Jump to content

Recommended Posts

14 minutes ago, realno *w said:

Bukvalno popizdeo, ušao, pokidao odbranu i napad. Neverovatan je.

Imaju i odlican odnos prema profesionalnim obavezama, on i Tajrik Džouns.

Rutinski, zapravo stegli samo zadnju četvrtinu. Solidan je tim Spartak, nije za potceniti.

1 minute ago, JPM said:

Imaju i odlican odnos prema profesionalnim obavezama, on i Tajrik Džouns.

Rutinski, zapravo stegli samo zadnju četvrtinu. Solidan je tim Spartak, nije za potceniti.

Sa Tajrikom na terenu +34, za samo 16 minuta koliko je igrao. Strašan podatak.

• Like 5

Poslednje tri utakmice Braun za 3 šutira 11 od 16. Neverovatan je njegov doprinos i to u oba pravca. Puca od samopouzdanja, imao je on ovaj kvalitet i pre Partizana al je ovde konačno pronašao sebe, pronašao tim i trenera gde će taj kvalitet i pokazati i vidi se da uživa. Svaka utakmica mu je novo dokazivanje i ne štedi se.

• Like 4

Pobeda za Dekija i potvrdu dobre forme. Drago mi za Arijana, oskudnog skilla, ali ima srce. Bravo dečko. Sterling je neverovatan, i to ne samo jer trpa, gilja brat u oba pravca jako. Raduje povratak u formu dirigenta Jonesa. 

Ajmo dobiti Pariz! 

Ps. Nisam siguran koliko nam Dwiz može pomoći u sredu, ako uzmemo da je bez treninga gotovo sedam dana. 

• Like 2

5 minutes ago, realno *w said:

Balša -8

Poku -10

Majk -5

Nakić -12

Dejvis 0

Potpuno neverovatno. Kući protiv Spartaka, pred ovakvom publikom. Uvede Dejvisa kad njima udje rezervni centar i on ne može da napravi razliku protiv njega. Sramota.

ja jos napisah posle Milana, da ce tajrik,sterling i carlik odmarati i ne treba da igraju

kakav promasaj sa moje strane

Lepa poseta, da se setimo legendarnog igrača i čoveka 🖤

Naravno da imamo problem na PF ali neće tu biti korekcija, igraće svi po malo... Petorka Karlik Ife Sterling Bonga Tajrik je ta najbolja, za sada, stvarno deluje impresivno kad stegnu odbranu. U napadu šef Sterling ne prašta greške i to bi bilo to.

Arhiviraj i teraj dalje!

• Like 7

7 minutes ago, Shonewizard said:

Ništa od njega za srijedu reče Željko, u utorak pregled, i ako sve bude okej, dozvola da se priključi treninzima.

Ništa, šta je tu je. Izvući nekako i tu utakmicu u skraćenoj rotaciji, pa polako da se vraćaju u trenažni proces i uvode u ritam. Deluje da Sterlingu odgovara ovakva minutaža, nešto poput Ledeja prošlih sezona. 

Ponovo smo se iz odlične odbrane i energije uveli u odličan napadački ritam, ponestaju reči kojima bih opisao šta radi Sterling poslednjih nekoliko utakmica, van svake pameti. Vezao čovek 13 poena, ukrao jednu loptu, blokirao drugu, iznudio izgubljenu loptu, na ziceru napravio jak faul odakle je beše Miletić pogodio 1/2... 

Ne sviđa mi se što su Carlik, Ifče i Sterling morali da igraju EL minute, ali šta je tu je, 3/4 smo jurili minus a protivnik bio odlično šuterski raspoložen. Rique opet porobio, baš me zanima kako će izgledati u sredu, Davies bi mogao da napadne Hayesa ali sada već po pravilu trpimo mnogo kada je on na 5.

Alal vera za poslednjih nedelju dana celoj ekipi, ponovo smo odlično reagovali kada je dupe uz zid. Slede dve prebitne utakmice u EL.

• Like 7