fedor Posted Wednesday at 07:27 PM Posted Wednesday at 07:27 PM Rekao sam da ne znam ko koliko tacno ima. Procitao sam intervju i ostalo mi u secanju. Preneli su svi portali to cini mi se. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/obradovic-za-sk-vanja-je-ucinio-partizanu-i-on-prenosi-ideju/
MC Thunder 2 Posted Wednesday at 08:06 PM Posted Wednesday at 08:06 PM 4 hours ago, ScepanScekicSto said: Racunajuci da idu, to otvara lep prostor u budzetu... 1. Taj ti nece poleteti, narocito ako Ife ima cvrst ugovor na 2 godine i platu preko 1m. Nije lud da se odrekne. A s obzirom na to da dokazano nije kanta od igraca, mozda da Zeljko uradi nemoguce i pomogne mu da izvuce glavu iz guzice i dovede se na potreban nivo za sledecu sezonu. A malo i da sebe dovede na nivo na kome od Ifea ne trazi da bude plejmejker. 2. Bongina fantomska klauzula mozda ima smisla samo ako je vezana za NBA out ili ako igra za neku siću kod nas. Prvo nije realno, a drugo jos manje, kao mlad, a vec iskusan kvalitatan evroligaski igrac + standardni reprezentativac sveckog prvaka.
Jonas Lunden Posted Wednesday at 08:53 PM Posted Wednesday at 08:53 PM Ganjamo li i mi onoga iz Albe ili samo komsije?
Klipan Posted Wednesday at 09:45 PM Posted Wednesday at 09:45 PM Iskreno se nadam da ne jurimo nikoga iz ovogodisnje Albe. A nisam primetio ni da komsije spominju nekoga iz Albe, mada tu temu ne pratim detaljno pa je moguce da sam propustio. Na koga uopste mislis?
fedor Posted Wednesday at 10:52 PM Posted Wednesday at 10:52 PM Verovatno misli na Mekormaka ili je permutovao Albu i Bajern pa misli na Edvardsa. U svakom slucaju za izbegavanje obojica i to u sirokom luku i nadam se da niko ni ne razmislja u tom pravcu. 1
Jonas Lunden Posted yesterday at 05:13 AM Posted yesterday at 05:13 AM 7 hours ago, Klipan said: Iskreno se nadam da ne jurimo nikoga iz ovogodisnje Albe. A nisam primetio ni da komsije spominju nekoga iz Albe, mada tu temu ne pratim detaljno pa je moguce da sam propustio. Na koga uopste mislis? Na Mekormaka.
MC Thunder 2 Posted yesterday at 05:28 AM Posted yesterday at 05:28 AM (edited) Karson Edvards za izbegavanje? Lik je bukvalno mozda i najbolji el bek. Na stranu sto mislim da kkp ni ne gleda u tom smeru. Edited yesterday at 05:29 AM by MC Thunder 2 1
Luchifer89 Posted yesterday at 06:21 AM Posted yesterday at 06:21 AM Kolko traži Alba za Gabrijela Proćidu? 2
DameTime Posted yesterday at 06:31 AM Author Posted yesterday at 06:31 AM 59 minutes ago, MC Thunder 2 said: Karson Edvards za izbegavanje? Lik je bukvalno mozda i najbolji el bek. Tako izgleda povremeno, u određenom sistemu. Imamo Carlika, Sterlinga i DWasha - šta će nam on? Pritom je skraćen kao moja nada da ću se udati za Bogdanovića. 2 2 6
NMX Posted yesterday at 06:49 AM Posted yesterday at 06:49 AM Mali oftopik ali oplakah Glavni Ćaci fino dobio preko pičke sinoć u studenjaku, uključujući i par flajki grobari na tviteru: 1 5
