DameTime Posted Friday at 06:55 PM Author Posted Friday at 06:55 PM (edited) 6 minutes ago, Papanikolesku said: Niđe veze komentar, ali odgovor je svakako - ne. Vrlo ima veze. Odakle momenat da Partizan zaslužuje nešto "bolje" od najtrofejnijeg trenera Evrope, koji je zalegao reputacijom za klub? Kao i u slučaju međuljudskih odnosa, pogledati se prvo u ogledalo, pa upirati prstom u druge da zaslužujemo bolje. Da se nadovežem i na priču o Carliku, kom si "naseo na kičmu" zbog igara, iako nosi tim skoro cele sezone. Važi ista poenta. Edited Friday at 06:57 PM by DameTime 2
Jakob Aman Posted Friday at 06:57 PM Posted Friday at 06:57 PM 37 minutes ago, MC Thunder 2 said: Da li jebene reklame ili sta vec samo meni cimaju (bilo koji) topic na dole na svakih 5 sek? I ako ne, da li jos neko ima poriv da nesto izubija dok cita, narocito duze postove? 😆 Dobro je. Pomislio sam da halucininiram. 7
Papanikolesku Posted Friday at 07:01 PM Posted Friday at 07:01 PM 3 minutes ago, DameTime said: Vrlo ima veze. Odakle momenat da Partizan zaslužuje nešto "bolje" od najtrofejnijeg trenera Evrope, koji je zalegao reputacijom za klub? Kao i u slučaju međuljudskih odnosa. pogledati se prvo u ogledalo, pa upirati prstom u druge da zaslužujemo bolje. Da se nadovežem i na priču o Carliku, kom si "naseo na kičmu" zbog igara, iako nosi tim skoro cele sezone. Važi ista poenta. Whatever. Pričam šta vidim, šta mislim, konkretno sumiram, objasnim, pojasnim, a da li ćeš ti to shvatiti kao sedenje na kičmi i okrenuti na svoju vodenicu, na to se ne bih previše obazirao.
MC Thunder 2 Posted Friday at 07:01 PM Posted Friday at 07:01 PM Dobra je nasa osnova (nadam se da me nece usrati za ovu izjavu kroz aba plejof 😆) i ako svi koji vrede zele da ostanu, ima dobre baze za optizam. Narocito ako se dopuni tim gde treba i uvek vazna timska hemija da se ne sjebe kao prosle sezone. Karlik, Tajrik, Braun, Bonga, Vanja su moja primarna zelja. Poku nece sigurno nigde, a ok sam da tu bude i Lakic. Cak se ne bih previse iznervirao da i Dejvis ostane kao veteran doziranije minutaze, koji ce da krpi i 5 i 4 kada zafali kreacije dole ili suta sa distance, ali da se dovede PROPER cetvorka i zapravo upotrebljiv bek ap centar, a ne faul sam masina -iskliza mi svaka lopta - i ne mogu nista da iskreiram- dok mi sa 216 lupaju banane Balsa Koprivica. Vrhunsko zakucavanje juce i to ce mu biti hajlajt za 4 godine. A za ukleti trio... Verujem da bi nam Ribar bio bolji ali u ulozi ne-plejmejkera. Frenk i povrede...ne znam...teska prica. A zao mi je najvise za Washa. Sve nas je nalozio da smo doveli ultra cheat code EL napadaca koji igra i ok odbranu...i onda nas sve polio kofom ledene vode. Verujem i samog Zeljka. 2
MC Thunder 2 Posted Friday at 07:09 PM Posted Friday at 07:09 PM 4 hours ago, Marvin said: Hjao pa ja tek sad vidim da Danteu ističe ugovor na leto. Kako bi dobro bilo videti te opet ❤️ Dante je hodajuci prelom i povreda vec 2 sezone, mac sa 2 ostrice... Mada ja jako volim maceve 😁 1
Marvin Posted Friday at 07:41 PM Posted Friday at 07:41 PM (edited) Ja nisam mnogo zahtevan: + Fizikalan plej (primjerce pomenuti pesnik iz donjeg kontinenta) + Luča + Četvorka (može i Chima jebao nas on) + Centar (mogu da ostanu i Rambo i Tajrik pa nek se dogovore svaku tekmu koji od njih dvojice gubi glavu) Da se ne ljubimo sa Majkom i Duejnom, a štos mene tiče Ipče i Dalo 2.0 mogu i da ostanu. Šta je realno da se desi: - dodje nefizikalan plej (Neno, TJ...) - ode neko koga želimo da zadržimo (npr Sterling) - ostane ista centarska linija 😅 @Stiletto kad već ne plaćamo forum glupo mi je da to radim. Mada sam vrlo rad da doniram Edited Friday at 07:43 PM by Marvin
Barkley#34 Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM 3 hours ago, kendrick duckworth said: Papanikolesku jesi li ti moja bivša jer je i ona beležila samo loše i minus stvari Je l' bila u moderaciji prethodnog foruma?
