Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tuca ko tuca, jedino je ovo sto je uradio Karlik van pameti. Klub je trebao odmah da izadje sa saopstenjem, a ne da ceka da sve izadje u novinama. Zasto bi vam sezona bila gotova. Ovo moze cak da ujedini ekipu.

• Like 1
  • WOW 1
  • Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, kendrick duckworth said:

Pročitao sam na blicu/sportalu da su dvojica zadobili laške telesne i jedan teže telesne, a naveden je prelom prsta što bi trebalo da je teška telesna. Ćale kaže da ukoliko su lakše telesne nastupila oruđem koje mogu da prouzrokuju teže telesne povrede, da se to onda menja...

U svakom slučaju, odvratna makljaža i ne znam šta bih pametno rekao. Ovo što piše na blicu, a što je napisao i klub sada u saopštenju, ne pomaže mnogo Karliku.

Ajd prvo da se vidi ko je tu sta i koga. Inicijalna prica je takodje malo suplja, sporeckali se pa ih ovi cekali ispred a kosarkasi izasli a usput poneli flase reda radi.

Vidim pominje se i Prijovic, lozana i splavar, mogu da mu zamislim ekipu.

Ako je ono Karlik na snimku, ponavljam, bice bas jebeno da se izvuce.

Znam da nije bas prilika za sprdanje ali ovako zamisljam Cokijev last dance

• Ha-ha 1
Posted
Just now, Markoss said:

Jadno je nekog otvarati flasom. Sve drugo jebiga, ferka, al postoje neke granice jbt.

Uvek nulta tolerancija za to, ali očigledno nije bila obična ferka, vidi se neki lik sa flašom kako kreće da udari Sterlinga, ali se ovaj izmakao unazad, pre Karlikovog udarca.

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Markoss said:

Jadno je nekog otvarati flasom. Sve drugo jebiga, ferka, al postoje neke granice jbt.

Jos otvara lika flasom koji baulja ulicom vec od udarca.I da ne zaboravimo, pricamo o profesionalnim sportistima ne o huliganskoj tuci prvih ekipa severa ili juga

• Like 1
Posted
Just now, Dzo23 said:

Zašto je dopušteno igračima dok je sezona u toku da banče do zore po klubovima? Prvo da se pođe od toga...

Poprilično sam siguran da u skladu sa ELPA ne možeš mnogo da limitiraš igračima slobodno vreme i način na koji će ga koristiti. Sigurno im je nešto savetovano/preporučeno, a pitanje je koliko klub zaista može da im kaže ovde možete na večeru, ovde nemojte da izađete sa ribama itd.

• Like 3
Posted

Sačekajmo izveštaj policije prvo, da vidimo ko je na koga ovde prvi krenuo, čime i zašto.

Karlik i Sterling su Ameri, u ovo će pod odmah da se umeša i američka ambasada, oni štite svoje i te kako. Neće moći policija da munta. A Beograd ima istoriju napada na strance povodom sporta, još od Brisa Tatona. Neću da zauzimam ničiju stranu dok se ne utvrde i javno objave suve činjenice.

• Like 5
Posted

Nepopularno mišljenje:

Ukoliko je tačno da su ih rasistički vređali, kao i devojke i da su ih sačekali i napali (a vidi se i taj promašaj valjda flajkom), baš me briga za sudbinu tih likova. Ponavljam, ukoliko je bilo tako. Tražili-dobili. 

Žao mi je što je uopšte došlo do toga i što će biti posledica po igrače i klub.

• Like 19
  • Ha-ha 1
  • WOW 1
Posted
Just now, kendrick duckworth said:

Poprilično sam siguran da u skladu sa ELPA ne možeš mnogo da limitiraš igračima slobodno vreme i način na koji će ga koristiti. Sigurno im je nešto savetovano/preporučeno, a pitanje je koliko klub zaista može da im kaže ovde možete na večeru, ovde nemojte da izađete sa ribama itd.

Druže, to kod Vujoševića ni u ludilu ne bi moglo da prodje. Kontrola svako veče, ako te ne nadjem u stanu snosiš ozbiljne konsekvence. Pa jesu oni klaberi ili profesionalni sportisti? Kakva Elpa?

Posted
Just now, Dzo23 said:

Druže, to kod Vujoševića ni u ludilu ne bi moglo da prodje. Kontrola svako veče, ako te ne nadjem u stanu snosiš ozbiljne konsekvence. Pa jesu oni klaberi ili profesionalni sportisti? Kakva Elpa?

Ne bi moglo da prođe, kao što ni danas Vujošević ne bi mogao da prođe sa treningom u 6 ujutro. Ajde malo realnosti ako već diskutujemo o ovome. ELPA je tu da igračima omogući mnogo bolje uslove nego što je bilo ko imao pre 15 ili 20 godina, na više mesta se može čuti da klubovi iz sezone u sezonu sve manje "moći" imaju da igračima bilo šta nameću ili zabranjuju što je van samog parketa.

