KockoOblo Posted February 13 Share Posted February 13 Nekome je zivot majka, nekome kupe Majka, nekima od nas u rodni grad dolazi Huljić sa 5263 autobusa ...zivot je more,plašljiva srna. Kup je, barem ove godine, podpuno deplasirani dogadjaj. 8 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 13 Share Posted February 13 Razlika u znacaju trofeja kupa i trofeja EL je taman tolika kolika je verovatnoca da se osvoje jedan i drugi, pa je i poredjenje nigde veze. To je kao da kazem ne zanima me komsinica sa sprata, priznajem samo Dzesiku Albu. A ni kod komsinice godinama ne prolazis :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzo23 Posted February 13 Share Posted February 13 Mi smo prošli kod Albe. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13 Share Posted February 13 8 minutes ago, Cavani said: Razlika u znacaju trofeja kupa i trofeja EL je taman tolika kolika je verovatnoca da se osvoje jedan i drugi, pa je i poredjenje nigde veze. To je kao da kazem ne zanima me komsinica sa sprata, priznajem samo Dzesiku Albu. A ni kod komsinice godinama ne prolazis 🙂 Udala se komsinica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 13 Share Posted February 13 1 minute ago, Kronostime said: Udala se komsinica? Cula je da pricas da i nije nesto 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 13 Share Posted February 13 10 minutes ago, Cavani said: ne zanima me komsinica Je l' se ovo zove autopatkometrija ili kako? 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 13 Share Posted February 13 Jebi ga jednom kad osvojiš Jessicu Albu, komšinica te ne radi više 😎 3 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 13 Share Posted February 13 1 minute ago, Barkley#34 said: Je l' se ovo zove autopatkometrija ili kako? Jok, komsinica je kup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13 Share Posted February 13 (edited) 4 minutes ago, Cavani said: Cula je da pricas da i nije nesto 🙂 Nije valjda automehanicar(ka)? Edited February 13 by Kronostime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 13 Share Posted February 13 7 minutes ago, Cavani said: Jok, komsinica je kup. S-1, S-6, S-10 ili Halon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted February 13 Share Posted February 13 18 minutes ago, Dzo23 said: Mi smo prošli kod Albe. 😄 I mi smo ove sezone, konačno. 4 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 13 Share Posted February 13 Ne bih stvarno da ispadne da nesto osporavam rivalima, posebno u ovom slucaju KKCZ. Posteno nas je nabila i upropastila u ABA, dva puta u 3 sezone i to su bile jako neprijatne scene. Ima veliki broj jadranskih titula u poslednjoj deceniji, a u vreme Radonjica je bila bas ozbiljan evroligaski tim koju je par minuta kosarke i nekoliko poteza delilo od prolazenja CSKA sa onakvom diskrepancom u budzetu. To su strasne stvari. Iz mog ugla, ko god osporava bilo koju Zvezdinu ABA titulu je ili zlonameran ili ga bije kompleks. Mozda konkurencija nije bila evroligaska svih godina kako liga postoji, ali sama cinjenica da su se desavale Cibone i Buducnosti dovoljno govori o tome da nikada nije small feat uzeti naslov regionalnog prvaka. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 13 Share Posted February 13 26 minutes ago, Cavani said: Jok, komsinica je kup. Sram me bilo što zlo pomislih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 13 Share Posted February 13 4 hours ago, Cavani said: A ni kod komsinice godinama ne prolazis 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted February 13 Share Posted February 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 13 Share Posted February 13 @Kronostime ?!?! Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 13 Share Posted February 13 Utakmicu smo prelomili kad su izašli Poku i Nakić. I onda se vraća Poku, umesto Balše, Voša prvi posed 2 skoka u napadu. Sledeća 3 naša poseda, šutamo za tri na isteku napada, četvrti posed Poku gubi loptu. Na kraju, Poku -9, Nakić -13 Iskreno, nadam se da ih je makar malo sramota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted February 13 Share Posted February 13 Dade malo Sekularac 3 😁😁😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 13 Share Posted February 13 Nisam gledao ali jel taj Pokusevski isti onaj sto ima vise NBA minuta od Maledona, bolju poziciju na draftu i sta ti ja znam? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted February 13 Share Posted February 13 Najvažnije je da se niko nije povredio u ovom privatnom takmičenju. Kako je izgledao Vanja nakon povrede? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonas Lunden Posted February 13 Share Posted February 13 Ja ne mogu da vjerujem da su sudije i veceras sudile 3 faula nad Petrusevim! Sta ti je strah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 13 Share Posted February 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 13 Share Posted February 13 1 hour ago, wrach said: Nisam gledao ali jel taj Pokusevski isti onaj sto ima vise NBA minuta od Maledona, bolju poziciju na draftu i sta ti ja znam? Takva tura...i Petrušev je preko bare bio nevidljiv, mediokritet u Oliju i eto ga sad. Pitaju se tu i okolnosti, uloga u timu, poverenje trenera...adaptacija na novu sredinu i način igre. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 13 Share Posted February 13 Jasno, zajebane su okolnosti igrati protiv Vojvodine i Aba ligaša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrach Posted February 13 Share Posted February 13 20 minutes ago, Wingwalker said: Takva tura...i Petrušev je preko bare bio nevidljiv, mediokritet u Oliju i eto ga sad. Pitaju se tu i okolnosti, uloga u timu, poverenje trenera...adaptacija na novu sredinu i način igre. takozvana low risk-high reward tura sto bi rekli Zeljkovi kriticari : ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts