Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, DameTime said:

Realno je veoma bitna tekma u petak, zbog čega je lik koji me je zvao na dejt dobio odgovor "tad igra Partizan" :girl:

Iskanje dejta u terminu kad igra KKP nosi samo po sebi, njemu odgovor a tebi da razmisliš malo o životnim izborima. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Iskanje dejta u terminu kad igra KKP nosi samo po sebi, njemu odgovor a tebi da razmisliš malo o životnim izborima. 

O kojim životnim izborima? :classic_biggrin:

Posted
11 hours ago, Son_of_a_gun said:

Mislim da je Frensis (s pravom) isfrustriran što u klubu zataškavaju stanja povrijeđenih igrača, mi maltene ne znamo tačno ni koje su povrede u pitanju, ni očekivano pauziranje, a i kad saznamo to je nešto šturo i preko posrednika.

first-time-james-franco.gif

Morate malo da poradite na tom injury PRu. 

Najpre se oglasi klub i kaže 2-3 ili 4-6 nedelja pauze. I kaže da je u pitanju povreda noge, ruke, trupa ili glave. Dosta onako određeno.

Onda se javi neki insajder tipa KKCZ_do_smrti_1389_1244  NUSKNVP_pfc_sisaj_zvezdo i kaže da mu je tetka radila magnetnu (uneti ime igrača) i da je stanje zajebano ali da klub krije. 

Onda se javi rendom lik i to potvrdi jer brat rendom lika zna tetku od  KKCZ_do_smrti_1389_1244  NUSKNVP_pfc_sisaj_zvezdo.

Onda prođe 2 nedelje (ili 4, zavisi šta je klub najavio) i kaže se da oporavak ide svojim tokom.

Onda dođe trening pred utakmicu, intervjuišu trenera i igrače tokom treninga a u pozadini se vidi igrač u pitanju i jasno se vidi kako teče napredak:

Spoiler

zikina-dinastija-lude-godine.gif

Onda navijači izraze opravdanu sumnju da lik u gipsu/longeti možda ipak ne zaigra za vikend ili u sledećem EL kolu.

Onda to potvrdi tetka od insajdera.

Onda prođu i te 3 (ili 6, zavisi od broja obećanih nedelja), dobijete neku utakmicu, igrači na terenu se skupe. Ko je najbolji? Svi viknu ime kluba pa i momak na štakama ili momak koji hoda kao Keyser Soze iz Usual suspects pre nego što ispravi nogu.

E onda je prošlo već mesec dana preko one gornje obećane granice za povratak i klub više nema kud pa kaže da se povratak uskoro-brzo-samo što nije-sledeću utakmicu očekuje. 

I dolazi ta utakmica, prošlo je već 3 meseca, igrač zaigra i sve se zaboravi do naredne povrede.

E, ima i dve alternative ovome:

1. Desi se čudo, pa se igrač vrati u predviđenom i obećanom terminu (videti pod Bolomboj). Uglavnom metodom i ćorava koka... ili metodom koja je van domašaja ovozemaljskih sila i pripisaćemo je vanzemaljcima:

2. Ne desi se čudo nego igrač popizdi (videti pod Adam Hanga) i odluči da potraži sreću kod lekara nekog od svojih ex timova pa otputuje u stranu zemlju da odradi konsultacije i terapije

Eto. Tako da braćo grobari, budite bez brige, vraćaju vam se i Frenki i Bonga. Samo budite strpljivi i pratite navedene korake. I eto ih. 

• Like 2
  • Love 1
  • Thanks 2
  • Ha-ha 26
Posted
59 minutes ago, NMX said:

Onda dođe trening pred utakmicu, intervjuišu trenera i igrače tokom treninga a u pozadini se vidi igrač u pitanju i jasno se vidi kako teče napredak:

Reveal hidden contents

zikina-dinastija-lude-godine.gif

Onda navijači izraze opravdanu sumnju da lik u gipsu/longeti možda ipak ne zaigra za vikend ili u sledećem EL kolu.

