Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, Beonegro said:

Interesantno je da je Edin prošle nedelje izbacio epizodu X&O podkasta u kojoj je gostovao Tuomas Iisalo i u kojoj u suštini objašnjava kako igra Pariz i u kojim segmentima ostvaruju prednost, tako da nema tu nikakve filozifije, treba samo da im oduzmemo tranziciju i skok generalno, a posebno skok u napadu, i da ne gubimo lopte.

Eto, i to sam vam riješio :s_d:

interesantno je da se Edinu Majk bas svidja 💪

35 minutes ago, Stiletto said:

4-Damjanović, 13-Milutinović, 11-Milojević, 12-Bojović, 10-Rajković*, 15-Žutić, 7-Radović, trener Munćan

14-Ćurčić, 8-Mile Đurić, 5-Mladenović, 9-Polić, 6-Zvone Đurić

*Trajko Rajković nikad nije igrao za Partizan, ovo je verovatno fotka sa neke prijateljske ili turnira u inostranstvu, gde se priključio kao gost.

Tačno sam znao da se momčina sa brojem osam može zvati samo i jednostavno Mile Đurić. 

• Ha-ha 1

Jebeni posao, ne mogu da se koncentrišem na utakmicu...

Anyway, samo pobeda! Da je neka normalna utakmica, tj da nema dana žalosti, lagano bih očekivao 10+ za nas, ali ovako me ne interesuju ništa osim pobede. Glava, srce, i malo sreće i našo su.

Očekujem od Tajrika da pocepa njihove centre

48 minutes ago, Luchifer89 said:

Lakića pa Mitra na kratkog - da ga dave prvih 10minuta 

Ma... ne deluje mi to kao dobra ideja, prebrz je za njiih. Jedino neka timska varijanta sa planskim usmeravanjima, preuzimanjima itd. 

Tu jedino Dvejna vidim kao nekoga ko može da isparira 1 na 1, ako je spreman.

39 minutes ago, Shonewizard said:

Jesam ja dobro ukapirao da Wash još nije zvanično ispao iz kombinacije za večeras?

Trenirao full 5 na 5, izjavio da se odlično oseća... Ali opet, poznavajući Žoca, koji baš ne voli da žuri sa povratkom igrača u tim, ko zna šta će biti.

1 hour ago, Luchifer89 said:

Lakića pa Mitra na kratkog - da ga dave prvih 10minuta 

Njega najbolje braniš tako što ga opterećuješ dok je u odbrani, da se gura i pravi faulove.

Kakvi Lakić i Mitar, nisu mogli da ga brane Vokap i Gos, ni druge EL zveri. Kad je lopta kod njega dva navedena momka će ostati u prašini posle 2s. 

Da je Nilikina zdrav jedino bi on mogao da proba da parira 1na1, sa diskutabilnim uspehom. Ovako ostaje  timski, plus opterećivanje kad je u odbrani.