Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Konsenzus za to ko ostaje smo postigli najlakse u istoriji na ovom topiku, nije da obe grupe igraca nisu svojim izdanjima olaksale posao 😁

Sad je na Prislonici da odradi svoje.

Naravno, ukoliko ološ bude oterana, a sa njima i ovo upumpavanje i sama EL...pa i to je sasvim u redu. Partizan je mnogo vise od toga, a na nama navijacima je da to potvrdimo prisusustvom na mecevima i kupljenom kartom.

Edited by MC Thunder 2
  • Like 9
  • Thanks 1
Posted
10 hours ago, Barkley#34 said:

Nisu bili samo fudbalski navijači nego su pod uticajem atmosfere i prostora svi vilenili. Naravno, dece je baš bilo minimalno. 

Šta znam, meni nije smetao toliko ni dim ni znojanž, ni trojica što vise na meni, samo kad osetim onaj trenutak da je buka došla do nivoa da ne može dalje. Kao da udari u plafon i to je to. Subjektivno i nerealno, znam, ali sam imao osećaj da smo bili deo meča, ne samo gledaoci, nego da aktivno vučemo konce.

Inače, u Areni mi je najbolje navijanje bilo na Nolan Smit utakmici. Cela hala je pevala skoro ceo meč.

Ma jasno, nisam se dobro izrazio, naravno da nisu fudbalski, šta više, nego sam mislio na tu "jug" atmosferu, sve vreme pevanje, bez obzira na rezultat i dešavanja na terenu.

• Like 1
Posted (edited)
On 4/28/2025 at 9:29 AM, greenenvy said:

Ja i dalje ne kontam zasto ljudi zele da se odreknu Nilikine. Ja mislim da je on bas tip igraca koji odgova Zeljkovom sistemu sa puno preuzimanja i da je dosta zahvalan igrac.

Ja sam se baš debelo zajebao prošle godine očekujući nešto od njega, ono je katastrofa, ne bih mu se obradovao da sam kojim slučaj navijač Mornara iz Bara. Više smo ove godine dobili od Lakića, nego od njega, i dobili bismo bar isto toliko koliko od njega od bilo kog domaćeg able bodied klinca naloženog da pogine u odbrani. 

U ostalim vijestima: Karlick Jones nije igrač koji zaslužuje ključeve vrhunske ekipe, a nije ni igrač sistema koji može da se skloni u stranu i bude razigravač u vrhunskoj ekipi. Divljanje po EC je njegova mjera, na tom nivou bi bio zlo.

Edited by Beonegro
  • Like 2
Posted

Preterivanje. Sada se vec osecam kao uini, ali sasvim realno, jedino sto moze da mu se prigovori jeste da je sklon povredama i nedovoljno available. To je svakako legit pitanje i ako se stvarno oceni da je sa njim tu stanje hronicno i da je velika verovatnoca da ce se nastaviti saga i nadalje, nemam nista protiv da se razmotri prekid saradnje. Kada se vratio posle bas dugackog odsustva, nije znao gde bije. To sto se poklopilo sa odsudnim delom sezone, jbga. 

Posted
50 minutes ago, Jakob Aman said:

Ostoja kupio Sava centar🫡

Not quite, kupio je Sava Biznis centar, to su one poslovne zgrade pored, sam Sava Centar je i dalje u vlasništvu Delta Holdinga.

• Like 3
Posted
22 hours ago, Beonegro said:

U ostalim vijestima: Karlick Jones nije igrač koji zaslužuje ključeve vrhunske ekipe, a nije ni igrač sistema koji može da se skloni u stranu i bude razigravač u vrhunskoj ekipi. Divljanje po EC je njegova mjera, na tom nivou bi bio zlo.

Ovo je i moj utisak. Zajebana pozicija

Posted

Ako je Lučić opcija, onda ne mogu obojica. Jedan mora da leti, jer ni Luča nije u momentu za startnu četvorku cele sezone. Eventualno da Pokuševski bude opcija na petici, a ponekad na četiri u zavisnosti od okolnosti. Uglavnom, potrebno je da Balša dobije kartu u jednom pravcu, da se Dejvis zameni za novog centra, i da dovedemo startera na četvorci. Ife i Dwiz su, nadam se, bivši nakon ove sezone, te očekujem malo više kreacije i stabilnosti od novog igrača. 