kendrick duckworth Posted Friday at 09:44 PM Posted Friday at 09:44 PM (edited) 35 minutes ago, Barkley#34 said: Je l' bila u moderaciji prethodnog foruma? Nikad to Kupiju ne bih uradio. Čak ni dok sam bio zelen. bros before mods Edited Friday at 09:44 PM by kendrick duckworth 11
mipivi Posted Friday at 11:10 PM Posted Friday at 11:10 PM ne valja vako. posto vec zoca nemoz smeni, nzm sto zuri. meni ne smeta ni da sad zapocne ciklus. od 4 godine. al zapocni jbni ciklus. znaj sta igras, oko cega i oko koga gradis. gradi. oduzmi. dodaj. sledece godine budes bolji. pa sledece jos malo bolji. pa onda, udaris na real u realu da im smajli jbe kevu al panter zasere. ovako, bi to tad, i to bi highlight. prerano za srecu, za tugu prekasno. pre i posle toga qrac. no proces, no odradjivanje posla, no ponavljanje, no ucenje, no korekcije, no unapredjivanje, no zasluzivanje buduceg rezultata. mada ponavljanja ima. bez ovih drugih, malo bitniih stvari.
ScepanScekicSto Posted Saturday at 05:22 PM Posted Saturday at 05:22 PM (edited) Tornike 😂😂😂😂😂 zeljko ga dogovorio na onoj memorijalnoj utakmici Edited Saturday at 05:22 PM by ScepanScekicSto
Jakob Aman Posted Saturday at 06:28 PM Posted Saturday at 06:28 PM Gosa kao zamenu za Karlika i Chimu kao rezervu za Pokua.
Eddard Posted Saturday at 06:31 PM Posted Saturday at 06:31 PM 1 minute ago, Jakob Aman said: Gosa kao zamenu za Karlika i Chimu kao rezervu za Pokua. I Mlohatinova kao rezervu za Bakicu. 2 1 5
MC Thunder 2 Posted Sunday at 10:13 AM Posted Sunday at 10:13 AM Naknadna pamet - karlik i duan (ako bi se iole vratio na normalu, ne ovaj duan) bi trebalo da igraju u istoj petorci u nezivesnim zavrsnicama i narocito kada se predje na denial odbranu Karlika. Onda lopta do (ponavljam, ne ovakvog) Dvejna i slalom do kosa. Pa ti igraj denial i udvajaj ponovo. Odbrana? Ionako cemo ga uvek primiti u tim zavrsnicama u svakoj varijanti, makar onda da ga dadnemo (a oni da skinu gace) 3
Son_of_a_gun Posted Sunday at 11:48 AM Posted Sunday at 11:48 AM Tyrique se oporavio, odradio trening sa ekipom i spreman je za meč u Podgorici. 2
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 01:53 PM Posted Sunday at 01:53 PM Hajte, molim vas, da se napnemo i da uzmemo tu ABA ligu 10
Barka73 Posted Sunday at 02:17 PM Posted Sunday at 02:17 PM 23 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Hajte, molim vas, da se napnemo i da uzmemo tu ABA ligu 5
MC Thunder 2 Posted Sunday at 06:34 PM Posted Sunday at 06:34 PM 4 hours ago, SteveFrancis#3 said: Hajte, molim vas, da se napnemo i da uzmemo tu ABA ligu Nadamo se svi, ali su komsije nastelovale opak nivo igre, pravu rotaciju i automatizme. Pored cinjenice da imaju mozda i najjaci tim u svojoj istoriji. I ovo sto su pogubili, imali su u svakom mecu glavu i rep, napadi su im smisleni, iskustvo i manjak panike im dolazi do izrazaja. Po pravilu neko mora da najebe za sve takve poraze na 1 loptu. Ajd da se nadamo da cemo ipak naci nasu najbolju igru...
