ScepanScekicSto Posted 14 hours ago Share Posted 14 hours ago Ja sam odavno rekao svoje misljenje, kad je bila opsta pomama na Dejvisa.. nisam za bilo kakvu doselekciju ako se pre toga neko ne otpusti ili ne daj Boze povredi. takodje, misljenja sam da je bolje ne dovoditi nikog nego dovesti nekog da bi tek doveo, i da valjda bi Armani iskopao nekog (bar oni mogu da plate) a ne Gilespia da je trziste tako "bogato". Dakle, nisam protiv al isjljucivo uz smanjenje postojeceg igrackog kadra i da ro bude neko pravo razliku. Jezim se od istih prica koje se vrte, posle 4-5 utakmica menjaj ovog, menjaj onog, menjaj trenera... ja sad stvarno ne znam kroz Zeljkovu karijeru, ali ne znam jel se on tako lako odricao igraca koje je inicijalno selektirao, za razliku od kolege mu, Atamana, kojeg boli murica, samo menjaj i dovodi, kao na traci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Nama ne treba novih igrača nama treba koja pobjeda više u neizvesnim završnicama. Sada bi se o nečemu drugom pisalo.Ali to je prošlo. I meni je naša centarska linija labilna. Ali eto prilike pustiti Koprivu protiv Milutinova, neka ga školuje, naučiće više nego na pedeset treninga. A ako je ruža? Procvetaće! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ne znam kako misliš da pomiriš školovanje Balše sa potrebom za pobedom u neizvesnoj završnici. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Bas me prijatno iznenadila ova pobeda, i to nakon poraza od Armanija, od kog je Zvezda dva nivoa iznad. Dosta toga mi bas i nije jasno. I dalje ne cenim Dejvisa, niti mi je jasna minutaza Sterlinga. Bosnjakovic igra zavidnu minutazu protiv Barse, pa ga sledeci mec nema nigde. Sad se pojavio Majk, i ko zna sledeci mec da li igrati par minuta. Vec protiv Olimpijakosa ce neke stvari biti jasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 20 hours ago, Kronostime said: Stara dobra vremena Kezmana, Kupera, Glimmera... a i ZoeBG bila redovna na forumu. Izvinjavam se na off-u, al gde bre stavi u isti post Kezmana i Kupera s jedne strane sa Glimmerom i Zoe s druge... Nije pravedno ni prema jednim, ni prema drugima. (ako si samo pecao reakciju uhvatio sam se ko som na buckalo... buc!) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 7 minutes ago, Geronimo said: Izvinjavam se na off-u, al gde bre stavi u isti post Kezmana i Kupera s jedne strane sa Glimmerom i Zoe s druge... Nije pravedno ni prema jednim, ni prema drugima. (ako si samo pecao reakciju uhvatio sam se ko som na buckalo... buc!) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Naravno da se treba dovesti jedan kvalitetan dvosmeraš na 4/5 i to uopšte nije stvar ukusa niti bilo čije navijačke interpretacije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago 1 hour ago, Barkley#34 said: Ne znam kako misliš da pomiriš školovanje Balše sa potrebom za pobedom u neizvesnoj završnici. Vjerujem da pitaš ozbiljno ali isto tako vjerujem da ne pratiš da trubim od početka da on treba više da igra u Evroligi. Od kada se ustalio na kvalitetnim minutama u ABA ligi to je valjda sledeći korak. Pogotovo na labilne nase centre. Kako god odgovor ti je tako što on neće igrati u neizvesnim završnicama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 1 hour ago, MC Thunder 2 said: Naravno da se treba dovesti jedan kvalitetan dvosmeraš na 4/5 i to uopšte nije stvar ukusa niti bilo čije navijačke interpretacije. Jedna pobeda napaćenim partizanovcima obrisala memoriju. Jedna dobra partija Majka, i već smo rešili problem na četiri. A koliko već protiv Olija, možemo gledati 20 minuta Bongu van svoje pozicije. Dejvis nije bio minus protiv centarske linije Plavšić/Mitrović, pa nam više ne treba pojačanje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted 10 hours ago Share Posted 10 hours ago 57 minutes ago, odupri se