Luchifer89 Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago Ima li još koje duplo kolo away do kraja sezone? Ako bi ušli u play in sa 7og mesta, da li bi mogli da igramo u gostima? Ako se plasiramo u playoff, da li bi mogli sve 3 u gostima? Takođe, jes da više volim crnu, al da mi od sad samo belu garnituru furamo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Odlično smo odigrali, ali i dalje ima prostora za napredak. U momentima kada smo uspeli da im zatvorimo lake pasove ka centrima rešili smo utakmicu. Pusti Kalatesa/Strazela/Jamesa da igraju sami i napadaj ih u svakoj prilici. Velike pohvale za ekipu, samo napred, arhiviraj i teraj dalje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Dok štucamo u 1/2, tražimo postavu i igru, Sterling je nemilosrdan. Neopisivo nam to znači da ne upadnemo u nervozu i jurnjavu za rezultatom a usput uništava psihu protivnika. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 7 hours ago Author Share Posted 7 hours ago (edited) Taman uz jutarnju kaficu Spoiler Je l' mu produžen ugovor, će da ode u NBA dok se Ostoyah okrene? Edited 7 hours ago by DameTime 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 7 hours ago Share Posted 7 hours ago Aktivno se borimo za prednost gostujuceg terena. 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kursula Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Jos jedno duplo kolo, nove dve pobede, ja nakon ustajanja .... 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Kako smo lepo iskoristili, neigranje dva bitna igraca Monaku, i ostvarili bas znacajnu pobedu. I sa jedan, jedan u duplom kolu bi bio zadovoljan, a ovako idealno. Oba centra su dala doprinos, i odmah se vidi koliko nam znaci, kad su oba u pogonu. Neverovatan broj pobeda za nas u gostima. Definitivno neki novi momenti. Samo smireni Tajrik, moze da nas lansira u visine. Onaj iz derbija, ce da nas ostavi na jedanaestom mestu. Bas mnogo zavisimo od takvog zapaljivog igraca, i ako ga Zeljko uspe dovesti na neku smirenu varijantu, mozemo se nadati lepim rezultatima. Puno moze da donese, a moze da odnese sve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Probudio se srećan i onda krajnje neiskusno pogledao raspored do kraja EL sezone 😬 1 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexMaxim Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Beonegro said: Probudio se srećan i onda krajnje neiskusno pogledao raspored do kraja EL sezone 😬 Ja ga "iskusno" pogledao juče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago (edited) 6 minutes ago, Beonegro said: Probudio se srećan i onda krajnje neiskusno pogledao raspored do kraja EL sezone 😬 Mislim da nama raspored i nije toliko relevantan. Imali smo 'sjajan' na pocetku, pa smo prosli kako smo prosli Mada i ako ga analiziramo, nije on uopste toliko los. Samo 2/8 meceva igramo protiv timova koji su ispred nas. Ostali ili egal, ili ispod. Edited 6 hours ago by Xpert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Ali od tih ispod su Real i Barsa. I sva logistika koju to vuce sa sobom, narocito sada kada im je dupe u procepu. Za njih idealnih 20 dana pauze da konsoliduju i svoje, a izvesno i tudje redove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 6 hours ago Author Share Posted 6 hours ago Pa i Partizanu je dupe u procepu, a znamo kako igra u takvoj situaciji... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 22 minutes ago, Beonegro said: Probudio se srećan i onda krajnje neiskusno pogledao raspored do kraja EL sezone 😬 Mislim da već 2 meseca znam da u po noći nabrojim naš raspored do kraja 😄 Ne znam, definitivno nismo normalna ekipa, pa samim tim i taj raspored nije lako tumačiti. Pre mesec dana smo se plašili ogromnog broja vezanih gostovanja, pa eto kako je to prošlo u tom periodu. Kada se procenjuje težina tekmi, svakako bi gostovanja Milanu i Monaku bila ocenjena kao baš teška, pa eto +40 maltene. A opet, mislim da će i ta Baskonija kući, biti baš teška tekma. Tokyo juče dao vrhunski naziv za to: we're so back/it's over sezona! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Home 7-6 Away 7-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaTest Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Jeste raspored malo zajebaniji, ali sa ova 2 dupla kola ste pokazali da i to ne predstavlja problem. Igrate definitivno u strasnoj formi. Msm da vam je play in izvestan. Za top 6 vas je zakopao skor sa pocetka sezone, ali trenutnom formom msm da zasluzujete i to. Ono sto vidim kao problem u vasoj igri su neizvesne zavrsnice. Srećom po vas uglavnom resite tekmu ranije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Najveca prednost ove ekipe je ona koja je smatrala najvecom manom u momentu dovodjenja igraca, a to je nemanje tog nekog individualnog kvaliteta koji bi trebao da napravi kljucnu razliku. i da, to je sigurno jedan od razloga sto smo pogubili masu utakmica na pocetku sezone, jer se nije znao lider, jer se nije znalo ko kad sta i gde, ali sad to postaje najveca prednost ove ekipe jer su uloge poslozene i ne znas odakle moze da bije. Juce je sterling dao slovima dva i brojem 2 poena od nasih 28 u drugom poluvremenu, al su se pojavili drugi igraci. ova ekipa lezi Zeljku, i ekipa sastavljena od igraca koja ne pametuje ne vija licnu statistiku vec slusa sta im se kaze od strane strucnog staba i sprovodi plan utakmice. kao papagaj sam, meni je ova ekipa nemerljivo ali nemerljivo draza od proslogodisnje i nevezano sts god da uradi, zaista sam bas zadovoljan kako izgledamo, kako se igraci ponasaju, i na momenat, igramo preozbiljan ali preozbiljan basket... u pocetku mi ovi iz Nebeske udice nisu legli, nesto mi uvo para taj akcenat, ali sam se navikao i cini mi se da ovaj Miroslav ozbiljno zna basket, i npr (a to je u pravu) mi jos nismo na max sto se tice odbrane, jer smo juce imali nekoliko ispada... ali generalno, mozemo i bolje i vise... samo koncetracija i glava sad trening... kup mi je potpuno nebitam, samo da se niko ne povredi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Kakvo bre opraštanje derbija? S ove dve pobedice? Ajte molim vas...da osvoje evroligu pa da možda, možda počnem da razmišljam o oproštaju. Šalim se. Not. Ma nema šta, svaka čast za ovo. Gostujuće doplo kolo, ko ga ne bi volo. Nego da probam da budem neeuforičan. Baš je vidno da je veliki broj ekipa ostao bez goriva, a Bonga mi i bez grdnih igrača i da su svi jedva dočekali ovu pauzu. Tu situaciju smo mi ove nedelje savršeno iskoristili. Fizički i kondiciono mi baš delujemo kao supermeni, čak i kada su igrači po 10+ minuta u cugu na terenu. I zato samo par crtica. Nije da hoću nešto sad da prikenjavam, jer u ovakvom ritmu se mora imati mnogo više razumevanja za greške i propuste, nego se ne slažem da smo odigrali savršenu utakmicu i svemirsku odbranu. Odigrali smo dobro i u odbrani i u napadu, rutinirali Monako na njihovom terenu, to je činjenica. Ali da su i oni obilato pomogli, jesu. Šutirali su očajno, van reketa nisu ništa pogodili za dva, a ni iz reketa se nisu proslavili. Ako se setimo koliko su zicera imali, zaključak je da oni nijedan iole teži šut nisu pogodili. Trojke 8/28, većina šutnuta iz dobrih pozicija. Majk Džejms je uzimao svoje šuteve, jesmo ga dobro čuvali ali on inače uzima šuteve te težine, ovoga puta je sve promašio. Mnogo nam je pomoglo što nisu igrali Lojd i Okobo, i to je takođe činjenica. Druga stvar, skok. U prvom poluvremenu sam počupao kosu, a kad je izrasla nova, sama je opala. Jbt pa da im narediš da ne grade koš, bolje bi ga gradili nego ovako. Znači mi smo od skoka u prvom poluvremenu imali samo ono što nam se direktno odbije u ruke. U tom segmentu nema ni a od automatizama kojima težimo, ovo više vuče na diletantizam. Njih je samo ofanzivni skok držao u prvom poluvremenu. Dobro, i tandem Perez-Kortes je imao solidnu minijaturicu. Idemo dalje, mali odmor od evrolige će i meni da prija. Neočekivano, ovoga puta mi je baš stalo da osvojimo kup, nemam pojma zašto ali tako je. S druge strane, ako to opet zahteva po četres minuta Sterlinga i Kajrika na terenu, zajebi ga. Znači, nema kupa ako ne ustane klupa. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Arsenije Pesic said: Druga stvar, skok. U prvom poluvremenu sam počupao kosu, a kad je izrasla nova, sama je opala. Jbt pa da im narediš da ne grade koš, bolje bi ga gradili nego ovako. Znači mi smo od skoka u prvom poluvremenu imali samo ono što nam se direktno odbije u ruke. U tom segmentu nema ni a od automatizama kojima težimo, ovo više vuče na diletantizam. Njih je samo ofanzivni skok držao u prvom poluvremenu. Dobro, i tandem Perez-Kortes je imao solidnu minijaturicu. Potpuno tačno, samo da dodam nešto što mi je upalo u oko, u prvom poluvremenu Monako 9 ofanzivnih skokova, u drugom po jedan u obe četvrtine. Prvo poluvreme Monako 20:14 skokova za Monako, u drugom poluvremenu 21:12 za nas. Mnogo je važno što nas je Sterling povukao napadački u prvom delu, moglo je biti dosta gadnije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago Da, za skok sam naglasio da je u pitanju prvo poluvreme. U drugom je bilo mnogo bolje, bilo je opet dosta propusta u građenju, ali na voljni momenat i atletiku smo preokrenuli stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Sterling Brown 2024/25: Ft - 38/41 - 92.7% 2pt - 64/108 - 59.3% 3pt - 58/120 - 48.3% Na pragu 90/60/50. Brutalan je. 2 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago E sad da pogasim pristup EON aplikaciji za komsiluk koji je sinoc i zadnjih 2 nedelje gledao dzabe .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted 3 hours ago Share Posted 3 hours ago Statistika efikasnosti napada/odbrane za poslednjih 8 EL kola. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojihit Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago Pogledala sam raspored, ali i dalje sam happy Pogledala sam i reprizu utakmice, prosto prelepo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 2 hours ago Author Share Posted 2 hours ago 14 minutes ago, kojihit said: Pogledala sam i reprizu utakmice, prosto prelepo Na kom kanalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts