Barkley#34 Posted April 2 Posted April 2 Sanovnik kaže da treba da se izdereš na prvu dostupnu osobu sa kojom sarađuješ i da večeras startuješ neku ženskicu od cirka 25 godina. E da, pri sledećem ulasku u Arenu bićeš dočekana kao kraljica. 1 6
DameTime Posted April 2 Author Posted April 2 1 hour ago, Barkley#34 said: E da, pri sledećem ulasku u Arenu bićeš dočekana kao kraljica. Sviđa mi se ovaj deo interpretacije, bravo Barkli! Spoiler
Son_of_a_gun Posted April 2 Posted April 2 Kotizacija za takmičenje: 1,7M€. Nagradni fond: 1M€. 🤣 Nadam se da će doći taj NBA u Evropu da sve ovo razjebe da ne ostane kamen na kamenu. 19
Barkley#34 Posted April 2 Posted April 2 Iskreno, podržao bih ove naše da ih odjebu zbog tih sramnih uslova. 11
Jakob Aman Posted April 2 Posted April 2 Šta bi sa onom Zeljkovom da je cilj da Partizan bude stalni clan EL... izgleda da nije računao na ovu nepristojnu ponudu... 1
MarioKempes Posted April 2 Posted April 2 Neka plate Drčela i Ostoja ako njihovi ostaju. A ako ne ostaju - baš nas briga za EL, bićemo dovoljno srećni i bez toga.
ScepanScekicSto Posted April 2 Posted April 2 Dobroobavesten telesport pise da nas prenosi radojevic i loncar
kendrick duckworth Posted April 2 Posted April 2 Podsetite me šta je Lončar kenjao poslednjih godina, znam da sam mu nešto zamerio.
Son_of_a_gun Posted April 2 Posted April 2 Nasmrdnjak. Šta je sve kenjao ne znam ni sam, izbjegavam da se trujem nasmrdnjačkim gnojivom za mase ali sjećam se da je vređao Bodirogu što nije savio kičmu kao on i poljubio mlitavog sisofreničara u prkno. 3
kendrick duckworth Posted April 2 Posted April 2 Natrpa nas priželjkivani Elajdža, ali još jedan njegov zanimljiv vlog... ovaj put posvećen nama i utakmici protiv Efesa. Dosta lepih stvari ispričao, između ostalog se složio i da je trebalo da osvojimo EL pretprošle sezone... Malo izbučerovao Pokuševo prezime, ali opraštamo mu. 1
Shonewizard Posted April 2 Posted April 2 Barsa dobila, ne možemo u krug sa njima. Slažu nam se kockice polako... 4 6
DameTime Posted April 2 Author Posted April 2 Šta god da se desi u ovoj sezoni, odmah sada nominujem @Shonewizarda da otvori topik za narednu. Treba nam više pozitivne energije, generalno ☀️ 4 1
goldberg bcd Posted April 2 Posted April 2 (edited) On 3/29/2025 at 10:20 AM, realno *w said: Ok, jasno je da čovek kao ti, koji nema pojma o sportu generalno, može da ne razume Obradovićevu motivaciju. Zato njega smatraju najboljim ili jednim od najboljih trenera u istoriji, a ti kuckaš kilometarske postove na forumu, koje 90% ljudi ne čita. Pa nemas ni ti pojma generalno, jedino pises ovde jer klub za koji navijas sada dobija milione od drzave pa imas o cemu da pises (tipa, sto ne potrose jos koji milion da malo ojacaju klupu pre jednu ili dve sezone). Na FKP skoro da nema postova, toliko o pracenju kluba. A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu. Za razliku od nekih koji su zaslepljeni idolopoklonizmom (jedina razlika je sto nije u pitanju politicar nego trener), ja malo pratim kosarku i vidim da su sastavi klubova sve gori i gori, sve stariji i stariji, da trener kao sto je Obradovic vise ne moze