ScepanScekicSto Posted yesterday at 08:38 AM Posted yesterday at 08:38 AM 15 minutes ago, Son_of_a_gun said: Aberi vele da smo produžili £ na još dvije godine. funta sterling op cvrc giverzejn zajn... daaajte Sengeliuuuuu i da osvajimo vise taj kup iduce godind 2
Ljusha Posted yesterday at 09:23 AM Posted yesterday at 09:23 AM (edited) Profil "komitet" na instagramu,ne znam koliko su relevantni, objavio da Željko napušta klub i da se čeka saopštenje Mijailovica. 🫣 Edited yesterday at 09:26 AM by Ljusha
Papanikolesku Posted yesterday at 09:33 AM Posted yesterday at 09:33 AM Pa kud baš na 1. april 2 12 1
ScepanScekicSto Posted yesterday at 09:34 AM Posted yesterday at 09:34 AM A drugi da dolazi Dante Exum 😁😁😁
Son_of_a_gun Posted yesterday at 09:36 AM Posted yesterday at 09:36 AM Nemoj tako naglo da im se useravaš, trebali smo prvo malo biti zabrinuti, bar na pola sata. 😁 2 1
DameTime Posted yesterday at 09:37 AM Author Posted yesterday at 09:37 AM 4 minutes ago, Papanikolesku said: Pa kud baš na 1. april Dušmani hoće da nas unište hehe 2 1
kojihit Posted yesterday at 10:25 AM Posted yesterday at 10:25 AM Dušmani su svuda, zavera je svecka 1
MC Thunder 2 Posted yesterday at 03:53 PM Posted yesterday at 03:53 PM Sranje je to što jače mene pipne izlapela kisela voda nego lopta obruč kad Iffe šutira za 3. 1
Son_of_a_gun Posted yesterday at 05:02 PM Posted yesterday at 05:02 PM Izgleda da Edin i Kole prenose Evroligu na Areni. Jedna lijepa vijest. 7
SteveFrancis#3 Posted yesterday at 06:09 PM Posted yesterday at 06:09 PM Postalo je kul i moderno kenjati po Edinu, ali on ostaje hands down za slusanje najjaci komentator kosarke na ovim meridijanima i ne moze mu niko ni pljunuti pod pendzer 14 2
DameTime Posted yesterday at 06:41 PM Author Posted yesterday at 06:41 PM U konkurenciji jakoj kao otprilike ova @MC Thunder 2-ova kisela voda, da.
Jakob Aman Posted yesterday at 07:03 PM Posted yesterday at 07:03 PM Edin mu tu dodje kao svetlo u tunelu. Od sutra valjda Arene umesto SK... Čak i Informer na SBB🤮
Son_of_a_gun Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: Postalo je kul i moderno kenjati po Edinu, ali on ostaje hands down za slusanje najjaci komentator kosarke na ovim meridijanima i ne moze mu niko ni pljunuti pod pendzer Nisam upoznat a sad me strah i da pitam: ko kenja po Edinu? Edin je hodajuća enciklopedija košarke, tvrdim da u glavi ima više činjenica i trivija od svih ostalih komentatora zajedno. Imao sam tu sreću da ga upoznam na jednom okupljanju i lik je baš zanimljiv sagovornik, opušten, duhovit i spontan. Utakmice koje prenose on i Kole uvijek imaju poseban šmek, a Zagreb je bio, ono, za istoriju i dugo sjećanje. Meni je ovo super vijest ako je istina. 4
kendrick duckworth Posted yesterday at 08:11 PM Posted yesterday at 08:11 PM 22 minutes ago, Son_of_a_gun said: Nisam upoznat a sad me strah i da pitam: ko kenja po Edinu? Samo komšije. 1
Luchifer89 Posted yesterday at 08:38 PM Posted yesterday at 08:38 PM Prenose Edin & Nando De Cole, jel tako @Mairosu ?
Jakob Aman Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Šta je sa Nilikinom? Nesto ne pamtim stranca sa tolikom istorijom izostanaka...
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Sve više imam utisak da Frenki nije naš igrač nego ga iznajmljujemo kada je raspoloživ, kao knjigu u biblioteci ili nekada video kasetu. 3 12
MC Thunder 2 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Mogao bi neko video kasetu zvanu DW malo da premota unazad i zategne izguzvanu traku. 2
СтелаРоса Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 hours ago, kendrick duckworth said: Samo komšije. Mozda je malo vise bio za Partizan u prethodnom periodu sto se moze zakljuciti na osnovu nekih izjava, ali meni je oduvek utisak da on ima neke svoje igrace koje vise gotivi od drugih i da na osnovu toga bude priklonjeniji odredjenom klubu u odredjenom momentu. Ranije je imao simpatije i prema nekim Zvezdinim timovima koji su imali zanimljive strane igrace, pa je tada isla prica kako je Zvezdas. Sta god da je u pitanju, meni ne moze da pokvari generalni utisak o njemu kao komentatoru, a utisak je odlican. Glas, govor, nacin na koji prenosi utakmice sve je kako treba. Isto mi vazi i za Koleta, njih dvojica su mi uvek bili odlican tandem. Zapravo najbolji tandem. 5
DameTime Posted 16 hours ago Author Posted 16 hours ago (edited) 15 hours ago, kendrick duckworth said: Samo komšije. ✌️ Nije da nužno hoću da kenjam po njemu, već samo ne delim oduševljenje njegovom komentatorskom pojavom. Mi nemamo pravog, ultrakvalitetnog košarkaškog komentatora, pa je u konkurenciji likova poput Šarenca & Kuzme, Dende, Karović-Cakovića (meni su oni ista osoba), Plavšića, Kovačića, Radojevića (koji je mnogo bolji podkaster), Edin svakako svetao primer. Ali se i on već duže vreme (da ne kažem godinama) ne unapređuje, sve je isto, i trivije i njegov način komentarisanja. Same old, same old. Razumem da dosta ljudi gaji sentiment prema Edinu i to je skroz u redu, u to ne ulazim. Edited 11 hours ago by DameTime 2
odupri se ludilu Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ljudi mi smo ovdje svi košarkaši zaljubljenici da ne kažem fanatici. Puno i često ih slušamo i naravno da dodje do zasićenja. Nije ni njima lako. A ni nama uopšteno govoreći 😅
Papanikolesku Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Nadam se da će Partizan prenositi duo Edin Kole, i da nam neće zapasti zamorni Radojević koji je naš navijač. Ovi ostali mislim da i nisu kandidati za prenose KKP.
Marvin Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 50% da ce biti Edin i Kole a 100% da ce biti Radojevic :) btw vec postoji tema o komentatorima, bolje tamo da prenesemo diskusiju
SteveFrancis#3 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kevin Harlan je isti vec circa 200 godina, pa opet bih platio suve novce da prenosi svaku tekmu PHX-a do kraja sveta. Neko jednostavno to ima u sebi, neku kombinaciju glasa, specificne harizme, nekog sitnog kinka koji mu daje posebnu personu. Za komentatora uopste nije presudno koliko akcija zna, istoriju igre, anegdote, trivije i price iz spavace sobe. Dobro je kad se ubaci i to da upotpuni utisak, ali je sasvim tercijarno. Radojevic je kosarkaski vrlo pismen, verziran, pa opet je naporan za slusanje i ima harizmu boce plina. 2 3
Recommended Posts