Zvezdaš96 Posted Tuesday at 10:33 AM Posted Tuesday at 10:33 AM 1 hour ago, DameTime said: Kako se pecate. Nije vam Željko kriv što je vaša izabrana legenda Nebojša Čović. Koji navodno više nema nikakve veze sa KKCZ. Navijač sam Zvezde i za mene nije legenda ni Čović ni Obradović. Da bi neko bio meni idol(a inače ni nemam idola osim možda članova svoje porodice, jer samo oni to i mogu zaslužiti), on mora u nečemu biti dobar, ali mora biti i dobar čovek, što ova dvojica svakako nisu.
Taki Posted Tuesday at 11:01 AM Posted Tuesday at 11:01 AM 34 minutes ago, MC Thunder 2 said: Budzet vam ne bi video ni pola sadašnjeg da Željko nije došao i naterao Vuč Čovića da shvati da će morati da poveća ante kako ne bi Zvezda izgubila primat. Mada, istovremeno značajno povećanje Zvezdinog budzeta da dolaskom Želimira je možda i neverovatna slučajnost. Ili možda to povećanje nema veze sa Obradovićem nego sa naglim povećanjem Partizanovog budzeta,nemojte samo o ulaznicama jer ste u uleb kup sezoni prije puštanja sezonskih u prodaju doveli dva najbolja igrača iz f4 ekipe,Pantera i Ledeja. Pa pošto je Vučić odlučio da podigne Partizan,usput doveo i Obradovića, onda podigao i Zvezdi budzet da butu tu negdje slični. 2
Dzo23 Posted Tuesday at 11:34 AM Posted Tuesday at 11:34 AM Osetkovski dolazi, Balša ide, piše mozzart
odupri se ludilu Posted Tuesday at 11:42 AM Posted Tuesday at 11:42 AM 6 hours ago, Jakob Aman said: Olimpijakos nam ušao u Tajrika... Neće grom u Koprive, pih, tja 1
Kooineeperk Posted Tuesday at 11:46 AM Posted Tuesday at 11:46 AM 46 minutes ago, kendrick duckworth said: Idi bre u persun, pomislio sam da se nesto nije desilo Duletu. Citam sad da se oporavlja, prosla transplantacija OK. 👍 1
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 12:07 PM Posted Tuesday at 12:07 PM 2 hours ago, MarioKempes said: Vrv se odnosi na moj komentar jer sam pomenuo obojicu u postu. Nije u redu da ovako relativizuješ i spinuješ (bez obzira što smo na vašoj temi), jasno sam napisao da se poređenje odnosi samo na pominjanje (u intervjuima) oba kluba u EL, što rade obojica povremeno. U pitanju je bio komentar na post @DameTime kako navijači Zvezde neće sebi da priznaju i ne žele da čuju da Obradović u intervjuima pominje da i Zve i Par treba da igraju EL. Isto to u intervjuima govori i Čović. Eto, samo to, nikakva druga poređenja njih dvojice da bi se reagovalo sa "braoo... idemo jaaako" i sl. nema veze sa tobom 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 12:10 PM Posted Tuesday at 12:10 PM 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Navijač sam Zvezde i za mene nije legenda ni Čović ni Obradović. Da bi neko bio meni idol(a inače ni nemam idola osim možda članova svoje porodice, jer samo oni to i mogu zaslužiti), on mora u nečemu biti dobar, ali mora biti i dobar čovek, što ova dvojica svakako nisu. Šta fali Saši Obradoviću kao čoveku? 2
Knipex Posted Tuesday at 12:15 PM Posted Tuesday at 12:15 PM 4 minutes ago, Barkley#34 said: Šta fali Saši Obradoviću kao čoveku? Kosa rekao bih 1 2
zemljoradnik Posted Tuesday at 12:17 PM Posted Tuesday at 12:17 PM Hehehe, pa sad idu razne pričice o njemu .
MarioKempes Posted Tuesday at 12:20 PM Posted Tuesday at 12:20 PM 2 hours ago, realno *w said: Što bi obarali rekord po pitanju obeštećenja, kad imaju jednog odličnog centra udaljenog jedan telefonski poziv Izgleda da će im trebati obojica... vrv i trojica. Btw, koliko je obeštećenje za Džonsa, ako uopšte postoji ta izlazna klauzula?
realno *w Posted Tuesday at 12:38 PM Posted Tuesday at 12:38 PM 12 minutes ago, MarioKempes said: Izgleda da će im trebati obojica... vrv i trojica. Btw, koliko je obeštećenje za Džonsa, ako uopšte postoji ta izlazna klauzula? Ne znam, iskreno se nadam da ne postoji takva klauzula, ne vidim zašto bi to mi dozvolili, al ajde. A ako nema klauzule, ne znam koje se tu obeštećenje isplati? Da ti da neko milion evra i da onda tražiš igrača koji košta toliko, u nikad manjoj ponudi centara, pa ga možda i ne nađeš. Suludo. 1
goofy Posted Tuesday at 02:07 PM Posted Tuesday at 02:07 PM Nećemo ga sprečavati da se finansijski obezbedi... Nije za šalu, ako ne postoji klauzula, poručiti pirejcima da ga poduvaju malko. Ako postoji, će ga poduvamo mi... 1
MarioKempes Posted Tuesday at 02:11 PM Posted Tuesday at 02:11 PM 1 hour ago, realno *w said: Ne znam, iskreno se nadam da ne postoji takva klauzula, ne vidim zašto bi to mi dozvolili, al ajde. A ako nema klauzule, ne znam koje se tu obeštećenje isplati? Da ti da neko milion evra i da onda tražiš igrača koji košta toliko, u nikad manjoj ponudi centara, pa ga možda i ne nađeš. Suludo. Ako nema klauzule - nema ni transfera, i ja tako mislim. Nego sam pomislio da možda postoji neka definisana cifra (npr. za Bongu se pominjalo da je 300k, ne znam da li je tačno). Verujem da će u ovoj situaciji Oli pokušati da bocne svakog solidnog centra, za Džonsa mislim da nemaju šanse.
