Jakob Aman Posted Sunday at 06:51 PM Posted Sunday at 06:51 PM Dakle definitivno po meni Dejvis, Ife, Balsa i Majk out. Uz solidnu doselekciju, sve ostalo može da se istrpi... 1
DameTime Posted Sunday at 07:15 PM Author Posted Sunday at 07:15 PM Šta ti je navijanje za KKP, pratim sofascore na protestu i osciliram između dabogda izgubili koliko smo loši i daj da samo dobijemo ovo, makar na jednu loptu... 1 3 1 2
ScepanScekicSto Posted Sunday at 07:16 PM Posted Sunday at 07:16 PM 1 minute ago, DameTime said: Šta ti je navijanje za KKP, pratim sofascore na protestu i osciliram između dabogda izgubili koliko smo loši i daj da samo dobijemo ovo, makar na jednu loptu... same here 2
Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:22 PM Posted Sunday at 07:22 PM 7 minutes ago, DameTime said: Šta ti je navijanje za KKP, pratim sofascore na protestu i osciliram između dabogda izgubili koliko smo loši i daj da samo dobijemo ovo, makar na jednu loptu... Eh, tako ja već evo 40 godina. 😅 1
MC Thunder 2 Posted Sunday at 07:37 PM Posted Sunday at 07:37 PM Nisam gledao, vidim dali smo 114, a kaze mi kum da je Dubai igrao bas dobro? Sta nije po volji? 😆 Sto se mene tice 65:97 (Efes) < 114:97
DameTime Posted Sunday at 07:42 PM Author Posted Sunday at 07:42 PM 19 minutes ago, Son_of_a_gun said: Eh, tako ja već evo 40 godina. 😅 Dobro, vi koji još iz pelena navijate za Partizan 😁
Alek The Great Posted Sunday at 08:48 PM Posted Sunday at 08:48 PM I posle kazu ne mozemo dobiti Dubai na veliki broj poena. Sad da vidimo hocemo li biti gosti ili domacini u finalu.
MC Thunder 2 Posted Sunday at 09:10 PM Posted Sunday at 09:10 PM Sad da vidimo jel ovaj Zeljkov luzeraj vezan samo sa komsije ili je univerzalan/regionalan. 1
Kooineeperk Posted Sunday at 09:11 PM Posted Sunday at 09:11 PM 5 hours ago, TripleJ said: Kakav entuzijazam vlada na temi, ne gine nam neki novi Nolan Smith veceras :). Ipak je svratio do nas 😄 7
ScepanScekicSto Posted Sunday at 09:11 PM Posted Sunday at 09:11 PM Univerzalan... Zakelj je bas ozbiljan trener 1
MC Thunder 2 Posted Sunday at 09:13 PM Posted Sunday at 09:13 PM Just now, ScepanScekicSto said: Univerzalan... Zakelj je bas ozbiljan trener Off topic: Ja imam zelju da nekad saradjujemo, kada dodje vreme za to/Zeljko odluci da je dosta... i kada se prvo malo okuša van regiona. 1
Papanikolesku Posted Sunday at 09:16 PM Posted Sunday at 09:16 PM Ove evrokupaše ako ne rešimo na tri dobijene sad kad su nam jedini fokus, sramotica 8
odupri se ludilu Posted Sunday at 09:16 PM Posted Sunday at 09:16 PM Ne đasvi mi se ovo nikako. Ali s obzirom da će neki naši momci biti tu i dogodine biće ovo odlično iskustvo za njih. Ova Budućnost je odličan tim još bolje vođen sa vrućim domaćim terenom i prednošću domaćeg terena...hm valja to dobiti. 2
MC Thunder 2 Posted Sunday at 09:18 PM Posted Sunday at 09:18 PM Imamo tim za nivo iznad i sve osim trofeja za nas je (Zeljkova) katastrofa. Sto kaze kolega Papa, nema vise podeljenog fokusa, pa ni izgovora. 6
Alek The Great Posted Sunday at 09:27 PM Posted Sunday at 09:27 PM Da vidite sad (posle ispadanja komsija) kad nas ucene da biramo izmedju finala Aba i plejofa KLSa. Naravno, mi biramo Aba, i komsijama ide utesna titula. 2
Papanikolesku Posted Sunday at 09:28 PM Posted Sunday at 09:28 PM 4 minutes ago, MC Thunder 2 said: Imamo tim za nivo iznad i sve osim trofeja za nas je (Zeljkova) katastrofa. Sto kaze kolega Papa, nema vise podeljenog fokusa, pa ni izgovora. Imamo vremena da ih spremimo, tela koliko hoćeš da pobacamo na Wrighta IV i ovog divljaka Suleimona, ovo ostalo na duže staze ne može da iznese nivo evroligaša. Još na tri dobijene, ovo u principu treba da bude rutinska serija za EL ekipu, šta god ko pričao. 4
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 09:55 PM Posted Sunday at 09:55 PM Tommy Wright III >>> Mckinley Wright IV
Coz29 Posted Sunday at 10:22 PM Posted Sunday at 10:22 PM Lepa šansa da se dodje do trofeja. Biće teško, ali mislim da zatvaramo seriju 3:1 za nas. Osvajanjem trofeja sezona biti mogla da se proglasi prilično uspešnom s obzirom da je urađen totalni remont prošlog leta. Osvojen trofej i fin igracki temelj za narednu sezonu, sasvim zadovoljavajuće. 2
MC Thunder 2 Posted Monday at 09:22 AM Posted Monday at 09:22 AM Ok, igra Buducnost dobro, porasla im muda gradually ove sezone. Sad kod kuce resise komsije, a pre toga i nas oba puta u rs (oba puta smo bas tada upali u EL kanal). E sad, ne praviti nikakvog bauka od njih... morali su da daju suludu trojku van balansa da bi dobili Zvezdu, bez Kaline, Davidovca, Bolomboja i sa 12 minuta Mekintajera koji nije 100% spreman.
realno *w Posted Monday at 09:25 AM Posted Monday at 09:25 AM I pored svih EL pobeda na strani, a bilo ih je i ubedljivih protiv jakih protivnika, ja i dalje ovoj ekipi ne veurjem na strani, videli smo to i u Dubaiju. Znam da zvuči suludo, ali možda bi čak lakše bilo igrati protiv nekompletne CZ sa prednošću domaćeg terena, nego protiv Budućnosti. Ali kako god, šta se mora, mora se. A mora se, što se mene tiče. 6
odupri se ludilu Posted Monday at 09:48 AM Posted Monday at 09:48 AM @realno *wI ja sam ovo ovako racionalizovao. Oni su skraćeni, mi bi imali prednost domaćeg terenai sl.I kažem sinu sinoć trebali bi za Zvezdu da navijam al jbg ne ide nikako.😅. Trebaće maksimalan pristup od prve sekunde. Imamo mi lajsni u ekipi to treba psihički spremiti za Moraču. Biće zanimljivo 1 1
goofy Posted Monday at 11:34 AM Posted Monday at 11:34 AM (edited) 04.06. FMP 05.06. budućnost 07.06. budućnost 08.06. fmp 10.06. BUDUĆNOST 12.06. BUDUĆNOST (ako treba) 16.06. budućnost (ako treba) Edited Monday at 11:40 AM by goofy 4
Recommended Posts