Posted
40 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Iffe ostaje, videcete. Ako budem u pravu, @Papanikolesku otvara 25/26.

Moze-sajt.jpg

Ne znam kakav ugovor ima Ife. Da li je 1+1 opciono. Sudeći po poslednjim utakmicama, Želimir i ne računa previše na njega, a i realno prodao ga je Ife kad je bilo najbitnije. Od igrača koji mu je šljakao gotovo bez izmene, do ove situacije sad gde ili ne igra, ili je na ispod 10ak minuta. Možda i najveće razočarenje od svih, ako imamo u vidu reputaciju, iskustvo. 

Korektan je defanzivno, ali se jako muči u organizaciji tokom čitave sezone, a o šutu nakon reprezentativne pauze je izlišno govoriti. 

Ne bih voleo da ostane. 

• Like 2
Posted

Uslov (zelja) je da klub napuste Frank, Iffe, Duan, Mike, Davies i naravno Dzej tj Balsa. Nama treba prva opcija na kecu, cetvorci i petici, bekap na trojci i plus neki kombo koji moze da pokrije 1 i 2. Neracunajuci Balsu to je 5 za 5. Za ovih 6 odlazecih igraca cenim da bi ustedeli nekih 5m. Bice cupavo u te pare ugraditi ono sto nam treba, plus sto su i ova skorasnja produzenja vrv dobila odredjenu povisicu. Mozda bi se u to uklopili NWG, Cancar, Shengelia i Booker, i da ostane malo novca za jos jednu bekap domacu cetvorku (npr Tanaskovic). Znaci, ako su ambicije iste, morace jos da se poveca budzet. A mogla bi i drzava ovaj put da ucestvuje malo vise od 35% s obzirom da komsijama daju skoro 60%. Svakako bi bilo bezobrazno da se jos podizu cene sezonskih.

• WOW 2
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
14 hours ago, Papanikolesku said:

Ako je Lučić opcija, onda ne mogu obojica. Jedan mora da leti, jer ni Luča nije u momentu za startnu četvorku cele sezone. Eventualno da Pokuševski bude opcija na petici, a ponekad na četiri u zavisnosti od okolnosti. Uglavnom, potrebno je da Balša dobije kartu u jednom pravcu, da se Dejvis zameni za novog centra, i da dovedemo startera na četvorci. Ife i Dwiz su, nadam se, bivši nakon ove sezone, te očekujem malo više kreacije i stabilnosti od novog igrača. 

Ovo sam i ja napisao

probati Pokua na 5... 

od plata Ifea i Washa, dovesti jednog kvalitetnog i proverenog igraca.

prva 4.

i sa Dejvisom ne znam sta raditi...

@Alek The Great

Prećera ga kume Zarija 😂😂😂

Edited by ScepanScekicSto
  • Like 1
Posted

Poku mora da ojaca i mora na 5. On vec sada prespor za 4. Ako se kroz max 2 sezone ne dovede u red i ne profilise kao centar, ode karijera u surovu osrednjost.

Za sada makar 1/3 forumasa je veca opasnost u reketu od njega.

• Like 2
Posted (edited)

Ima li uopšte nekog kome je Balša talenat? Jedino ako se na konto visine i raspona ruku dodeljuje epitet talenta. Momak je kljuse, sa 217 i 120+ kila nije u stanju poluhorog da uradi, reši nižeg igrača leđima. Fundamente ne zna, osim da iz pika odrola na kucanje, i to isključivo ako je na tacni. Jebeš centra kojem je jedini ofanzivni potez fadeaway, koji pogađa nekih 14%. Da mu nije tate, gulio bi srpsku ligu. Centri kasnije sazrevaju, ali on je već sazreo, ali u tikvu. 

Edited by Papanikolesku
Posted (edited)

Koji kvalitet vidite kod Pokuševskog, a da ga kvalifikuje za EL peticu? Vidim da ga mnogi tu priželjkuju, a imam utisak da će ga bar još 2-3god svaki EL centar uneti u koš zajedno s loptom. 

Za Koprivicu mislim da je najbolje da pređe u Megu, dobije značajnu ulogu u timu i vreme za trening,  kako bi i sebi i svima ostalima razjasnio da li može da bude ozbiljan profesionalni košarkaš ili novi Pecarski.

Edited by MarioKempes