ScepanScekicSto Posted Saturday at 06:33 AM Share Posted Saturday at 06:33 AM (edited) Bespotrebno dizanje tenzija za nevazan trofej... nista se nije desilo sto se nije ocekivalo.. al jbg to je zeljko, ne gubi ni ispred zgrade, zato je najtrofejniji... Samo da sve prodje u redu i miru, a nek pobedi bolji Edited Saturday at 06:37 AM by ScepanScekicSto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted Saturday at 07:15 AM Share Posted Saturday at 07:15 AM 7 hours ago, Papanikolesku said: Misliš na vašu matičnu? Navratim ponekad 🥸 Uu doobra👌 Da izvadis iz njihove teme postove o Partizanu, ima sigurno jednako koliko na ovoj 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Saturday at 07:18 AM Share Posted Saturday at 07:18 AM (edited) Uvek je vreme i mesto da se istakne lose sudjenje ili potencijalno lose sudjenje. Nama veceras sudi Calic, sudija u pokusaju. Sudio je ovo 1/4 Spartak vs Fmp, kao i derbi prosle godine na KRK. Cuj, loptice odlucile. Ma da. A svi znamo za njegove slike sa tribina. Smatram da smo trebali da trazimo izuzece tog sudije. Edited Saturday at 07:35 AM by Alek The Great 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Saturday at 07:20 AM Share Posted Saturday at 07:20 AM I opet sam se zajebao, odoh na druge topice... sramotno je to sto je jedan sudija koji je gledao snimak suspendovan, a drugi nije... nije mi jasno po kojoj logici 😁 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted Saturday at 08:24 AM Share Posted Saturday at 08:24 AM Kakav je ovo fijuk. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mat Cauthon Posted Saturday at 08:41 AM Share Posted Saturday at 08:41 AM Dođem, pročitam par postova i mogu vam reći da vježbe disanja i brojanje do deset rade posao. Ovo je samo sport, kuglice su odlučile. Pa i nadstrešnice padaju svugdje u svijetu. Spoiler 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Saturday at 08:42 AM Share Posted Saturday at 08:42 AM Male su nam sanse, obzirom na pravilo o broju stranaca, ipak su bas mnogo kompletniji. Ne ocekujem osvajanje kupa, samim tim ni razocarenje, nece biti veliko. Moje neke zelje za veceras, Tajrik bez nesportske, dve rampe Pokusevskog, i dve trojke Lakica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Saturday at 08:56 AM Share Posted Saturday at 08:56 AM 27 minutes ago, Barkley#34 said: Kakav je ovo fijuk. On je izgleda sa svakim saigračem vežbao koreografiju, jedino ima problema sa Koprivicom. Kao da je ljut na njega, u fazonu koji ti je vrag, nismo se tako dogovorili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Saturday at 09:08 AM Share Posted Saturday at 09:08 AM 1 hour ago, ScepanScekicSto said: I opet sam se zajebao, odoh na druge topice... sramotno je to sto je jedan sudija koji je gledao snimak suspendovan, a drugi nije... nije mi jasno po kojoj logici 😁 Suspendovan je sudija koji je bio najbliži situaciji i koji je trebalo da sudi faul, i to nema veze sa gledanjem snimka. Ako već Tegeltija ne zna pravila, i ne može se očekivati da ima kapaciteta da ih nauči, ostali bi mogli da nauče razliku između akta nasilja (koji može da se dosudi posle snimka iako prethodno nije sviran faul) i nesportskog faula (koji ne može da se dosudi posle gledanja snimka ako nije dosuđen faul). 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Saturday at 09:13 AM Share Posted Saturday at 09:13 AM 3 minutes ago, TB Told said: Suspendovan je sudija koji je bio najbliži situaciji i koji je trebalo da sudi faul, i to nema veze sa gledanjem snimka. Ako već Tegeltija ne zna pravila, i ne može se očekivati da ima kapaciteta da ih nauči, ostali bi mogli da nauče razliku između akta nasilja (koji može da se dosudi posle snimka iako prethodno nije sviran faul) i nesportskog faula (koji ne može da se dosudi posle gledanja snimka ako nije dosuđen faul). 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Saturday at 09:15 AM Share Posted Saturday at 09:15 AM 5 minutes ago, TB Told said: Suspendovan je sudija koji je bio najbliži situaciji i koji je trebalo da sudi faul, i to nema veze sa gledanjem snimka. Ako već Tegeltija ne zna pravila, i ne može se očekivati da ima kapaciteta da ih nauči, ostali bi mogli da nauče razliku između akta nasilja (koji može da se dosudi posle snimka iako prethodno nije sviran faul) i nesportskog faula (koji ne može da se dosudi posle gledanja snimka ako nije dosuđen faul). Ok, ne moras bas toliko da se blamiras. Shvatili smo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Saturday at 09:18 AM Share Posted Saturday at 09:18 AM 2 minutes ago, Angola said: Ok, ne moras bas toliko da se blamiras. Shvatili smo. Ja se blamiram, a vi učite pravila od Tegeltije? Aha, neka bude. Neću vam rušiti sneška. 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted Saturday at 09:32 AM Share Posted Saturday at 09:32 AM Ko je uopste ova zena sa konferencije? Vidim ne zna ni Tegi kako se zove, ali ocekuje od nje odgovore na pitanja o sudjenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted Saturday at 09:33 AM Share Posted Saturday at 09:33 AM 12 minutes ago, TB Told said: Ja se blamiram, a vi učite pravila od Tegeltije? Aha, neka bude. Neću vam rušiti sneška. Covek je gledao snimak, i onakav faul nije video? Na snimku? I kriv je sudija koji uzivo nije svirao faul, a covek koji je pregledao snimak, sudi finale kupa? Oprosti sto sam ti se tako obratio, ali neke stvari su neodbranjive. 1 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Saturday at 09:43 AM Share Posted Saturday at 09:43 AM 11 minutes ago, СтелаРоса said: Ko je uopste ova zena sa konferencije? Vidim ne zna ni Tegi kako se zove, ali ocekuje od nje odgovore na pitanja o sudjenju. Pa koga da pita jer je ona procitala sudije? nisam je ja poslao tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB Told Posted Saturday at 10:14 AM Share Posted Saturday at 10:14 AM 38 minutes ago, Angola said: Covek je gledao snimak, i onakav faul nije video? Na snimku? I kriv je sudija koji uzivo nije svirao faul, a covek koji je pregledao snimak, sudi finale kupa? Oprosti sto sam ti se tako obratio, ali neke stvari su neodbranjive. Ja sam lepo napisao da posle snimka ne može da se dosudi faul, ni običan, a ni nesportski, samo može akt nasilja, ali vi i dalje nastavljate sa snimkom. 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Saturday at 10:15 AM Share Posted Saturday at 10:15 AM 36 minutes ago, Angola said: Covek je gledao snimak, i onakav faul nije video? Na snimku? I kriv je sudija koji uzivo nije svirao faul, a covek koji je pregledao snimak, sudi finale kupa? Oprosti sto sam ti se tako obratio, ali neke stvari su neodbranjive. Aman čoveče, ne znaš pravila.. Objašnjeno ti je ali ti si zaslepljen očigledno.. Za razliku od NBA, na pregledanju snimka ne može da se sudi faul ako prethodno nije dosuđen uživo. Može samo da se preinači u nesportski i obrnuto, i može da se gleda act of violence. Nije lako ni ovim sudijama.. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted Saturday at 10:19 AM Share Posted Saturday at 10:19 AM (edited) @Angola Šta ti nije jasno u pravilu da ne može posle gledanja snimka da se sudi faul koji primarno nije dosuđen? Osim da je pravilo glupo, ali jebiga, dok se ne promeni tako je. Šta je trebalo, da napravi materijalnu povredu pravila? Edited Saturday at 10:20 AM by Eddard 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrk Posted Saturday at 10:23 AM Share Posted Saturday at 10:23 AM 5 minutes ago, mister-no said: Nije lako ni ovim sudijama.. Necemo valjda da ih zalimo sada, stoji lik na dva metra od situacije i ne vidi sta treba da vidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted Saturday at 10:26 AM Share Posted Saturday at 10:26 AM 1 minute ago, Mrk said: Necemo valjda da ih zalimo sada, stoji lik na dva metra od situacije i ne vidi sta treba da vidi. Pa da, i taj lik je valjda kažnjen koliko ispratih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Saturday at 11:18 AM Share Posted Saturday at 11:18 AM Još jedan dan i gotova šarada. Igračima sreću večeras, da prođe sve u najboljem redu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted Saturday at 11:34 AM Share Posted Saturday at 11:34 AM 12 hours ago, Papanikolesku said: Misliš na vašu matičnu? Navratim ponekad 🥸 Kako znas o cemu pricam ako si clan od skora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Saturday at 11:42 AM Share Posted Saturday at 11:42 AM https://www.instagram.com/p/DGF3UIdIv-4/?igsh=YjdtMnRrZWwxdTQw 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobarcina1992 Posted Saturday at 11:46 AM Share Posted Saturday at 11:46 AM Još jedan neutralni sudija 😂😂 Želimir je institucija 🫡 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Saturday at 11:51 AM Share Posted Saturday at 11:51 AM 11 hours ago, MC Thunder 2 said: Kapiram da je Vanja pauzirao sa utakmicama 2 meseca, ali valjda je pravilo da se oporavis skroz, pa onda dosta treniras dok ne dodjes na blizu max, pre povratka na utakmice? Uključujući i vežbanje šuta. Nije bas Zeljkov stil da mu neko pocne da trenira kroz utakmice. Mozda je ovo izuzetak sa kapitenom. Što da ne, malo da uhvati ritam do Baskonije. Februar baš idealan za hvatanje ritma, i za njega i za Nilikinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts