Zvezdaš96 Posted June 10 Posted June 10 1 hour ago, DameTime said: Kako se pecate. Nije vam Željko kriv što je vaša izabrana legenda Nebojša Čović. Koji navodno više nema nikakve veze sa KKCZ. Navijač sam Zvezde i za mene nije legenda ni Čović ni Obradović. Da bi neko bio meni idol(a inače ni nemam idola osim možda članova svoje porodice, jer samo oni to i mogu zaslužiti), on mora u nečemu biti dobar, ali mora biti i dobar čovek, što ova dvojica svakako nisu.
Taki Posted June 10 Posted June 10 34 minutes ago, MC Thunder 2 said: Budzet vam ne bi video ni pola sadašnjeg da Željko nije došao i naterao Vuč Čovića da shvati da će morati da poveća ante kako ne bi Zvezda izgubila primat. Mada, istovremeno značajno povećanje Zvezdinog budzeta da dolaskom Želimira je možda i neverovatna slučajnost. Ili možda to povećanje nema veze sa Obradovićem nego sa naglim povećanjem Partizanovog budzeta,nemojte samo o ulaznicama jer ste u uleb kup sezoni prije puštanja sezonskih u prodaju doveli dva najbolja igrača iz f4 ekipe,Pantera i Ledeja. Pa pošto je Vučić odlučio da podigne Partizan,usput doveo i Obradovića, onda podigao i Zvezdi budzet da butu tu negdje slični. 2
odupri se ludilu Posted June 10 Posted June 10 6 hours ago, Jakob Aman said: Olimpijakos nam ušao u Tajrika... Neće grom u Koprive, pih, tja 1
Kooineeperk Posted June 10 Posted June 10 46 minutes ago, kendrick duckworth said: Idi bre u persun, pomislio sam da se nesto nije desilo Duletu. Citam sad da se oporavlja, prosla transplantacija OK. 👍 1
ScepanScekicSto Posted June 10 Posted June 10 2 hours ago, MarioKempes said: Vrv se odnosi na moj komentar jer sam pomenuo obojicu u postu. Nije u redu da ovako relativizuješ i spinuješ (bez obzira što smo na vašoj temi), jasno sam napisao da se poređenje odnosi samo na pominjanje (u intervjuima) oba kluba u EL, što rade obojica povremeno. U pitanju je bio komentar na post @DameTime kako navijači Zvezde neće sebi da priznaju i ne žele da čuju da Obradović u intervjuima pominje da i Zve i Par treba da igraju EL. Isto to u intervjuima govori i Čović. Eto, samo to, nikakva druga poređenja njih dvojice da bi se reagovalo sa "braoo... idemo jaaako" i sl. nema veze sa tobom 1
Barkley#34 Posted June 10 Posted June 10 1 hour ago, Zvezdaš96 said: Navijač sam Zvezde i za mene nije legenda ni Čović ni Obradović. Da bi neko bio meni idol(a inače ni nemam idola osim možda članova svoje porodice, jer samo oni to i mogu zaslužiti), on mora u nečemu biti dobar, ali mora biti i dobar čovek, što ova dvojica svakako nisu. Šta fali Saši Obradoviću kao čoveku? 2
Knipex Posted June 10 Posted June 10 4 minutes ago, Barkley#34 said: Šta fali Saši Obradoviću kao čoveku? Kosa rekao bih 1 2
MarioKempes Posted June 10 Posted June 10 2 hours ago, realno *w said: Što bi obarali rekord po pitanju obeštećenja, kad imaju jednog odličnog centra udaljenog jedan telefonski poziv Izgleda da će im trebati obojica... vrv i trojica. Btw, koliko je obeštećenje za Džonsa, ako uopšte postoji ta izlazna klauzula?
realno *w Posted June 10 Posted June 10 12 minutes ago, MarioKempes said: Izgleda da će im trebati obojica... vrv i trojica. Btw, koliko je obeštećenje za Džonsa, ako uopšte postoji ta izlazna klauzula? Ne znam, iskreno se nadam da ne postoji takva klauzula, ne vidim zašto bi to mi dozvolili, al ajde. A ako nema klauzule, ne znam koje se tu obeštećenje isplati? Da ti da neko milion evra i da onda tražiš igrača koji košta toliko, u nikad manjoj ponudi centara, pa ga možda i ne nađeš. Suludo. 1
goofy Posted June 10 Posted June 10 Nećemo ga sprečavati da se finansijski obezbedi... Nije za šalu, ako ne postoji klauzula, poručiti pirejcima da ga poduvaju malko. Ako postoji, će ga poduvamo mi... 1
MarioKempes Posted June 10 Posted June 10 1 hour ago, realno *w said: Ne znam, iskreno se nadam da ne postoji takva klauzula, ne vidim zašto bi to mi dozvolili, al ajde. A ako nema klauzule, ne znam koje se tu obeštećenje isplati? Da ti da neko milion evra i da onda tražiš igrača koji košta toliko, u nikad manjoj ponudi centara, pa ga možda i ne nađeš. Suludo. Ako nema klauzule - nema ni transfera, i ja tako mislim. Nego sam pomislio da možda postoji neka definisana cifra (npr. za Bongu se pominjalo da je 300k, ne znam da li je tačno). Verujem da će u ovoj situaciji Oli pokušati da bocne svakog solidnog centra, za Džonsa mislim da nemaju šanse.
Jakob Aman Posted June 10 Posted June 10 Belac koji se preziva na ski, sta bi moglo da krene naopako... oh wait 2
MC Thunder 2 Posted June 10 Posted June 10 3 hours ago, Taki said: Ili možda to povećanje nema veze sa Obradovićem nego sa naglim povećanjem Partizanovog budzeta A ko mislis da ima veze sa ovim?
MarioKempes Posted June 10 Posted June 10 Sportando prenosi da postoji mogućnost da Veseli napusti Barsu i pređe kod vas. S druge strane, Miško tvituje da Jan ostaje u Barsi sa kojom ima još godinu ugovora.
Geronimo Posted June 10 Posted June 10 @Ostekovski - nadate se da cete dobiti Emili Ratajkovski, a dobra sansa je da ce biti Tereza Orlovski, al ne iz mladjih dana... 10
goofy Posted June 10 Posted June 10 11 minutes ago, MarioKempes said: Sportando prenosi da postoji mogućnost da Veseli napusti Barsu i pređe kod vas. S druge strane, Miško tvituje da Jan ostaje u Barsi sa kojom ima još godinu ugovora. Hvala, ali ne hvala... važi i za Žofrija. 1
ScepanScekicSto Posted June 10 Posted June 10 Ko nam fali da kompletiramo imena, NWG je pomenut, Milutinov takodje, evo sad Veseli...
Taki Posted June 10 Posted June 10 49 minutes ago, MC Thunder 2 said: A ko mislis da ima veze sa ovim? Odluka sa vrha da se Partizan podigne i pokuša napraviti nešto veliko,pa je i Obradović doveden kao najbolji mogući čovjek za to..
Son_of_a_gun Posted June 10 Posted June 10 Dobro je ljudi, što bi rekli studenti ne gubimo fokus. A fokus nisu mlitavi bijeli centri sa prezimenom na ski, ni bajke o altruizmu velikog vođe nego utakmica koju igramo za dva sata. A biće vremena za prelazni rok, znajući nas tamo negdje do polovine januara. Zna li se nešto za Wrighta u kakvom je stanju za večerašnju utakmicu? 2
fedor Posted June 10 Posted June 10 (edited) 40 minutes ago, Taki said: Odluka sa vrha da se Partizan podigne i pokuša napraviti nešto veliko,pa je i Obradović doveden kao najbolji mogući čovjek za to.. Pa je onda i poslao drzavni avion po Obrada?! Oh wait... Pa je onda targetirao i optuzio istog toga Zeljka da je stalno protiv njih tj njega, jer ga puno voli i saradjuju?! Pa je onda sasvim logicno u svakoj od cetiri godine koliko je Obradovic u Partizanu duplo vise drzavnog novca slao u KKCZ jer tako ce najbrze ostvariti svoju nameru da Partizan napravi nesto veliko?! Oba kluba su drzavni, pa su oba i drzavni projekti, samo sto je Zvezda malo drzavniji jer glavni u drzavi zivi za nju, spominje je svaki dan na svojim konferencijama, deli zvezdine dresove drzavnicima, visi na stadionu sto fizickim prisustvom sto slikom u kancelarjima, nemerljivo vise drzavnog novca daje tu i od kada je on bog i batina u drzavi odnos titula u svakom sportu je 10 prema 1. Sasvim slucajno... Prica suplja k'o Jeca Karleusa... Oba kluba su od osnivanja do dana danasnjeg drzavni projekti koji su sluzili i sluze da narodu pruze leba i igara. Ni jedne ni druge nisu osnovali cetnici ni reakcije vec najvece komunjare i iste te komunjare su drmale upravnim odborima dok nisu promenili dresove i formirali sps, onda su drmali sps-ovci, pa demokrate, sad drmaju naprednjaci. Tako je kako je i tako ce biti dok se ne privatizuju, a to ce biti nikad. Svako ko stvarno misli drugacije, van ovih nasih smesnih navijackih prepucavanja, je nazalost glup kao noc. @Son_of_a_gun Rece mi drugar da je Wright posle one druge utakmice bio bas lose, ali je trenirao prethodnih dana. Edited June 10 by fedor 1 1 1
realno *w Posted June 10 Posted June 10 Ako je istina da Pao mudi 9 mil Nikoli za 3 godine, koliko onda realno obeštećenje da bude za Tajrika? 😄
Recommended Posts