Jump to content

Recommended Posts

Sterling bas low IQ. Steta posto sve ostalo ima.

Potez utakmice Duane 2+1 kucanje

2 minutes ago, Volter said:

I ono što sam pisao za Balšu videlo se večeras. Nema ovde vremena za drugu šansu, pogotovo u ovakvoj situaciji gde treba da nadoknadiš propušteno i pod pritiskom pobeda. Dvejn me inače iznenadio, fino je igrao odbranu a i dao je neke bitne poene.

I dalje stojim iza toga da je 5 Balsinih minuta 5 minuta manje za Brandona

• Like 1

2 minutes ago, MC Thunder 2 said:

b1: vidi vidi, dakle potvrdjeno se moze kad se hoce, klasican Naneli Duan.

b2: poslusao me je cca 70%, i to je nesto.

I dalje molim da ne sutira za 3 osim ako je istek napada i nema gde sa loptom.

Vidiš da može da uskoči u Ifeove cipele, makar na noć 😛

5 minutes ago, Papanikolesku said:

Pored toga, nema mnogo toga da je valjalo večeras.

Pa pita se valjda i protivnik nešto? Evo ja smatram da smo igrali vrlo smislenu košarku u napadu večeras velikom većinom meča. 58% za 2 poena, 39% za 3 poena, 18 asistencija na 8 izgubljenih. Lopta je fino kružila, dosta izgrađenih pozicija. Takođe, sem Sterlingovog glupiranja na kraju, odigrali smo i sasvim pametnu završnicu i priveli meč kraju poprilično mirno. 

• Like 8

6 minutes ago, DameTime said:

@Čočo evo ti ga brat blizanac 🤣

Čočo je mnogo privrženiji, u smislu neke podrške i branjenja ekipe, trenera. Kod mene niko nije izuzet od kritike, nema belih medveda 😄

Just now, Shonewizard said:

Vidiš da može da uskoči u Ifeove cipele, makar na noć 😛

Pa pita se valjda i protivnik nešto? Evo ja smatram da smo igrali vrlo smislenu košarku u napadu večeras velikom većinom meča. 58% za 2 poena, 39% za 3 poena, 18 asistencija na 8 izgubljenih. Lopta je fino kružila, dosta izgrađenih pozicija. Takođe, sem Sterlingovog glupiranja na kraju, odigrali smo i sasvim pametnu završnicu i priveli meč kraju poprilično mirno. 

Naravno, i videli smo večeras da se Teinkijeri itekako pita kada nas je iskažnjavao za svaki propust u odbrani. Ubili su nas na skoku, prepoznavali udvaranja, rešavali pasom, iso Francuska i Walkera. Bolje je spremio ekipu za ovaj meč, objektivno ima limitiran u ekipu a igraju sasvim korektnu košarku. 

Naš napad je bio bolji od odbrane. I suđenje je bilo blago domaćinsko, što je pomoglo. 

3 minutes ago, Papanikolesku said:

Čočo je mnogo privrženiji, u smislu neke podrške i branjenja ekipe, trenera. Kod mene niko nije izuzet od kritike, nema belih medveda 😄

Mislim na ove energetske padove i podizanja u vrlo kratkom vremenskom roku 😛 

Zli jezici bi rekli, baš kao i tim Partizana...

• Ha-ha 1

Just now, uvrnuto said:

Jebeni bolesnik šalje batinaše i na KKP utakmicu, na nivo 400, među sezone, da kače provokatorski transparent. A iza njih kordon žandarmerije (nikad ne stoje tu inače) i verovatno samo čekaju incident i jedni i drugi. 

Jebena država.

Ima kod Krtole snimak, neka gospođa skinula uz aplauz. 

• Like 3

Ta udbaška ekipa je u subotu na JNA kačila taj isti transparent na jednom od ulaza na istoku. Mislim da većina nije ni provalila jer smo uglavnom bili pod krovom ili u loži. Ja video tek par sati posle meča. Sad su došli da podjebavaju i na basketu. Jasno je otkud onakva glasna reakcija publike.

• Like 2

2 minutes ago, DameTime said:

Mislim na ove energetske padove i podizanja u vrlo kratkom vremenskom roku 😛 

Zli jezici bi rekli, baš kao i tim Partizana...

Raduje me pobeda, ali igra nije dobra. Ne mogu da prelazim preko nekih situacija koje se iznova ponavljaju. Evo i Želimir sad na konferenciji govori da smo igrali katastrofalnu odbranu, i da se Walkeru branio totalno pogrešno. Problemi sa skokom, problem sa pravljenjem malih faulova. Jebi ga, pokušavam da gledam širu sliku, nekad pobeda ne može da zamaskira sve. 

7 minutes ago, MC Thunder 2 said:

Da se razumemo, ovim si pre opisao nas nego njih (makar nas u zadnja 3 kola).

Mi LW4-like igraca mozemo da sanjamo. Mada mi se svidja u sta se pretvara CJ.

Možemo da ga sanjamo jer ni ne gledamo tržište. Pogledaj poziciju četiri na šta nam liči. 

Zašto, napisao sam da su limitirana ekipa; i budžetom, a i selekcijom ekipe; Trinki radi dobar posao, igraju korektno skroz s obzirom na sve limite, jel. 

Mi imamo veći potencijal. 

7 minutes ago, Charles De Ketelaere said:

Ima kod Krtole snimak, neka gospođa skinula uz aplauz. 

U jednom momentu, ali su onda došli i vratili. Masa se razišla odatle, ostala samo ona.

5 minutes ago, Barkley#34 said:

Ta udbaška ekipa je u subotu na JNA kačila taj isti transparent na jednom od ulaza na istoku. Mislim da većina nije ni provalila jer smo uglavnom bili pod krovom ili u loži. Ja video tek par sati posle meča. Sad su došli da podjebavaju i na basketu. Jasno je otkud onakva glasna reakcija publike.

Isto. Na poluvremenu su okačili, tek kasnije smo sa te strane skontali, u četvrtoj.

• Like 1

Meni je bas utisak da smo odigrali jako dobru utakmicu i da je trebalo i ubedljivije da pobedimo.

Walker nije branjen kako treba, ali je i pogodio neke jako teske suteve, ono sto nije valjalo su oni pokusaji udvajanja, to je bas izgledalo jadno, ali osim toga napadacki jako dobra utakmica i zalaganje sve vreme na max.

Ono sa skokovima je delom bilo iznudjeno i zbog Dejvisove povrede, na samom kraju su ponovo uspostavili kontrolu na toj strani terena.

Docekali smo konacno pristojnu utakmicu i od Duejna. I Zeljko je vrh odradio ovo sa izmenama za odbranu, nije mu dao da usere nesto u napadu i ponovo padne sa samopouzdanjem, a ovaj je vratio sa stvarno velikom koncentracijom i zalaganjem na drugoj strani terena.

I dalje mi nije jasno zasto mu u el svaka trojka izgleda kao da je jedva dobacio, ali videli smo u ovoj tekmi konacno nagovestaj kako bi to moglo da izgleda.

Bas mi je gotivna ova ekipa, vidi se da je momcima stalo, bas se bodre medjusobno, samo neka nastave ovako.

I pohvale za navijanje kad se Zalgiris odvojio, stvarno je publika tu razmrdala tim.

• Like 11

25 minutes ago, Barkley#34 said:

Šta piše na transparentu?