Ovde sam umalo ispljunula kafu na tastaturu :lol_2:

59 minutes ago, NMX said:

Onda prođu i te 3 (ili 6, zavisi od broja obećanih nedelja), dobijete neku utakmicu, igrači na terenu se skupe. Ko je najbolji? Svi viknu ime kluba pa i momak na štakama ili momak koji hoda kao Keyser Soze iz Usual suspects pre nego što ispravi nogu.

:roflmao:

• Ha-ha 3
Posted

Mislim da previše dramite oko povreda, ali i ovoga oko transparentnosti.

Bonga se povredio prilikom pokušaja da zakuca na utakmici reprezentacije, na koju ga je klub, kao i nekolicinu drugih igrača, pustio da ide, što je dobar potez, i očigledno u skladu sa onim što su igrači želeli.

SK je pitao Partizan o povredama Majka i Bonge posle utakmice sa Baskonijom, za Majka je rečeno da je dobro i da je bandažiran iz predostrožnosti, za Bongu su rekli da je povreda ručnog zgloba specifična zbog tetiva, nerava i čega sve ne, te da će biti potreban još jedan pregled nakon utakmice sa Krkom i da će tada biti poznato da li će početi da trenira.

Posle utakmice sa Krkom, a u najavi utakmice sa Olimpijakosom, Željko je rekao da Bonga još uvek nije počeo da trenira sa ekipom, i očigledno je da nije u fazi gde može da se oceni - igraće 19. Marta. Verovatno se prati proces oporavka, otoka, čega god.

Možda sam samo ja, ali meni zaista u tom trenutku ne treba u slovce izveštaj da li ga boli na dodir, da li fizio procenjuje 10-14 dana ili šta god veća transparentnost predstavljala. 

Jeste bedak da nam tako važan igrač ispadne iz rote na takav način, ali stvarno ne kapiram bilo kakvu kivnost na igrača ili injury report.

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
12 minutes ago, kendrick duckworth said:

Možda sam samo ja, ali meni zaista u tom trenutku ne treba u slovce izveštaj da li ga boli na dodir, da li fizio procenjuje 10-14 dana ili šta god veća transparentnost predstavljala. 

Potpisujem svaku reč iz posta, što bi se reklo. 

12 minutes ago, kendrick duckworth said:

Jeste bedak da nam tako važan igrač ispadne iz rote na takav način, ali stvarno ne kapiram bilo kakvu kivnost na igrača ili injury report.

spacer.png

Posted

Jedva čekam vašu današnju utakmicu sa FMP-om. :smiley58: Uglavnom su zanimljive. :smiley53: Problem pravi Arena, ton večeras verovatno nećemo imati. Još ako uskoro krenete i sa transparentima podrške studentima, onda će Arena zamagliti i tribine. :smiley53:

Posted

Ne mogu da se složim sa Dejm i Kendrikom. 

Mislim da je malo kome od navijača potreban detaljan lekarski izveštaj o povredama sa sve snimcima ali neka normalna komunikacija zahteva da se redovno, tipa jednom nedeljno, obrati neko iz trenerskog/lekarskog tima i da informacije o stanju i procenama vraćanja u pogon. Pa i neka se revidiraju procene, to je normalno kod oporavka ali mora da postoji jasna komunikacija.

Razumem Dejmin stav da koga nema bez njega se mora pa kad sođe dobrodošao je, ali lični doživljaj tima nema veze sa osnovama funkcionisanja kluba koji ima odnos sa zainteresovanim stranama, tj. navijačima.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
44 minutes ago, Barkley#34 said:

Mislim da je malo kome od navijača potreban detaljan lekarski izveštaj o povredama sa sve snimcima ali neka normalna komunikacija zahteva da se redovno, tipa jednom nedeljno, obrati neko iz trenerskog/lekarskog tima i da informacije o stanju i procenama vraćanja u pogon. Pa i neka se revidiraju procene, to je normalno kod oporavka ali mora da postoji jasna komunikacija.

Ne mislim da je ovo loša ideja, naprotiv - ali zvuči iz kategorije nice to have - dok je nekako atmosfera ovde da klub prikriva, igrači su neprofesionalni pri povređivanju, navijači se obmanjuju.

Koliko klubova uopšte ima ovakav način odnosa prema povredama igrača? Čitam jutros izjavu Mesine za Mirotića, igraju ultra važnu utakmicu protiv komšija, i sve je u fazonu - videćemo, napinje se. Šta tu neki lekar može više da otkrije?

Ili slučaj Frenki. Injury prone igrač koji je pokidao list, koja je svrha weekly reporta kada nedeljama nije mogao ni da hoda samostalno? 

Stvarno ne razumem. Igramo dve utakmice nedeljno, više nego dovoljno pre-game i post-game prilika da dobijemo update što i dobijamo. 

• Like 1
Posted

Uprava kluba treba da shvati veličinu kluba koju trenutno vodi i masovnost stakeholdera, i da razume da su mnogi "zabrinuti", pa samim time da iskaže poštovanje time što će ih na blagovremen i prikladan način obaveštavati o dešavanjima i ostalim stvarima od javnog značaja.

Neće im pasti kruna s glave. Ja se slažem sa Barklijem ovde.

• Like 1
Posted

Postovi o neprofesinalizmu mi više izgledaju kao izbacivanje besa zbog svega što nas je snašlo ove sezone. Postoje povrede ili bolesti koje su skorijeg datuma, kao ta Mirotićeva, ili su blaže pa se ni ne očekuje tačna prognoza. Međutim, ovde je reč o nečem drugom. Procene ne daju vodoinstalateri ili kladioničari nego lekari pa ne vidim šta je problem da se nakon Frenkijeve povrede kaže: "Ne očekujte ga na treningu pre marta", npr. a da se kasnije te procene preciziraju. Slično je i sa Bongom. Te povredio se, te se nije povredio, te ima longetu, te to nije longeta... ne znam šta se sve pisalo. Sve to je dovelo do stanja da bukvalno niko nema ideju da li će se i kada Frenki vratiti niti kada će Bonga ući u trening s loptom. Ni približno. Potpisujem da niko odavde nije znao da Frenkija neće biti do aprila, najmanje.

Ne treba navijači da slušaju šest podkasta, gledaju 15 Tegijevih klipova, prate 27 naloga na iksu, veruju "proverenim" dojavama i po načinu hoda procenjuju nečije stanje nego da budu informisani od kluba. Je l' pričaju o podizanju kluba na veći nivo? E, pa ovo ne traži neke velike žrtve a činilo bi stvari ozbiljnijim.

• Like 5
Posted
10 minutes ago, fillam said:

Poštovanje za damu iz klupske prodavnice!

xeJ4gI4.jpeg

Baš sam htela da je spomenem, ali zaboravih. Mahala je sve vreme dok smo prolazili pored shop-a, i zajedno sa nama uzvikivala pumpaaaj 😁

• Love 3
Posted

Ma nema tu nikakve price velike - ne mozes da trazis ceno ispod noktiju za sezonske, trazis navijacima da ti servisiraju poreska dugovanja i da ih posle svega drzis u mraku i mistifikujes zdravstvene kartone igraca. Mi da damo novac, ljubav, strpljenje, poverenje, a nama klub da dadne jednu masnu kurcinu. Apsolutno neprihvatljivo. 

• Like 5
Posted
40 minutes ago, Barkley#34 said:

Međutim, ovde je reč o nečem drugom. Procene ne daju vodoinstalateri ili kladioničari nego lekari pa ne vidim šta je problem da se nakon Frenkijeve povrede kaže: "Ne očekujte ga na treningu pre marta", npr. a da se kasnije te procene preciziraju. Slično je i sa Bongom. Te povredio se, te se nije povredio, te ima longetu, te to nije longeta... ne znam šta se sve pisalo. Sve to je dovelo do stanja da bukvalno niko nema ideju da li će se i kada Frenki vratiti niti kada će Bonga ući u trening s loptom. Ni približno. Potpisujem da niko odavde nije znao da Frenkija neće biti do aprila, najmanje.

40 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne treba navijači da slušaju šest podkasta, gledaju 15 Tegijevih klipova, prate 27 naloga na iksu, veruju "proverenim" dojavama i po načinu hoda procenjuju nečije stanje nego da budu informisani od kluba. Je l' pričaju o podizanju kluba na veći nivo? E, pa ovo ne traži neke velike žrtve a činilo bi stvari ozbiljnijim.

Nekako si sam sebi odgovorio, te longete, misterije i slično su upravo produkt naloga sa X-a, foruma, čitanja između redova. Čovek je sjebao ručni zglob, očigledno neće duže pauzirati, može da se kreće, trči, ali ne može da radi sa loptom i radi 5 na 5. I lepo je rečeno da će posle snimka znati da li se priključuje treningu, pa nakon snimka rekli da se još uvek ne priključuje. Zar je toliko važno da se pojavi doktor i kaže 7-12 dana?

47 minutes ago, Barkley#34 said:

Sve to je dovelo do stanja da bukvalno niko nema ideju da li će se i kada Frenki vratiti niti kada će Bonga ući u trening s loptom. Ni približno. Potpisujem da niko odavde nije znao da Frenkija neće biti do aprila, najmanje.

Željko je još sredinom/krajem Januara rekao da Vanja i Nilikina neće skoro da se priključe treninzima, pa zatim pre kupa rekao da je Vanja počeo sa treninzima, da će videti koliko će moći da igra na kupu, dok Frenki sigurno neće trenirati još neko vreme. I onda smo saznali posle kupa (ili tu negde) da je počeo da trenira. Injury prone igrača, koji je pokidao list, nije mogao da trči, nakon skoro dva meseca mirovanja sigurno čeka neki period rehabilitacije. Zar je toliko važno da dođe doca i ispali projekciju bud zašto?

37 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Ma nema tu nikakve price velike - ne mozes da trazis ceno ispod noktiju za sezonske, trazis navijacima da ti servisiraju poreska dugovanja i da ih posle svega drzis u mraku i mistifikujes zdravstvene kartone igraca. Mi da damo novac, ljubav, strpljenje, poverenje, a nama klub da dadne jednu masnu kurcinu. Apsolutno neprihvatljivo. 

Ozbiljno preterivanje, baš dramite bespotrebno. Za oba igrača smo obavešteni u senzibilnom maniru, ko je želeo znao je u svakom trenutku gde stojimo. Jedini znak pitanja je da li će Bonga igrati sledeće nedelje ili npr. one tamo. A možda postoje faktori koji utiču na to a nisu čista bolekurcija kluba da obavesti stakeholderetm.

• Like 1
Posted
24 minutes ago, kendrick duckworth said:

Zar je toliko važno da se pojavi doktor i kaže 7-12 dana?

Zato što to nije Željkov posao i ne može sve da se sakrije iza njega jer ako on ne kaže nešto ceo klub kao da ne postoji. 

25 minutes ago, kendrick duckworth said:

pa nakon snimka rekli da se još uvek ne priključuje.

Još uvek može da znači da je u autu još 7 ili 77 dana. Iskreno bih voleo da ovu diskusiju ne nastavimo negde u aprilu, sa istim informacijama koje imamo sada.

Posted
22 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Kako ulazim na forum nakon što me Montoja nazvao stejkholderom

Epm1e0NXIAMDYvh.jpg

Ja kad navijačima KKP objašnjavam da previše drame i da će sve biti okej na kraju sezone :thumbsup:

P.S. Nemo' se ljutiš, u mojoj glavi je ova slika personifikacija average grobara :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
25 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Kako ulazim na forum nakon što me Montoja nazvao stejkholderom

Epm1e0NXIAMDYvh.jpg

Ja sam bukvalno pre nedelju dana skontao iz kog je ovo filma i to tako što me gospodja naterala da pogledam prva dva dela te travestije. A živeo sam lepo u blaženom neznaju. #teamjacob

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ja kao klinka (dok još nisam počela da se interesujem za feminizam): najjača ljubavna priča ikada, #TeamEdward breee, romantika 

Ja danas: jbt ložila si se na ljubavni trougao između stogodišnjaka koji je noću upadao u kuću maloletnice da bi je gledao dok spava, mazohistički nastrojene devojke sa traumama iz detinjstva i nezrelog krelca koji ne zna da prihvati odbijanje

Spoiler

Team Charlie :classic_sleep: