KockoOblo Posted Friday at 06:15 AM Posted Friday at 06:15 AM Ne znam kako i zašto se to desilo, ali u nekom trenutku smo postali bezmudovići. Kastracija i samopouzdanje teško idu u istu rečenicu. Možda neku ekipu nikada ne možeš naučiti da izvede čeoni aut, ali nikada ne smeš dozvoliti da se u ekipu uvuče strah. Plašljiv čovek ne ume ništa da radi,osim da se boji,pa čak ni one poslove, u kojima je inače izuzetno dobar. Besmislena je priča o padu forme, procentima šuta i sličnim bedastoćama igrača kojima su anestezirani svi ekstremiteti. Sve ovo je samo i isključivo Željunova krivica. 2
Barkley#34 Posted Friday at 07:09 AM Posted Friday at 07:09 AM Priznajem da me u nekoj meri zabavlja racionalizacija po kojoj se najskuplji tim u istoriji KKP posmatra kao grupa igrača na probi preko leta. Kad proberemo šta nam paše dovešćemo odnekud nekako igrače koji će biti inteligentniji, hrabriji a ujedno komplementarni sa onima koji preteknu. Ova ekipa, bez obzira na neki sjajan period igara, lagano klizi ka prošlogodišnjoj, i to u najznačajnijem delu sezone. Nije bitan rezultat (nagurali su i oni prošlogodišnji značajan broj pobeda pa ih niko ne pamti po tome) niti fakti da je teško vaditi se u Barseloni, Minhenu, protiv zahuktalog Efesa (rasterećenog Žalgirisa, Reala koji se bori za poziciju...). Može šut da stane ali odbijanje da se igra odbrana u 4/4, dok smo još u igri dosta govori, kao i sve pretumbacije u ekipi, drastičan raspad pojedinih igrača itd. Ova ekipa ima šansu da odigra dve poslednje utakmice u EL časno, pa šta joj se pogodi od rezultata, kao i da pokuša da osvoji neki trofej kod kuće. Ako se u tim nastojanjima ne uspe, ovaj neuspeh će se samo podebljati i zauzeti istaknuto mesto u nizu, a nikako neće biti prva godina nekog ciklusa i štatijaznam. 6
DameTime Posted Friday at 07:47 AM Author Posted Friday at 07:47 AM 8 hours ago, BattleBender said: Kako se Lakic, defakto i objektivno znatno nekvalitetniji kosarkas od svih stranaca uklopio na switch, uplivao u svaku reorganizaciju, a ostali nisu? Tako što se igrač uloge poput njega može prilagoditi svakom sistemu, zna šta mu je posao i takvi igrači obično ne žive u uverenju da su bolji nego što zapravo jesu. Na temu skautinga koja se sad potegla, ne znam šta je problem, sa dosta igrača se jeste "rizikovalo" i pokazali su se kao dobar izbor. Ova ekipa je dobra i, mada je mogao neki jači igrač na poziciji 4, verujem i kako mogu bolje da igraju (na nivou tima). TJ Shorts je jedna stvar, ali za Hifija sam prilično sigurna da ne bi funkcionisao van sistema Pariza i ne vidim zašto bi se plakalo za njim. 1
Coz29 Posted Friday at 07:51 AM Posted Friday at 07:51 AM Kakve kalkulacije crne za top 10.. i da upadnemo u play in, sta očekujete 2 pobede, odlazak u top 8, dobijanje najjačeg u takmičenju na 3 dobijene i odlazak na f4.. vreme je da se vratimo u realnost.. Pariz, Bajern, Zvezda su bili naši realni konkurenti u borbi za top8.. Jedini grdji od nas je Armani sa izlapelim Mesinom. Kod njih svake godine ista prica kao kod nas, koliko god se pojačali i sta god uradili, ulupaju brdo para i nista. 2
TripleJ Posted Friday at 08:26 AM Posted Friday at 08:26 AM 34 minutes ago, Coz29 said: Kakve kalkulacije crne za top 10.. i da upadnemo u play in, sta očekujete 2 pobede, odlazak u top 8, dobijanje najjačeg u takmičenju na 3 dobijene i odlazak na f4.. vreme je da se vratimo u realnost.. Pariz, Bajern, Zvezda su bili naši realni konkurenti u borbi za top8.. Jedini grdji od nas je Armani sa izlapelim Mesinom. Kod njih svake godine ista prica kao kod nas, koliko god se pojačali i sta god uradili, ulupaju brdo para i nista. I Armani je tu gde bi trebalo da bude, granicni play off/in tim koji skoro celu sezonu igra bez startnog centra (i to ne jednog od boljih u EL).
