Son_of_a_gun Posted yesterday at 11:59 AM Posted yesterday at 11:59 AM 46 minutes ago, jedibojan said: Mnogo ohrabruje Tyriqueova reakcija na ovo. Gde je znao da prsne i zbog mnogo manjih stvari i da se samoizbaci iz utakmice. Koja su vam razmisljanja u vezi sa Karlikom. Mislim da nam je on veci problem nego sto to na prvi pogled deluje (MVP, MVP). Za drugog pleja je suvise kvalitetan + mnogo losije igra kad nema "kljuceve ekipe". Za prvog pleja PO ekipe nije dovoljno kvalitetan (po meni). Doselekcija na 1 ce biti zajebana. Uhvatim se da imam bludne misli o grckom ciglaru... Razigravac, defanzivac, shodno godinama i nije u stanju da bude primarni plej. Na papiru prilicno kompatibilan sa Karlikom. Jos ako dobijemo po jos jednog egzekutora spolja i unutra imao bi koga da hrani Ne znam kakav ugovor ima Sloukas ali ako se kojim slučajem otvori tržište za njega trebalo bi ga pojuriti, mislim da neće biti ni neka pretjerana jagma za njega. 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 12:02 PM Posted yesterday at 12:02 PM @Son_of_a_gun my maaan 💪 slukas odmaaa... kako bi nam legao
Papanikolesku Posted yesterday at 12:13 PM Posted yesterday at 12:13 PM 12 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ne znam kakav ugovor ima Sloukas ali ako se kojim slučajem otvori tržište za njega trebalo bi ga pojuriti, mislim da neće biti ni neka pretjerana jagma za njega. Sloukas ima još godinu dana ugovora sa PAO vrednog 10M evra, a pritom, potpisao bi ga svaki klub viših ambicija
MC Thunder 2 Posted yesterday at 12:48 PM Posted yesterday at 12:48 PM 1 hour ago, jedibojan said: Mnogo ohrabruje Tyriqueova reakcija na ovo. Gde je znao da prsne i zbog mnogo manjih stvari i da se samoizbaci iz utakmice. Koja su vam razmisljanja u vezi sa Karlikom. Mislim da nam je on veci problem nego sto to na prvi pogled deluje B1: apsolutno. 1 kontinuitet ovoga i u startu smo sledece sezone jaci u reketu u EL. Plus su njegovi skokovi bas bili moćni sinoć i sve manje mu skidaju lopte. B2: ima on svojih mana (defanzivnih), ali mislim da je problem sada akutan zbog mislo o sudjenju/saslusanju. 2
longbowman Posted yesterday at 02:29 PM Posted yesterday at 02:29 PM Molim vas da se to prezime na K ne pominje na ovoj temi. Hvala. 1
Karr Posted yesterday at 03:23 PM Posted yesterday at 03:23 PM 53 minutes ago, longbowman said: Molim vas da se to prezime na K ne pominje na ovoj temi. Hvala. Камински?
longbowman Posted yesterday at 03:40 PM Posted yesterday at 03:40 PM Ljudi prete preskakanjem sezone na pomen Mike James-a i onda se civilizovano razmatra celavi kamenjar. Stvarno nema smisla kolege. 3
Luchifer89 Posted yesterday at 03:46 PM Posted yesterday at 03:46 PM Velika pohvala za Tanaskovića i Đorđija koji se uopšte nisu kurčili,kad su mogli, protiv bivšeg kluba
MC Thunder 2 Posted yesterday at 03:48 PM Posted yesterday at 03:48 PM Karlik radi sve isto sto i celavac na K, samo su vece sanse da ovaj naš nekad i pogodi za 3. Brick najnepotrebniji tip igraca ikada na ovaj sastav spoljne linije. 1
kendrick duckworth Posted yesterday at 05:03 PM Posted yesterday at 05:03 PM Bahčakmeče...šehir nam ušao u igrača. 1
jedibojan Posted yesterday at 05:11 PM Posted yesterday at 05:11 PM (edited) 2 hours ago, longbowman said: Molim vas da se to prezime na K ne pominje na ovoj temi. Hvala. Nisam pomenuo prezime Elem, Kalates je mnooogo bolji i razigravac i defanzivac od Karlika. Kako mislite nisu kompatibilni? Edited yesterday at 05:11 PM by jedibojan
MC Thunder 2 Posted yesterday at 05:33 PM Posted yesterday at 05:33 PM (edited) Prosecan defanzivac i tek za dlaku bolji dodavac, nista sto Karlik nece dostici sa malo iskustva...i saigracima vece inteligencije da to realizuju. Znati dodati je pola posla. Druga polovina je da Nilikina ne gleda u Zeljka (znam da je Braun dodao, samo dajem primer za sta je nas tim u stanju). Nik je celu karijeru okruzen vrhunskim igracima u psiho-fizickom smislu. Edited yesterday at 05:37 PM by MC Thunder 2
Jakob Aman Posted yesterday at 05:48 PM Posted yesterday at 05:48 PM Nikad nisam voleo Budućnost. Uvek su tu antipaticni, klupski igraci(videti pod Omic i Kamenjas trenutno). Tako da su mi najdraže pobede protiv njih.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 05:59 PM Posted yesterday at 05:59 PM (edited) 59 minutes ago, kendrick duckworth said: Bahčakmeče...šehir nam ušao u igrača. bar nije standardno ime Dylan nije ni u sastavu protiv Barse Edited yesterday at 06:02 PM by ScepanScekicSto
MC Thunder 2 Posted yesterday at 06:40 PM Posted yesterday at 06:40 PM Ma taj lik je samo jedna lazna glasina, kako do sada to nije prepoznato kao trend? Uostalom, zar Moneke nije "gotov"? Kako Dilan od Čime?
ScepanScekicSto Posted yesterday at 06:50 PM Posted yesterday at 06:50 PM 10 minutes ago, MC Thunder 2 said: Ma taj lik je samo jedna lazna glasina, kako do sada to nije prepoznato kao trend? Uostalom, zar Moneke nije "gotov"? Kako Dilan od Čime? https://www.instagram.com/stories/tipsnslips_com/3649171142380644888?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MWJmNGx2aXZ6aHczNg==
DameTime Posted yesterday at 09:50 PM Author Posted yesterday at 09:50 PM @kojihit i ja smo proslavile pobedu. Ona je dobila crno-belu slamčicu Spoiler 2 1
Shonewizard Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago On 6/5/2025 at 7:42 PM, Shonewizard said: Ja bih da mi ovo osvojimo. 3
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Biće lakše večeras igrati i valjda će to osloboditi potencijal ekipe u srazu sa grogiranim protivnikom.
SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bukvalno svi mi ovde znamo da gubimo ovu. Da se ne lazemo. Nevrdles, bicu prikucan uz svoj sirotinjski LG od 43'' 3
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma gde gubite, veceras igrate bez pritiska, ako se opusti ruka rutinska pobeda dvocifrenom razlikom.
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sada je sav pritisak na KKB, tako da me ne bi cudilo da zavrsavate ovo i sa 3-0 (bez ikakvog jinx-a). Srecno!
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, realno *w said: E, kad smo kod UNO, kako se koristi ova karta kad se igra 1na1? 🙂 mi smo igrali tako da igras opet, ali nesto mi to nema smisla ipak... 🙂 1
Recommended Posts