Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, DameTime said:

Kako se pecate. Nije vam Željko kriv što je vaša izabrana legenda Nebojša Čović. Koji navodno više nema nikakve veze sa KKCZ.

Navijač sam Zvezde i za mene nije legenda ni Čović ni Obradović.

Da bi neko bio meni idol(a inače ni nemam idola osim možda članova svoje porodice, jer samo oni to i mogu zaslužiti), on mora u nečemu biti dobar, ali mora biti i dobar čovek, što ova dvojica svakako nisu.

Posted
34 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Budzet vam ne bi video ni pola sadašnjeg da Željko nije došao i naterao Vuč Čovića da shvati da će morati da poveća ante kako ne bi Zvezda izgubila primat.

Mada, istovremeno značajno povećanje Zvezdinog budzeta da dolaskom Želimira je možda i neverovatna slučajnost.

Ili možda to povećanje nema veze sa Obradovićem nego sa naglim povećanjem Partizanovog budzeta,nemojte samo o ulaznicama jer ste u uleb kup sezoni prije puštanja sezonskih u prodaju doveli dva najbolja igrača iz f4 ekipe,Pantera i Ledeja.

Pa pošto je Vučić odlučio da podigne Partizan,usput doveo i Obradovića, onda podigao i Zvezdi budzet da butu tu negdje slični.

• Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, MarioKempes said:

Vrv se odnosi na moj komentar jer sam pomenuo obojicu u postu.

Nije u redu da ovako relativizuješ i spinuješ (bez obzira što smo na vašoj temi), jasno sam napisao da se poređenje odnosi samo na pominjanje (u intervjuima) oba kluba u EL, što rade obojica povremeno.

U pitanju je bio komentar na post @DameTime kako navijači Zvezde neće sebi da priznaju i ne žele da čuju da Obradović u intervjuima pominje da i Zve i Par treba da igraju EL. Isto to u intervjuima govori i Čović.

Eto, samo to, nikakva druga poređenja njih dvojice da bi se reagovalo sa "braoo... idemo jaaako" i sl.

nema veze sa tobom

• Like 1
Posted
1 hour ago, Zvezdaš96 said:

Navijač sam Zvezde i za mene nije legenda ni Čović ni Obradović.

Da bi neko bio meni idol(a inače ni nemam idola osim možda članova svoje porodice, jer samo oni to i mogu zaslužiti), on mora u nečemu biti dobar, ali mora biti i dobar čovek, što ova dvojica svakako nisu.

Šta fali Saši Obradoviću kao čoveku? 

:s_d:

• Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, realno *w said:

Što bi obarali rekord po pitanju obeštećenja, kad imaju jednog odličnog centra udaljenog jedan telefonski poziv :default_coffee:

Izgleda da će im trebati obojica... vrv i trojica.

Btw, koliko je obeštećenje za Džonsa, ako uopšte postoji ta izlazna klauzula?

Posted
12 minutes ago, MarioKempes said:

Izgleda da će im trebati obojica... vrv i trojica.

Btw, koliko je obeštećenje za Džonsa, ako uopšte postoji ta izlazna klauzula?

Ne znam, iskreno se nadam da ne postoji takva klauzula, ne vidim zašto bi to mi dozvolili, al ajde. 

A ako nema klauzule, ne znam koje se tu obeštećenje isplati? Da ti da neko milion evra i da onda tražiš igrača koji košta toliko, u nikad manjoj ponudi centara, pa ga možda i ne nađeš. Suludo.

• Like 1
Posted

Nećemo ga sprečavati da se finansijski obezbedi... :default_coffee:

Nije za šalu, ako ne postoji klauzula, poručiti pirejcima da ga poduvaju malko.

Ako postoji, će ga poduvamo mi...

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, realno *w said:

Ne znam, iskreno se nadam da ne postoji takva klauzula, ne vidim zašto bi to mi dozvolili, al ajde. 

A ako nema klauzule, ne znam koje se tu obeštećenje isplati? Da ti da neko milion evra i da onda tražiš igrača koji košta toliko, u nikad manjoj ponudi centara, pa ga možda i ne nađeš. Suludo.

Ako nema klauzule - nema ni transfera, i ja tako mislim. Nego sam pomislio da možda postoji neka definisana cifra (npr. za Bongu se pominjalo da je 300k, ne znam da li je tačno).

Verujem da će u ovoj situaciji Oli pokušati da bocne svakog solidnog centra, za Džonsa mislim da nemaju šanse.

Posted
11 minutes ago, MarioKempes said:

Sportando prenosi da postoji mogućnost da Veseli napusti Barsu i pređe kod vas.

S druge strane, Miško tvituje da Jan ostaje u Barsi sa kojom ima još godinu ugovora.

Hvala, ali ne hvala... važi i za Žofrija.

• Like 1
Posted
49 minutes ago, MC Thunder 2 said:

A ko mislis da ima veze sa ovim?

Odluka sa vrha da se Partizan podigne i pokuša napraviti nešto veliko,pa je i Obradović doveden kao najbolji mogući čovjek za to..

Posted

Dobro je ljudi, što bi rekli studenti ne gubimo fokus.

A fokus nisu mlitavi bijeli centri sa prezimenom na ski, ni bajke o altruizmu velikog vođe nego utakmica koju igramo za dva sata.

A biće vremena za prelazni rok, znajući nas tamo negdje do polovine januara.

Zna li se nešto za Wrighta u kakvom je stanju za večerašnju utakmicu?

• Like 2
Posted (edited)
40 minutes ago, Taki said:

Odluka sa vrha da se Partizan podigne i pokuša napraviti nešto veliko,pa je i Obradović doveden kao najbolji mogući čovjek za to..

Pa je onda i poslao drzavni avion po Obrada?! Oh wait...

Pa je onda targetirao i optuzio istog toga Zeljka da je stalno protiv njih tj njega, jer ga puno voli i saradjuju?!

Pa je onda sasvim logicno u svakoj od cetiri godine koliko je Obradovic u Partizanu  duplo vise drzavnog novca slao u KKCZ jer tako ce najbrze ostvariti svoju nameru da Partizan napravi nesto veliko?!

Oba kluba su drzavni, pa su oba i drzavni projekti, samo sto je Zvezda malo drzavniji jer glavni u drzavi zivi za nju, spominje je svaki dan na svojim konferencijama, deli zvezdine dresove drzavnicima, visi na stadionu sto fizickim prisustvom sto slikom u kancelarjima, nemerljivo vise drzavnog novca daje tu i od kada je on bog i batina u drzavi odnos titula u svakom sportu je 10 prema 1. Sasvim slucajno...

Prica suplja k'o Jeca Karleusa... Oba kluba su od osnivanja do dana danasnjeg drzavni projekti koji su sluzili i sluze da narodu pruze leba i igara. Ni jedne ni druge nisu osnovali cetnici ni reakcije vec najvece komunjare i iste te komunjare su drmale upravnim odborima dok nisu promenili dresove i formirali sps, onda su drmali sps-ovci, pa demokrate, sad drmaju naprednjaci. Tako je kako je i tako ce biti dok se ne privatizuju, a to ce biti nikad. Svako ko stvarno misli drugacije, van ovih nasih smesnih navijackih prepucavanja, je nazalost glup kao noc. 

@Son_of_a_gun 
Rece mi drugar da je Wright posle one druge utakmice bio bas lose, ali je trenirao prethodnih dana.  

Edited by fedor
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1