MC Thunder 2 Posted Friday at 08:37 AM Posted Friday at 08:37 AM Sad ce se makar lakse pratiti preostala dva kola (iako teoretski imamo sanse za PI, koje cemo izgubiti koliko sledece nedelje). Preostaje nam samo da budemo sitne duše, da se nadamo da će Realu prolaz zavisiti od poslednjeg kola, pa da ih evenutalno rasterećeni mlatnemo u ambis zajedno sa nama. 3
ScepanScekicSto Posted Friday at 08:45 AM Posted Friday at 08:45 AM 6 minutes ago, MC Thunder 2 said: Sad ce se makar lakse pratiti preostala dva kola (iako teoretski imamo sanse za PI, koje cemo izgubiti koliko sledece nedelje). Preostaje nam samo da budemo sitne duše, da se nadamo da će Realu prolaz zavisiti od poslednjeg kola, pa da ih evenutalno rasterećeni mlatnemo u ambis zajedno sa nama. prijavljujem se da budem sitna dusa br 1 5 1
Cavani Posted Friday at 09:22 AM Posted Friday at 09:22 AM Sad kad vratim film, vi jeste najbolje igrali i delovali kada se rotacija skratila zbog povreda i kada vam se sve vrtelo oko 2 Jonesa i Sterlinga, potpomognutim energijom Lakica na nekoj blic epizodnoj ulozi. Problem je ne nuzno u padu forme prve trojice,vec sto se treneri prilagode i vise paznje posvete njima u pripremi utakmice, a oni ipak nisu sam top EL kvalitet, iako su jedno vreme tako izgledali. Liga je duga i na kraju svako zavrsti tamo gde po kvalitetu pripada, ukoliko ga ne osakate bas povrede najboljih igraca. I mi smo bili procitani sa bunarenjem na centre i guzicenjem na Kalinu, bilo je ruzno i vezali smo tri poraza, ali smo povredom Bolomboja bili prinudjeni da ubrzamo igru, uvedemo neke igrace sa kraja klupe tipa Rokasa i to je ispalo strava za sada. Zeljko bi morao da nadje nacin da igra sa planom B, ukoliko mu primarna igra ne prolazi. Izvodjenje auta, mali faulovi, aistencije i akcije, sve je to posao trenera da ukomponuje. Prodali su ga i neki igraci sa ocajnom formom, pre svega Iffe.