pendulum Posted yesterday at 06:59 AM Posted yesterday at 06:59 AM 15 hours ago, Papanikolesku said: @pendulum Ja u principu razumem i prihvatam zašto su ljudi osetljivi na Želimira, jasno je šta on znači Partizanu, ali i evropskoj košarci, uticaj koji nosi sa sobom, poštovanje, ogromnu navijačku bazu koja ga gleda kao u Boga, možda i neke povlastice, status, finansijsku stabilnost i rast kluba u globalu, a sve na konto svog imena. Meni u celoj priči smeta to što je kreiran svojevrsni oreol, gde je on totalno oslobođen svake odgovornosti za rezultate, aboliran od odluka koje donosi, tvrdoglavo i glavom kroz zid jer; Želimir. Stalno se provlači neka priča o ciklusima, kockicama koje on treba da složi, samo što se to ne dešava, i iste stvari se ponavljaju konstantno, kao dan mrmota. Elem, prihvatio sam da će to tako biti kod većine partizanovaca dokle god je on trener, i da će biti trener dokle god on to bude želeo nevezano za (ne)uspeh na terenu. Ja ću i dalje po svom, kritika, nezadovoljstvo kad mislim, ali kapiram da 9/10 forumaša ne želi to da čuje/čita, pa ću gledati da držim jezik za zubima malo više 😐 Što se mene tiče piši otvoreno sve što misliš. Ja volim da čitam šta imaš da kažeš. Bio bi smor da smo svi ovde neki zaslepljeni "čuvari vatre" operisani od kritike. P.S. Što se tiče Vanje mislim da je na 800k. 1 1
Papanikolesku Posted yesterday at 07:12 AM Posted yesterday at 07:12 AM 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Karson Edvards za izbegavanje? Lik je bukvalno mozda i najbolji el bek. Na stranu sto mislim da kkp ni ne gleda u tom smeru. Najbolji bek u EL? Uh, malo teže. Šta dobijaš njime na ovaj naš roster, skoring i? Naravno da bi bio nadogradnja umesto recimo ovakvog Lundberga, ali šta znam, 2+ miliona baciti na njega po sezoni, ako ne mora- ja ne bih. 6 minutes ago, pendulum said: Što se mene tiče piši otvoreno sve što misliš. Ja volim da čitam šta imaš da kažeš. Bio bi smor da smo svi ovde neki zaslepljeni "čuvari vatre" operisani od kritike. P.S. Što se tiče Vanje mislim da je na 800k. Ima nas par, kolege Thunder i Frensis, kao neka protivteža 😌
DameTime Posted yesterday at 07:54 AM Author Posted yesterday at 07:54 AM Nemoj molim te Thundera u isti koš sa tobom i Francisom 1
VISOKOLETAC Posted yesterday at 08:53 AM Posted yesterday at 08:53 AM A ja dosao da vidim sta pisete pred vecerasnju utakmicu 😂😂😂
DameTime Posted yesterday at 09:17 AM Author Posted yesterday at 09:17 AM 23 minutes ago, VISOKOLETAC said: A ja dosao da vidim sta pisete pred vecerasnju utakmicu 😂😂😂 Naviklo da se bude u finalu, pa to ti je 'Ajde, 'ajde, come to the dark side. We have... bottles
VISOKOLETAC Posted yesterday at 09:23 AM Posted yesterday at 09:23 AM 6 minutes ago, DameTime said: Naviklo da se bude u finalu, pa to ti je 'Ajde, 'ajde, come to the dark side. We have... bottles 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 09:24 AM Posted yesterday at 09:24 AM @DameTime @Papanikolesku Nisam ja govorio o Edvardsu iz ugla da se Kkp interesuje za njega + na ovaj roster, vec se samo nadovezao na kolegu koji je napisao da bi ga u svakoj varijanti zaobisao. Having said that, doveo bih Edvardsa na bilo koju verziju ovog rostera jer je lik (po meni kao sto rekoh) najbolji EL plej/bek/kombo (TJ Shorts close 2nd)... Ne vidim sistem u kojem se on ne bi snasao i bio motor i vatreni arsenal bilo koje ekipe. Sve ono sto je Panter trebao da radi (uspevao da se zapali na mozda 20% tekmi na nivou 3 sezone), ovaj bi radio na makar 50-60%. Zvezda ga je u plej inu davila, gresio je i delovao pijan...i trebalo mu je samo par minuta od 4/4 i zapalio se, promenio ceo narativ utakmice. Naravno da nije savrsen, inace bi bio u NBA.