da racuna na to da moze da dovede krem evropske kosarke, pa mu jedan Williams u Fenerbahceu gubi meceve svojim glupostima, a nekada je na njegovom mestu bio Kalinic, Melli ili Datome. On 3/29/2025 at 10:20 AM, realno *w said: Ali ok, makar priznaješ veličinu, sa ovim da je jedini cilj f4. Pojedine cele lige nisu imale nijedan f4 za 50 godina postojanja, a on treba da bude razočaran jer nije otišao ni na jedan, za čak tri godine. Pa nisu se sve ove pare od drzave sipale da bi KKP glumio Valenciu i stalno igrao EL bez skoro ikakvog uspeha. Sam predsednik je ushiceno pricao o plasmanu na F4 za oba kluba. A ako neko misli da je normalno da samo KKP (ili samo KKP i KKCZ) moze da obezbedi ogroman budzet bez ikakve pomoci nekog starog milijardera koji ne zna sta ce sa parama, onda je taj neko u problemu sa logickim razmisljanjem, otprilike kao onaj sto misli da "nam je trenutno nikad bolje". Edited April 2 by goldberg bcd 1 1
DameTime Posted April 2 Author Posted April 2 (edited) 18 minutes ago, goldberg bcd said: A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu. Željko je 2020. posle Fenera uzeo godinu dana pauze, kao i 2012. godine nakon Panate. To su inače dva kluba na čijoj klupi je proveo najviše vremena - 7 godina, odnosno 13 godina. Nema potrebe za fabrikovanjem činjenica kako bi isterao neku svoju agendu. Edited April 2 by DameTime 2
goldberg bcd Posted April 2 Posted April 2 19 minutes ago, DameTime said: Željko je 2020. posle Fenera uzeo godinu dana pauze, kao i 2012. godine nakon Panate. To su inače dva kluba na čijoj klupi je proveo najviše vremena - 7 godina, odnosno 13 godina. Nema potrebe za fabrikovanjem činjenica kako bi isterao neku svoju agendu. Nije to uopste fabrikovanje cinjenica jer sve ono sto sam napisao stoji. Rec je o treneru koji je (kao sto kazes) bio u PAO toliko godina, osvojio toliko EL, onda je PAO smanjio budzet i on je otisao u drugi klub da stvara tamo ekipu za napad na titulu. Samo, razlika izmedju odlaska iz Grcke i Turske je u tome sto je iz ove druge zemlje otisao posle jedne lose sezone, kada je video da ne moze da zadrzi najbolje igrace, a na trzistu mu se nude prosecni Amerikanci kao taj Williams. Dalje, on je u KKP dosao da nastavi da se bori za titule, da to nije slucaj pricali bi o jednoj penzionerskoj varijanti sa manjim budzetom kao kada bi nakon svih ovih godina dosao u Borac iz Cacka (i ne, ne bi Borac igrao EL samo zato sto bi mu trener bio jedan Zeljko). Problem je u tome sto (osim mozda Maccabija) niko ne moze da bude uspesan u EL bez velikih evropskih evroligaskih imena. Real je samo na osnovu tri veterana pregazio KKP u majstorici. E on ta imena ne moze da dovede jer ih je sve manje i manje i nisu dostupni. Vec sam pisao ovde da ove sezone nista nece uraditi kada su drugi pisali kako "je masina ukljucena i kako je Rada probudila zver". Ne zbog skora od 2-8 nego zbog nacina na koji su dosli do tog skora, sa mnogo neizvesnih meceva od kojih su svi izgubljeni. To sto se dobije neki tim 20 razlike u gostima, pa dobije i Zalgiris Real u Madridu ili nabije Efes 20 razlike, pa to ne znaci nista. Ono sto se broji je plasman na tabeli.