Chaos Is Me Posted Friday at 09:28 AM Posted Friday at 09:28 AM Kao i cele sezone, sve oči su uprte u Carlika i šta on napravi, to su svi provalili. On igra odlično i stvarno je dobar igrač ali ima tu manjkavost da nema šut za 3 iz driblinga, da je jedini pravi kreator za druge i da se na konto važnosti u napadu dosta šlepa u odbrani. Bayern je kao i Barsa i Efes imao dugačkog defanzivca na njemu da ga troši (NWB), pa sve i kad ovaj dobro odigra na kraju tekme rikne od umora. Sterling Brown je ispao ozbiljan spot up šuter ali on je vrlo prosečan dribler i skoro sve svoje poene postiže tako što ubaci preko igrača koji ga čuva a ne da ga prođe 1 na 1. Lundberg se sa pravom kritikuje, on nije no name igrač već lik koji već dugo igra EL (u CSKA i tada veoma ambicioznom Virtusu), zbog njega je wild card poput Washingtona gurnut u stranu jer je Iffe bio na papiru pouzdanija opcija. Visokima, Bongama i sličnim radnicima se nema šta zameriti, oni igraju koliko mogu i znaju, ne vidim lelemudanje nikakvo, da kreiraju ne znaju niti će ikad znati. 8
DameTime Posted Friday at 09:45 AM Author Posted Friday at 09:45 AM 10 hours ago, mipivi said: 🙂 ne volem ovo, low IQ (iakoe tacno). ne pricase nekom dae ruzan i dae glup. Low BBIQ, to je samo jedna od hiljada oblasti u životu, sigurna sam da za nešto jesu inteligentni;)
realno *w Posted Friday at 09:58 AM Posted Friday at 09:58 AM 1 hour ago, Coz29 said: Pariz, Bajern, Zvezda su bili naši realni konkurenti u borbi za top8.. Jedini grdji od nas je Armani sa izlapelim Mesinom. Kod njih svake godine ista prica kao kod nas, koliko god se pojačali i sta god uradili, ulupaju brdo para i nista. Da, s tim što su Bajern i CZ imali startnu prednost da igraju velikim brojem igrača iz prošle godine, a čak i neka od pojačanja su bili igrači koji su već bili tu i brzo se uklapali. Nas u odnosu na te ekipe razdvaja samo užasan početak komplet nove ekipe. Recimo posle 10. kola, mi imamo 14-8 skor, Zvezda 13-8, Bajern 12-10. Bajern je bolesno uigrana ekipa, veliki deo igrača je tu godinama, plus ih dobar deo igra zajedno i pre svega veoma uspešno, u reprezentaciji Nemačke. Na sve to, trebala im je dobra godina Edvardsa i to je to. ____________ Ne kažem, rekonstrukcija je bila naš izbor i plaćanje cene loše selekcije prošle sezone. Za razliku od te ekipe, ova ekipa ima dosta dobrih izbora i svakako da neće biti potrebna ne znam kakva rekonstrukcija. Plus, iako sam poznat kao pesimista, ja ne odustajem od ove sezone. Daj da probamo taj plejin, da zakuvamo makar jednu ili dve utakmice. I onda da se juri ABA trofej. To dvoje i ne bih bio razočaran. 8 1
SteveFrancis#3 Posted Friday at 09:59 AM Posted Friday at 09:59 AM Vrko blaga depresijica, od jutros slusam Fragmu... Dakle nije katastrofa, ali ono... 1
kendrick duckworth Posted Friday at 10:18 AM Posted Friday at 10:18 AM 2 hours ago, Barkley#34 said: Priznajem da me u nekoj meri zabavlja racionalizacija po kojoj se najskuplji tim u istoriji KKP posmatra kao grupa igrača na probi preko leta. Pre svega vrlo je upitno da li je ovo najskuplji tim u istoriji KKP, prošlogodišnji je imao dva elitna EL igrača u prajmu dok ovaj ima malo više kvantiteta ali manjeg renomeatm. Prošlogodišnji je platio i obeštećenje (nemalo) za Brazilskog hašišara, ovogodišnji je imao luksuz dva obeštećenja na leto + Tristan + Washingtonova NBA odiseja. I čemu uopšte služi takav epitet sem da pojača neke utiske na pogrešan način? Partizan već pet godina ima najskuplje timove u istorijitm jer je 10 godina bio borderline EC tim a trpale su i Sutjeske i igrala se Fiba LŠ. Partizan nije ušao u jebeno ABA finale 9 godina, od čega je svega 4 puta igrao polufinale. Propustili smo celu jednu eru košarke tavoreći u ABA podrumima, a u eri pre te imali fantastične uspehe sa takođe limitiranim sredstvima i očigledno iskrivili buduće poimanje uspeha, mogućnosti i očekivanja. Ima mnogo prostora za kritiku i nezadovoljstvo, ali ne znam koliko je racionalno tući po: 2 hours ago, Barkley#34 said: Priznajem da me u nekoj meri zabavlja racionalizacija po kojoj se najskuplji tim u istoriji KKP posmatra kao grupa igrača na probi preko leta. Kad proberemo šta nam paše dovešćemo odnekud nekako igrače koji će biti inteligentniji, hrabriji a ujedno komplementarni sa onima koji preteknu. Ko je to pa racionalizovao u ovakvom maniru sem možda delimično Šćepana? U selu punom ljudi sa vilama imamo jednog pozitivnog lika i možda još nas nekoliko koji se malo zadržavamo sa žešćim kritikama. Meni je skroz jasno odakle potiče nezadovoljstvo, ali opet se kači & preteruje u ovakvim ocenama. Da, Pariz i Bayern su ove sezone malo poremetili višegodišnja verovanja da ne možeš sa newcomers ili sa all out prangijašenjem da ostvariš neki plasman, ali između ove nazovi racionalizacije i očekivanja PO postoji mnogo toga gde većina ekipa i pripada. 2 hours ago, Barkley#34 said: Ova ekipa, bez obzira na neki sjajan period igara, lagano klizi ka prošlogodišnjoj, i to u najznačajnijem delu sezone. Nije bitan rezultat (nagurali su i oni prošlogodišnji značajan broj pobeda pa ih niko ne pamti po tome) niti fakti da je teško vaditi se u Barseloni, Minhenu, protiv zahuktalog Efesa (rasterećenog Žalgirisa, Reala koji se bori za poziciju...). Može šut da stane ali odbijanje da se igra odbrana u 4/4, dok smo još u igri dosta govori, kao i sve pretumbacije u ekipi, drastičan raspad pojedinih igrača itd. Zar ne smatraš da je previše naivno reći da se odbija da se igra odbrana u 4/4? Mi smo na 5 minuta do kraja bili na -1, osim Dejvisa koji je očiti problem ekipe, imali smo Karlikovo nepravljenje faula u dva mismeča i kolektivno loše korišćenje malih faulova. Dosta grešaka je nastupalo iz prevelike agresivnosti (Sterling, Rique) što nikako nije u skladu sa odbijanjem igranja odbrane. Drastičan pad pojedinih igrača je pre svega problem raubovanja Carlika, Chaos je malopre lepo obrazložio gde čuči većina naših problema. Imali smo jednog dobrog 1na1 igrača ali koji nema šut, nema brzinu i taj je isporučio 20 poena, 10 asistencija a imao bi ih još makar 5 da su saigrači pogodili otvorene šuteve sa svojih najboljih pozicija. 2 hours ago, Barkley#34 said: Ova ekipa ima šansu da odigra dve poslednje utakmice u EL časno, pa šta joj se pogodi od rezultata, kao i da pokuša da osvoji neki trofej kod kuće. Ako se u tim nastojanjima ne uspe, ovaj neuspeh će se samo podebljati i zauzeti istaknuto mesto u nizu, a nikako neće biti prva godina nekog ciklusa i štatijaznam. Zbog čega bi imala istaknuto mesto u nekakvom nizu? Prvogodišnju ekipu je obeležio anomalistični kiks protiv Burse, drugogodišnju serija sa Realom (u pozitivnom), trećegodišnju implodovanje a ovogodišnju ćemo videti. Svako će krojiti svoja očekivanja i ocene, ali jako teško će se probiti kanal prošlogodišnje ekipe. Ako ne posmatraš stvari kroz procese i ciklusetm, da li je fer da ih posmatraš u nizu kroz rezultate iako su u pitanju potpuno drugi timovi, igrači i okolnosti? Svi smo pohvalili odluku scorched earth pristupa letos, a ono što smo zasadili kada je trava počela ponovo da niče je ipak bolje nego što smo mislili letos. Kada gledamo sve okolnosti holistički, može se izvući više istina - pre svega da su navijači željni boljih rezultata - ali i to da želja, mid-table EL novac i renomirani trener nisu garancija rezultata kakav se priželjkuje. 9
