Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sanovnik kaže da treba da se izdereš na prvu dostupnu osobu sa kojom sarađuješ i da večeras startuješ neku ženskicu od cirka 25 godina. 

E da, pri sledećem ulasku u Arenu bićeš dočekana kao kraljica.

• Love 1
  • Ha-ha 6
Posted

Nasmrdnjak. Šta je sve kenjao ne znam ni sam, izbjegavam da se trujem nasmrdnjačkim gnojivom za mase ali sjećam se da je vređao Bodirogu što nije savio kičmu kao on i poljubio mlitavog sisofreničara u prkno.

• Like 3
Posted

Natrpa nas priželjkivani Elajdža, ali još jedan njegov zanimljiv vlog... ovaj put posvećen nama i utakmici protiv Efesa.

Dosta lepih stvari ispričao, između ostalog se složio i da je trebalo da osvojimo EL pretprošle sezone... :default_coffee: 

Malo izbučerovao Pokuševo prezime, ali opraštamo mu.

• Like 1
Posted (edited)
On 3/29/2025 at 10:20 AM, realno *w said:

Ok, jasno je da čovek kao ti, koji nema pojma o sportu generalno, može da ne razume Obradovićevu motivaciju. Zato njega smatraju najboljim ili jednim od najboljih trenera u istoriji, a ti kuckaš kilometarske postove na forumu, koje 90% ljudi ne čita.

Pa nemas ni ti pojma generalno, jedino pises ovde jer klub za koji navijas sada dobija milione od drzave pa imas o cemu da pises (tipa, sto ne potrose jos koji milion da malo ojacaju klupu pre jednu ili dve sezone). Na FKP skoro da nema postova, toliko o pracenju kluba.

A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu. Za razliku od nekih koji su zaslepljeni idolopoklonizmom (jedina razlika je sto nije u pitanju politicar nego trener), ja malo pratim kosarku i vidim da su sastavi klubova sve gori i gori, sve stariji i stariji, da trener kao sto je Obradovic vise ne moze da racuna na to da moze da dovede krem evropske kosarke, pa mu jedan Williams u Fenerbahceu gubi meceve svojim glupostima, a nekada je na njegovom mestu bio Kalinic, Melli ili Datome.

On 3/29/2025 at 10:20 AM, realno *w said:

Ali ok, makar priznaješ veličinu, sa ovim da je jedini cilj f4. Pojedine cele lige nisu imale nijedan f4 za 50 godina postojanja, a on treba da bude razočaran jer nije otišao ni na jedan, za čak tri godine.

Pa nisu se sve ove pare od drzave sipale da bi KKP glumio Valenciu i stalno igrao EL bez skoro ikakvog uspeha. Sam predsednik je ushiceno pricao o plasmanu na F4 za oba kluba. A ako neko misli da je normalno da samo KKP (ili samo KKP i KKCZ) moze da obezbedi ogroman budzet bez ikakve pomoci nekog starog milijardera koji ne zna sta ce sa parama, onda je taj neko u problemu sa logickim razmisljanjem, otprilike kao onaj sto misli da "nam je trenutno nikad bolje".

Edited by goldberg bcd
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted (edited)
18 minutes ago, goldberg bcd said:

A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu.

Željko je 2020. posle Fenera uzeo godinu dana pauze, kao i 2012. godine nakon Panate. To su inače dva kluba na čijoj klupi je proveo najviše vremena - 7 godina, odnosno 13 godina. Nema potrebe za fabrikovanjem činjenica kako bi isterao neku svoju agendu.

Edited by DameTime
  • Like 2
Posted
19 minutes ago, DameTime said:

Željko je 2020. posle Fenera uzeo godinu dana pauze, kao i 2012. godine nakon Panate. To su inače dva kluba na čijoj klupi je proveo najviše vremena - 7 godina, odnosno 13 godina. Nema potrebe za fabrikovanjem činjenica kako bi isterao neku svoju agendu.

Nije to uopste fabrikovanje cinjenica jer sve ono sto sam napisao stoji.

Rec je o treneru koji je (kao sto kazes) bio u PAO toliko godina, osvojio toliko EL, onda je PAO smanjio budzet i on je otisao u drugi klub da stvara tamo ekipu za napad na titulu. Samo, razlika izmedju odlaska iz Grcke i Turske je u tome sto je iz ove druge zemlje otisao posle jedne lose sezone, kada je video da ne moze da zadrzi najbolje igrace, a na trzistu mu se nude prosecni Amerikanci kao taj Williams.

Dalje, on je u KKP dosao da nastavi da se bori za titule, da to nije slucaj pricali bi o jednoj penzionerskoj varijanti sa manjim budzetom kao kada bi nakon svih ovih godina dosao u Borac iz Cacka (i ne, ne bi Borac igrao EL samo zato sto bi mu trener bio jedan Zeljko). Problem je u tome sto (osim mozda Maccabija) niko ne moze da bude uspesan u EL bez velikih evropskih evroligaskih imena. Real je samo na osnovu tri veterana pregazio KKP u majstorici. E on ta imena ne moze da dovede jer ih je sve manje i manje i nisu dostupni.

