Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta ti je navijanje za KKP, pratim sofascore na protestu i osciliram između dabogda izgubili koliko smo loši daj da samo dobijemo ovo, makar na jednu loptu...

• Like 1
  • Love 3
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 2
Posted
7 minutes ago, DameTime said:

Šta ti je navijanje za KKP, pratim sofascore na protestu i osciliram između dabogda izgubili koliko smo loši daj da samo dobijemo ovo, makar na jednu loptu...

Eh, tako ja već evo 40 godina. 😅

• Ha-ha 1
Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

Univerzalan... Zakelj je bas ozbiljan trener

Off topic: Ja imam zelju da nekad saradjujemo, kada dodje vreme za to/Zeljko odluci da je dosta... i kada se prvo malo okuša van regiona.

• Like 1
Posted

Ne đasvi mi se ovo nikako. Ali s obzirom da će neki naši momci biti tu i dogodine biće ovo odlično iskustvo za njih. Ova Budućnost je odličan tim još bolje vođen sa vrućim domaćim terenom i prednošću domaćeg terena...hm valja to dobiti.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Imamo tim za nivo iznad i sve osim trofeja za nas je (Zeljkova) katastrofa. Sto kaze kolega Papa, nema vise podeljenog fokusa, pa ni izgovora. 

Imamo vremena da ih spremimo, tela koliko hoćeš da pobacamo na Wrighta IV i ovog divljaka Suleimona, ovo ostalo na duže staze ne može da iznese nivo evroligaša. Još na tri dobijene, ovo u principu treba da bude rutinska serija za EL ekipu, šta god ko pričao. 

• Like 4
Posted

Lepa šansa da se dodje do trofeja.

Biće teško, ali mislim da zatvaramo seriju 3:1 za nas.

Osvajanjem trofeja sezona biti mogla da se proglasi prilično uspešnom s obzirom da je urađen totalni remont prošlog leta.

Osvojen trofej i fin igracki temelj za narednu sezonu, sasvim zadovoljavajuće.

• Like 2
Posted

Ok, igra Buducnost dobro, porasla im muda gradually ove sezone. Sad kod kuce resise komsije, a pre toga i nas oba puta u rs (oba puta smo bas tada upali u EL kanal).

E sad, ne praviti nikakvog bauka od njih... morali su da daju suludu trojku van balansa da bi dobili Zvezdu, bez Kaline, Davidovca, Bolomboja i sa 12 minuta Mekintajera koji nije 100% spreman.

Posted

I pored svih EL pobeda na strani, a bilo ih je i ubedljivih protiv jakih protivnika, ja i dalje ovoj ekipi ne veurjem na strani, videli smo to i u Dubaiju.

Znam da zvuči suludo, ali možda bi čak lakše bilo igrati protiv nekompletne CZ sa prednošću domaćeg terena, nego protiv Budućnosti. Ali kako god, šta se mora, mora se. A mora se, što se mene tiče.

• Like 6
Posted

@realno *wI ja sam ovo ovako racionalizovao. Oni su skraćeni, mi bi imali prednost domaćeg terenai sl.I kažem sinu sinoć trebali bi za Zvezdu da navijam al jbg ne ide nikako.😅.

Trebaće maksimalan pristup od prve sekunde. Imamo mi lajsni u ekipi to treba psihički spremiti za Moraču. 

Biće zanimljivo 

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)

04.06. FMP

05.06. budućnost

07.06. budućnost

08.06. fmp

10.06. BUDUĆNOST

12.06. BUDUĆNOST (ako treba)

16.06. budućnost (ako treba)

:twak: