kojihit Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 46 minutes ago, DameTime said: Možda da ipak uzmemo u obzir prosek godina naših zvanica? Ne računam Želimira 😁 Dobro, imaš pravo (as per usual). Nista onda ćemo mi sa Želimirom do Bank-a.posle da ga okadimo, jes da smo matore za Želimira ali napraviće exeption za nas 😁
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 29 minutes ago, Barkley#34 said: Zalazim u teren koji ne poznajem a javiće se i neki poznavalac radnog prava, ali košarka je posao kao i drugi, sa nekim specifičnostima (kao što postoje specifičnosti za poslove vozača, pilota, vojnika...), a odnos poslodavca i zaposlenog je uređen radnim i srodnim propisima a sve preko toga (gledanje da li je neko popio pivo kod drugara) je daleko van tog okvira. Poenta je bas u tome sto za neke branse postoje posebna pravila. Eto te finansije koje sam spomenuo (uzimam njih za primer jer ih najbplje znam) imaju i pravilo da ti se celokupna elektronska komunikacija sa poslovnog mejla skladišti i prati. I ti to znas kada potpisujes radni ugovor. Mozes da kazes "e pa ja to necu" ali onda dolazis do problema da je to industry-wide pravilo. Ili ces pristati ili neces biti u toj industriji. Sponzorstva recimo imaju pravila da moras da se ponasas na odredjen nacin. Ako se ponasas na nacin da naneses stetu kompaniji/proizvodu (a to moze da bude napio sam se i to je izaslo u novinama) koji te sponzorise, odgovaraces za nastalu stetu. Juzna Koreja recimo je notorna po tome.
SuperTraktorko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E da, izvinjavam se svim ucesnicima topica a narocito navijacima Partizana, necu vise smarati i komentarisati oko incidenta jer to stvarno vise nije kosarka. I ovo sto sam preterao, preterao sam jer sam prenerazen da su Karlik, Bonga i Braun bili ucesnici, da nisam video snimak ne bih poverovao. Jedino bih manje ocekivao od Marinkovica i Nilikine. Nazalost, spadam u tu grupu ljudi kome je kako su Partizan i Zvezda ispali iz evrolige domaca sezona zavrsena, i zao mi je sto nije duze trajala za oba tima. Sta se desi u Abi i KLS, nebitno mi je potpuno. Naposletku, ovaj sastav i koncept Partizanovog rostera mi se svidjao od starta, jer sam ocekivao ratnicku i atletsku skupinu sa pristojnim upsideom. Ona je to nekada bila a ponekad ne, ali koja mislim da je mogla jos da kaze sta da je bilo malo vise srece. Krivo mi je i sto je Dejvis propao kao zeton, bas sam ga gotivio u Zalgiris danima a ne razumem ni kako se Ife skamenio toliko, njega sam se vazda pribojavao kada je stajao protiv Zvezde. Ako nista drugo, Partizan je glavnr vedete na vreme sacuvao i zaključio nove ugovore/ekstenzije mada nazalost je sada Karlikova buducnost upitna.
Recommended Posts