. Jos jednu mogu da izdrzim, za dalje ne garantujem... Stvarno se nadam da je još jedna, da dobijemo, uzmemo titulu, ne registrujemo ga za KLS i da se lepo pozdravimo. A na leto obezbedimo neki čarter let za Japan. Lik je potpuno neverovatan. Čovek zbirno na tri utakmice finala ima indeks -1. Za 47 minuta na parketu ima 2 skoka u odbrani. Da staviš Lakića da igra peticu 47 minuta, potpisujem da bi imao 10 skokova. Edited 21 hours ago by realno *w 4 1
Recommended Posts