Jakob Aman Posted Tuesday at 02:16 PM Posted Tuesday at 02:16 PM Belac koji se preziva na ski, sta bi moglo da krene naopako... oh wait 2
MC Thunder 2 Posted Tuesday at 02:17 PM Posted Tuesday at 02:17 PM 3 hours ago, Taki said: Ili možda to povećanje nema veze sa Obradovićem nego sa naglim povećanjem Partizanovog budzeta A ko mislis da ima veze sa ovim?
MarioKempes Posted Tuesday at 02:29 PM Posted Tuesday at 02:29 PM Sportando prenosi da postoji mogućnost da Veseli napusti Barsu i pređe kod vas. S druge strane, Miško tvituje da Jan ostaje u Barsi sa kojom ima još godinu ugovora.
Geronimo Posted Tuesday at 02:37 PM Posted Tuesday at 02:37 PM @Ostekovski - nadate se da cete dobiti Emili Ratajkovski, a dobra sansa je da ce biti Tereza Orlovski, al ne iz mladjih dana... 10
goofy Posted Tuesday at 02:40 PM Posted Tuesday at 02:40 PM 11 minutes ago, MarioKempes said: Sportando prenosi da postoji mogućnost da Veseli napusti Barsu i pređe kod vas. S druge strane, Miško tvituje da Jan ostaje u Barsi sa kojom ima još godinu ugovora. Hvala, ali ne hvala... važi i za Žofrija. 1
ScepanScekicSto Posted Tuesday at 03:16 PM Posted Tuesday at 03:16 PM Ko nam fali da kompletiramo imena, NWG je pomenut, Milutinov takodje, evo sad Veseli...
Taki Posted Tuesday at 03:44 PM Posted Tuesday at 03:44 PM 49 minutes ago, MC Thunder 2 said: A ko mislis da ima veze sa ovim? Odluka sa vrha da se Partizan podigne i pokuša napraviti nešto veliko,pa je i Obradović doveden kao najbolji mogući čovjek za to..
Son_of_a_gun Posted Tuesday at 03:56 PM Posted Tuesday at 03:56 PM Dobro je ljudi, što bi rekli studenti ne gubimo fokus. A fokus nisu mlitavi bijeli centri sa prezimenom na ski, ni bajke o altruizmu velikog vođe nego utakmica koju igramo za dva sata. A biće vremena za prelazni rok, znajući nas tamo negdje do polovine januara. Zna li se nešto za Wrighta u kakvom je stanju za večerašnju utakmicu? 2
fedor Posted Tuesday at 04:22 PM Posted Tuesday at 04:22 PM (edited) 40 minutes ago, Taki said: Odluka sa vrha da se Partizan podigne i pokuša napraviti nešto veliko,pa je i Obradović doveden kao najbolji mogući čovjek za to.. Pa je onda i poslao drzavni avion po Obrada?! Oh wait... Pa je onda targetirao i optuzio istog toga Zeljka da je stalno protiv njih tj njega, jer ga puno voli i saradjuju?! Pa je onda sasvim logicno u svakoj od cetiri godine koliko je Obradovic u Partizanu duplo vise drzavnog novca slao u KKCZ jer tako ce najbrze ostvariti svoju nameru da Partizan napravi nesto veliko?! Oba kluba su drzavni, pa su oba i drzavni projekti, samo sto je Zvezda malo drzavniji jer glavni u drzavi zivi za nju, spominje je svaki dan na svojim konferencijama, deli zvezdine dresove drzavnicima, visi na stadionu sto fizickim prisustvom sto slikom u kancelarjima, nemerljivo vise drzavnog novca daje tu i od kada je on bog i batina u drzavi odnos titula u svakom sportu je 10 prema 1. Sasvim slucajno... Prica suplja k'o Jeca Karleusa... Oba kluba su od osnivanja do dana danasnjeg drzavni projekti koji su sluzili i sluze da narodu pruze leba i igara. Ni jedne ni druge nisu osnovali cetnici ni reakcije vec najvece komunjare i iste te komunjare su drmale upravnim odborima dok nisu promenili dresove i formirali sps, onda su drmali sps-ovci, pa demokrate, sad drmaju naprednjaci. Tako je kako je i tako ce biti dok se ne privatizuju, a to ce biti nikad. Svako ko stvarno misli drugacije, van ovih nasih smesnih navijackih prepucavanja, je nazalost glup kao noc. @Son_of_a_gun Rece mi drugar da je Wright posle one druge utakmice bio bas lose, ali je trenirao prethodnih dana. Edited Tuesday at 04:25 PM by fedor 1 1 1
realno *w Posted Tuesday at 04:31 PM Posted Tuesday at 04:31 PM Ako je istina da Pao mudi 9 mil Nikoli za 3 godine, koliko onda realno obeštećenje da bude za Tajrika? 😄
Recommended Posts