Kronostime Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 2 minutes ago, Don Dusko said: Ajde dobijte zelane !I neka bude u zaustavnom vremenu! Nemoj, bre, i onako nas je maio ovde.
TripleJ Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Steta za Iffea. Vreme je da Wash i Brown ulete sa poenima.
MC Thunder 2 Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Svadbarska atmosfera na temi...kuku lele majko...🥲 Zelim svima mazenja sa zenama, toliko 😇 1
DameTime Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 Hey, mambo, mambo italiano... Moderacijo, čuj me. Protiv Panate, čim prvi zakuka na live temi, zaključajte i bacite ključ. P.S. Srećno "maženje" svima koji slave! 3
Xpert Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 48 minutes ago, Xpert said: Nece biti ni neizvesne zavrsnice... Ovo sta mi igramo je zaista bedno. Na kraju sam bio u pravu. My bad. Mnogo teska utakmica i jako vazna pobeda. Bravo.
TripleJ Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 (edited) Nakon 2:8 i nacina na koji smo gubili tekme, ja vise nemam zamerku ni na jednu dobijenu tekmu 🙂 Pojavio se Wash. Neki se nisu pojavili. Ali u zbiru smo na plus 6, sto je najbitnije. Edited December 3, 2024 by TripleJ 1
Aman Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Ova ekipa ima karakter. To je najbitnije. Ceracemo se jos. 6
jedibojan Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Carlick se profilise (unatoc mom nepoverenju). Dujan odlican i Zeljkov njuh da ih hokejaski menja. Zasto je Vanja klupiran? Sterlingova kljucna trojka nakon takvog fuseraja od odbrane... 😄 P.S. fale nam prva cetvorka i petica 🙄
Volter Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Zvezda, Olimpijakos, Žalgiris, dobijeni su sve timovi iz vrha. Još Pao i lakše se diše. Bravo komšije! 2 3 2
MC Thunder 2 Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Moze. Bravo 🖤🤍 3 vezane pobede, sve 3 izvojevane na drugacije nacine. Dve sa manje, pa ova sa mnogo pritiska. Zlata vredan trijumf protiv ekipe koja je ovako bolesno sutirala za 3, kao i bez Ifea. Bice sad rastereceniji protiv PAO, a neka Arena nosi do moguceg podviga, iako ocekivano nije bilo ni govora o cuvanju snage i raspodeli minuta veceras. 2 minutes ago, jedibojan said: Zasto je Vanja klupiran? Moj laicki utisak kaze jer je bio ocajan na oba kraja terena. Toboze odlican defanzivac koji nista nije mogao da stigne po terenu. Srecom je i Rambo isteran sa terena. 3
kendrick duckworth Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Porodismo je, to je najbitnije. Energija i hasl ne padaju, iako smo grešili dosta, zajeban je Žalgirio. Trinki nakon višečasovnog flerta, dobre boce vina i komplimenata, zamalo da nam ga ubaci. 1 10
DameTime Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 2 minutes ago, Volter said: Zvezda, Olimpijakos, Žalgiris, dobijeni su sve timovi iz vrha. Još Pao i lakše se diše. Bravo komšije! Pada šampion u grotlu Arene 2 2
Papanikolesku Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 Baš izrudarismo ovo. Na volju, želju i hustle. Neko već reče na live, i kad nas biju, vraćamo udarce. Borimo se. Pored toga, nema mnogo toga da je valjalo večeras. Jako loše građenje reketa, brdo dopuštenih ofanzivnih skokova, i jako loša odbrana na Walkeru u 1/2. U 3/4 krenuli sa udvajanjima, iskažnjavali nas sa dva pasa. Loša priprema utakmice. Tajrik i Karlik muški povukli. Falio Ife mnogo. Idemo dalje, prevažna pobeda, gradimo samopouzdanje. Pre 2 nedelje ovo bi izgubili, na potpuno isti način kao sve prethodne. Sad više ne. Idemo da srušimo prvaka Evrope!
DameTime Posted December 3, 2024 Author Posted December 3, 2024 2 minutes ago, Papanikolesku said: Baš izrudarismo ovo. Na volju, želju i hustle. Neko već reče na live, i kad nas biju, vraćamo udarce. Borimo se. Pored toga, nema mnogo toga da je valjalo večeras. Jako loše građenje reketa, brdo dopuštenih ofanzivnih skokova, i jako loša odbrana na Walkeru u 1/2. U 3/4 krenuli sa udvajanjima, iskažnjavali nas sa dva pasa. Loša priprema utakmice. Tajrik i Karlik muški povukli. Falio Ife mnogo. Idemo dalje, prevažna pobeda, gradimo samopouzdanje. Pre 2 nedelje ovo bi izgubili, na potpuno isti način kao sve prethodne. Sad više ne. Idemo da srušimo prvaka Evrope! @Čočo evo ti ga brat blizanac 🤣 1 1
MC Thunder 2 Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 10 hours ago, MC Thunder 2 said: Duan ne moze biti sustija suprotnost od Ifea kada su radnje na terenu u pitanju. Mozda se pocima vise u odbrani jer je EL, a tu nije bio bas katastrofalan protiv Barse. S druge strane mu je sut za 3 kriminalan u EL, pa bih ga savetovao ako ga i veceras nece, da mucki i bez pardona ide na ulaze kao bivo. Ne znam sto je to prestao da radi skoro pa totalno. Zver je na ulazu, sebicnjak u DNK, it's a no brainer. b1: vidi vidi, dakle potvrdjeno se moze kad se hoce, klasican Naneli Duan. b2: poslusao me je cca 70%, i to je nesto. I dalje molim da ne sutira za 3 osim ako je istek napada i nema gde sa loptom.
Recommended Posts