Marvin Posted Friday at 11:00 AM Posted Friday at 11:00 AM @kendrick duckworth Ja sam bliži razmišljanju tebe i Realnog nego Barklijevom. Ali mene samo par stvari tu boli: 1. Ja ne očekujem da budemo bolji od višestruko skupljih ekipa, ali nekako očekujem da budemo bolji od onih koje su platežno tu negde kao mi. Znači Zvezda, Bajern pa i Pariz recimo jesu imali nekakav kontinuitet i to im je na početku dalo par pobeda više. S tim sa Pariz ima dosta jeftiniju ekipu. Ali tu se valjda onda ističu dobar trener, domaći teren i sl., da te izdignu bat nijansu iznad objektivnog. Jer kako reče Trinki, ako ti je individualni kvalitet igrača za 5, posao trenera je da postaviš igru tako da igraju za 6. Prosle sezone npr smo imali kontra primer. Ove sezone smo tu negde na 5 🙂 2. Ovo je verovatno potpuno subjektivno, ali želim da moji igrači više žele pobedu. Ok je da je neko bolji ali nije ok da više želi pobedu od tebe. 3. Željkove ekipe kao da žive i umiru od samopouzdanja. Imali smo ga 22/23 sve do Reala, imali smo ga ove sezone sve do one pauze. I tad igramo top basket. Ali gde je tu kontinuitet? Ekipa koja želi rezultat mora da dobija i tekme kada igra loše. Eto, ne znam kako bih ovo dve povezao u koherentnu celinu, pa nek tumači ko kako hoće 🙂 1
ScepanScekicSto Posted Friday at 11:02 AM Posted Friday at 11:02 AM Ja sam taj koji veruje... i bice tako... jbg... trudim se da budem racionalan, stvarno mi je mrsko da trazim svoj post sa pocetka, gde sam rekao da je najbitnije da kolo ili dva pred kraj mi budemo na 0-0 i da pokusamo na neko ludilo da imamo pozitivan skor.. ako ugrabim danas vremena naci cu taj post... mi smo tu... sto ie ova sezona ludacka, pa 18-16 ti ne garantuje nista to je druga prica ali nesto sto mora da prihvatimo... Ja i dalje verujem u ovu ekipu, mislim da mozemo dobro da igramo, da imamo ispade, ali ko nema... Napisao sam svoj pogled na ekipu, nijedan ali nijedan igrac koji je dosao kod nas, nije recimo imao ulogu kao Kalanic u ekipi kakva je Barselona. Smisao je bio kao u onom postu, nama su dva najzvucnija pojacanja najvise podbacila kad se uzme cena/doprinos, Ife i Dejvis, samo sto ovaj drugi sad jos nesto i igra... 4
Davai Davai Posted Friday at 11:10 AM Posted Friday at 11:10 AM 3 hours ago, Barkley#34 said: Ova ekipa, bez obzira na neki sjajan period igara, lagano klizi ka prošlogodišnjoj, i to u najznačajnijem delu sezone. I dalje volim ovaj tim mnogo vise nego proslogodisnji. 💯 Sad kad se sleglo moze da se kaze - good run, jbg. Zamalo. Nije sve ni gotovo, ali bez obzira. Tuzna ali manje mucna sezona nego lane. ps. I dalje postoji sansa da u direktnom duelu izbacimo Real iz plejina. 😂 3
Barkley#34 Posted Friday at 11:22 AM Posted Friday at 11:22 AM @kendrick duckworth Stojim iza svojih reči. Tvoj post je još jedno pravdanje a ne hladnokrvna analiza. Svaki poraz ili sezona se mogu opravdati ali ne i kada to traje malo duže a traje jer osim nekoliko meseci eksplozije pretprošle sezone i jedva iščupane Aba lige mi smo četiri sezone u Evropi prvi do iole ozbiljnijeg kruga a u domaćim okvirima donji. Stalno smo na "staroj fori novog početka". Ne pada mi na pamet da ponovo ulazim u detalje i tako zamaglim suštinu iznad napisanu. Neću da se natežem oko toga da li smo ili nismo igrali odbranu u 4/4 kada su šutirali isto kao i pre a mi imali faulove da napravimo i još svašta nešto niti je korisno racionalno prihvatiti to da imamo nizak bbiq i samo jednog pleja i svašta još nešto. Ponavljam, ovaj tim (i Željko pre svih) imaju šansu da odigraju nešto smisleno u dva kola i da se potuku za domaću gvožđuriju. Ako ne bude ništa od toga neće biti razlike u odnosu na prošlogodišnji tim i vođenje tog tima i to je surova istina. 2
Barkley#34 Posted Friday at 11:27 AM Posted Friday at 11:27 AM 16 minutes ago, Davai Davai said: . I dalje postoji sansa da u direktnom duelu izbacimo Real iz plejina. 😂 Imam negde post na EL temi da bi mi bilo drago, nezavisno od toga šta mi uradimo da se desi baš taj scenario.