kendrick duckworth Posted April 2 Posted April 2 44 minutes ago, goldberg bcd said: A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu. Za razliku od nekih koji su zaslepljeni idolopoklonizmom (jedina razlika je sto nije u pitanju politicar nego trener), ja malo pratim kosarku i vidim da su sastavi klubova sve gori i gori, sve stariji i stariji, da trener kao sto je Obradovic vise ne moze da racuna na to da moze da dovede krem evropske kosarke, pa mu jedan Williams u Fenerbahceu gubi meceve svojim glupostima, a nekada je na njegovom mestu bio Kalinic, Melli ili Datome. Kaže se idolopoklonstvom, a sutra ćemo kafica, cigarica pa ako me ne bude mrzelo, zarad čistoće topika, debunkovanje ove gomile pogrešnih sećanja i realnih interpretacija. 1 2
goldberg bcd Posted April 2 Posted April 2 3 minutes ago, kendrick duckworth said: Kaže se idolopoklonstvom, a sutra ćemo kafica, cigarica pa ako me ne bude mrzelo, zarad čistoće topika, debunkovanje ove gomile pogrešnih sećanja i realnih interpretacija. Da, da, jeste, pisem u brzini i onda se desi da napisem pogresnu rec. Sto se tice debunkovanja, ne moze se debunkovati prosta cinjenica da je KKP bio jedan neinteresantan klub za EL sa sve navijacima, istorijom i domacim terenom, sve dok odnekud nisu stigli milioni i sa njima i Obradovic i gomila igraca sa milionskim ugovorima. Onda odjednom svi pisu o "srpskim klubovima koji donose nesto sto je EL preko potrebno", pa onda o "klubu koji je toliko bitan i popularan da moze sam da stvara sebi ogroman budzet" (naravno, nema nijednog drugog primera u Evropi, otud i idolopoklonstvo), da ne pricamo o tom Obradovicu koji prica o "klubu koji nije drzavni projekat" i istovremeno "klubu koji treba da bude stalan clan lige prebogatih klubova" kao da te dve izjave nisu u kontradikciji. 1
DameTime Posted April 3 Author Posted April 3 20 minutes ago, goldberg bcd said: Nije to uopste fabrikovanje cinjenica jer sve ono sto sam napisao stoji. Ne zanima me ostatak posta, reagovala sam na očiglednu neistinu, pošto jelte oni koji malo prate košarku znaju i da je Obradović napravio te dve pauze u karijeri. Nije odustajao od trenerskog posla zbog fijaska u klubu, kako ti tvrdiš. 1
realno *w Posted April 3 Posted April 3 7 hours ago, goldberg bcd said: A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu. Osvojio prvu klupsku titulu u istoriji kluba, prvu klupsku titulu u istoriji lige, a sledeće godine bio čak drugi u Evroligi. Verujem da se većina navijača Fenera slaže sa tobom Evo i na w stranici, pod istorijom kluba, taj period zovu "Golden age with Obradović". Slab sam sa engelskim, kontam da "golden" znači fijasko. 3 10
Dzep Posted April 3 Posted April 3 Dobar dan svima, danas igra Partizan! Još jedna prilika za aritmiju koja se ne sme propustiti, a ova može biti posebna (nadam se ne i pogubna pu pu pu) pošto se igra kod zelenih, meni nikad omiljenih. Za mene bi očekivanja bila ispunjena kada bi ih video hrabrije i pametnije. Dakle, šutiraj kad si sam, ne gubi lopte direktnom predajom, kontrola napada i korišćenje miss matcheva. Dakle - previše za našu ekipu 😂 13
MC Thunder 2 Posted April 3 Posted April 3 Da mi pobedimo preostale dve. Pa i ako ne prodjemo dalje (spoiler alert: necemo), da probamo da uzmemo ABA ligu i onda utefterimo dobru volju i neki checkpoint za narednu sezonu, gde verujem da cemo zadrzati makar 70% tima. Neke zbog kvaliteta, neke zbog ne mozemo uvek menjati 90% tima momenta. 6
SteveFrancis#3 Posted April 3 Posted April 3 Apsolutno. Igra se za cast u EL, a za ABA trofej nema opravdanja da se ne uzme. 2
Recommended Posts