Jump to content

Recommended Posts

49 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Da li verujes da sam isto hteo da napisem... Tipa u Zari imas odelo za manje od 200 evra, a nike trenerku ces mozda na nekom snizenju naci za te pare. I onda ce jos da ostave postavu neobradjenu, da ti za te pare ostaju konci na majici koju obuces ispod. Jezive stvari.

Kakvo bre odelo u Zari, tamo nema velicina da udjes u to a da ne pricam o kroju a la poplava.

• Like 3

30 minutes ago, Smrtokapa said:

Svaka čast Željku za izjavu za studente.

Što se mene tiče, dobija gratis odobrenje za tri slane kzš / kukanja na suđenje / liga neozbiljna izjave, može i da kombinuje po želji.

Šta si se stiso? Čuj 3

3 minutes ago, wrach said:

Kakvo bre odelo u Zari, tamo nema velicina da udjes u to a da ne pricam o kroju a la poplava.

Ja stvarno ne znam ko kupuje odelo u Zari osim evo Frensisa 😄

Edited by Papanikolesku

Komplet odelo iz Zare možda ne, ali neki sako od veštačkih materijala da izgledaš smart kežual elegantno sa 20+ metara udaljenosti svakako može.

4 minutes ago, Papanikolesku said:

Šta si se stiso? Čuj 3

Tri je po srpski. Čak mu i ne računam ovo što je ispucao za poslednji derbi, dakle ima fore jedan u EL, jedan u ABA i još kup, miran je do ABA plej-ofa, i to će potrošiti sva tri čelindža samo pod uslovom da sve derbije izgubi. Što mu iskreno želim jelte 😁

• Ha-ha 2

15 minutes ago, Урош19 said:

Uzeo ja letos odelo u Zari i dobio samo reči hvale od suprotnog pola, pametnom dosta.

Ja stvarno ne znam ko kupuje odelo u Zari osim evo Frensisa i Uroša 😄

Probaj da uzmeš u barboliniju ili barbosi, pa nećeš dobiti samo reči.. 😁

• Ha-ha 1

Letnje, lagano svetlosivo odelo, kupljeno kao sto je i red 10ak sati pred svadbu. 81.6 kg, lagano ulazenje u sako 50icu. Pantalone klasicna sirina nogavice. Bejzik bejzika dakle. Za paradu i kurcenje nije, jer je stof previse postan, ofc. Ali apsolutno radi poso i sto kaze kolega, niko mi ne rece da izgledam hrdjavo.

• Like 2
  • Ha-ha 1

13 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Barbolini/navigare prevara u rangu nike trenerke leta gospodnjeg 2024. Big no. 

Hm, nene. Ne znam jesi li to imao neka neprijatna iskustva sa odelima u barboliniju; ali ja sam prezadovoljan. Pre oko 30ak dana sam uzeo još jedno, 34.900, doduše uz neki popust 25% jer sam već pazario kod njih par puta pa me izašlo par hiljada manje. U Barbosi takođe, tu su dobri i kaputi. 

Edited by Papanikolesku

Posle cca 15 godina u raznoraznim odelima svaki dan, 3 godine trenerka/farke nisu dovoljne da nadoknade propusteno 😂😂😂😂

sad minse desi da tamo gde treba doci u odelu uz tesku muku ga oblacim... 

o zari i odelima ne bi trosio reci... sa cca 100 kg tamo za mene nema broja... 

dobra odela sam kupovao u Garinelu u Indjiii u outletu

Od domacih Galileo (jer mi grobari smo usase) pravi nesto sto je odlican odnos cene i kvaliteta.

Barbolini ima dobre sakoe.

Ali kao i za sve ostalo sto se tice odece/obuce, u Srbiji se kupuje ako bas moras, tipa 10 sati pred dogadjaj gde je neko zamislio da je potrebno ispostovati sa odredjenom bojom.

Unistila Zara temu kao i sve ostalo.

4 minutes ago, Papanikolesku said:

Hm, nene. Ne znam jesi li to imao neka neprijatna iskustva sa odelima u barboliniju; ali ja sam prezadovoljan. Pre oko 30ak dana sam uzeo još jedno, 34.900, doduše uz neki popust 25% jer sam već pazario kod njih par puta pa me izašlo par hiljada manje. U Barbosi takođe, tu su dobri i kaputi. 

Kosulje, odela, jakne, sve je to strasno precenjeno kod njih, kvalitet granican. Probao sam masu stvari, odustao zato sto tipa na bordo kosulji vise konci, sav nije zavrsen, a sulja opusteno 12k na snizenju. Za mene je to skandal. Zajebao se pre par godina sa navigare teget odelom... Da ne prepricavam, skuplji su 2 do 3 puta od alternativa, a nema realnog opravdanja. Bukvalno je mona nivo za njih, a cifre su vrlo slicne. Samo tamo zbog prigovora savesti ne ulazim. Naravno, moguce je da si ti imao srece sa konkretnim komadom. Ovo su moja iskustva.