Todo Posted Friday at 11:48 AM Posted Friday at 11:48 AM 9 hours ago, Magia said: Najbolji su svi ovi nepismeni novinari koji pisu da mora da se navija za komsije, a nama apsolutno svejedno ko dobija u tom mecu. Niko da pogleda tabelu i razume to. Pa nije baš tako, jer sa porazom Reala, sve zavisi od vas. Dobijete Žalgiris i Real + 8 i ispred njih ste. Zvezda ako izgubi, pored vaše 2 obavezne pobede, morate da čekate da Zvezda izgubi i preostale 2. Tako da apsolutno nije isto, vama više odgovara večeras pobede Zvezde. Ali kada god "komšije" navijaju (kao mi sinoć) od toga nema ništa, znači lagana pobede Reala večeras.
Papanikolesku Posted Friday at 11:50 AM Posted Friday at 11:50 AM @kendrick duckworth Kako si Kendriče, zaboga, uspeo da nabacaš ovoliko opravdanja i hrpe alibija, a sve pod velom neke racionalizacije. Prvi put da se apsolutno ne slažem sa tobom, u toj meri da mislim da nas troluješ. Koji je zajednički sadržilac 3 od 4 prethodne godine Željkovog Partizana? Da, baš to na šta si pomislio, ali ne želiš da prihvatiš.
kendrick duckworth Posted Friday at 12:01 PM Posted Friday at 12:01 PM 1 minute ago, Marvin said: 1. Ja ne očekujem da budemo bolji od višestruko skupljih ekipa, ali nekako očekujem da budemo bolji od onih koje su platežno tu negde kao mi. Znači Zvezda, Bajern pa i Pariz recimo jesu imali nekakav kontinuitet i to im je na početku dalo par pobeda više. S tim sa Pariz ima dosta jeftiniju ekipu. Ali tu se valjda onda ističu dobar trener, domaći teren i sl., da te izdignu bat nijansu iznad objektivnog. Jer kako reče Trinki, ako ti je individualni kvalitet igrača za 5, posao trenera je da postaviš igru tako da igraju za 6. Prosle sezone npr smo imali kontra primer. Ove sezone smo tu negde na 5 🙂 Sasvim razumna očekivanja, tu je negde sigurno i većina navijača. I ja priželjkujem jak domaći teren, prošle sezone smo ga imali, ali smo bili tragični u gostima. Gledajući kako mi i komšije igramo ove sezone kući, verovatno se u nekim situacijama ispostavlja i kao teret, više nego prednost... Poređenje sa komšijama je razumljivo, i treba da se poredimo sa gradskim rivalom. Ipak, oni su u win-now modu, doveli su velika pojačanja letos i realno su na vremenskoj liniji znatno ispred nas glede plasmana i rezultata. I u takvoj konstalaciji snaga, možda plasman bude identičan, možda znatno lošiji... ali će sve stati u par utakmica. 2 minutes ago, Marvin said: 2. Ovo je verovatno potpuno subjektivno, ali želim da moji igrači više žele pobedu. Ok je da je neko bolji ali nije ok da više želi pobedu od tebe. Normalno za sve navijače Partizana, zar nije to i bio slučaj u većem delu sezone? Ja sam sa ovim zadovoljan. 2 minutes ago, Marvin said: 3. Željkove ekipe kao da žive i umiru od samopouzdanja. Imali smo ga 22/23 sve do Reala, imali smo ga ove sezone sve do one pauze. I tad igramo top basket. Ali gde je tu kontinuitet? Ekipa koja želi rezultat mora da dobija i tekme kada igra loše. Da, zaista tako izgleda. Meni nedostaje da radimo mnogo bolje male stvari, da pravimo inkrementalne napretke tokom sezone, to sam pre svega očekivao od prošlogodišnje ekipe. Ove godine mi deluje da nam fali famoznog košarkaškog IQ-a, fali sigurno i uigranosti, možda i nekog drugačijeg fokusa u pripremi. U svakoj od sezona smo imali izražene falinke, manjke u rosterima. Prošle godine smo reagovali na tržištu i očito pogrešili. Ove nismo reagovali i očito pogrešili. Znam da ne zadovoljava dobar deo navijača, ali zaista imamo solidnu bazu za pravljenje prave, kompletnije ekipe. Uz neke korektne rezultata do kraja sezone i prave poteze na leto, ja ću zaista biti zadovoljan. 1
kendrick duckworth Posted Friday at 12:23 PM Posted Friday at 12:23 PM 40 minutes ago, Barkley#34 said: @kendrick duckworth Stojim iza svojih reči. Tvoj post je još jedno pravdanje a ne hladnokrvna analiza. Svaki poraz ili sezona se mogu opravdati ali ne i kada to traje malo duže a traje jer osim nekoliko meseci eksplozije pretprošle sezone i jedva iščupane Aba lige mi smo četiri sezone u Evropi prvi do iole ozbiljnijeg kruga a u domaćim okvirima donji. Stalno smo na "staroj fori novog početka". Slobodno kada uhvatiš vremena mi pomozi da razumem kako ne analiziram nego alibišem, ali da se držimo šta pišemo a ne nekih opštih mesta. 12 minutes ago, Papanikolesku said: @kendrick duckworth Kako si Kendriče, zaboga, uspeo da nabacaš ovoliko opravdanja i hrpe alibija, a sve pod velom neke racionalizacije. Isto kao i za Barklija, pozivam te u diskusiju i rado ću se izjasniti da se ne slažem ili prihvatiti da negde loše rezonujem. 16 minutes ago, Papanikolesku said: Koji je zajednički sadržilac 3 od 4 prethodne godine Željkovog Partizana? Da, baš to na šta si pomislio, ali ne želiš da prihvatiš. Mogu da razumem da istakneš da mi u alibisanju nedostaje kritika prema Željku za četiri godine, ali ne mogu da razumem da preskočiš (a isto važi i za Barklija) da upravo kritikujem takav pristup suđenja ovogodišnjoj ekipi i rezultatima na osnovu četvorogodišnjih iskustava. Možemo da otvorimo i ta vrata - nisam zadovoljan rezultatima u poslednje četiri godine, gde najveća odgovornost pada na Željka, a pogotovo nisam zadovoljan načinom na koji izgledamo kada smo loši što u potpunosti pripisujem Željku. Što se tiče striktno EL, objektivno već treću sezonu smo tu negde - prve sezone smo doživeli iskorak, prošle smo podbacili, ove smo kako god okreneš u nekoj neutralnoj zoni. 1
Chaos Is Me Posted Friday at 12:26 PM Posted Friday at 12:26 PM 1 hour ago, Marvin said: @kendrick duckworth 1. Ja ne očekujem da budemo bolji od višestruko skupljih ekipa, ali nekako očekujem da budemo bolji od onih koje su platežno tu negde kao mi. Višestruko skuplji je samo Real i to otprilike duplo skuplji (a ne ni višestruko kao nekad što je CSKA bio 10 puta skuplji od DV Partizana). Ostali koji su skuplji su skuplji za do 50%, a ima i mnogo jeftinijih. 3
Recommended Posts