Vec sam pisao ovde da ove sezone nista nece uraditi kada su drugi pisali kako "je masina ukljucena i kako je Rada probudila zver". Ne zbog skora od 2-8 nego zbog nacina na koji su dosli do tog skora, sa mnogo neizvesnih meceva od kojih su svi izgubljeni. To sto se dobije neki tim 20 razlike u gostima, pa dobije i Zalgiris Real u Madridu ili nabije Efes 20 razlike, pa to ne znaci nista. Ono sto se broji je plasman na tabeli.

Posted
44 minutes ago, goldberg bcd said:

A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu. Za razliku od nekih koji su zaslepljeni idolopoklonizmom (jedina razlika je sto nije u pitanju politicar nego trener), ja malo pratim kosarku i vidim da su sastavi klubova sve gori i gori, sve stariji i stariji, da trener kao sto je Obradovic vise ne moze da racuna na to da moze da dovede krem evropske kosarke, pa mu jedan Williams u Fenerbahceu gubi meceve svojim glupostima, a nekada je na njegovom mestu bio Kalinic, Melli ili Datome.

Kaže se idolopoklonstvom, a sutra ćemo kafica, cigarica pa ako me ne bude mrzelo, zarad čistoće topika, debunkovanje ove gomile pogrešnih sećanja i realnih interpretacija. 

• Like 1
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, kendrick duckworth said:

Kaže se idolopoklonstvom, a sutra ćemo kafica, cigarica pa ako me ne bude mrzelo, zarad čistoće topika, debunkovanje ove gomile pogrešnih sećanja i realnih interpretacija. 

Da, da, jeste, pisem u brzini i onda se desi da napisem pogresnu rec.

Sto se tice debunkovanja, ne moze se debunkovati prosta cinjenica da je KKP bio jedan neinteresantan klub za EL sa sve navijacima, istorijom i domacim terenom, sve dok odnekud nisu stigli milioni i sa njima i Obradovic i gomila igraca sa milionskim ugovorima. Onda odjednom svi pisu o "srpskim klubovima koji donose nesto sto je EL preko potrebno", pa onda o "klubu koji je toliko bitan i popularan da moze sam da stvara sebi ogroman budzet" (naravno, nema nijednog drugog primera u Evropi, otud i idolopoklonstvo), da ne pricamo o tom Obradovicu koji prica o "klubu koji nije drzavni projekat" i istovremeno "klubu koji treba da bude stalan clan lige prebogatih klubova" kao da te dve izjave nisu u kontradikciji.

• Like 1
Posted
20 minutes ago, goldberg bcd said:

Nije to uopste fabrikovanje cinjenica jer sve ono sto sam napisao stoji.

Ne zanima me ostatak posta, reagovala sam na očiglednu neistinu, pošto jelte oni koji malo prate košarku znaju i da je Obradović napravio te dve pauze u karijeri. Nije odustajao od trenerskog posla zbog fijaska u klubu, kako ti tvrdiš.

• Like 1
Posted
7 hours ago, goldberg bcd said:

A sto se tice motivacije, pricamo o coveku koji je vec napustio trenerski posao nakon fijaska u Fenerbahceu.

Osvojio prvu klupsku titulu u istoriji kluba, prvu klupsku titulu u istoriji lige, a sledeće godine bio čak drugi u Evroligi. Verujem da se većina navijača Fenera slaže sa tobom :lol_2:

Evo i na w stranici, pod istorijom kluba, taj period zovu "Golden age with Obradović". Slab sam sa engelskim, kontam da "golden" znači fijasko. 

• Like 3
  • Ha-ha 10
Posted

Dobar dan svima, danas igra Partizan!

Još jedna prilika za aritmiju koja se ne sme propustiti, a ova može biti posebna (nadam se ne i pogubna pu pu pu) pošto se igra kod zelenih, meni nikad omiljenih.

Za mene bi očekivanja bila ispunjena kada bi ih video hrabrije i pametnije. Dakle, šutiraj kad si sam, ne gubi lopte direktnom predajom, kontrola napada i korišćenje miss matcheva. Dakle - previše za našu ekipu 😂

• Like 13
Posted

Da mi pobedimo preostale dve. Pa i ako ne prodjemo dalje (spoiler alert: necemo), da probamo da uzmemo ABA ligu i onda utefterimo dobru volju i neki checkpoint za narednu sezonu, gde verujem da cemo zadrzati makar 70% tima. Neke zbog kvaliteta, neke zbog ne mozemo uvek menjati 90% tima momenta.

• Like 6