DameTime Posted Sunday at 07:47 PM Author Posted Sunday at 07:47 PM Je l' to zakazano finale ABA sa KKCZ or what?
Zvezdaš96 Posted Sunday at 08:10 PM Posted Sunday at 08:10 PM Partizan ima šanse čak i dobre da uzme Aba ligu, pogotovo ukoliko Zvezda nekim čudom prodje dalje i do kraja aprila ostane u EL, onda su i Budućnost i Partizan tu u prednosti, ukoliko Zvezda ispadne već u utorak što se i očekuje iskreno, onda Zvezda ima dobre šanse da odbrani Aba ligu.
wrach Posted Sunday at 09:42 PM Posted Sunday at 09:42 PM 3 hours ago, MC Thunder 2 said: Nadamo se svi, ali su komsije nastelovale opak nivo igre, pravu rotaciju i automatizme. Pored cinjenice da imaju mozda i najjaci tim u svojoj istoriji. I ovo sto su pogubili, imali su u svakom mecu glavu i rep, napadi su im smisleni, iskustvo i manjak panike im dolazi do izrazaja. Po pravilu neko mora da najebe za sve takve poraze na 1 loptu. Ajd da se nadamo da cemo ipak naci nasu najbolju igru... Klasican recency bias - Zvezda je odigrala dobro protiv PAO i Efesa pre svega jer su otvorili teren iznadprosecno dobrim sutem za 3, protiv Reala su se borili jer je Real odigrao realno ne bas sjajnu utakmicu. Nevezano sto navijam za Partizan, Zvezda, cisto kosarksi, je jako ruzan tim za gledanje - nema tu mnogo smislenosti po mom misljenju. Ipak, smatram ih za favorite u ABA s obzirom da imaju par glava koje imaju iskustvo osvajanja trofeja i (krvava kolena) borbe. Ovi nasi, iako fizikalniji, treba ipak da dokazu da mogu kad naidju na tvrdo i neizvesno. 4
SportskiPozdrav Posted Sunday at 11:04 PM Posted Sunday at 11:04 PM On 4/11/2025 at 8:19 PM, MC Thunder 2 said: Da li jebene reklame ili sta vec samo meni cimaju (bilo koji) topic na dole na svakih 5 sek? I ako ne, da li jos neko ima poriv da nesto izubija dok cita, narocito duze postove? 😆 Ja sam zbog ovoga instalirao Brave browser koji automatski ima ad blocker i trenutno mi služi samo za čitanje foruma. 2
MC Thunder 2 Posted yesterday at 06:37 AM Posted yesterday at 06:37 AM 10 hours ago, DameTime said: Je l' to zakazano finale ABA sa KKCZ or what? Na stranu ovaj nemojmo se zajebavati post, Frensis je naceo diskusiju sa zeljom da se uzme aba, a ja se nadovezao na to ko nam je apsolutno najveci rival na putu ka tome. A nije da pratim bas nesto Dub, Bud ili Col, pa da dajem neku posebnu ocenu ovih timova.
DameTime Posted yesterday at 06:56 AM Author Posted yesterday at 06:56 AM 17 minutes ago, MC Thunder 2 said: Na stranu ovaj nemojmo se zajebavati post, Frensis je naceo diskusiju sa zeljom da se uzme aba, a ja se nadovezao na to ko nam je apsolutno najveci rival na putu ka tome. A nije da pratim bas nesto Dub, Bud ili Col, pa da dajem neku posebnu ocenu ovih timova. Ovo je više za Partizan nego za Zvezdu 🫠🤣
Recommended Posts