fedor Posted yesterday at 09:33 AM Posted yesterday at 09:33 AM (edited) 4 hours ago, MC Thunder 2 said: Karson Edvards za izbegavanje? Lik je bukvalno mozda i najbolji el bek. Na stranu sto mislim da kkp ni ne gleda u tom smeru. Reci za Edvardsa da je najbolji bek el je isto kao reci prosle godine da je CMM najbolji plej el, tj glupost. Osim stvarno elitne sposobnosti da postize poene za svoju visinu, a brat nije ni 180, nema ni jednu drugu karakteristiku pa ni eurokup ranga. Dajte toliko slobode i kredita Jagu Santosu i on ce imati slicne statse, cak sta vise Jago je istom takmicenju (bundesligi) sa slicnim ulogama imao istu, pa cak i malo bolju statistiku, jer Jago ima bar neki nagovestaj osecaja za asistenciju. Da se razumemo meni je Edvrads pregotivan igrac, ali rodjen da bude sve i svja i ako nije to u ekipi, bice samo slabost. Siguran sam da ce ga ove godine uzeti neko prejak tipa Pao, Real, Oly, neko gde ce imati ulogu pravog kosarkasa, a ne globtrotera, pa cu moci vec na pola sezone da se quotujem da sam sto pedeseti put bio apsolutno u pravu. Ista prica je i za Shortsa da se razumemo, vrhunski lik, ali u 16 od 18 EL sistema tj kluba bio bi predmet sprdnje, njegova sreca i splet okolnosti je da se nasao u jednom od maksimalno dva gde tako nesto moze da procveta. Edited yesterday at 09:36 AM by fedor 1
ChrisJudd Posted yesterday at 09:34 AM Posted yesterday at 09:34 AM Po kladionicama smo blagi favoriti večeras. Mislim da ćemo dobiti bar jednu od ove dve, u solidnoj smo formi, oni verovatno malo ispražnjeni posle polufinala.
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:37 AM Posted yesterday at 09:37 AM (edited) Blizi sam @fedor sto se tixe Edvardsa... specifican igrac koji zahteva specificne saigrace i trenera koji mu dozvoljava sve i onda imamo statistiku koju imamo Edited yesterday at 09:38 AM by ScepanScekicSto
Kooineeperk Posted yesterday at 09:39 AM Posted yesterday at 09:39 AM 11 hours ago, Klipan said: A nisam primetio ni da komsije spominju... Jesmo! Spoiler Jer, nema koga nismo. 2
Papanikolesku Posted yesterday at 09:42 AM Posted yesterday at 09:42 AM @MC Thunder 2 Bolji ti je od Nana, Gudurića, Kampaca, Shortsa, Furnijea, Larkina, da ih ne nabrajam baš sve? Uh, pa ti ga baš ceniš. Jedino ako gledaš iz ugla poslednje sezone u Bajernu, gde je doslovno bio privatni prevoznik neograničene slobode i bez savesti. Overall, nije im ni blizu, izuzev što je potentan skorer na ogroman broj uzetih šuteva i tu elitnu poslednju sezonu koju ima, a koju teško da će ponoviti bilo gde i bilo kad više na evroligaškom nivou. 1
DameTime Posted yesterday at 09:46 AM Author Posted yesterday at 09:46 AM (edited) 23 minutes ago, MC Thunder 2 said: @DameTime @Papanikolesku Nisam ja govorio o Edvardsu iz ugla da se Kkp interesuje za njega + na ovaj roster, vec se samo nadovezao na kolegu koji je napisao da bi ga u svakoj varijanti zaobisao. Having said that, doveo bih Edvardsa na bilo koju verziju ovog rostera jer je lik (po meni kao sto rekoh) najbolji EL plej/bek/kombo (TJ Shorts close 2nd)... Ne vidim sistem u kojem se on ne bi snasao i bio motor i vatreni arsenal bilo koje ekipe. Sve ono sto je Panter trebao da radi (uspevao da se zapali na mozda 20% tekmi na nivou 3 sezone), ovaj bi radio na makar 50-60%. Zvezda ga je u plej inu davila, gresio je i delovao pijan...i trebalo mu je samo par minuta od 4/4 i zapalio se, promenio ceo narativ utakmice. Naravno da nije savrsen, inace bi bio u NBA. Baš se ne slažem, ali i to je u redu, ne moramo se složiti. Deluje mi kao recency bias, ono odigrao je vrhunsku sezonu u Bayernu, u posloženom sistemu, gde se znalo šta mu svaki od saigrača radi. I gde je imao postora za thrive koji je doživeo. Kad već pominješ Kevina, dobro je poređenje jer je i on slično izgledao ovde. Kad smo imali prvog pleja hehe 😁 Jednostavno, obojica su overall ipak malo manje vrhunski igrači nego što su izgledali u ovakvim sezonama. Što se tiče večerašnje utakmice, ja bih išla na pobedu. Zajebi da branimo HC i nadamo se nečemu u G5, treba odmah u glavu. Edited yesterday at 09:48 AM by DameTime
Smrtokapa Posted yesterday at 09:50 AM Posted yesterday at 09:50 AM 15 minutes ago, fedor said: Siguran sam da ce ga ove godine uzeti neko prejak Vrhunski em jinx em hint za Dozeta koji čita i ovu temu.
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 09:50 AM Posted yesterday at 09:50 AM Nemamo previse razloga da nesto posebno verujemo ni u svoj domaci teren, tako da je pristup u meso i cupanje pobede u Podgorici odmah 1 must. 3
Recommended Posts