Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Profil "komitet" na instagramu,ne znam koliko su relevantni, objavio da Željko napušta klub i da se čeka saopštenje Mijailovica.  🫣

Edited by Ljusha
Posted
1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

Postalo je kul i moderno kenjati po Edinu, ali on ostaje hands down za slusanje najjaci komentator kosarke na ovim meridijanima i ne moze mu niko ni pljunuti pod pendzer

Nisam upoznat a sad me strah i da pitam: ko kenja po Edinu?

Edin je hodajuća enciklopedija košarke, tvrdim da u glavi ima više činjenica i trivija od svih ostalih komentatora zajedno. Imao sam tu sreću da ga upoznam na jednom okupljanju i lik je baš zanimljiv sagovornik, opušten, duhovit i spontan.

Utakmice koje prenose on i Kole uvijek imaju poseban šmek, a Zagreb je bio, ono, za istoriju i dugo sjećanje.

Meni je ovo super vijest ako je istina.

• Like 4
Posted
10 hours ago, kendrick duckworth said:

Samo komšije.

Mozda je malo vise bio za Partizan u prethodnom periodu sto se moze zakljuciti na osnovu nekih izjava, ali meni je oduvek utisak da on ima neke svoje igrace koje vise gotivi od drugih i da na osnovu toga bude priklonjeniji odredjenom klubu u odredjenom momentu. Ranije je imao simpatije i prema nekim Zvezdinim timovima koji su imali zanimljive strane igrace, pa je tada isla prica kako je Zvezdas. Sta god da je u pitanju, meni ne moze da pokvari generalni utisak o njemu kao komentatoru, a utisak je odlican. Glas, govor, nacin na koji prenosi utakmice sve je kako treba. Isto mi vazi i za Koleta, njih dvojica su mi uvek bili odlican tandem. Zapravo najbolji tandem.

• Like 5
Posted (edited)
15 hours ago, kendrick duckworth said:

Samo komšije.

✌️

Nije da nužno hoću da kenjam po njemu, već samo ne delim oduševljenje njegovom komentatorskom pojavom.

Mi nemamo pravog, ultrakvalitetnog košarkaškog komentatora, pa je u konkurenciji likova poput Šarenca & Kuzme, Dende, Karović-Cakovića (meni su oni ista osoba), Plavšića, Kovačića, Radojevića (koji je mnogo bolji podkaster), Edin svakako svetao primer.

Ali se i on već duže vreme (da ne kažem godinama) ne unapređuje, sve je isto, i trivije i njegov način komentarisanja. Same old, same old. Razumem da dosta ljudi gaji sentiment prema Edinu i to je skroz u redu, u to ne ulazim.

Edited by DameTime
  • Thanks 2
Posted

50% da ce biti Edin i Kole a 100% da ce biti Radojevic :)

btw vec postoji tema o komentatorima, bolje tamo da prenesemo diskusiju

Posted

Kevin Harlan je isti vec circa 200 godina, pa opet bih platio suve novce da prenosi svaku tekmu PHX-a do kraja sveta. Neko jednostavno to ima u sebi, neku kombinaciju glasa, specificne harizme, nekog sitnog kinka koji mu daje posebnu personu. Za komentatora uopste nije presudno koliko akcija zna, istoriju igre, anegdote, trivije i price iz spavace sobe. Dobro je kad se ubaci i to da upotpuni utisak, ali je sasvim tercijarno. Radojevic je kosarkaski vrlo pismen, verziran, pa opet je naporan za slusanje i ima harizmu boce plina.

• Like 2
  • Ha-ha 3