• Like 6
Posted
5 minutes ago, Stiletto said:

Sačekajmo izveštaj policije prvo, da vidimo ko je na koga ovde prvi krenuo, čime i zašto.

Karlik i Sterling su Ameri, u ovo će pod odmah da se umeša i američka ambasada, oni štite svoje i te kako. Neće moći policija da munta. A Beograd ima istoriju napada na strance povodom sporta, još od Brisa Tatona. Neću da zauzimam ničiju stranu dok se ne utvrde i javno objave suve činjenice.

Ja samo vidim da karlik udara nekog sa flasom u glavu i treba poci od toga. Sta god da je razlog ne interesuje me

• Like 5
  • Tuzno 3
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

To sve stoji. Međutim, razbiti nekom flašu o glavu u trenutku kad taj neko jedva stoji na nogama pa ga onda i gađati istom, u bilo kom scenariju neće najbolje ispasti za Karlika. Da ne pominjem da je polomljena flaša oštra kao žilet. Sreću veliku je imao Karlik, što ga u vrat nije pogodio, a bilo je blizu...

• Like 2
Posted

Zbog likova koji rasisticki vredjaju po klubovima (nevezano sad za ovu pricu), samo da pozelim da nalete na nekog brata kome je idol Ja Morant pa da ne mora da radi flajka...

E, sad, ovde se delom slazem sa Barklijem. Naravno nula empatije za ove polomljene debile. Samo jbg, nisi rendom lik sa ulice, nisi rendom lik sa sipke, zaradjujes masTne pare, imas ogromnu odgovornost prema klubu i sabi na kraju dana. Ne mozes ovo sa dopustis sebi, ma kakve debilcine da su prekoputa.

• Like 10
Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Ja samo vidim da karlik udara nekog sa flasom u glavu i treba poci od toga. Sta god da je razlog ne interesuje me

To je pošteno pošto si fokusiran na Karlika i njegovu sudbinu. Ako na trenutak odaljiš i razmotriš okolnosti koje tek treba da se potvrde, možda ti se učini da je ovaj nemili događaj više od navijačkih želja i animoziteta.

• Like 5
Posted

Jedno je potuci se i nokautirati lika ako te je napao, tu si cist jedan kroz jedan. Druga stvar je ovjeravat lika jebenog staklenom flasom. Mentalno retardiran lik, nema se tu sta puno pricat. 

• Like 9
Posted
1 minute ago, Ludi za Poli said:

Jedno je potuci se i nokautirati lika ako te je napao, tu si cist jedan kroz jedan. Druga stvar je ovjeravat lika jebenog staklenom flasom. Mentalno retardiran lik, nema se tu sta puno pricat. 

A sta konkretno treba da rade? Kad te ovako neko stavi pred svrsen cin, jedino sto mozes je da se pobijes, ovde nema razgovora. A sto se flase tice, lako je mogao on da bude zrtva a ne napasnik. Nemam ni malo simpatije prema rasistima.

Posted
2 minutes ago, kendrick duckworth said:

To je pošteno pošto si fokusiran na Karlika i njegovu sudbinu. Ako na trenutak odaljiš i razmotriš okolnosti koje tek treba da se potvrde, možda ti se učini da je ovaj nemili događaj više od navijačkih želja i animoziteta.

Gledaj apsolutno me ne zanima pozadina slucaja. Ovde vidim karlika zdravog i citavog koji stoji na obe noge i lika koji dobija flasu u glavu gde pada kao pokosen. Bas gadno za Karlika 

• Like 4
Posted

Jeste da su ga vredjali na rasnoj njega i devojku(i jos i Sterlinga i ekipu) ali to ga ne abolira upotpunosti od odgovornosti jbg.

On se spustio na njihov nivo(jbg). Nije lako istrpeti al je trebao.Ovako ce on isto biti kriv iako jbg razumem okolnosti....

• Like 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

A sta konkretno treba da rade? Kad te ovako neko stavi pred svrsen cin, jedino sto mozes je da se pobijes, ovde nema razgovora. A sto se flase tice, lako je mogao on da bude zrtva a ne napasnik. Nemam ni malo simpatije prema rasistima.

Pa potuces se, nokautiras lika i nema ti niko sta prigovoriti. Ovo da ga naknadno ovjeravas flasom po glavi ko da si klosar s tribine, a ne vrhunski EL kosarkas je nedopustivo i za to nema nikakvih opravdanja. Ni meni nije zao sto su ih posamarali za rasisticko vrijedjanje, podrzavam ih u potpunosti ali ne ides preko svake mjere gdje potencijalno mozes ubit covjeka. 

• Like 23