ludilu said: Vjerujem da pitaš ozbiljno ali isto tako vjerujem da ne pratiš da trubim od početka da on treba više da igra u Evroligi. Od kada se ustalio na kvalitetnim minutama u ABA ligi to je valjda sledeći korak. Pogotovo na labilne nase centre. Kako god odgovor ti je tako što on neće igrati u neizvesnim završnicama. Sad bih te pitao kako da se dogegamo do neizvesnih završnica uz njegovo školovanje ali bi pomislio da te zajebavam. On treba da dobija minute što će značiti i zbog osećaja konkurencije koji će dobiti ostali ali to mora da bude kontrolisano, ako uopšte želimo nešto d'uradimo a da se ne svedemo na razvojni tim. Sve u svemu, mislim da nema sreće sa našim visokima za neke ozbiljnije domete. Nažalost, ako se nešto ne pojavi na tržištu, a neće, moraćemo da živimo s tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TripleJ Posted 9 hours ago Share Posted 9 hours ago (edited) Steta sto nemamo neku laganu ABA tekmu za vikend, da se Mike jos malo uigra a Wash dodatno razigra i nametne. Gledam raspored ABA lige, Wash-u uopste ne ide u prilog za razigravanje, posto imamo kuci samo Split, posle @Igokea pa Buducnost, @Zvezda i Olimpija, tako da pitanje koliko ce tu imati sanse da se razigra i pokaze za EL. Ne treba zaboraviti da ce se uskoro Vanja i Mario vratiti iz povrede, i da su obojica za sada u rotaciji ispred njega. A ja bas navijam za njega da se dokaze, deluje da moze da izmisli neke bitne koseve koje niko drugi u ovoj ekipi ne ume. Edited 9 hours ago by TripleJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Ja bi pojurio Jordana Goodwina, po meni nama plej gori, iza Karlika na 1 nikog nemamo, Frenk Ife Braun sve su to bekovi, Braun i krilo, Dvejn je realno visak, a i on nikako nije razigravac. Ja sam nekog misljenja da na 4 i nije problem nemati tog 4/5 igraca, dok guranje Ifea ili Frenka na 1 i jeste problem i za njih ali i za organizaciju napada. Goodwin je dobar defanzivac i solidan razigravac, meni bas deluje kao Evropski tip pleja, koji je ok i na skoku i solidna je paljevina sto pali ovde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angola Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago Koliko Zeljko veruje Vasingtonu, videlo se u derbiju. Dosao kao suter, ne moze bazen da pogodi. Drugih kvaliteta nema. On da organizuje nesto ne moze ni u snu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted 7 hours ago Author Share Posted 7 hours ago 2 hours ago, Papanikolesku said: Jedna pobeda napaćenim partizanovcima obrisala memoriju. Jedna dobra partija Majka, i već smo rešili problem na četiri. A koliko već protiv Olija, možemo gledati 20 minuta Bongu van svoje pozicije. Dejvis nije bio minus protiv centarske linije Plavšić/Mitrović, pa nam više ne treba pojačanje. Pre bih rekla da su ostali navijači zaboravili kako u ovom rosteru već ima 16 igrača Gde ćeš još tog jednog ili dvojicu i, mnogo bitnije, šta ćeš sa igračima čiju će oni poziciju zauzeti? Pošto je Željko sigurno sa svakim iskomunicirao njegovu (potencijalnu) ulogu u ekipi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago 52 minutes ago, DameTime said: Pre bih rekla da su ostali navijači zaboravili kako u ovom rosteru već ima 16 igrača Gde ćeš još tog jednog ili dvojicu i, mnogo bitnije, šta ćeš sa igračima čiju će oni poziciju zauzeti? Pošto je Željko sigurno sa svakim iskomunicirao njegovu (potencijalnu) ulogu u ekipi. Koliko znam Željko je jurio startnu četvorku celo leto, samo što nije gledao dalje od Monekea očigledno. U tom momentu Majk je već bio doveden, kao i Aleksej. E sad, gde bi sa Monekeom? Za igrača koji će doprineti kvalitetu ovako tankog frontcourt-a uvek ima mesta. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Jel gledao iko, pitam pobornike razigravanja/ili šta već Balše, istog protiv Danske? Ja jesam, i pomislio sam kako bi bilo lepo da ostane u kopenhagenima, bas kad/ako se ikada "razigra", tu smo, svoji smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted 6 hours ago Share Posted 6 hours ago Evo Birca kaze za vas koji zelite da Zeljko dobije otkaz da niste navijaci Partizana.🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago Covek sa znanjem poput Zeljka moze u danu da nadje 24 nacina da svoj roster upotrebi na nacin da pobedjuje i/ili igra smisleno uprkos svojim limitima. Problem je sto on uvek hoce da se iskljucivo njemu prilagodjava, po cenu ovoga sto ugl gledamo ove sezone i 3.5 od 4 godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago I to sad još više boli u sezoni gde Bajern i Žalgiris igraju odličnu košarku uprkos relativno slabim rosterima. Ali ok, hajde da se nadamo da smo krenuli uzlaznom putanjom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tex_Willer Posted 5 hours ago Share Posted 5 hours ago 22 minutes ago, Marvin said: I to sad još više boli u sezoni gde Bajern i Žalgiris igraju odličnu košarku uprkos relativno slabim rosterima. Ali ok, hajde da se nadamo da smo krenuli uzlaznom putanjom Meni jedino ovo vreme koje imamo u ovom delu sezone daje nadu da se moze krenuti uzlaznom putanjom, a ova pobeda sama od sebe moze biti jak boost, ali krucijalno nista ne menja sem dobitka Majka( nadam se na duze staze)... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 10 hours ago, odupri se ludilu said: Nama ne treba novih igrača nama treba koja pobjeda više u neizvesnim završnicama. Sada bi se o nečemu drugom pisalo.Ali to je prošlo. I meni je naša centarska linija labilna. Ali eto prilike pustiti Koprivu protiv Milutinova, neka ga školuje, naučiće više nego na pedeset treninga. A ako je ruža? Procvetaće! Balša ima 2 načina da odigra dobro. Prvi je da je da protivnička ekipa ima neke skraćene petice, pa na dužinu iščačka neke skokove, ugura loptu u koš par puta. Kao na primer protiv ovih kukalih Danaca u četvrtak. Drugi je da naša bekovska linija igra jako dobro, pa da on na svaka dva-tri minuta, dobije na tacni neku loptu za kucanje. Protiv Olimpijakosa igra protiv većih, jačih, iskusnijih i pametnijih od sebe. Iskreno, iznenadio bi se da ga vidim u 12 uopšte, ako se Vanja vrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 7 minutes ago, realno *w said: Balša ima 2 načina da odigra dobro. Prvi je da je da protivnička ekipa ima neke skraćene petice, pa na dužinu iščačka neke skokove, ugura loptu u koš par puta. Kao na primer protiv ovih kukalih Danaca u četvrtak. Drugi je da naša bekovska linija igra jako dobro, pa da on na svaka dva-tri minuta, dobije na tacni neku loptu za kucanje. Protiv Olimpijakosa igra protiv većih, jačih, iskusnijih i pametnijih od sebe. Iskreno, iznenadio bi se da ga vidim u 12 uopšte, ako se Vanja vrati. Moze za 5 minuta 5 puta da faulira Mustafu. To je ujedno i 5 minuta manje Davisa na parketu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 5 minutes ago, jedibojan said: Moze za 5 minuta 5 puta da faulira Mustafu. To je ujedno i 5 minuta manje Davisa na parketu I 10 slobodnih bacanja u 5 minuta 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted 2 hours ago Share Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Papanikolesku said: I 10 slobodnih bacanja u 5 minuta 😂 To htedoh... još uvek nisam siguran da ima u njemu dovoljno iskustva da u 5 faulova ne bude 1 namerna i 2 faul koša. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Dragim komsijama srecan pocetak nastavak prelaznog roka! Inace, evo jedne slicice koja docarava ono sto sam napisao posle tekme kad sam prvo kod vas dosao: On 11/21/2024 at 11:25 PM, Kooineeperk said: Muski cvrsto, krvavokolenasenje, bacanje za svaku loptu, full fokusirano... Bravo! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts