MC Thunder 2 Posted Thursday at 09:59 PM Posted Thursday at 09:59 PM 4 minutes ago, Xpert said: Jednostavno moramo pobediti. Bold:
Barkley#34 Posted Thursday at 10:02 PM Posted Thursday at 10:02 PM Ja se i dalje držim teorije da su ovo sasvim ok rezultati (mada bi i pobeda Barse bila dobra) ali se bojim da se u tom kontekstu sve crta za naš poraz. To se više zbog uroka bojim, inače očekujem ozbiljnu utakmicu s naše strane. 1
fillam Posted Thursday at 10:12 PM Posted Thursday at 10:12 PM 2 hours ago, TripleJ said: Kako je uprava lepo uterala momcima sa sipke 🙂 znaci nema organizovanog navijanja. Prilika za podrsku za studente i konstatno random pederovanje 🙂 https://www.b92.net/sport/kosarka/euroleague/107508/kk-partizan-zatvara-sektor-grobari-jug/vest Dobio sam informaciju da će biti smešteni na nivou 400 preko puta, u umanjenom kapacitetu, plaćaju neku nižu cenu karte.
ScepanScekicSto Posted Thursday at 10:14 PM Posted Thursday at 10:14 PM Potpuno mi je nejasno sto se cimate oko drugih rezultata pogledajte fener nocas... dakle, samo nas gledamo i utakmica po utakmica.. ni da budemo 6ti i 13ti nije daleko... samo fokus 1
SteveFrancis#3 Posted Thursday at 10:18 PM Posted Thursday at 10:18 PM Apsolutno. Samo preda se gledati. Dobro, moze da se baci i poneki pogled sa strane kad prodje neka zgodna cetvorka, nije greh... 1 8
Tex_Willer Posted Thursday at 10:21 PM Posted Thursday at 10:21 PM Mora se odigrati cvrsto do kraja, plasi me Dejvis na 4, tu bas nema koga da brani, pogotovo ne Monekea, a i Tadas je brzi osetno. Od odbrane ovoj ekipi sve krece.
DameTime Posted Thursday at 10:46 PM Author Posted Thursday at 10:46 PM Ja sutra prvi put oblačim Sterling Brown majicu, prosto ne postoji šansa za poraz 1 1
odupri se ludilu Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nema večeras izgovora. Ovo se od starta treba igrati sa stilom: što ste došli kad ste znali da ste ovde.....
Luchifer89 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 21 minutes ago, odupri se ludilu said: Nema večeras izgovora. Ovo se od starta treba igrati sa stilom: što ste došli kad ste znali da ste ovde..... Tako nekako, mada sam ja isto očekivao i protiv Czv 3
MC Thunder 2 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Najgore su te ekipe sto imaju kvalitet, a igraju za svoju dusu i bez pritiska.
Marvin Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 10 hours ago, kendrick duckworth said: Kako stvari stoje, ide 0/3 ovde. Mozda onaj tvoj vlazni san gde jurimo i prestizemo Bajern i Pariz i nije tako nerealan. Da smo dobili komsije sad bi se lozili da i 4. mesto nije daleko
kendrick duckworth Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 4 minutes ago, Marvin said: Mozda onaj tvoj vlazni san gde jurimo i prestizemo Bajern i Pariz i nije tako nerealan. Da smo dobili komsije sad bi se lozili da i 4. mesto nije daleko Jebiga, da smo dobili derbi baš mnoge stvari bi bile otvorene, a opet i dalje vrlo teške. Armani mi je ovde najveća briga (posle nas samih), iako imamo bolji međusobni. Zanimljivo da će u poslednjih 7 kola igrati protiv četiri direktnih konkurenata za PO/Play In mesta. Ako Fener malo posustane we can make that 5. Videh sinoć da Baskonia nije igrala kup, odnosno da im je poslednja utakmica bila 9. Februara. Nisam još siguran da li je to dobro ili loše, imali su i oni repstativce. Imam utisak da sam jedno 5 puta pomislio večeras nam baš treba dobrih 15-20 minuta Magic Mike-a, a svaki put je ili loše otvarao pa do kraja jedva igrao ili se uopšte nije skidao. Nadam se da će večeras biti bolje, pa makar bilo i 10ak minuta.
odupri se ludilu Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 51 minutes ago, MC Thunder 2 said: Najgore su te ekipe sto imaju kvalitet, a igraju za svoju dusu i bez pritiska. Neka ih vodi posle Vanja u kafanu za svoju dušu neka igraju po stolovima. RaDža party.A Moneke sa Tegijem neka snima. 1
Son_of_a_gun Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Večeras izgurati kako god znamo i umijemo a od sljedećeg kola nadam se konačno kompletni. https://www.instagram.com/p/DGnq7agoWxt/?igsh=NTBrcGw0Z2pzdmdi 1
goofy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U međuvremenu, KKP forumaši lociraju gde @DameTime i @kojihit gledaju utakmicu... 8
MC Thunder 2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, Son_of_a_gun said: Večeras izgurati kako god znamo i umijemo a od sljedećeg kola nadam se konačno kompletni. https://www.instagram.com/p/DGnq7agoWxt/?igsh=NTBrcGw0Z2pzdmdi Mislim da ovo ponavljam(o) od nekog 15.kola i postajem vec sizofren 1
goofy Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Dame, goofy i kojihit kroz 10ak sati zavisi od rezultata utakmice, nadamo se ovome... 7
Recommended Posts