realno *w Posted Sunday at 07:04 PM Share Posted Sunday at 07:04 PM (edited) 45 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Ja sam poraz vec upisao u blokce Ne sme, nikako. Edited Sunday at 07:05 PM by realno *w Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 07:09 PM Share Posted Sunday at 07:09 PM ovaj Dejvis je bolestan lik... nema drugog objašnjenja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted Sunday at 07:28 PM Share Posted Sunday at 07:28 PM Sterling Braun zaista neverovatno igra u ovom delu sezone. Svojeručno je istopio ovaj minus u koji ste upali. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 07:32 PM Share Posted Sunday at 07:32 PM 2 minutes ago, Smrtokapa said: Sterling Braun zaista neverovatno igra u ovom delu sezone. Svojeručno je istopio ovaj minus u koji ste upali. Bukvalno popizdeo, ušao, pokidao odbranu i napad. Neverovatan je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Sunday at 07:41 PM Share Posted Sunday at 07:41 PM Rutiniramo. Sad, maksimalni fokus na Pariz. Spartak čak nije ni bio loša priprema s obzirom na ritam u kojem se igralo, ali srijeda je svakako drugi par cipela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted Sunday at 07:47 PM Share Posted Sunday at 07:47 PM 14 minutes ago, realno *w said: Bukvalno popizdeo, ušao, pokidao odbranu i napad. Neverovatan je. Imaju i odlican odnos prema profesionalnim obavezama, on i Tajrik Džouns. Rutinski, zapravo stegli samo zadnju četvrtinu. Solidan je tim Spartak, nije za potceniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted Sunday at 07:49 PM Share Posted Sunday at 07:49 PM Zadnja četvrtina be like: 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 07:49 PM Share Posted Sunday at 07:49 PM 1 minute ago, JPM said: Imaju i odlican odnos prema profesionalnim obavezama, on i Tajrik Džouns. Rutinski, zapravo stegli samo zadnju četvrtinu. Solidan je tim Spartak, nije za potceniti. Sa Tajrikom na terenu +34, za samo 16 minuta koliko je igrao. Strašan podatak. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Sunday at 07:50 PM Share Posted Sunday at 07:50 PM Svi smo mi Milojevic.🥺 Neko rece prilika da se odmore nosioci.🤪 Btw, dobra utakmica. Pasivno sam pratio prve 3/4 zbog gostiju. Poslednju odgledao i bas mi se dopala energija. Bukvalno smo kidali u odbrani na +20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 07:52 PM Share Posted Sunday at 07:52 PM Nema puno filozofije... ova ekipa igra kad se igra odbrana... na kos vise mozemo eventualno sa donjim domom ABA Sa fokusom i odbranom, jaaaako smo zajebani 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted Sunday at 07:53 PM Share Posted Sunday at 07:53 PM Energetski koliko god je moguce regenerisati tim za sredu. Motivacije i zalaganja nece sigurno faliti, narocito nakon onako tesnog poraza tamo. Ja se dosta pobojavam sudjenja, cele sezone besramno guraju novo mezimce zarad velikog trzista. I da Duan bude na raspolaganju 🖤 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted Sunday at 07:54 PM Share Posted Sunday at 07:54 PM Poslednje tri utakmice Braun za 3 šutira 11 od 16. Neverovatan je njegov doprinos i to u oba pravca. Puca od samopouzdanja, imao je on ovaj kvalitet i pre Partizana al je ovde konačno pronašao sebe, pronašao tim i trenera gde će taj kvalitet i pokazati i vidi se da uživa. Svaka utakmica mu je novo dokazivanje i ne štedi se. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 07:56 PM Share Posted Sunday at 07:56 PM Pobeda za Dekija i potvrdu dobre forme. Drago mi za Arijana, oskudnog skilla, ali ima srce. Bravo dečko. Sterling je neverovatan, i to ne samo jer trpa, gilja brat u oba pravca jako. Raduje povratak u formu dirigenta Jonesa. Ajmo dobiti Pariz! Ps. Nisam siguran koliko nam Dwiz može pomoći u sredu, ako uzmemo da je bez treninga gotovo sedam dana. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted Sunday at 07:58 PM Share Posted Sunday at 07:58 PM Tajrik je jezivo bitan, uvek kad udje mi smo stabilni i to je bas fakat koji se ponavlja. Na leto pamet u glavu, defanzivni centar uz njega bi nam dao 40 min jake odbrane pika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted Sunday at 08:03 PM Share Posted Sunday at 08:03 PM Ja samo da pozelim zdravlje Sterlingu, Carliku i kompaniji, a povredjenima/bolesnima da se sto pre vrate. Spartak arhiviran, sledi Pariz. Nova sansa (nakon Virtusa) da, po prvi put, odemo u plus. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted Sunday at 08:03 PM Share Posted Sunday at 08:03 PM Dejvis i Majk definitivno ne mogu da prate ovaj tim. U pitanju su stranci koji bi trebalo da prave razliku a uz to je Brendon verovatno najplaceniji igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted Sunday at 08:06 PM Share Posted Sunday at 08:06 PM Balša -8 Poku -10 Majk -5 Nakić -12 Dejvis 0 Potpuno neverovatno. Kući protiv Spartaka, pred ovakvom publikom. Uvede Dejvisa kad njima udje rezervni centar i on ne može da napravi razliku protiv njega. Sramota. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted Sunday at 08:11 PM Share Posted Sunday at 08:11 PM 5 minutes ago, realno *w said: Balša -8 Poku -10 Majk -5 Nakić -12 Dejvis 0 Potpuno neverovatno. Kući protiv Spartaka, pred ovakvom publikom. Uvede Dejvisa kad njima udje rezervni centar i on ne može da napravi razliku protiv njega. Sramota. ja jos napisah posle Milana, da ce tajrik,sterling i carlik odmarati i ne treba da igraju kakav promasaj sa moje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted Sunday at 08:15 PM Share Posted Sunday at 08:15 PM Lepa poseta, da se setimo legendarnog igrača i čoveka 🖤 Naravno da imamo problem na PF ali neće tu biti korekcija, igraće svi po malo... Petorka Karlik Ife Sterling Bonga Tajrik je ta najbolja, za sada, stvarno deluje impresivno kad stegnu odbranu. U napadu šef Sterling ne prašta greške i to bi bilo to. Arhiviraj i teraj dalje! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted Sunday at 08:21 PM Share Posted Sunday at 08:21 PM 23 minutes ago, Papanikolesku said: Ps. Nisam siguran koliko nam Dwiz može pomoći u sredu, ako uzmemo da je bez treninga gotovo sedam dana. Ništa od njega za srijedu reče Željko, u utorak pregled, i ako sve bude okej, dozvola da se priključi treninzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 08:27 PM Share Posted Sunday at 08:27 PM Prijatno sam iznenadjen sto nismo prosuli ovu tekmu. Pariz je mozda i najvaznija tekma u novijoj srpskoj istorijiTM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted Sunday at 08:31 PM Share Posted Sunday at 08:31 PM 7 minutes ago, Shonewizard said: Ništa od njega za srijedu reče Željko, u utorak pregled, i ako sve bude okej, dozvola da se priključi treninzima. Ništa, šta je tu je. Izvući nekako i tu utakmicu u skraćenoj rotaciji, pa polako da se vraćaju u trenažni proces i uvode u ritam. Deluje da Sterlingu odgovara ovakva minutaža, nešto poput Ledeja prošlih sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted Sunday at 08:36 PM Share Posted Sunday at 08:36 PM Ponovo smo se iz odlične odbrane i energije uveli u odličan napadački ritam, ponestaju reči kojima bih opisao šta radi Sterling poslednjih nekoliko utakmica, van svake pameti. Vezao čovek 13 poena, ukrao jednu loptu, blokirao drugu, iznudio izgubljenu loptu, na ziceru napravio jak faul odakle je beše Miletić pogodio 1/2... Ne sviđa mi se što su Carlik, Ifče i Sterling morali da igraju EL minute, ali šta je tu je, 3/4 smo jurili minus a protivnik bio odlično šuterski raspoložen. Rique opet porobio, baš me zanima kako će izgledati u sredu, Davies bi mogao da napadne Hayesa ali sada već po pravilu trpimo mnogo kada je on na 5. Alal vera za poslednjih nedelju dana celoj ekipi, ponovo smo odlično reagovali kada je dupe uz zid. Slede dve prebitne utakmice u EL. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted Sunday at 08:59 PM Share Posted Sunday at 08:59 PM 31 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Prijatno sam iznenadjen sto nismo prosuli ovu tekmu. Pariz je mozda i najvaznija tekma u novijoj srpskoj istorijiTM. Sve ispod 10 razlike za domaćina smatraću neuspehom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted Sunday at 10:06 PM Share Posted Sunday at 10:06 PM 2 hours ago, Tex_Willer said: Na leto pamet u glavu, defanzivni centar uz njega bi nam dao 40 min jake odbrane pika. A sta cemo sa Rambovih milionce i po? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts