Barkley#34 Posted yesterday at 04:38 PM Posted yesterday at 04:38 PM Pošto lik reče da je krenuo ka kolima, za istragu je bitno i da li je regularno parkirao, pošto u tom kraju baš nije lako naći parking. To je možda uzrokovalo dodatnu nervozu kod svih učesnika. Toliko pitanja... 1
Smrtokapa Posted yesterday at 04:55 PM Posted yesterday at 04:55 PM (edited) Ako se dokaže da mu je Karlik prvo digao brisače to bi se svakako moralo uzeti kao olakšavajuća okolnost pred sudom. Edited yesterday at 04:55 PM by Smrtokapa 1
MarioKempes Posted yesterday at 04:59 PM Posted yesterday at 04:59 PM Ćaskamo na temu kako zamišljamo pravo, a kako pravdu. Suđenja skoro sigurno neće biti, nego će se nagoditi za kintu. A i taj iznos nije bitan jer je za košarkaše mali, jedino je JK-u važno (pretpostavljam) da izvuče što više.
Barkley#34 Posted yesterday at 04:59 PM Posted yesterday at 04:59 PM A možda je neko nekog zagradio (ovi naši loše grade pa sumnjam na Prijine drugare). Ne bi bilo prvi put da se biju po BG zbog toga. 3
Kosjan Willavić Posted yesterday at 05:04 PM Posted yesterday at 05:04 PM (edited) Koliko je ovo sve jedno sranje, kod nas aktuelne povrede na neodredjeno, kod vas kafanske tuce. Bukvalno antiklimaks sezone. Niko ni ne prica vise o kosarci, ubili nas u pojam Edited yesterday at 05:04 PM by Kosjan Willavić 7
MarioKempes Posted yesterday at 05:07 PM Posted yesterday at 05:07 PM 6 minutes ago, Barkley#34 said: A možda je neko nekog zagradio (ovi naši loše grade pa sumnjam na Prijine drugare). Ne bi bilo prvi put da se biju po BG zbog toga. Nije nemoguće. Vrv su Prijini drugari, jer su ološ, čim se druže s njim.
Alek The Great Posted yesterday at 05:43 PM Posted yesterday at 05:43 PM https://imgur.com/a/gj2oILV Komedija 1
Eddard Posted yesterday at 05:45 PM Posted yesterday at 05:45 PM Kad neko počne izjavu sa "Vidite...", odmah znam da je iskren i verujem mu. 1 1 2
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dejvis meni unosi strasnu nesigurnost, opet pisem isto onoliko koliko Poku unosi neki mir... Za 600-700k Mozes Rajt uz dobar prostor radio bi mnogo bolji posao, ili neki Kevarius Hejs( defanzivno barem). Kljuc bilo čega je da nam se probudi jedan od trojca Ife, Frenk, Dvejn, bez ijednog od njih u ok ritmu stvarno je mrka kapa sve. Majk sve pohvale, borba i hasl su mu top, sut uzima sa vise samopouzdanja.
Čvarkov Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago On 5/8/2025 at 9:03 PM, Volter said: Inače, u svaku gužvu u koju sam upao, dominirao sam. Zato mi je smešan Čvarkov koji me redovno proziva želeći valjda da upozna moj vrhunski rad ruku, a upišao bi se u gaće samo da ga krivo pogledam. Al jbg, šta da se radi, ne traži đavo čoveka već čovek đavola. Napisao si post na vašoj temi i još me nisi tagovao. Baš si se potrudio da ne vidim kako bi fleksovao pred društvom. Bold: Veruj mi, ne želim. Što se tiče frke, za tebe sam Sterling. 1 10
ChrisJudd Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Još par ovakvih incidenata i prestižemo komšije po broju upisa i to na gostujućem forumu. 1 1
DameTime Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago Ala sam ga otvorila, da jebe oca što bi rekli braća Crnogorci, biće gore nego prošle godine 😂
Barkley#34 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 21 minutes ago, DameTime said: Ala sam ga otvorila, da jebe oca što bi rekli braća Crnogorci, biće gore nego prošle godine 😂 A još nismo ni došli do tradicionalnih incidenata u finalu. Ako dobacimo do istog. 1
DameTime Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 22 minutes ago, Barkley#34 said: A još nismo ni došli do tradicionalnih incidenata u finalu. Ako dobacimo do istog. Ključne reči. Rekao je i da će biti sankcija od strane kluba, prema pravilniku. 2
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 13 minutes ago, DameTime said: prema pravilniku. 13 minutes ago, DameTime said: Ključne reči. 🙂 4
Smrtokapa Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, ChrisJudd said: Još par ovakvih incidenata i prestižemo komšije po broju upisa i to na gostujućem forumu. Malo statistike: Diskusija o ovom incidentu vodi se na 21 strani od ukupno 409, što je 5,13% celog ovosezonskog topika (sa tendencijom rasta). Mi trenutno imamo 1048 strana, odnosno jači smo 2,56 puta. Doduše procena je da oko 20% našeg topika otpada na kukanje zbog povreda Bolomboja (količinski je samo to više nego 50% Partizanove teme). 1
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 hours ago, Čvarkov said: Što se tiče frke, za tebe sam Sterling. Mož da budeš ko oćeš, al ako me želja mine, čuj me Čvarkov sine, pička na čelo ti ne gine. Izvinjavam se damama na rečniku a i komšijama na skretanju sa teme. Šta da radim, vidite da se i dalje trti. 6
Kooineeperk Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 25 minutes ago, Smrtokapa said: Malo statistike: Diskusija o ovom incidentu vodi se na 21 strani od ukupno 409, što je 5,13% celog ovosezonskog topika (sa tendencijom rasta). Mi trenutno imamo 1048 strana, odnosno jači smo 2,56 puta. Doduše procena je da oko 20% našeg topika otpada na kukanje zbog povreda Bolomboja (količinski je samo to više nego 50% Partizanove teme). Kao da sam te ja ucio... Malo si pao sa koncentracijom na kraju pa si ove procente, ne samo prikazao bez decimala, vec si ih i zaokruzio na desetice. No dobro, imas talenta. Ponosan sam na tebe.
Barkley#34 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 14 minutes ago, Volter said: Mož da budeš ko oćeš, al ako me želja mine, čuj me Čvarkov sine, pička na čelo ti ne gine. Izvinjavam se damama na rečniku a i komšijama na skretanju sa teme. Šta da radim, vidite da se i dalje trti. Posle mi grobari ispadamo nasilni. 1 1
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Barkley#34 said: Posle mi grobari ispadamo nasilni. Realno Barkli prekardašili ste, tuča u Madridu, tuča Nanelija, tučete se na ulici, tučete se na tribini...pa dokle bre više
Volter Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Pogledaj ovo Barkli, tačno se vide posledice noćnog života Sterlinga i Karlika: 4
DameTime Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago 6 hours ago, Volter said: Realno Barkli prekardašili ste, tuča u Madridu, tuča Nanelija, tučete se na ulici, tučete se na tribini...pa dokle bre više Zato smo mi forumski grobari mirni kao bubice, došli ste vi zvezdaši da se razračunavate na našoj tribini temi! 1
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 hours ago, Volter said: Pogledaj ovo Barkli, tačno se vide posledice noćnog života Sterlinga i Karlika: Mislio sam da ce Dejvisov nameran promasaj sa slobodnjaka biti #1 idiotluka ove sezone, ali ne lezi vraže. 2
Recommended Posts